Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
muhittinq

muhittinq

Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:28 am

Bak arkadaşım sen Solonbita denen adamın haklı olduğunu mu söylüyorsun.Arkadaşım yeni olduğun belli.Yetmedi olaylara başından dahil olmuyorsun sonundan dahil oluyorsun.Bu yüzden cehaletinle forumu kirletmene gerek yok.Saygılarımla başlığın kilitlenmesini talep ediyorum.Çünkü artık başlık amacını aşmıştır.Saygılarımla
e.altnr

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:34 am

onun forumdan banlanma derdi yok hadi,... (şuna bi açıklık getireyim burada bir varsayımda bulunuluyor "hadi" kelimesiyle anlamışsındır)

arkadasım beni bilen bilir ben kendi arkadaşlarıma dedim bunu gormen ıcın BODF forumuna girmen gerekir.

eğer istersen ekran görüntüsünü özelden atabilirim hani inanmazsan diye.
Neyse ben kendi arkadaşlarımada dedim Valandil'e (ben bir eşşeğim) ifadesi kullandıkları için yakışık almadığını böyle ithamların gereksiz olduğunu falan filan.

Sizede diyorum cucur128 BAAF solonbita gibi asılsız ve sacma ifadelerinizde yakısık almıyor.

Bunları soylemekten cekınmem.

ben kimseye basit veya benzer ithamlarda bulunmadım herseyı forumda dile getirme gibi bir durumda zorunlu değilim msn aracılığı özel mesaj yoluyla ben dozu ayarlıyalım şeklinde tartışan kişilerle hep konuşmuşumdur.

ama benımde kımseye yaptırım yapma gibi bı özelliğim yok sende biliyorsundur.
e.altnr

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:36 am

zackasakura şifren değişmiş demek ilginç gerçekten solon128'e ulaştın mı? niye böyle oldu diye giremiyorum hesabıma diye.

Yani oyunda bile birçok kişini şifresi kırılıyor hesabını hiç edebiliyorlar.Forum hesabınada böyle birşey olmuş olabilir.

Bana mantıksız geliyor sende şöyle derin nefes al ver bi düşün solon128 benim forum hesabımın şifresini değiştiriyor.
Niye?
Niye Ben?
Ben ne yaptım?
İsterse süresiz banlardı niye şifreyi değiştirdi?
Adamın psikolojik sorunları mı var?
Benle uğraşmaktan zevk mi alıyor?
.
.
.

Bu sorulara bi cevap ara bence sonra solon128'e mesaj at derim ben.

En son e.altnr tarafından Çarş. Tem. 16, 2008 11:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:37 am

Bak arkadaşım anlamamakta ısrar ediyorsun.Banlıyım diyorum.Banım kalkıyor hesabıma girmek istiyorum.ama şifreniz yanlış diyor.Bunun başka ne tür bir açıklaması olabilir.
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 11:38 am

evet orayada eleştirini yazmişsin gördüm ama ben söyledikten sonra dedemde yazardi e.altnr olayi sende biliyorsu bende biliyorum boşuna kelime oyuna yapma görünen köy kilavuz istemez bak beni konuşturacaksiniz barişasiniz diye bazi şeyleri açığa vurmuyorum ama böyle laf ebeliğine devam ederseniz çok şey söylerim yapmayin bildiklerimi söylersem bir asir bariş olmaz
Valandil

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 3:33 pm

Arkadaşlar tartışmalarınızda daha düzgün uslup kullanalım lütfen...

...

Sevgili soll ;

Bana son 15 gündür sürekli multi açılıyor ve ana avrat din iman küfür ediliyor...

Bana küfürlü üvey evlatlar açılıyor tam 20 gün sonra siliniyor...

Ben o adama dava açtığımda adam daha silinmemeye alınmamıştı...

Bunun üstüne bu Furhrer gelip sen nasıl dava açarsın diyip bana ihanetten dava açılmasını istiyor...

Ben bu adama başka şeylerde söylerdim ama ortam müsait deil...

Ha bu arada kendini bi halt sanar dediğim için beni eleştirmişsin...

