Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
geldim

geldim

Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Vide
MesajKonu: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 6:18 pm

sevgili fuhrerr TARAFSİZ forumlarinda bu konuyu açmiş cvp vermek için taşidim buraya malum 7 gün ban yedik 14 gün oldu hala açilmadi banimiz TARAFSİZ forumlarinda

cvb verelim istedik

Hiçbirşeyi başkaları gibi delilsiz yazmayacagım. Her türlü delilimi göstereceğim.
iyi demişsinde şu delillerden bi tanesini koysandın bari

Şimdi bakalım ne olmuş. Adam saat 21 civarında meyhaneye geldi. Başladı sen sızmasın bilmemnesin BODF ye niye geçtin o partide ne var bizim ne eksigimiz var vs. vs. E tabi BODF adına meyhane açtık ya, şimdi meyhaneyi kapatmak için açık arıyor. Geldi bufftr ye bariyaya söylenmeyecek sözler etti. İftiralar attı.
tabi tabi kesin öyledir o bu kadar laf söylerken dürüst vatandaş sen neden bi resim çekmedin Neutral

Bahsi geçen kişilerle comefromhell in icraatlarını karşılaştırın bakalım kim ne yapmış.
bakiyoruz sen rahat ol bakiyoruzda ona göre oy veriyoruz

Kimsenin kimseye iftira atma hakkı yoktur
ha şunu bi anlasaydiniz zaten bu tartismalarin hiçbiri olmazdi

2 tane şahit çagırdım olaydan itibaren olayın sonuna kadar meyhanede bulunan iki şahit.
herkes şahitbulabilir eğer şahitle bu is olsaydi multiciler multilerini sahiy yapar silinmezlerdi Wink

Onun iftira attıgını kanıtlayamamışım falan filan. 75 akçe cezayı yedik
yazinin basinda kanitlayacam demişsin ama kanitliyamadiğini itiraf etmisin bu nasil bir çelişki

Birincisi İFTİRACI kelimesinde nasıl bir hakaret oldugunu bana anlatsın birisi. Devletin ileri gelenleri bunun hakaret olmadıgını söyledi.
iftiraci bir hakarettir sen kendin icin hakaret saymiyosan o baska o devletin ileri gelenlerinin kim olduğu belli zaten Razz

İkincisi Hiç kimseye iftira atmadıgını savunuyor buda onun söyledigi yalandır
yahuuu şeker oğlan hani kanıt hani iddiadan başka bişey yok sende

Üçüncüsü Saat 21 de geldi meyhaneye gece 04:30 sularında çıktı. Vede diyorki e ben meyhanede beş dakika kaldım çıktım. Yalanında bu kadarı olmaz be kardeşim..
yine kanit yok bende evliye çelebiyim

Şimdi gelelim açtıgı ikinci saçma dava ya. Bu arada biliyorsunuzki her dava 1 ADALET puanıdır. Adalet puanlarımızın nasıl bilinçsizce comefromhell tarafından harcandıgını görün..
sen bunu yazinca neden aklima mite açilan dava geldi ama onda puan gitmiyor sanirim

Komikliği görüyorsunuz. Benim olaydan haberim yok saki banlamış adam bana uyarı atmamış mahkemedede diyorki onca uyarıya yragmen ban acılmamıstır. Bu kadarıda pes dogrusu.
evet komikliği görüyoruz senin oraya biraktiğin saki senden HABERSİZ böyle bişey yapiyor ve sen hala onu kovmuyorsun yoksa senden habersiz değilmiydi

Hiçbir belediye reisinin comefromhell kadar dava açtıgı görülmemiştir. Yakında savcılıgı kaldırırlar. Comefromhell nasılsa reis olarak butun davaları açıyor =). Comefromhell başvuru makamı açılır forumda.
eee dürüst olmak kolay değil sen bunu bilemezsin

Yakında pazarda 4 ten fazlaya mısır sattın diyede dava acabilir =).
ellerinde şimdiki gibi kanit olursa açarlar ben bile açarim

Başka bir meyhanede 2 hafta boyunca 5 akçeye mısır satıldı. Acaba sayın reis nerdeydi 2 hafta boyunca ? Kendisi çok denetleyıcı bırıdır ya o bakımdan dedim. Ugur dündara beş çeker denetleme konusunda. O yuzden 2 hafta boyunca 4 akçeden fazlaya mısır satılmıştır
işte bu en büyük gafin madem böyle bişey vardi ve sende biliyordun neden şikayet etmedin gelde kötü düşünme şimdi jocolor

Bu işin BODF u OHRF si yok
bu cümlene inanacak bir kişi göster oyunu birakacam

O foruma göz attıgımda BODF dusmanlıgından başka bir şey goremıyorum
bu öteki forumda bodf kiyaği olduğu için olmasin

Suçsuzsa beraat eder zaten kararı yuce mahkeme verır.
madem böyle o zaman sana acilan ve suçsuzum dediğin mahkemeler için neden kendini paraliyorsun

Comefromhell gorevını yapmayacaksan bırak diyorum baksa birsey demıyorum
tamam senin demenle hemen birakacak Basketball

Sayın solon128 ede dusmanlıkları varya =).
600 insan bu foruma üye acaba neden 600 kisinin solon128 düsmanliği var cidden DÜSÜNDÜRÜCÜ

Açtıgınız Özel forumları (mesela parti forumu) Sayın Comefromhell rahatlıkla okuyabilir
ee okusun buyur gel sende oku saklayacak birseyimiz yok bu oyunda bodf tan başka kimsenin saklayacak biseyi yok zaten okuyorsunuz hepsini dürüstlük abidesi bariaya sorarsan sana içimize soktuğu casuslari göğsünü kabarta kabarta meyhanede anlattiği gibi anlatir

Benden uyarması sayın vatandaslarım. Kimin orayı tercıh edecegı herkesın kendı fıkrıdır saygı duyarım. Ben sadece uyarıyorum..
ati alan üsküdari geçti sen hala oradamisin

Ayrıca Solon128 için adminlere şikayet duyurusunda bulunmuş. Kim bulunmuş? Sayın Ridibuda bulunmuş. Ve o forumda örgütlendikleri kişilerde olmayan İngilizceleriyle bir şeyler karalamış maksat yazı olsun diye =) Bazılarıda alıntı yapıp +1 yapmış. RESMEN KOMEDİ =)
o çookk sevdiğin ve çıkarlarini düşündüğün vatandaşlarin ingilizcesiyle dalga geçerek onlari ne kadar sevdiğini gösterdin

Sonrada bu foruma kıytırık falan der tabi kuyruk acısı kötü bir şey
o foruma 600 kişi kiytirik diyor

Arkadaşlar hepimizde akıl var bakını banlanan kullanıcılar bölümüne ;
ee buda göz boyama ben yermiyim yememmmm

Birde Comefromhell in Yaptıgı bir Göre Suistimalinide gösterecegim sizlere;

Açılan Dava: Cincilik =)))
Kim Açmış: Comefromhell
Açılan yer: Kırklareli =))))
Sebep: “Sütü Bozukluk”

Kanıt;
https://2img.net/r/ihimizer/img133/1010/kant3yq7.png
https://2img.net/r/ihimizer/img133/3622/kant4fq0.png

Dava Linki;
http://www.kralliklar.com/Proces.php?affaire=41633
o isimde evladıi kim açmişsa sütü bozuktur çok fena küfür edicemde foruma saygım var ben olsam başka bişey yazardim sütü bozukluk çok hafif

Cincilik Davası Sadece Otomatik Açılabilir Yani Dini Soruşturma Olabilir. Ama Kırklareliden ComefromHell Tarafından Açılmıştır.
tabi size acilinca otomatik siliniyo dava acmaya gerek yok

Bu konudada suç duyurusunda bulunacagım
yapmazsan adam değilsin

uvey evladı açan adam zaten kendi kişiliğini göstermiş. Onun seviyesine inerek doğru bir şeymi yaptın valandil
onun ....... nin seviyesine kimse inemez

Ancak bu meyhane olayı bana ders oldu. Sayın Kadı FMC yede soyledim. Bundan sonra her kelimeni her harfini Print Screen e çekecegim Comefromhell.
şimdiye kadar bilmiyordun yani tongue

En son geldim tarafından Salı Tem. 15, 2008 6:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 6:23 pm

sevgili fuhrerrin bu konuşmasina sadece arpaliler destek vermis nedense bakalim ne demişler

1.wallace demişki

Sizcede komik değilmi.
Adam önüne gelene hakaret ediyo sonra banlanıncada gidip rahat rahat hakaret etmek için başka forum açıyo sonra RK nın resmi forumuna kıytırık adminlerine taraflı diyo.
Ve bu adam bi önceki dönem beyler beyi şu andada divanda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_exclaim
Açtığı diğer forumda gördüğüm kadarıyla sadece BODF , ARPAZLI , SALON128 , CUCURBİTA konuşuluyo. Peki neden sizce? Çünku orda ona dur diyebilicek biri yok rahat rahat saldırmakta herkese, işine gelmediği zaman BAN. Neden burası dar geldi?

KOMİK

2.first destek vermiş alıntı yaparak
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 6:26 pm

sevgili wallace
Çünku orda ona dur diyebilicek biri yok rahat rahat saldırmakta herkese, işine gelmediği zaman BAN
sizden birinin bu forumdan banlandiğini göster ciğerimi ye

Neden burası dar geldi?
ee multi forum hesaplari o kadar kalabaliktiki dar geldi

sevgili lady
sizin divandaykende hiç bir zaman fikriniz yoktu aliştik bu tavriniza bigün biri çok kötü bisey yazacak kendi imzasinada arpazli sembolü koyacak okumadan onuda onaylayacaksin rezil olacaksin
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 6:28 pm

Fuhrerr devam et devam.Böyle yalakalık yapmaya devam edersen belki solonun varisi olursun ha ne dersin Twisted Evil
infini

infini

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 6:32 pm

geldim demiş ki:
sevgili lady
sizin divandaykende hiç bir zaman fikriniz yoktu aliştik bu tavriniza bigün biri çok kötü bisey yazacak kendi imzasinada arpazli sembolü koyacak okumadan onuda onaylayacaksin rezil olacaksin

Smile o zaten rezil:D
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 7:11 pm

çakma william wallace'ın mesajında bir yanlışlık var, biz cucurbita, solon128, BODF ve Arpazlı hakkında hiç konuşmuyoruz. Biz cucur128, solonbita, BAAF(büyük arpazlı ailesi fırkası), ve 10.000akçeli ailesi hakkında biraz konuştuk Laughing
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:19 pm

mit davasına değinmişsinde eski forum divanına bi bakayım dedim ordada baliya mite dava açmamakla suçlamış beni. adalet puanımı boşa harcayamam dedim o muhabbet ordan çıktı sanırsam Very Happy
Valandil

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:38 pm

...

Arkadaşlar böylelerini kâle alıp cvp vermenize gerek yok...

Cvp verirseniz kendilerini bi halt sanırlar...

Bnmle bugüne kadar girdikleri bütün tartışmalarda rezil kepaze olup yerin dibine giren adamlar...

Artık bu fuhrerr gibi kişileri maşa olarak kullanıyorlar...

Son 15 gündeki bu adamın msjlarına bakın özellikle...

4-5 farklı yerde bana sataşmaya çalışmış kendi zayıf muhakeme yeteneği ile...

Lâkin adam yerine koyup cvp verme gereksinimi bile duymuyorum...

...

Sonuç itibariyle olaylar açıktır arkadaşlar...

Sadece sizlerin bilgisi için bi iki noktayı netleştireyim...

Hepiniz beni biliyorsunuz ki ben sözünün eri ve lafını esirgemeyen biriyim...

Eğer bir şey demiş olsam kimseden korkum yok, bide böle fuhrerr gidi maşalardan mı çekinicem...

Ben saatlerce bariya ve bodf'a hakaret etmişim iftira atmışım akıl var mantık var...

Ben bunları yapıcamda bunlarda gidip bi tane resim çekmicek, aklınız alıyormu böyle bir şeyi?

Bide işim yok akşam 9'dan sabah 4.30 a kadar meyhanede bunlarla konuşmuşum...

Bin türlü işimin arasında yeni buçuk saat bu adamlarla konuşmuşum yalanın bu kadarı...

...

Diğer söylediklerine cvp bile vermiyorum...

Bu forumda 500'ü aşkın insan var...

Maşallah hepimiz vatan hainiyiz hepimiz ruh hastasıyız hepimiz iş bilmeziz...

Bi bu adamlar doğru o yüzden seçimlerde sürüm sürüm süründüler...
infini

infini

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 11:05 pm

takmayalım biz kimin ne olduğunu biliyoruz ki burdayız
valandile inanıyoruz ki yanındayız birşeyler biliyoruz ki valandil haklı diyoruz .takmayalım:D
Ormancini

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 11:38 pm

Valandil demiş ki:
...

Bnmle bugüne kadar girdikleri bütün tartışmalarda rezil kepaze olup yerin dibine giren adamlar...

...

Eğer bir şey demiş olsam kimseden korkum yok, bide böle fuhrerr gidi maşalardan mı çekinicem...

Ben saatlerce bariya ve bodf'a hakaret etmişim iftira atmışım akıl var mantık var...

Ben bunları yapıcamda bunlarda gidip bi tane resim çekmicek, aklınız alıyormu böyle bir şeyi?

Bin türlü işimin arasında yeni buçuk saat bu adamlarla konuşmuşum yalanın bu kadarı...

...

haklısın cevap vermeye gerek yok Very Happy
ridibuda

ridibuda

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 9:41 am

Valandil demiş ki:
...

...

...

+1

En komiğime gidense 21:00-04:30 arası meyhanede konuşmuş olman Very Happy yawf reis senin bu kadar boş zamanın mı war??? eeee o zamana bizede buyur arada bi Very Happy

Yawf arkadaşlar kırklarelinde olan bilir comefromhell'in Halk Meyhanesinde kaç dakika durabildigini şimdi reis işi gücü bırakıp BODF hakkında konuşmak için 7-8 saat konuşacak. Kusura bakma Fuhrerr ama çok saçma Smile
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 9:56 am

Solon yollamış olmalı bunları.
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:00 am

sevgili fuhrerr demişki

Ben zaten bu konuyu sizinle tartışmak için açmadım. Bilinçsiz saf temiz insanlarımızı bilinçlendirmek dogru yolu göstermek için açtım. Zaten oraya bakacak olursan o ingilizcesine laf etiğim kişilerin hepsi ridibuda ile daha evelden GAYRIYASAL ÖZELLİKSİZ forumunuzda kenetlenerek o yazıları yazdı. En basitinden sen.. Olmayan ingilizcenizle çok güzel anlattınız derdinizi .

Ben zaten bu konuyu sizinle tartışmak için açmadım
yalanci yalanci sana kimse inanmaz sunny

Bilinçsiz saf temiz insanlarımızı bilinçlendirmek dogru yolu göstermek için açtım
yalanci yalanci sözüne kimse kanmaz rendeer

Zaten oraya bakacak olursan o ingilizcesine laf etiğim kişilerin hepsi ridibuda ile daha evelden GAYRIYASAL ÖZELLİKSİZ forumunuzda kenetlenerek o yazıları yazdı
o kişilerin sayisina bakmani tavsiye ederim sizinki gibi 2 tane şakşakçi değil
sen ridibudaya kurban ol Basketball

En basitinden sen.. Olmayan ingilizcenizle çok güzel anlattınız derdinizi .
harbi terbiyesizsin çok seviyesizsin bize laf atanın saf ve masum vatandaşlari düşünenin seviyesini herkes görsün Twisted Evil
e.altnr

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:14 am

hakarete varacak derecede ithamlar var scratch
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:23 am

e.altnr demiş ki:
hakarete varacak derecede ithamlar var scratch

kesinlikle var o hakret ederse bende ederim adam gibi konuşsun adam gibi konuşayım YOK ÖYLE BİRSÜRÜ LAF SÖYLE BİZ BASİT DE CVB VERMEYELİM ÖYLEMİ TABİ ADAMİN BANLANMA DERDİ YOK scratch
e.altnr

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:32 am

bize cok luzumsuzsunuz denildi diğer forumda bunu hakaret olarak gormedıler basitsiniz denildiğindede yonetıcıler gormuyecektır buyuk ıhtımalle.

onun forumdan banlanma derdi yok hadi,seninde veya başka birine rezil diyen arkadaşlarınızında buradan banlanma gibi bir dertleri yok anlaşılan.

neyse konu sapmasın sen devam et her cümleye yorum yapmaya. cheers
soll

soll

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:43 am

Yaw bu kadar üstüne gitmeyin bence.. sadece düşüncesini sölüyo.. Bizler de sakin bi dille konuşursak daha iyi olur.. Adam düşüncesini söledi die asacaksınız valla..

Bu Arada halt sanarlar derken baya kötü konuşmuş valandil.. bukadar da hakaretli bir forum olmaz.. Haltın anlamını biliosanız uluorta yerde sölemeyin.. Forum sizin die herbişeyi yapmayın yaw..

Bu arada geldim 'e bazı sözlerine katılıorum, bazılarına katılmıorum..
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:56 am

e.altnr demiş ki:
bize cok luzumsuzsunuz denildi diğer forumda bunu hakaret olarak gormedıler basitsiniz denildiğindede yonetıcıler gormuyecektır buyuk ıhtımalle.

onun forumdan banlanma derdi yok hadi,seninde veya başka birine rezil diyen arkadaşlarınızında buradan banlanma gibi bir dertleri yok anlaşılan.

neyse konu sapmasın sen devam et her cümleye yorum yapmaya. cheers

bu şekilde düşünmen çok güzel ama bişeyi merak ediyorum öteki forumda neden öteki arkadaşa böyle bişey yazmadin ben adm gibi susmasinida özür dilemesinide bilirim peki ya o hata bak ispatliyayim sadece senin için özür dilerim söylediklerim için hadi o arkadaşta bunu yapsın hadiii
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:08 am

sevgili barışı savunan fuhrerr le beni eşit tutan e.altnr arkadaş bizim forumda neler demiş öteki forumda neler demiş birde beni yargiliyor

onu bunu bilmemde kişisel hayret ettiğim tek nokta meyhaneye belediye başkanını banlamak tamam onun görevine engel olmakdan dolayı suç ama sen kalkıp bilader beni banlamışsında görevimi yapamıyorum banımı kaldırman gerek yoksa davalık olursun günah benden gider diye mesela bir yazılı uyarı yapılmalıydı federal davasında.

Yazılı uyarı kanunda acıkca yazıyor.bunu atladı beledıye baskanı dırek dava actı.
Hadı beledıye baskanı atladı actı davayı.

canım kadıcım sende mı yasaları atlıyor yazılı uyarı maddesını gormezden gelıp ıc karısıklıkdan yargılıyorsun.

Yani bilmiyorum farklı bakış açısı olabilir ama ben 2 gun hapis 150 akce cezayı ağır buldum.

bize öğüt verene bak ne günlere kaldik Smile

oysa az önceki konuşmasinda ne demişti bakalim

basitsiniz denildiğindede yonetıcıler gormuyecektır buyuk ıhtımalle.
ee sen gördün demin burada söylediğin gibi oradada basit kelimesinin hakaret olduğunu söylesene

onun forumdan banlanma derdi yok
yani onun banlanmasi gerektiğini biliyorsun ama nedense yazdiklarini hiç eleştirmemişsin

neyse konu sapmasın sen devam et her cümleye yorum yapmaya
ee sen orada farkli burada farkli konuşursan birinin bunu tokat gibi yüzüne vurmasi lazim
e.altnr

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:10 am

o sorun onu yazan arkadasa ait ben kimseye özür dile demem diyememde ben tartışmaların edeplice yapılmasından yanayım ve olaylara tek acıdan degil her acıdan bakmaya calısmaktayım.

ben burada aynı zamanda hemserimde olan first lady 'ye yapılan rezil yakıştırmasına karşı ağır hakareteler var demek için yazdım.

not:katliam32 diğer forum hesabının adı nedir 7 günlük cezanın 14 gun olmasına karşın kalkmamasının nedenini solon128'den ogrenmek isterim.
e.altnr

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:15 am

ben senı kımseyle esit veya farklı tutmadım nerden cıkarıyorsun bunları.heryerde aynı konusacak degılım orada neyden bahsetmıssım buradakı konu ne?

orada hemserime rezil denmedi burada dendi konu bu yonde ilerledi bu yonden birşeyler yazdım.

oraya gıdıpte bunu yazmanın ne mantıgı olacaktı.

ben sanada bırsey demedım sen kalktın özür bile dedin. Ben senin tek tek her cumleye yazdıgın yorumları bıle okumadım.

Yani kimseyede öğüt verdiğim yok ben şaşırdığım bir olayı orada yeni başlık açmayım
diye yazdım.

Kimseyide yargıladığım da yok o iş bana düşmez.
infini

infini

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:19 am

2 yerdede derim kimin ne olduğunu biliyorum sözümün arkasındayım ne olarak görürseniz görün;)
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:20 am

Bakın arkadaşlar benim forum hesabım suçsuz yere banlandı.Misafir olarak baktım kaç gün banlandığına 14 günlüktü.14 gün sonra hesabıma girmek istedim şifre değiştirilmiş.Soruyorum ben banlıyken şifremi mi değiştirdim yoksa birileri mi şifremi değiştirdi.Üyelerden biri değiştirmediğine göre Solonbita denen kendini beğenmiş ukala admin tarafından değiştirmiş.Yetmedi onu da geçtim.Defalarca bende de dahil diğer bütün üyeler BAAF lılar tarafından hakarete uğradılar.Peki kaç tane Baaf lı forumdan banlandı yada başlıkları kilitlendi.Bakın arkadaşlar resmi forumda Baaf lılara hakaret serbest geri kalan ulemaya ise yasak.Durum budur...
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:21 am

tamam e.altnr burada rezili gördün hakaret dedin eleştirdin ne güzel helal olsun peki madem bu kadar haksızlığa başkaldiran birisini bendce sadece şunu sormak istiyorum neden öteki forumda bu forum hakkkında kötü şeyler yazdiklerinda yada valandil hakkinda yada buranin insanlarina basit denildiğinde hiç bişey yazmadin bunun anlami ne sadece bunun cevabini istiyorum böyle şeyler demediler deme kopyalayıp yapiştiririm adamin banlanmaktan korkusu olmadiğini söyleyerek banlanmasi gerektiğini onayladin ama nedense orada bunu yazmadin yoksa bodf un böyle bir kuralimi var

dünkü olaydan sonra banim açildi Smile demekki solonda bu forumu takip ediyor
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:23 am

muhittinq demiş ki:
Bakın arkadaşlar benim forum hesabım suçsuz yere banlandı.Misafir olarak baktım kaç gün banlandığına 14 günlüktü.14 gün sonra hesabıma girmek istedim şifre değiştirilmiş.Soruyorum ben banlıyken şifremi mi değiştirdim yoksa birileri mi şifremi değiştirdi.Üyelerden biri değiştirmediğine göre Solonbita denen kendini beğenmiş ukala admin tarafından değiştirmiş.Yetmedi onu da geçtim.Defalarca bende de dahil diğer bütün üyeler BAAF lılar tarafından hakarete uğradılar.Peki kaç tane Baaf lı forumdan banlandı yada başlıkları kilitlendi.Bakın arkadaşlar resmi forumda Baaf lılara hakaret serbest geri kalan ulemaya ise yasak.Durum budur...

işte bunu desen yok yalan söylüyosun derler ispatliyoruz gene olmuyor bu baaf insanlara büyü yaparak gözlerinimi kapatiyor anlamiyorum son zamanlarda bikaçtane baafli banlamişlar bizde yedik ya çünkü banlayacak kimse yok bi tek baaflilar yaziyo oraya

Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki