Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

iftira atmaca

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Sonraki
Yazar Mesaj
tiger1617

tiger1617

iftira atmaca - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 7:38 pm

muhittin duydyğuma göre geceleri sokakta dolaşıomuşsun, geçen seni camiden çıkanlar görmüş Very Happy
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 7:40 pm

ee senn yaptığın cinayet üstüme kaldı ama gerçek anlaşıldı kaç polis peşinde...
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 7:45 pm

Wolf seni geçenlerde istihbarat sordu.Gene ne halt yedin kim bilir peşine düştüler
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 7:46 pm

beni istihbarat sordu çünkü istihbarat benden sorulur...onun kendine dikkat et yaptığın ve işlediğin suçları biliyorum...ve bu günlük son yazım olduğunu belirtmek istiyorumm....
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 8:43 pm

Smile üsttekinin lakabı coşkunmuş. Meşhur coşkun var ya Razz ar namus bırakmaz evli hanımlara bile gidermiş Razz Smile Laughing
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 9:32 pm

YAZACAKSAN ADAM AKILLI ŞEYLER YAZ BENİM KAFAMI BOZMA....
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:02 pm

Yukarıda ki evlerden bazı şeyleri gece aşırırmış
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:12 pm

yukarıdaki ise kaçırırmış... Twisted Evil
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:14 pm

Yukarıda kinin altını hala annesi bağlıyormuş
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:47 pm

MUHİTTİN KARDEŞ...EDEP SINIRLARINI ZORLAMAYIN...BAK DAHA ÖNCE DE BORKOR YAZDI...
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:50 pm

kızdırmayın wolfu kızıncaaa saçları kızıl renk oluyormuşşşş Embarassed
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:53 pm

heranın saçları da mor oluyormuş....
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:15 am

nerden bildin?? sunny çok uzun saçları varmış üstümdekinin pig
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 9:43 am

INJuReD_WoLF demiş ki:

Wolf bana diyorsun.Ama kendine bir bak.Burada adam akıllı oynuyoruz.
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:16 am

INJuReD_WoLF demiş ki:
YAZACAKSAN ADAM AKILLI ŞEYLER YAZ BENİM KAFAMI BOZMA....

Smile Smile Smile kardeşim bi karışıklık olmuş. Ben onu muhittinq e yazcaktım yhaw. Aramızda bi şaka var da Razz Smile o arada da sen yazmışsın. Kusuruma bakma. Yazımıda editlerim heralde Smile
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:39 am

muhittinq demiş ki:
INJuReD_WoLF demiş ki:

Wolf bana diyorsun.Ama kendine bir bak.Burada adam akıllı oynuyoruz.

MUHİTTİN SEN BENİ ANLAMIOSUN HERALDE....SİZ AHLAK DIŞI ŞEYLER YAZIYORSUNUZ....EVDEN KAÇIRIRMIŞ DEDİĞİM KARI-KIZ DEĞİL EŞYA....ANLADIN MI ...YAZILARI İYİ OKU ONDAN SONRA CEVAP VER...
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:41 am

:Spolemik yapmasak arkadaşlar? :S
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:41 am

ben polemikten yana değilim ama yazıları iyi okuyalım ve anlayarak okuyalım lütfen...
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:42 am

Dostum tartışma uzamasın.Ama ben onu kız kaçırma manasında demedim.Ama gene de özür dilerim.Kusuruma bakma
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:45 am

hah şöyle. Neyse :d

alttaki sabahları çok çirkin oluyomuş Razz Very Happy
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:46 am

yok yhaww...onuda nerden çıkardın...üstteki hupila diye Bişe çıkmış ondan yiyormuş.. Arrow
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:57 am

Laughing Laughing

alttaki ballı süt içmeden uyuyamazmış? Very Happy Laughing
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:58 am

fırsatım olsa hergün..... Very Happy üstteki çilekli karpuz yemezse rahat edemezmiş...
hera

hera

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 12:13 pm

bu oyunun formatı değişmiş tongue üstümdeki aslında üstte değilmişVery Happy

En son hera tarafından C.tesi Tem. 19, 2008 1:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 12:55 pm

ÜSTEKİ VAR YA BU ÜSTTEKİ OYUN FORMATINI DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIP YÖNETİMİ ELE GEÇİRECEKMİŞ...

iftira atmaca

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 17 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Sonraki