Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yeni Fırka Açmak

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
herun61

herun61

Yeni Fırka Açmak Vide
MesajKonu: Yeni Fırka Açmak Yeni Fırka Açmak Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 10:53 pm

arkadaşlar tmm bn bi fırka da üyeyim de bu fırkalar nası kuruluo oyunda herşeyi çözdüm bi bunu çözemedim bana bu konuda bilgi verirmisiniz.. Question
***Kronos***
Emekli Moderatör
Emekli Moderatör
***Kronos***

Yeni Fırka Açmak Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Fırka Açmak Yeni Fırka Açmak Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 11:30 pm

Geçerken cevap vermek istedim.Arkadaşım fırka kurmak için yapman gereken gereken üye sayısını toplamak ve forumun ilgili yöneticisine konu hakkında bilgilendirmek.
Bir fırka için gereken şartlar ise en az 6 üyenin senin yanında olması gerekmektedir ve bunu da forumda ispatlaması gerekmektedir.
GynoFerroSanol

Yeni Fırka Açmak Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Fırka Açmak Yeni Fırka Açmak Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 11:34 pm

Alt-forum veya Forum açma talebinde bulunduğunuz zaman, bu şartlara uyarak alt-forum veya forumunuz açılacaktır.

- Eklenmesini istediğiniz alt-forum için forumda ilgili yerde duyuru mesajı (fırka ise Siyasi Teşkilatlar kısmına vs..)
- İstediğiniz Forum ise, forum yöneticilerine mesaj atmanız yeterlidir. (Forum Yöneticileri taraf
ından uygun görülmesi gerekmektedir)
- Alt-Forum veya Forum ismi

- Slogan yada kısa bir tan
ım

- Alt-Forum veya Forum moderatorü
herun61

herun61

Yeni Fırka Açmak Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Fırka Açmak Yeni Fırka Açmak Icon_minipostedPtsi Tem. 07, 2008 9:33 pm

yardımınız için teşekkürler
tugberk178

tugberk178

Yeni Fırka Açmak Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Fırka Açmak Yeni Fırka Açmak Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 4:29 pm

nasıl fırka açıcaz

Yeni Fırka Açmak

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası