|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 2:07 pm |
|
|
BİSMİLLAH dostlarım kusura bakmayın olayları iyi takip edince çok kötü şeyler gördüm ve yeter arrık diyorum seçimler oluyor reislik yada divan bu seçimlerde çok kötü şeylerle karşılaştık adam kayırmadan küfürlü hakaretli tartışmalara kadar herşeyi gördük kimse ben suçlu değilim demesin hepimiz suçluyuz resmen osmanlının menfaatlerini unutup birbirimize girdik kalpler kırıldı iftiralar atıldı hakaretler edildi. yeter artık bu bi nokta koyup osmanlı için çalışmanın vakti gelmedimi ben köprülü aile reisi olarak yani 90 kişilik bir ailenin reisini olarak hatta onuda boşver sıradan bir vatandaş olarak hiçbir aileye yada fırkaya düşmanlığımızın olmadığını açıklıyorum tüm osmanlı ailelerine fırkalarına ve halkına geçmişe sünger çekip barışma önerisinde bulunuyorum madem düşünceniz osmanlının menfaati o halde ispatlayın sözde değil özde vatansever olun başımızda bu kadar bela varken önderlerimizin ailelerimizin fırkalarımızıninsanlarımızın birbirine girmesi ne kadar ayıp bunu yapmaya devam edenleri açık bir dille kınıyorum şahsi ailevi yada fıkanın menfaatlerini osmanlı menfaatleri üzerine çekmeye çalışanları nefretle kınıyor vatan haini diye adlandırıyorum BU BARIŞI ONAYLAYAN HERKES BU YAZNIN ALTINA ONAYLIYORUM YAZSIN VE TÜM DÜŞMANLIĞI UNUTSUN TÜM OSMANLIYI HİÇE SAYARAK ONAYLAMAYANLAR İSE RİCA EDİYORUM BENLE SELAMI KESSİNLER VATANINI DÜŞÜNMEYENİ BİZ HİÇ DÜŞÜNMEYİZ not. lütfen yıkıcı değil yapıcı yorumlar yapın |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 2:15 pm |
|
|
Evet arkadaşım çok haklısın.Ne yazık ki gerçek hayatta yaptığımızı oyunda bile yapıyoruz.Hep kişisel menfaatlerimizi,çıkarlarımızı vatanın önüne koyuyoruz. Değerli arkadaşım bu konudaki çalışmalarınızı onaylıyor ve destekte bulunmayı taahhüt ediyorum. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 2:23 pm |
|
|
saol muhitting OSMANLI KENDİ ELLERİMİZLE YIKIYORUZ farkında değiliz |
|
|
|
goistwaa
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 2:28 pm |
|
|
sevgili arkadaşım kartal13 son derece haklısın millet koltuk sevdasına kapılmış gidiyor.herkes kendini düşünüyor artık dur demenin vakti geldi bunlara |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 2:34 pm |
|
|
- goistwaa demiş ki:
- sevgili arkadaşım kartal13 son derece haklısın millet koltuk sevdasına kapılmış gidiyor.herkes kendini düşünüyor artık dur demenin vakti geldi bunlara
dursunbey şarköy ve çanakkalede olanlar bizi akıllandırmalı aynı hatalar yapılmamalı birlik olunmalı laledevrindeki hataları aynısını yapıyoruz demek ki bir daha osmanlı 3 kıtanın haikimi olsa biz yine yürütemeyip yıkarız bunları yazarken utanıyorum |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 2:42 pm |
|
|
haklısın kartal kısa sürede toparlanmamız lazım birlik içinde olursak herşeyin üstesinden geliriz.. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 3:08 pm |
|
|
Birlik olamıyoruz çünkü hala herkes ya makamın yada lider olmanın peşinde.Kimse çözüm üretemiyor.Herkes kavga ve polemiklerden başkasının kuyusunu kazmaktan çözüm üretmeye fırsat bulamıyor |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 3:22 pm |
|
|
Bu konuda haklisin, Bulgar savasini örnek almamiz gerekiyor. |
|
|
|
Bozkurt019
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 3:32 pm |
|
|
Senin dediğin oyuncu profilinden kaynaklanıyor. Geçen ay oks, sbs, öss ve kpss sınavları yapıldı.Burada sbsye giren oyncu bile var. Yani 13 yaşına kadar. Onlar sağlıklı düşünebilirler mi? Ben onları diğer oyunlarda çok gördüm ve hepsini bıraktım. Malesef şimdi burada da görmeye başladım. |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 3:46 pm |
|
|
Ben Bu Barışı Onaylıyorum.
Bir Osmanlı Sevdalısı Olarak kavganın, kargaşanın bir işe yaramadığı gördüm ve artık biliyorum. Her geçen gün daha çok yıpranıyoruz. Gerçek hayatta uğradığımız bölünmeyi ne yazıkki oyuna bile yansıtıyoruz.
Oyunda ve forumda bendeniz Sahmeran; Her hangi biriniz kırdıysam affola, kavgalı olduğum kişilerle ise kavga ederek bir yere varamayacağımız için BEN BARIŞMAYA VARIM.
Esen Kalın... _____________ |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 4:09 pm |
|
|
Aynı şekilde ben muhittinq forumda ister istemez birini kırdıysam lütfen affedin.Herkesle barışmaya hazırım.Ben Osmanlı ve bu milletin canı gönülden sevdalısıyım. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 4:15 pm |
|
|
- Bozkurt019 demiş ki:
- Senin dediğin oyuncu profilinden kaynaklanıyor. Geçen ay oks, sbs, öss ve kpss sınavları yapıldı.Burada sbsye giren oyncu bile var. Yani 13 yaşına kadar. Onlar sağlıklı düşünebilirler mi? Ben onları diğer oyunlarda çok gördüm ve hepsini bıraktım. Malesef şimdi burada da görmeye başladım.
Biz burda rp yapıyoruz...
Lütfen kimseyi aşağılamaya çalışmayın, ne demek "sağlıklı düşünebilirler mi?"
Ben 12 yaşında ilk okul öğreciside olsam, 21 yaşında üniversite öğrenciside olsam, 35 yaşında çok büyük bir şirkette müdür de olsam hiç bir şey farketmez...
Oyunun mantığı rp dir, insanları reel yaşantımıyla ilgili nitelendirmenizi şiddetle kınıyorum... ... Sevgili kartal 13 ; Aynı doğrultuda düşünüyoruz, zaten bunu düşünmesek geçen dönem mmd'yi kurmazdık... Umarım vatanımızı el birliğiyle yükselteceğiz... |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 4:36 pm |
|
|
Umarım.Birde bazı arkadaşlar biz kavgaya son vermek için uğraşırken hala küçümseye kalkıyor milleti.Elinden geldiği kadar da tartışma yaratmak için yer arıyor.Helal olsun diyorum o arkadaşlara. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 4:58 pm |
|
|
teşekkürler dostlarım kardeşlerim abilerim umarım bu barış inyali herkese yansırda artık osmanlı bu oyunda en iyi ülkeler kategorisine girer lütfen bu iyi niyetinizin göstergesi olarak tüm tartışmalara son verelim hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum YAŞASIN OSMANLI İMPARATORLUĞU |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 5:02 pm |
|
|
Yaşasın Osmanlı İmparatorluğu Yaşasın Türk Milleti Her şeyin en güzeli |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 8:28 pm |
|
|
inş yeni günlrimiz güzel olacak . sener hocama katılıyorum. birbirimize girdikce işler kötüye gidiyor. bi tane kendini bilmez yüzünden sarköy dagıldı.onun için artık birbirimize daha sıkı sarılmamız gerekir.sener hocamın fikrine benden TAM DESTEK saygılarımla |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 8:34 pm |
|
|
lütfen sayın beylerbeyimiz come un profilinde olan üvey evlatların isimlerinine bakarmısınız bu ne terbiyesizlik böyle bir terbiyesizlik görmedim ben ...bir oyunda bu kadarmı aşşagılama küfür ve hakaret olur ben eshefle kınıyorum bunu yapanları ... |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 8:36 pm |
|
|
esefle kınamak az bile yakalayıp kazığa oturtmak lazım hemde yağsız(otorite bu seferlik yazdıklarımı görme ) |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 10:59 pm |
|
|
bu düşüncene tam destek kartal |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: Yeter artık... Salı Tem. 08, 2008 11:30 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- Bu konuda haklisin, Bulgar savasini örnek almamiz gerekiyor.
|
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: Yeter artık... Çarş. Tem. 09, 2008 3:17 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- goistwaa demiş ki:
- sevgili arkadaşım kartal13 son derece haklısın millet koltuk sevdasına kapılmış gidiyor.herkes kendini düşünüyor artık dur demenin vakti geldi bunlara
dursunbey şarköy ve çanakkalede olanlar bizi akıllandırmalı aynı hatalar yapılmamalı birlik olunmalı laledevrindeki hataları aynısını yapıyoruz demek ki bir daha osmanlı 3 kıtanın haikimi olsa biz yine yürütemeyip yıkarız bunları yazarken utanıyorum Çanakkale de şükür başkanlığım süresince hiçbir problem yaşanmamıştır.Gayet huzur ve karşılıklı saygıya dayalı ilişkiler içinde yaşamaya devam edilmiştir.Elbetteki Osmanlı için beraber olmalıyız ama herkes bu düşüncede olduğu sürece devam eder yoksa zor! |
|
|
|
Delikanlim
|
Konu: Geri: Yeter artık... Çarş. Tem. 09, 2008 3:38 am |
|
|
Kılıcım,kalkanım atım ve ailem bir bütünse bunlar ayrılmadan Osmanlıyı ayırmaya çalışanlara karşı dursun taki son kanım damarımdan damlarken. Gerekli çalışmalarda Peçenekoğulları adına tam destek sözünü buradan veriyorum. (Unutulmasın ki bir insanın özgürlüğünün kısıtlanması durumunda kendini savunması barışı bozmak değildir.) |
|
|
|
bursamami
|
Konu: Geri: Yeter artık... Çarş. Tem. 09, 2008 11:14 am |
|
|
her daim bariscil cözüklerden yana oldum hayatim boyunca. AMa suna da inanirim ki. " Haksizliklar karsisinda susanlar, haklariyla birlikte sereflerini de kaybederler".
Babam da olsa sonuna kadar gidecem naseref varliklarin yapmis olduklari haklsizliklarin üstüne.
Lütfen kusura bakmayin ama biz ne zulm ederiz, ne de kendimize zulm ettiririz. |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: Yeter artık... Çarş. Tem. 09, 2008 2:11 pm |
|
|
" Haksizliklar karsisinda susanlar, haklariyla birlikte sereflerini de kaybederler".Bursamami kesinlikle katılıyorum. |
|
|
|
Ahmetss
|
Konu: Geri: Yeter artık... Çarş. Tem. 09, 2008 3:48 pm |
|
|
Hepiniz çok haklısınız arkadaşlar |
|
|
|