|
Yazar |
Mesaj |
ridibuda
|
Konu: Yardımcı Rehber Alımı! Ptsi Tem. 07, 2008 11:48 am |
|
|
merhaba arkadaşlar, kasabamızın daha iyi işlevi için yardımcı rehber arkadaşlar arıyorum. Bu işe gönüllü, tecrübeli ve online süresi fazla olan arkadaşları göreve bekliyorum. Başvuruları bu topic altında kabul ediyorum. Rehber ihtiyacımız 4-5 arkadaştır. Başvurularınızı aşağıdaki gibi yapmanız ricasıyla. İyi oyunlar. Ridibuda. Oyundaki isim: x x x Oyuna Başlama Tarihi: x x x Oyundaki online oldugum süre: x x x Meslek&Tarlalarım: x x x Kayıtlı olduğum localar: x x x
|
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Ptsi Tem. 07, 2008 1:11 pm |
|
|
Oyundaki isim: Caparfetih Oyuna başlama tarihim: 28 mart 2008 Oyundaki online olduğum süre: Sınırsız istedğim kadar online olabilirm ancak gece 1 den sonra olamam Meslek&Tarlalar: bir buğday tarlam var Kayıtlı olduğum loncalar: Alokolik ve Kumarbazlar derneği Meyhanelr birliği Avukatlar odası Vakanuvisler loncası Evlilik loncası Buğday un ve Ekemk üreticileri loncası |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Salı Tem. 08, 2008 1:40 pm |
|
|
Oyundaki isim: amazon_zeyna Oyuna Başlama Tarihi: 24 mart 2008 Oyundaki online oldugum süre: sınırsız online olabiliyorum
Meslek&Tarlalarım: buğday ve sebze tarlam var.yakın bir zaman da s22 olucağım... |
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Salı Tem. 08, 2008 3:19 pm |
|
|
Caparfetih
amazon_zeyna
Arkadaşlar başvurularınız kayda alınmıştır yakın bir zamanda sizi bilgilendirilecek mesajlar atılacaktır. İyi oyunlar. Ridibuda. |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Salı Tem. 08, 2008 9:19 pm |
|
|
benimki ne alemde ridi? |
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Çarş. Tem. 09, 2008 2:53 pm |
|
|
Eskişehirli sen zaten rehbersin kardeş ismini bildirmeyi unutmuşum. Eğer 2 arkadaş daha toplayabilirsek görev dağılımı gerçekleşecek. Herkese İyi Oyunlar dilerim. Ridibuda. |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Ptsi Tem. 14, 2008 2:50 pm |
|
|
Oyundaki isim: Dudaktriyakisi Oyuna Başlama Tarihi: 10 ekim 2007 Oyundaki online oldugum süre: artık uzun süre Meslek&Tarlalarım: terzi koyun,koyun
|
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Ptsi Tem. 14, 2008 6:06 pm |
|
|
dudaktriyakisi
Sevgili paşam tekrar arımıza geldiğin için teşekkürler.
Sevgili arkadaşlar sizden ricam öncelikle konseye üye olmayan varsa biran önce olması. Yakın zamanda efsane rehber grubu doğuyor.
İlgi ve Alakanızdan ötürü teşekkürler.
Ridibuda-Kırklareli Akıl Hocası- |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Salı Tem. 15, 2008 9:08 pm |
|
|
yhaw ridi biz secildikmi şimcik |
|
|
|
KARADAG
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Çarş. Tem. 23, 2008 8:46 pm |
|
|
Oyundaki isim: karadag Oyuna Başlama Tarihi: 10 ekim 2007 Oyundaki online oldugum süre: 7/24 buralardayım Meslek&Tarlalarım: demirci & mısır ve sebze |
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! C.tesi Tem. 26, 2008 10:43 am |
|
|
Sevgili Kırkalareli halkı sizlere yeni rehberlerini tanıtmaktan şeref ve onur duyarım; amazon_zeyna Caparfetih Dudaktriyakisi Eskisehirli Karadag Rehberlerimze hayırlı olması dileklerimle; Görevinizi anlatacak topici yakında burdan açacagım ve sizlere bilgilendirme mesajları atacağım. Saygı değer kırklareli halkı rehber alımımız dolmuştur ama sizlerinde bu rehber arkadaşlara yardımcı olacağınızı düşünerek hepinizi saygıyla selamlarım... İyi oyunlar dilerim. Ridibuda-Kırklareli Akıl Hocası- |
|
|
|
yeteranne
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! C.tesi Tem. 26, 2008 12:42 pm |
|
|
caparfetih kırklareli li değil |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! C.tesi Tem. 26, 2008 12:55 pm |
|
|
Caparfetih inegöle taşındı |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! C.tesi Ağus. 16, 2008 9:07 am |
|
|
Ben inegöle deilde yanlışlıkla gemliğqe taşındım Ben lojsiyttik ve Texas |
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Salı Ağus. 26, 2008 5:21 pm |
|
|
Rehberliğe başvuruda bulunan arkadaşlardan hala kasabamızda olan arkadaşlardan cevap alabilirmyim? malum yeni kasaba sonucu bi çok oyuncu mevkii degiştirdi. En az göç veren kasabalardan birisiyiz ama yinede bi yoklama hesabı olan hatır gönül sorma maksatlı bir sorgulama yapayım dedim Hepinize iyi oyunlar. |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Salı Ağus. 26, 2008 6:10 pm |
|
|
benim gördüğüm kadarıyla karadag hera ve caparfetih |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! Cuma Ağus. 29, 2008 9:44 am |
|
|
Araşıtmacı gazeteci Obur kardeşim söylemiş herşeyi |
|
|
|
istihbarat17
|
Konu: Geri: Yardımcı Rehber Alımı! C.tesi Ekim 04, 2008 12:50 pm |
|
|
Oyundaki isim: istihbarat17 Oyuna Başlama Tarihi: 1 eylül 2008 Oyundaki online oldugum süre: 08.00-22.00 arası Meslek&Tarlalarım: Mısır tarlası Kayıtlı olduğum localar: Mısır Yetiştiricileri Loncası, Osmanlı Erkekleri Dayanışma Loncası, Öztürk Ailesi,Osmanlı Türkçülük Cemiyeti ve Acemi Akıncı |
|
|
|
|