Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Yeter artık... Çarş. Tem. 09, 2008 9:31 pm |
|
|
- Bozkurt019 demiş ki:
- Senin dediğin oyuncu profilinden kaynaklanıyor. Geçen ay oks, sbs, öss ve kpss sınavları yapıldı.Burada sbsye giren oyncu bile var. Yani 13 yaşına kadar. Onlar sağlıklı düşünebilirler mi? Ben onları diğer oyunlarda çok gördüm ve hepsini bıraktım. Malesef şimdi burada da görmeye başladım.
Sayın bozkurt09 bu yazdığınız msjı şiddetle kınıorum ne demek onlar sağlıklı düşünebilrimi Benim bütün msjlarıma bakın bakalım nslmış msjlarım ne ölçüdeymiş ondan sonra susun sukunetinizi koruyun bu oyun bir RP oyundur burda insanını dini dili ırkı yaşı başı sac rengi yüzü svilcelimi deilmi ayakları kokuomu kokmuo vs önemi yoktur lütfen biraz düşünün sorna benim msjlarıma bakın vede susun başka hic birşey demiorum size Bu arada biz desteklyioruz kartal kardeş ama insanlıktan nasibini almamış yaratıklar desteklemiş gibi görünüpü aslında bunu bir maske olarak kullanıor Saygıalr |
|
Delikanlim
|
Konu: Geri: Yeter artık... Perş. Tem. 10, 2008 6:59 pm |
|
|
Aileler arası , belediyeler arası v.s bütün dargınlıklara bir son vermek için dostlarımızla düşündük ve bu sorunları aile reislerinin,belediye ve fırka başkanlarının bulunduğu bir ortamda ortak çözümler arıyarak ve sonuçta herkezin fayda sağlamasını amaçlıyarak OSMANLI SULH DİVANI'nı ortak buluşma noktamız yapmak istedik. Omanlı toprakları içerisindeki tüm Aile reisleri,Fırka ve Belediye reislerinin tam katılımını bekliyoruz.Biz birbirimizi düşürmezsek kimse bize çelme takamaz...Saygılarımla OSMALI SULH DİVANI https://kralliklar.all-up.com/ahi-tekilatlary-f31/___osmanli-sulh-dyvani___-t1075.htm#15814 |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yeter artık... Perş. Tem. 10, 2008 7:09 pm |
|
|
- Delikanlim demiş ki:
- Aileler arası , belediyeler arası v.s bütün dargınlıklara bir son vermek için dostlarımızla düşündük ve bu sorunları aile reislerinin,belediye ve fırka başkanlarının bulunduğu bir ortamda ortak çözümler arıyarak ve sonuçta herkezin fayda sağlamasını amaçlıyarak OSMANLI SULH DİVANI'nı ortak buluşma noktamız yapmak istedik.
Omanlı toprakları içerisindeki tüm Aile reisleri,Fırka ve Belediye reislerinin tam katılımını bekliyoruz.Biz birbirimizi düşürmezsek kimse bize çelme takamaz...Saygılarımla
OSMALI SULH DİVANI [url=https://kralliklar.all-up.com/ahi-tekilatlary-f31/___osmanli-sulh-dyvani___-t1075.htm#15814 https://kralliklar.all-up.com/ahi-tekilatlary-f31/___osmanli-sulh-dyvani___-t1075.htm#15814[/quote[/url]] köprülü ailesini temsilen ben başvuruyorum |
|
Delikanlim
|
Konu: Geri: Yeter artık... Perş. Tem. 10, 2008 7:19 pm |
|
|
Hassasiyetin için teekkürler Kartal13.Umarım Eksiksiz tüm Aile,Belediye ve Fırka reisleri bu oluşumda yer alır.Tabi kendini ayrı bir güç olarak görmek istiyen kişilere veya ben barışmam uymam diyenlere lafımız yok.Unutulmamalı ki en büyük maharet affetmektir. |
|
liseli
|
Konu: Geri: Yeter artık... Perş. Tem. 10, 2008 7:37 pm |
|
|
arkadaşlar tamm haklısınız ama sizde görüyosunuzki sadece insanlar herşeyi seviyeye baplıyolar oyunda yani yeni doğanlara bir şans vermiyolar yani bu iş bu şekilde gittikçe kavga hep olur ama aslında olmasada güzelce adil bi şekilde seçm kazanalım derse çok güzel olmazmı |
|
Delikanlim
|
Konu: Geri: Yeter artık... Perş. Tem. 10, 2008 7:51 pm |
|
|
Bunları aile ve belirli toplumların başkanlarıyla görüşüp azalarına iletmelerini sağlıyacağız bu divanda.en baştan sona kadar iletilmesi kolay bir şema olucak |
|