Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

TEMİZLE ZEUS!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
zeus62

zeus62

TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 7:29 am

Değerli Arkadaşlarım
Topiği açan Hidroejn manipilasyom yapan biridir.Pazardan topladıklarını fahiş fiyatlarla pazara koyan bir dolandırıcıdır. Defalarca uyarmama rağmende bu davranışından vazgeçmemiştir. Dünde 5 95 e mısır sattıgı için msjla uyarmama rağmen davranışından vazgeçmemiş ve tarafımdan mahkemeye verilmiştir. Bahşe konu linl benim kendisini mahkemeye verdiğim linktir. Saklayacak bir şeyim olmadığı içinde hadiseler kesilmemiştir. Belediye envanterinde bulunan kor baltalar 150 akçeye demircilere aktarılır. Ancakk hem acil balta lazım olduğundan hemde songökunun yeterli parası olmadığında balta 147 akçeye tarafıma aktarılmış oradanda 112 akçeye songöku ye gecırılmıstır. 110 akçeye dahi geçirildiği zamanlar vardır. İşçilik ücreti ödendikten sonrada balta 175 akçeye belediyeye geri aktarılmıştır. Benim 35 akçeyle işim olmaz. Bilenler bilir. Bilmeyenlerin de bana sormadan yorumda bulunmlarını kınıyorum. Tebrik ediyorum.
Referee*

Referee*

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 8:57 am

Değerli Trakya Ahalisi,

Yazık çok yazık... Ama bu konuyu buraya açan ihtiyar96 ya değil... Ondan sonra yargısız infaz yapan diğer arkadaşlara!!! Sawron un da dediği gibi Zeus62 35 akçeye filan tenezzül edecek biri değildir... Bu konuya yorum yapmak bile çok gereksiz bence daha fazla gereksiz işlerle uğraşmayalım.

Saygılarımla,
Referee
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 9:26 am

ihtiyar96ya kimse yargısız infaz yaptı diyemez. aklınıza mukayyet olun hadiselerde geçirilen bir 35 akçe görünüyor. soru sormak hakkı. bu soruyu daha sert soranlarda olurdu ve tartışma giderek büyüyebilebilirdi. ama ihtiyar96 seviyesini koruyarak bir suçlama yapmış. HAKLI OLARAK VE DELİLLERE DAYALI YAPTIĞI BU SUÇLAMAYI TEMİZE ÇIKARMAK ZEUS62'nin görevidir. 3. kişilere kahvaltı önerilenbilinir.

kimse ihtiyar96'ya böyle bir konuyu SORGULADIĞI için YAZIKLAR OLSUN diyemez...

nitekim ihtiyar96 3. tekil şahısların açıklamalarını kabul edip konuyu kapamaya çalışmıştır.

ayrıca konu kimin kaç akçeye tenessül edip etmeyeceğide değildir. bende reisken belediyeye 800 akçelik balık verdim. kilitlenmesin otomatik alımlar diye 1 hafta sonra balıkları geri sattım. bunda yanlış bişey yok aksine doğrudur bu görevdir.

ama pazardan aldığım bir malı belediyeye fazla paraya satmadım.

zeus62'den kendini aklayacak delilleri bekliyorum.

saygılarımla
infini

infini

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:14 am

fmc ye katılıyorum..
ecomic

ecomic

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:25 am

Zeus Arkadaşım, bilenler bilir deyip kenara çekilmek lüksüne hiçbir bir belediye reisi, hiçbir bir beylerbeyi, hiçbir nazır sahip olamaz. Ben seni tanımıyorum ve bu gördüklerimden şüphe duymam gayet normal. Oyuna kac para harcadıgının, kac jeton aldığının, ne kadar özveride bulunduğunun vs vs herkes tarafından biliniyor olması imkansız. Dolayısıyla bizler gözümüzün önünde duran seye bakıp yorum yapar ve soru sorarız. Bu da en doğal hakkımız. Normal bir devlet adamı davranışı, kızıp sinirlenmek, bilen bilir deyip gecmek, ben 35 akceye tenezzul edecek adam mıyım deyip küsmek olamaz. Bir devlet adamı her türlü soruya sukunetle ve makul cevaplar verebilmeli, sukunetini her daim muhafaza edebilmeli.
Gelelim yukarıda gördüklerimden benim çıkardıklarıma: Ben orada senin pazardan 140 akçeye balta alıp 175 akçeye sattığını görüyorum sadece. Ve haliyle şüphe duyuyorum.
Daha net bir izah hepimizin içini senin de başını rahatlatır kanısındayım.
zeus62

zeus62

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:26 am

https://2img.net/r/ihimizer/img530/8995/fatyeninq5.png

Buradakı lınk bugunku hadısedır. Bır baska demırcı Fatos parası bu kadardı ama baltanın bileylenmesi gerekiyor. Bu da diğer olayın aynısı bu herzamn olan bır durum .Ayrıca sahsın meyhanedki kayıtları
https://2img.net/r/ihimizer/img369/1725/hdo2jh0.png
https://2img.net/r/ihimizer/img386/7633/hdo5bf1.png
https://2img.net/r/ihimizer/img369/3364/hdo6dw8.png
https://2img.net/r/ihimizer/img204/769/hdo3xd1.png
Buraya hangi nedenle baslık actıgı bellı. Mahkemeye verdiğim için yaptığı hakaretler ortada.
zeus62

zeus62

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:28 am

Sevgili Ekonomic tabiiki geri çekilmiyorum. Dava açılmasını istedim savcıdanki bu siyasi etik gereğidir. Küstüğüm falanda yok:)) küsmem ben. Kafalarda soru işareti kalmasın.
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:38 am

konu davalık olduğu için benim daha fazla konuşmam uygun olmaz.
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:43 am

''Buraya hangi nedenle baslık actıgı bellı. Mahkemeye verdiğim için yaptığı hakaretler ortada.''???????

beylerbeyi zeus ne ben seni tanırım ne de hidrojeni ne de sizler beni.

ama üzülerek söylüyorumki ben senden bir kanıt beklerken (ve de bunu cok güzel acıklamıssın)neden tüm kınamalar beni ve suclu benmişim gibi davranılıyor anlamıyorum.

bu benim hakkım soru sormak.

benide bilen bilir tanıyan tanır.
Son-Goku

Son-Goku

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 11:16 am

Arkadaşlar resimde gözüken ''son'' adlı kişi benim yani Son-Goku ama hadiselerde nickimde - olduğundan son kısmından sonrası gözükmüyor. Olayı birde benden dinleyin. Zeus62 kör baltaları belediyeden 150 akçeye alıyor bizlerede normalde 150 den verip 175 ten geri alıyor ancak bi kaç gündür bende para sıkıntısı olduğundan 150 den aldığı kör baltayı 112 akçeden aldım 140 akçeye zeusa geri sattım oda 175 e belediyeye sattı. yani sonuçta belediyeden 150 den alıp 175 e satmış oluyor değişen bişey olmuyor. belediyedende 110 a değilde 150 ye almasının nedeni belediyedeki nakit paranın tükenmesini bi nevzede olsa engellemek.
balta işlerini bilirsiniz alan demircinin parası oraya bağlı kalır ve kullanamaz o parayı sanki yokmş gibidir o para. zeus62 de belediyeden 110 yerine 150 ye alıp belediyenin fazladan 40 akçesini bağlamıyor kendi cebindeki 40 akçesini oraya bağlıyor aslında fedakarlık yapmış oluyor. 5 balta olsa 40 akçeden 200 akçe gün içinde belediyede kullanılıyor.
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 11:42 am

fmc demiş ki:
ihtiyar96ya kimse yargısız infaz yaptı diyemez. aklınıza mukayyet olun hadiselerde geçirilen bir 35 akçe görünüyor. soru sormak hakkı. bu soruyu daha sert soranlarda olurdu ve tartışma giderek büyüyebilebilirdi. ama ihtiyar96 seviyesini koruyarak bir suçlama yapmış. HAKLI OLARAK VE DELİLLERE DAYALI YAPTIĞI BU SUÇLAMAYI TEMİZE ÇIKARMAK ZEUS62'nin görevidir. 3. kişilere kahvaltı önerilenbilinir.

kimse ihtiyar96'ya böyle bir konuyu SORGULADIĞI için YAZIKLAR OLSUN diyemez...

nitekim ihtiyar96 3. tekil şahısların açıklamalarını kabul edip konuyu kapamaya çalışmıştır.

ayrıca konu kimin kaç akçeye tenessül edip etmeyeceğide değildir. bende reisken belediyeye 800 akçelik balık verdim. kilitlenmesin otomatik alımlar diye 1 hafta sonra balıkları geri sattım. bunda yanlış bişey yok aksine doğrudur bu görevdir.

ama pazardan aldığım bir malı belediyeye fazla paraya satmadım.

zeus62'den kendini aklayacak delilleri bekliyorum.

saygılarımla

fmc ıhtıyar96 ının yazdıgı mesajları objektıf olarak yınw okumanı tavsıye ederım ne sorusu adam resmen ulkeyı dolandırıyor dıye safsatalar cıkarıyor bu mudur soru sormak senın soru anlayısın boyle mı

ihtiyar96 demiş ki:
balta bu sefer sert kayaya vurdu.145 al 175 sat sen bizler belediler icin calısırken uccuza ürün satarken:
ülkeyi emanet ettigim insanlar demirci olamdıgı halde nasıl baltayı ucuza alıp bunu tekar belediyeye pahalıya satar :
ülkemizi kimlere emanat ediyoruz.
hortumcuklar burdamı cıktı bırakın su ülkenin yakasını artık.
bir ergenekon burdadamı yasıyoruz:
yetkilileri göreve cagırıyorum,

ihtiyar96 demiş ki:
umarım mantıklı açıklaması vardır bunun! bu nasıl olabilir? ülkemizi emanet ettiğimiz kişi bunu nasıl yapabilirir?
kimlere oy veriyoruz aman allahım????
bu iki alıntı yargısız infaz neye denır gozümüzün ıcıne sokuyor adam daha ne desın ayrıca sorguladıgı ıcın kımse yazıklar olsun dıyemez ama "soru sormak hakkım"kısvesı altında kımse kımseyı hırsızlıkla suclayamaz

ayrıca adam ergenekon benzetmesı yapıyor bu ne demek ya adam resmen zeusa vatan haını dıyor ben zeusun yerınde olsam ortalıgı bırbırıne katarım adam ıkı hadıse gormus garıplık oldugunu dusunmus kalkmıs vatan haını resmen terörist dıyor var mı boyle bişey esas ŞİMDİ YAZIKLAR OLSUN ayıp denen bişey var soru sormanında bı adabı bı ahlakı var boyle soru mu sorulur bıde kalkmıs savunuyosunuz arka arkaya 2 mesaj atıyor mesajlarda ulkeye ıhanet ettıgı kendısı kanaat getırmıs suclamasını yapmıs o kadar cumlenın ıcıne kucuk bırde soru iliştirmiş alın size soru sormak hakkım varmı boyle bişey fmc den de lutfen daha objektıf olmasını ıstıyorum ihtiyar96 soru felan sormamıs resmen zeus62 için kendısı hem savcı gıbı ıddıalar ortaya sunmus sonra kadı yerıne gecıp yargılamıs hatta kararı da vermiş "vatan haini"helal olsun ne dıyeyım baska....işte bu devlet hem gercekte hem oyunda camur atmakla gelişmiyor....
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:13 pm

sonra 3. tekil şahıs gelmiş kendince bi yorum yapmış ihtiyar ok anladım öyleyse samam demiş konu kapanmış. zeus gelmiş açıklama yapmış iyice kapanmış. ama 3. tekil şahıslar artık 3. çoğul şahıs olup konuyu uzatmaya devam etmiş. ordan fmc gelmiş bu adama kızamazsınız gördüğü bişeye yorum yapmış demiş. yok çoğullar yine kızmış. fmc tamam siz herşey ben bi hiç demiş söz surası çoğullara geçmiş...

ya ihtiyar sustu, zeus sustu hala konuşuyorsunuz. devammm. marş marş.
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:21 pm

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! Bugün 9:26 am(fmc)

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! Bugün 10:43 am(ihtiyar96)

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! Bugün 11:42 am(ganimedes)

demek ki ihtiyar susmamıs-fmc susmamıs ben BİREY olarak susmamısım

ayrıca yukarıdakı mesajın içeriği soyledıklerıme cevap verme konusunda yetersızlıgıın tecelli ettiğini gösterıyor ayrıca yorum ve hakaret arasındakı farkı net olarak bılmemekle birlikte senın de bunu uyguladıgın asikar objektıf bakılması yonundekı telkınlerın beyhude oldugunu gormek uzucu okudugunu anlayan gencler bu ulkenın gelecegını kurtaracaktır gerısı bos....
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:24 pm

fmc demiş ki:
sonra 3. tekil şahıs gelmiş kendince bi yorum yapmış.

