Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Geçici özellik puanı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Mimar

Mimar

Geçici özellik puanı Vide
MesajKonu: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedPtsi Tem. 07, 2008 7:08 pm

Geçici özellik almak için ne yapmalıyız?
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedPtsi Tem. 07, 2008 7:39 pm

geçici özellik hediyelerden gelen günlük özellikdir mey. sohbet et ve içki takası yap
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 4:04 am

Geçici özellik işine pek yaramaz ama meyhanede düzenli vakit geçirirsen ve iiçirsen vaazlarıda takip edersen birçok hediye gelir...
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 10:47 am

Evet ama geçici puanlar seviye atlanabiliniyor.Tek ii yanı bu..
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 10:52 am

Geçici özellik puanlarıyla lvl atlaya biliyorsunuz daha önce bir arkadaşımız denemişti Very Happy
@li

MesajKonu: Geri: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 10:55 am

evet atlanabiliyor tabi denk gelirse Very Happy
Aytuzer

Aytuzer

MesajKonu: Geri: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 10:31 pm

bana gp gönderen herkeze gp vereceğim bana güvenin tel numaram
Mimar

Mimar

MesajKonu: Geri: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:56 pm

kaç süre sonra bitecek
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 10:27 pm

Geçici özellik puanı bir gün için gelir Mimar.Ertesi gün tekrar eski haoline döner...

Eğer yanlış cvp verdiysem kusura bakma.Sorundan bunu çıkarttım Smile
yasirisay

yasirisay

MesajKonu: Geri: Geçici özellik puanı Geçici özellik puanı Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 11:27 pm

evet geçici ozellik 1 gun surer ertesi gun gider ama baya bi işe yarıo dunluk işlerden 16 akçe kazanacağına 19-20 vs akçeler kazanabilirsin şahsen ben daha başlayalı 1 ay omadı 3 kere bole geldi bayada işime yaradı.

Geçici özellik puanı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası