Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

hesap çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
hillol

hillol

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 9:11 am

dostlarım hesap çalanların davalarının çok çabuk sonuçlanmasını ve öteki davaların önüne alınmasını istiyorum nedeni ise bu şahıslar o kadar emek çalışıyor sonunda yakalıyoruz mahkemeye veriyoruz mahkeme 2 hafta sürüyor o zamana kadar bu şahıslar birsürü hesap çalmaya devam ediyorlar şimdi bu resme bakıp söyleyin emeğime yazık değilmi bu kişinin başkasınada böyle yapmaması için hemen silinmesi gerekmezmi

hesap çalanlar Bodrumyb8
fmc

fmc

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 9:59 am

şifrelerinizden siz sorumlusunuz. kadı olarak ben 'ŞİFREM ÇALINDI'yı bahane olarak kabul etmiyorum görevim süresince.

arkadaşlar evinizin kapısını kapatıyor musunuz? camları kapatıyor musunuz? arabanızı kilitliyor musunuz? küçük olanlar için bisikletinizi zincirliyor musunuz?

O ZAMAN BU HESABINIZINDA SORUMLULUĞU SİZE AİT.

benim enki kullandığım şifre: q0Nu11.2007 ydi mesela. var mı kırabilecek babayiğit? yok. mail şifremde böyle. gizli sorumun cevabıda böyle. daha 1 kez bile hacklenmedim.

lütfen artık sorumluluklarımızın sahibi olalım.

EMEKLERİMİZİN DEĞERİNİ BİZ BİLİYORUZ. YUKARDAKİ OLAYIN SON OLMASI DİLEKLERİMLE... LÜTFEN HESABINIZA SAHİP ÇIKIN. LÜTFEN.
infini

infini

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:08 am

oyunda kişilere verdiğiniz emaile oyununuzu kayıt etmeyin yada.
hillol

hillol

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:16 am

fmc demiş ki:
şifrelerinizden siz sorumlusunuz. kadı olarak ben 'ŞİFREM ÇALINDI'yı bahane olarak kabul etmiyorum görevim süresince.

arkadaşlar evinizin kapısını kapatıyor musunuz? camları kapatıyor musunuz? arabanızı kilitliyor musunuz? küçük olanlar için bisikletinizi zincirliyor musunuz?

benim enki kullandığım şifre: q0Nu11.2007 ydi mesela. var mı kırabilecek babayiğit? yok. mail şifremde böyle. gizli sorumun cevabıda böyle. daha 1 kez bile hacklenmedim.

EMEKLERİMİZİN DEĞERİNİ BİZ BİLİYORUZ. YUKARDAKİ OLAYIN SON OLMASI DİLEKLERİMLE... LÜTFEN HESABINIZA SAHİP ÇIKIN. LÜTFEN.

arkadaşım sana sorumluluk yükleyenmi oldu diyoruzki bu tür davaları çabuk sonuçlandırırsanız çok iyi olur en azından başkalarını kurtarırsınız al işte delil yeterince açık değilmi İKİ AY BEKLEMEYE GEREK VARMI
fmc

fmc

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:21 am

merak etme ben bu davaların hepsine vereceğim kararı biliyorum. rahat ol sen. şifreni 123456 gibi şeyler yapmaya devam et. ya da arkadaşlarına ver. hacklen sen. hayat bir başka güzel öyle.
hillol

hillol

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:41 am

fmc demiş ki:
merak etme ben bu davaların hepsine vereceğim kararı biliyorum. rahat ol sen. şifreni 123456 gibi şeyler yapmaya devam et. ya da arkadaşlarına ver. hacklen sen. hayat bir başka güzel öyle.

sen kİmi savunuyorsun kimi suçluyorsun anlamadım istediğim şifreyi yaparım arkadaşlarıma şifremimi vermişim bunu bi açıklasan merak ettim neredeyse hesabı çalan kişi sanunacaksın şifrem basitti hackleneceğini düşünmedim bu benim hatam kabul ediyorum ama bu hackleyenin suçsuz olduğu anlamınamı geliyor bide sen neden böyle şahlandın anlamadım hesap çalan birini deşifre bu neden seni etkiledi bu kadar gerçekten merak ettim mahkemede istediğin kararı verirsin

arkadaşlarıma verme olayını bi açıklarmısın neden arkadaşlarıma şifremi vereyim LÜTFEN KAÇMA BU SORUYU CEVAPLA
kartal13

kartal13

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:47 am

sevgili hillol geçmiş olsun gerçekten üzüntü verici umarım hırsız hak ettiği cezayı alır
liseli

liseli

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:57 am

ya bi taraftan hilol sen haklısın ama bi taraftanda fmc haklı yani sen diyosunki hilol siz benim şifremi çalanı cezaklandırsanız ii olur sen burda haklısın ama burda deil ben rkadaşlarıma şifre vermişimdir sana ne gibi sözler hiç yakışmıyor o zaman sende arkadaşlarına şifre vermeyeceksin burası daha doğru ama suçunuda kabul ediyosun tamm fmc ye gelince adam haklı ilk önce şifreni dağıtıyosun sonrada onların cealanmasını istiyosun haklsını fmc ama olan olmuş şlimdi o kişi de ceza almalı yani hiç bişi olmamış gibi ortalıkta gezmemesi lazım bence

VEDE BU KADAR AĞIR KONUŞMALARA GEREK YOK GÜZELCE BU SORUN ÇÖZÜLE BİLİR
ozank

ozank

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 12:14 pm

Arkadaşlar öncelikle;

Msn adresinizi kedninizin değil başka msn adresi açın farklı bir msn verin..