Kendimce bir yorum değil. Duymadım gördüm. 3. tekil kişi olabilirim ama kendimce yorum yapmadım merak etme.

Bu uzatma işinde de haklısın. Herkes gereken açıklamayı yaptı, durum anlaşıldı ve konu kapandı neden uzatılıyor ki... Şimdiye kadar topic listenin sonuna inmiş olmalıydı.
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:36 pm

fmc olay ne biliomusun sen simdi bu baslıga bir yargıc olarak cok farklı yaklastıın icin mewzuu uzadı bukadar gereksiz buluyosan konu kapatıldı diosan admine bildir baslık kilitlensin.kimse baslık altında bir kac kisinin adı ustunden siw yapmasın
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:55 pm

ganimedes demiş ki:

ayrıca yukarıdakı mesajın içeriği soyledıklerıme cevap verme konusunda yetersızlıgıın tecelli ettiğini gösterıyor ayrıca yorum ve hakaret arasındakı farkı net olarak bılmemekle birlikte senın de bunu uyguladıgın asikar objektıf bakılması yonundekı telkınlerın beyhude oldugunu gormek uzucu okudugunu anlayan gencler bu ulkenın gelecegını kurtaracaktır gerısı bos....
ben okuduğumu anlayamadım.

susmama konusunda bende çoğullara katılmışım bazı mesajlarımla.

zıpır seninde tek "siw" onu anlamadım Smile

sawronun dediği gibi topicin 2. sayfaya gitmesi lazım Wink
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 2:27 pm

ganimedes demiş ki:

anlayamayanlar için mesajımın acıklaması:(malum kelıme hazınemız dar)

ayrıca yukarıdakı mesajın içeriği soyledıklerıme cevap verme konusunda yetersızlıgının belirdiğini gösterıyor ayrıca yorum ve hakaret arasındakı farkı net olarak bılmemekle birlikte senın de bunu uyguladıgın apacık ortada,tarafsız bakılması yonundekı öğütlerimin bosuna oldugunu gormek uzucu okudugunu anlayan gencler bu ulkenın gelecegını kurtaracaktır gerısı bos....

not:kitap okunması tavsiye edilir.
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 2:46 pm

Ganımedes arkadasım cok zekısın ya cok kıtap okuyosun.Bizler cahıl ınsanlar olarak senın sevıyene cıkamadık kusura bakma artık....
ecomic

ecomic

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 3:58 pm

oyy daraldım ben!
infini

infini

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 4:03 pm

ecomic demiş ki:
oyy daraldım ben!

nene sen bakma:)
ecomic

ecomic

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 4:42 pm

flower
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 5:41 pm

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum konunun biraz ötesine gidecek ama çok takıldım şimdi bu resmi buraya koyup zeus a söylenen ihtiyar96 ama resme bakıyoruz oyun zeus un hesabı yani ya bu resmi zeus çekti ihtiyara verdi yada biri zeus un hesabına girdi sizcede yanlışmıyım...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 7:29 pm

zeus acıklamayı yaptı. ihtiyarada kızamayız. soru sorması hakkıdır. daha fazla uzatıp birbirimizi kırmaya degmez.
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 8:06 pm

ikinci sayfayı görmemişim yaw kusura kalmayın Very Happy
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: TEMİZLE ZEUS! TEMİZLE ZEUS! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:22 pm

ganimedes demiş ki:
ganimedes demiş ki:

anlayamayanlar için mesajımın acıklaması:(malum kelıme hazınemız dar)

ayrıca yukarıdakı mesajın içeriği soyledıklerıme cevap verme konusunda yetersızlıgının belirdiğini gösterıyor ayrıca yorum ve hakaret arasındakı farkı net olarak bılmemekle birlikte senın de bunu uyguladıgın apacık ortada,tarafsız bakılması yonundekı öğütlerimin bosuna oldugunu gormek uzucu okudugunu anlayan gencler bu ulkenın gelecegını kurtaracaktır gerısı bos....

not:kitap okunması tavsiye edilir.

bak bunu anladım işte. bende senin biraz www.dilimdilim.com da gezmeni öneriyorum. daha anlaşılır kelimeler kullanmaktan çekinmemen dileklerimle.

TEMİZLE ZEUS!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki