Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

hesap çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
muhittinq

muhittinq

hesap çalanlar - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:39 am

Bak arkadaşlar oyundan silme işlemi oyun yöneticilerine ait.Kadı ancak çok zor durumlarda silebilir.Ayrıca kardeşim açık bırakmaya devam ederse daha kaç tane kişi çökertir hesabı.
soll

soll

MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:52 am

biz de bilios.. Ama karşı tarafın hesabı çalmaması gerekio.. ve çalınınca da kadının silmesi veya sildirmesi gerekio.. ben ilgilenmem dememesi gerekio..
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:57 am

bana laf atanlar bi SUÇ ve CEZA yı okuyun...

örnek:
el-kaide militanları ikiz kuleleri vurduktan sonra dünyadan yükselen "masumların ne suçu var? neden onları öldürdünüz? derdiniz beyaz saray, orayı vursaydınız." seslerine şu cevabı verdiler: "onlar oy kullanarak savaş yanlısı bir başkanı seçtiler. peki ya ona oy vermeyenler? onlar da savaş yanlısı bir adamın seçilmesine gözyumdular".

o satış yapılan kişi yasalarımızdan MAL DEPOLAMAK maddesine aykırı gelmiştir. davalarda sıralaması geldiği zaman iddianamesi bu yönde ise suç alacaktır. eğer değilse bu yönde tekrar dava açınız. ben multi karakterleri göremiyorum. eyaletten gelirse yasaların verdiği yetkiye dayanarak siliyorum. genelde silinen karakterden anama ve aileme küfürler yiyorum. ama gelmişsiniz burda beni ne imalarla ne laflarla çamur atıyorsunuz.

bana oy verenler 4 dönem en az %70le reis yaptılar. partime oy verenler osmanlının en çok oy alan partisi yaptılar. sizin OY deme hakkınız yok. bana oy verenlere bana güvenenlere laf etme hakkınız yok. maşalık yapmak doğru bir hareket değildir bu terbiyesizliğe girer. terbiyesizlik illa KÜFÜR ETMEK değildir. iftira atmak, çamur atmak, omuz atmak, tekme atmak bunlar toplumun ayıpladığı davranışlardır. huzuru kaçıran, birlik ve beraberliğe aykırı her hareket TERBİYESİZ harekettir.

benim yukarda bahsettiğim TERBİYE evinizde öğrendiğiniz TERBİYE değil... KRALLIKLAR.COM terbiyesi.

saygılarımla
(saygıya değer değilsiniz ama yine de arada saygıya değerler var)
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:59 am

soll demiş ki:
biz de bilios.. Ama karşı tarafın hesabı çalmaması gerekio.. ve çalınınca da kadının silmesi veya sildirmesi gerekio.. ben ilgilenmem dememesi gerekio..

oyunun bana verdiği yetkiler arasında hacklenen hesapların pazarda satış yaptıkları kişileri silme yetkisi yok. üzgünüm. ama 5 adetten fazla mal alana ceza keserim o yetkim var.
soll

soll

MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 12:01 pm

Cvbını en yakın zamanda göreceksin..

Sayın olmayan şahıs..
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: hesap çalanlar hesap çalanlar - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 12:02 pm

soll demiş ki:

Arkadaşım kadının bu sebeple oyundan silme yetkisi yoktur.

hesap çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2