İkinciside şifrenizi çok kolay bir şey yapmayın.123456 mesela.

Sanada geçmiş olsun kardeşim.Bu kişiye hemmen dava açmalısın.Multiden de dava açabilirsin..
fmc

fmc

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:06 pm

1- oyun yöneticileri aynı internet hattından girenleri otomatik olarak belirleyip dava açıyor. ve yasalarımıza göre davalar sonuçlanıyor.

2- "şifremi kolay yaparım ben sanane" diyen birine yardımcı olmam.

şifreni kolay yapmışsan hacklenmeyi haketmişsindir. ben sana bir bilgisayar programcısı olarak öğüt veriyorum, şifreni güçlü yapman için örnekler sunuyorum. arayada o ceza verilmesini istediğin bipppppppp dahil şifresini arkadaşlarına dağıtanlara laf çarpıyorum. sana elimden gelen nezaketi gösteriyorum. kalkmış benle terbiyesizce konuşuyorsun. kusura bakma arkadaşım benim yardımımı haketmiyorsun.
hillol

hillol

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:22 pm

sayın liseli ben arkadaşlarıma şifre vermişimdir sanane diye bişey demedim postu tekrar okuyun VE ŞİFREMİ HİÇBİR ARKADAŞIMADA VERMEDİM NERDEN BÖYLE BİR KANIYA VARDINIZ Bİ ÇÖZEBİLSEM Smile

sayın fmc bana terbiyesiz diyemezsin bunu forum adminlerine bildirecem bakalım öteki forum gibimi tarafsızmı

sayın fmc bana yardım et diye bişey demedim sen kendini kahraman sandın kendine göre yorumladın sadece bu tür davaların hesap çalan kişileribn başka hesap çalmamaları için erken sonuçlandırılasını önerdim nerden çıkardın öteki özleri anlamadım postlarım gayet açıktı lütfen baştan okuyun kadı olabilirsiniz ama oyunun kuralları var kafana göre ceza vermeyeceksin sanırım kurallara göre vereceksin.
SAYIN FMC LÜTFEN AMA LÜTFEN BANA KIYAK GEÇMEYİN VE YARDIM ETMEYİN SADECE KRALLARIN GEREKTİĞİNİ YERİNE GETİRİN

yazılanları hiç yazılmamış sayıp tekrar söylüyorum BENCEEEEE bu tür davalar aynı kişiler başka hesapları çalmadan sonuçlandırılmalı
hillol

hillol

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:27 pm

sayım fmc beni sil hesabı çalanıda sil buna bişey demeye hakkım yok ama bunu çabuk yapın tek önerdiğim bu
fmc

fmc

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:48 pm

terbiyesiz
sıfat

1 . Terbiyesi olmayan.
2 . Topluluk kurallarına aykırı davranan:
"Böyle bir terbiyesiz, misafir diye çağrılır mı? Misafir böyle şey yapar mı?"- R. N. Güntekin.

görüldüğü üzere sen bir kadıyla "Topluluk kurallarına aykırı davranan" tamımlamasına yönelik konuşuyorsun. Bunu şurdan çıkardım:
hillol demiş ki:
fmc demiş ki:

sen kİmi savunuyorsun kimi suçluyorsun anlamadım istediğim şifreyi yaparım arkadaşlarıma şifremimi vermişim bunu bi açıklasan merak ettim neredeyse hesabı çalan kişi sanunacaksın şifrem basitti hackleneceğini düşünmedim bu benim hatam kabul ediyorum ama bu hackleyenin suçsuz olduğu anlamınamı geliyor bide sen neden böyle şahlandın anlamadım hesap çalan birini deşifre bu neden seni etkiledi bu kadar gerçekten merak ettim mahkemede istediğin kararı verirsin

arkadaşlarıma verme olayını bi açıklarmısın neden arkadaşlarıma şifremi vereyim LÜTFEN KAÇMA BU SORUYU CEVAPLA
altı çizili kısımların terbiye sınırlarını aşmasa hadi beni bırak forumda yazan kişilerde seni biraz daha sakin olman konusunda uyarır mı?
Mit

Mit

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 1:53 pm

Oyun adminleri bu konuda bir çok kez duyuru yapmislardir. RK'da hacklemek o kadarda basit degildir. Sifrenizi 123456 gibi basit seyler yaparsaniz tabiki hesabiniz çalinir. Adminler mümkünse özel harfler kullanmamizi öneriyorlar.
Cevrimpici

Cevrimpici

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 2:10 pm

.

En son Cevrimpici tarafından Salı Tem. 15, 2008 2:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hillol

hillol

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 2:12 pm

b]terbiyesiz [/b]
sıfat

1 . Terbiyesi olmayan.
2 . Topluluk kurallarına aykırı davranan:
"Böyle bir terbiyesiz, misafir diye çağrılır mı? Misafir böyle şey yapar mı?"- R. N. Güntekin.

görüldüğü üzere sen sana oy verip oraya getiren halkla "Topluluk kurallarına aykırı davranan" tamımlamasına yönelik konuşuyorsun. Bunu şurdan çıkardım:

fmc demiş ki:
1- oyun yöneticileri aynı internet hattından girenleri otomatik olarak belirleyip dava açıyor. ve yasalarımıza göre davalar sonuçlanıyor.

2- "şifremi kolay yaparım ben sanane" diyen birine yardımcı olmam.

şifreni kolay yapmışsan hacklenmeyi haketmişsindir. ben sana bir bilgisayar programcısı olarak öğüt veriyorum, şifreni güçlü yapman için örnekler sunuyorum. arayada o ceza verilmesini istediğin bipppppppp dahil şifresini arkadaşlarına dağıtanlara laf çarpıyorum. sana elimden gelen nezaketi gösteriyorum. kalkmış benle terbiyesizce konuşuyorsun. kusura bakma arkadaşım benim yardımımı haketmiyorsun.

mesajının içinde dediğin gibi çok naziksin
hillol

hillol

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 2:13 pm

Cevrimpici demiş ki:
Alıntı :
sayın fmc bana terbiyesiz diyemezsin bunu forum adminlerine bildirecem bakalım öteki forum gibimi tarafsızmı

Çok güldürdün bak şimdi beni.Duydunuz mu ahali diğer forum tarafsızmış lol!

lol! güzel kardeşim cümleyi bi daha oku öteki forum gibiMİ tarafsızMI
Lepiska

Lepiska

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 3:32 pm

hillol
Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten çok kötü bir durum.
kartal13

kartal13

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 3:54 pm

arkadaşlar topiği baştan sona okudum fmc ve hillol kardeşlerim ikinizde birbirinizin yazdıklarını yanlış anlamışsınız 2 nizde aynı şeyi söylüyorsunuz tartışmanız yersiz ve yanlış topiği baştan okuyun eminim ne dmeek istediğimi anlarsınız
soll

soll

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:47 am

fmc demiş ki:

Fmc den 2. gol derim buna.. nasrettin hocanın bir sözü vardır "hırsızın hiç mi suçu yok??"
muhittinq

muhittinq

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:25 am

Arkadaşlar FMC yi suçlayacak ne var burada anlamış değilim.Sen şifreni 123456 yaparsan gelir şifreni bende kırarım başkası da kırar.Bu kadar basit bir olay.Ayrıca bu konuda dava açılmasına bile şaşırmış durumdayım.Zira bu iş kadının işi değil oyun yöneticilerinin işidir.Oyun yöneticileri de uyardığına göre kim hakkında dava açıldıysa dava geçersizdir benim kanaatime göre.Hatta ben kadı olsam şu anda beraat kararı verirdim.Arkadaşlar adalet puanlarımızı böyle basit şeyler için harcamamıza gerek yok diye düşünüyorum.Ayrıca şifresi çalınan arkadaşım burada suç senindir.
soll

soll

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:29 am

ee ozaman hesap çalan suçlu olmayacakmı?? ozaman kadının orda ne işi var??? Kadı hiç bi halt yapmayacaksa biz mi çözecez bu olayı..?? belki adam 123456 die hatırlıo..

nasrettin hocanın tekrar sözünü hatırtlatıorum " hırsızın hiç mi suçu yok?"
muhittinq

muhittinq

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:31 am

Bak arkadaşlar anlamıyorsunuz.Demek istediğim şudur:
Sen evin kapısını açık bırakırsan hırsızda girer katilde.Burada suçu direk hırsızda aramak kabahat.
geldim

geldim

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:34 am

hillol zaten suçunu kabul etmiş silinmeyide göze almiş onuda kabul etmiş hatasini biliyo mesajlari iyi okuyun ben hillolun ne demek istediğini anladim diyorki benide silin onuda silin ben hatami çekeyim oda hileyi çeksin bu ona kar kalmasin olay bundan ibaret
soll

soll

hesap çalanlar Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:36 am

yaw adam tabi açık bırakacak kapıyı yaw.. hırsız nie girio???

bak şöle düşün

sen serinlemek için akşam kapıyı ve camı açtın.. Orada uyudun.. sonra senin evine hırsız girio.. Eee sen mi suçlusun??? ndnse şimdiki kanunlarımıza göre hep hırsızlar hapse girio.. sen hiç evine hırsız girdi die hapse girdin mi????

hesap çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki