Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
fmc

fmc

Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 3:28 pm

lyysaaurora ve @li sizi nerden çıkarıcaz ben anlamadım :S
sezobay

sezobay

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 5:38 pm

FMC bişey sorcam nasıl gelibolu iyimi gelmeyi düşünüyorumda biraz bilgi verir misin
beyza

beyza

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 4:20 pm

fmc seni boşa seçmiyoruz bunca zamandır tebrikler
@li

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 8:18 pm

fmc demiş ki:
lyysaaurora ve @li sizi nerden çıkarıcaz ben anlamadım :S

Gerek kalmadı zaten geliboluya geri geldim artık Cool
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 11:52 pm

Valla helal olsun.Böyle başkanlar oldukça sırtımız yere gelmez.
lyssaaurora

lyssaaurora

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 12, 2008 5:52 pm

valla bende gelicem yakında gerek yok biyerden çıkarmana:)
@li

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 12, 2008 8:20 pm

lisa ne zaman ne zaman?
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 4:51 am

Helal olsun reis gerci biraz gec kutladim ama olsun. ben diyorum ki bu operasyonlari aylikmi yapsak en azindan 3 gonullu oluruz biz. dimi beyza ve lavinya. 70 akce bisey degil bence ayda. sunlari teshir edelim yeter. her operasyonada sekil bir isim buluruz. bu arada bu operasyon ismide cok guzelmis tam yakismis yani. iyi dusunmussun reis.
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 12:08 pm

eet bende geç kalmışım ama helal olsun Smile
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 11:42 am

ne demek canım yaa!!! kasabamız için 70 akçe hic ne olacak. gerçi ben bi
iki almaya çalışıyorum bazen oda basıma bela oluyo ama Very Happy:D olsun
GELİBOLUMUZ için herşeye değer... kural kural kural

aliiiiiiii bak teyzemlarde geliyo sen nereye gidecem diye tutturuyon heeeee hiç abla dayağı yemedin di mi sennn tongue tongue tongue
berdusbey

berdusbey

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 11:48 am

Alıntı :
Gelibolu pahalı mısır satıcıları

Delilleri toplamak için bilgilendirme amaçlıdır:

Ghost_dadas >>> 18 cuval mısır 5.90 akceden

Yine

Ghost_dadas >>>25 cuval mısır 5.50 akceden

Karam59 >>> 45 cuval mısır 5.95 akceden

Dark_ness >>> 20 cuval mısır 4.70 akceden

Yine

Dark_ness >>> 8 cuval mısır 4.5 akceden

Kanca_09 >>> 14 cuval mısır 4.90 akceden

Xkesicilerx >>> 1 cuval mısır 5.95 akceden

Aslan4326 >>> 1 cuval mısır 5.95 akceden

Satarak mısır tavan fıyatlarını ihlal etmişlerdir.

721.95 akçe harcanarak bu kadar mısır toplanmış hepsi çöpe atılmıştır.

Güzel bir oyunu bırakış oldu sanırım.

Gelibolu başkanı göreve.

http://img152.imageshack.us/my.php?image=opxq1.jpg

http://img258.imageshack.us/my.php?image=op2oh0.jpg

http://img160.imageshack.us/my.php?image=op3gp3.jpg

http://img258.imageshack.us/my.php?image=op4er5.jpg

Bunu yapandan başka bir operasyoncu sanırım ve oyunu bıraktığını söylemiş
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 3:50 pm

peki ama bu arkadaş kim??? ve bu alıntıyı nerden aldınız öğrenebilrmiyim yani link verin veya yer söylermisiniz!!! teşekkürlerrr...

bi dakika yaa üretim çöpe atılır mı bu da kötü ama confused confused
berdusbey

berdusbey

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 5:33 pm

resmi forumda edirne adalet sarayında var oradan aldım mesajı
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 11:42 pm

teşekkürler sağ ol berduşbey
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 10:21 pm

berdusbey kardesim onlari alip 4 akceden pazara koysaydi bence daha da guzel bir birakis olurdu. ama bizim misir tuccarlari onlarida alirdi dimi 4 akceden fazla fiyata satmak icin. sende haklisin ama baskani goreve cagirmana gerek yok baskan gorev basinda zaten bizde biseyler yapiyoruz elimizden geldigince. Fakat bunlarla basa cikmam biraz zor cunku adamlar anlamiyorrr.
bide burdan tekrarliyaliiiiimmmmmm
tavan fiyatlar
misir..... 4 akce
ekmek.... 8 akce su iki satir her yerde var. burayada yazilirmi demeyin aliskanlik oldu artik.
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Eyl. 25, 2008 9:50 pm

olay anlaşılmıştır hiç te görüldüğü gibi bir olay değilmiş.
sadece bir insanın şifresi kırılıp yapılmış birşeydir tabi o insanın emekleri o mısırlar gibi çöpe atılmıştır.. ama zaten bunu yapan ikisinide düşünmezzz oyuun der geçer o zaman bu hırs niye

yazık diyorum...

ayrıca o isimlerden alınmış mısırlar vardı aynı fiyattan dava açılacaktı neyse...

saygı önemli ne olursa olsun ama kalmammış

Gelibolu Vadisi: DARI Operasyonu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2