Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

iftira atmaca

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yazar Mesaj
herun61

herun61

iftira atmaca - Sayfa 15 Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:08 pm

üstteki de o aldığı değirmeni ve keni malı mülkü ne varsa bana kaybetti Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:10 pm

üsttekiniin elinden liseli bir hamle ile ne varsa aldı elinden kendisi hariç Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:12 pm

üsteki koltugunu bile acikarttirma ile satmak zorunda kaldi.... Laughing
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:14 pm

üstte ki herşeyini kaybedince giyinecek giysisi de kalmamış yapraklarla kendine giysi yapmış Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:16 pm

ben yaraticiyimdir... üsteki orayi burayi kundaklayip kaciyor ve sonra baskalarinin üstüne atiyor. oh be söyledim...... Laughing Very Happy Very Happy lol!
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:19 pm

huyum kurusun Very Happy üstteki de kundaklanan yerleri bişi vardır ümidiyle yağmalamaya çalışıyor.. Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:20 pm

bi pantolon saglam birakmayi beceremedin... yagmaladigi yerlere birde gecmis olsuna gidiyor üstteki affraid
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:53 pm

Üstteki her gün "Burger King"e gidiyor. affraid
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 5:07 am

Hayatı yalan Very Happy Fransada falan deil aslında ben EmAyTi'yi yhane MİT i hep bizim ordaki internet cafede goruyom

sizi kandırmıs dolandırıldınız Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:02 am

üstte sahtekar dolandırıcı üç kağıtçı biridir onunla poker ynamayın sakın Very Happy
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:19 am

üsteki çok pis biri sürekli burnunu karıştırıyor Smile(ayıp olmadı dimi Smile )
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:24 am

yok yok ne ayıbı adı üzerinde iftira ama
üstteki çok çirkin birisi ben gördüm iğrendim (iftira amaçlı) Very Happy
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:35 am

Smile üstekki geçenlerde karacabeydee boğaz var sanıp köprüye çıkmış atıcam kendimi die tutturmuş Smile
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:47 am

üstteki ben köprüden kendimi atarken beni tutmuştu
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:24 pm

Üstteki hirsiz. Evil or Very Mad
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:31 pm

üstteki dolandırıcı Very Happy Evil or Very Mad
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 4:36 am

Üstteki Tekirdağ'da Rakı Var Sanıp Rakı Almaya Seyahat Eden Kişi Wink

Rakı Peynirsiz Gitmez Diye Düşünüp Üstüne Ezine'ye Peynir Almaya üşenmeden Giden 1 İnsan Razz
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 5:52 am

üstümdekiii.
yemeği ocak da ütüyü prizde unutur..

hee birde daha kendi söküğünü dikemiyor birde terzi olmuş haha
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 2:58 am

Üsttekinin Oyunda Torpili Var.. Demirci Ama Kılıcı Kırık Dolaşıor Wink
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 3:11 am

üstümdekii çok yemek yiyor ayagını yorganına göre uzatmıyor ..
günde 1 tane et veya 1 tane balık neyine yetmiyor Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 3:28 am

Allah iftiradan Saklasın be Kaç gündür azımdan ekmekden başka bişi geçmediki balığın etin tadını unuttum Very Happy

üstümdeki çok yalancı öle böle diil
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 4:03 am

ben seni gördum geçenlerde kurdan la dişlerini karıştırıyordun
iskendermi kebap mı artık ne yediysennn..
komşusu aç yatarken kendisi tok olan bizden değildir Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 5:19 am

Peh konuyla alakası ne şimdi :S
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 5:37 am

iftira attım işde..
(( komşusu aç yatarken kendisi tok olan bizden değildir ))
şu anda yaşadığımız durumu buraya taşıma lutfen. Wink
------------
ayrıca çok kötüsün..dişlerini fırçalamadan yatıyorsun.. herkese söyliyeyim ..
bir çorabı 1 haftadan fazla giyer.. artık ne diyelim bu kıza bilemicez.. bide iftira derse bunlara çok gülerim:D:D:D
Rohirrim

MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. Ocak 07, 2009 2:43 am

Üstteki çok kötü biridir...Kendi si yahudileri destekleyip gazze katliamına katılan askerlerden birisidir Evil or Very Mad

iftira atmaca

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
15 sayfadaki 17 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Sonraki