Lâkin bakın ne buldum ;

Alıntı :
ee ozaman hesap çalan suçlu olmayacakmı?? ozaman kadının orda ne işi var??? Kadı hiç bi halt yapmayacaksa biz mi çözecez bu olayı..?? belki adam 123456 die hatırlıo..

Sevgili soll bu msj senin deil mi acaba?

...

Fuhrerr isimli şahısı kâle almıyorum...

Normal şartlarda 15 kere banlanması gerekirdi ama hâla bi sonuç çıkmadı...

Gidip msjlarına bakın insanları nasıl aşağılamaya çalışıyor vs...

Bu adam bir MAŞA'dır...

Daha ötesi yoktur...

...

Bana açmaya çalıştığı son davalara bi bakın savcı makamında...

Oyundan bi haber hiç bi halttan anlamayan bu şahısın saçmalıklarını görün...

Belki kendisine Din iman ana avrat küfür edildiğinde çok seviniyo olabilir...

Ama bana bu küfür edenleri ben davada ederim silinmeleri için herşeyide yaparım...

O adam solon tarafından silinsin die tam 20 gün bekledim 50 defa msj atıldı arkadaşlar tarafından baktım silinmiyo ben dava açtım...

Bu kadar basit...

...

En son Valandil tarafından Çarş. Tem. 16, 2008 3:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 3:41 pm

Valandilin yaptıkların ortada.Bunun en basit örneği Kırklareli kasabasının ne kadar gelişmiş olduğu herkesçe bilinen bir gerçek.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 8:17 pm

gayri meşru forumda bu forumun ekran görüntülerini bile atmaya başlamışlar, sağolsunlar reklamımızı yapıyorlar. Mit benim, yani banlı birinin, mesajını foruma koymaktan baya bir süre banlanmıştı bakalım bu çakma iskoç ne kadar banlanMAyacak. Hem valandilin de mesajı gözüküyor, 28 günden aşağı verMEmesi lazım solonBİTA isimli insanın. Laughing Laughing

yaw e.altnr BODFa neden BAAF diyoruz? git bak bakalım şu anda divandaki üyelerine hepsi Arpazlı sülalesinden. 10.000li ailesi diyorum çünkü divanın ödenek kayıtlarında var bunların yaşadığı kasabaların her birine 10.000 akçe yollamış bunların neneleri beylik yaparken ama şimdi o paralardan eser yok ki zaten bunların nenesi cucur128 kendisi demiş berrkmana paraları insanlara dağıttık diye, kim bu insanlar? aranızda bu paradan alan var mı? Gelelim cucur128 ve solonbita meselesine. Ben ve ismailhergul bu adama zamanına kim bu cucur diye sordumuzda verdiği cevap "o benim hanım" dı. Şimdi millete arkadaşım, uzaktan arkadaşım, bir kere gördüm gerçek hayatta gibi yalanlar atıyormuş. Hadi hakkaten eşi diyelim, ve aynı bilgisayarlardan oynuyorlar diyelim. Ben bin defa ljs ile bu konuda mesajlaştım adam multi olarak gözükmüyorlar dedi, yani ljsden izin de almamışlar biz aynı hesabı kullanacaz diye. Sonra gitti burdan birisi cucur128in ip sini öğrendi ve ip nin Amerikadan olduğunu öğrendi. Hani bu cucur128 ve solonbita isviçrede yaşıyordu? ip değiştirme programı kullandığı apaçık ortada. Artık ben sana ne diyim?
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 8:32 pm

gayri meşru resmi forumda ahmetsekerin mesajını alıntı yaptıgım için süresiz ban yemiştim Smile aynı cezadan süpergazi valandilin mesajını alıntı yaptıgı için 28 gün yedi Smile acaba wallace volkanın cezası ne kadar olacak merakla bekliyorum Smile
Valandil

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 8:37 pm

Supergazinin 28 günlük cezası 7'e düşürüldü hatırlatırım Wink

Tarafsızlık ve adalet ancak bu kadar olur Exclamation

Not: Arkadaşlar ordaki elemanlara cvp vermeyin, Kâle almadıkça daha çok saçmalıyorlar. Bırakın kendi hallerinde atıp tutsunlar...
infini

infini

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:23 pm

ceza alanlar kısmına baktığımızda

cucur128 7gun,

cezalar 12-18 haziran arasi uygulacaktir. 19 hazirandan itibaren adi gecen kisi foruma ulasabilecekdir.

neden:3. Forum üyeleri birbirlerinin görüşlerini suçlayıcı, küçük düşürücü,
hakaret, tehdit, sövgü dolu, iftira içeren vb. yollarla dile
getiremezler
valandil, 28gun,

cezasi 17 haziran 14 temmuz arasi uygulacaktir. 15 temmuzdan itibaren adi gecen kisi foruma ulasabilecekdir.

neden:3. Forum üyeleri birbirlerinin görüşlerini suçlayıcı, küçük düşürücü,
hakaret, tehdit, sövgü dolu, iftira içeren vb. yollarla dile
getiremezler.

dikkat edin böyle çok var baaflı olana cezalar indirim var;)
olmayana ise bindirim var;)

Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:47 pm

geldim demiş ki:
sevgili fuhrerr demişki

Ben zaten bu konuyu sizinle tartışmak için açmadım. Bilinçsiz saf temiz insanlarımızı bilinçlendirmek dogru yolu göstermek için açtım. Zaten oraya bakacak olursan o ingilizcesine laf etiğim kişilerin hepsi ridibuda ile daha evelden GAYRIYASAL ÖZELLİKSİZ forumunuzda kenetlenerek o yazıları yazdı. En basitinden sen.. Olmayan ingilizcenizle çok güzel anlattınız derdinizi .

Ben zaten bu konuyu sizinle tartışmak için açmadım
yalanci yalanci sana kimse inanmaz sunny

Bilinçsiz saf temiz insanlarımızı bilinçlendirmek dogru yolu göstermek için açtım
yalanci yalanci sözüne kimse kanmaz rendeer

Zaten oraya bakacak olursan o ingilizcesine laf etiğim kişilerin hepsi ridibuda ile daha evelden GAYRIYASAL ÖZELLİKSİZ forumunuzda kenetlenerek o yazıları yazdı
o kişilerin sayisina bakmani tavsiye ederim sizinki gibi 2 tane şakşakçi değil
sen ridibudaya kurban ol Basketball

En basitinden sen.. Olmayan ingilizcenizle çok güzel anlattınız derdinizi .
harbi terbiyesizsin çok seviyesizsin bize laf atanın saf ve masum vatandaşlari düşünenin seviyesini herkes görsün Twisted Evil

xD bu msjında tamamen bana karsı bi haltalar kasıştımaraya calısıodu azının payını vermem gecikmedi ah ben bi çalışmaşsam saniyesinden saniyesi takır takır pc basındaından yollarım ben onun cvbını Very Happy Neyse artık Very Happy

Hea Ayrıca soll sen herkezi takır takır banlaylarnamlarmınmı yoksa dosluğun kardelliğin sadece bir grp haric olduğu taraftanmısın böyle bide bizim partidesin vede Rakip partinin adamını bize karsı muhalefet ediosunuı Evil or Very Mad bi karar ver artık ne dersin Question
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 9:03 am

Ben artık orayla ilgilenmiyorum.Zira ne zaman hesap açsam anlaşıldığı zaman Solonbita beni uyarıyor.Bir Baaflıya cevap verdiğim zaman sebepsiz yere en az 1 ay,olmadı süresiz ban yiyorum.Onların adaletleri.Arkadaşlar Menelia'yı forumda Türkçe konuşması hususunda uyardığımda 14 günlük ban yedim.Bunların Türkçemizde tahammülü yok.
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 12:37 pm

muhittinq demiş ki:
Ben artık orayla ilgilenmiyorum.Zira ne zaman hesap açsam anlaşıldığı zaman Solonbita beni uyarıyor.Bir Baaflıya cevap verdiğim zaman sebepsiz yere en az 1 ay,olmadı süresiz ban yiyorum.Onların adaletleri.Arkadaşlar Menelia'yı forumda Türkçe konuşması hususunda uyardığımda 14 günlük ban yedim.Bunların Türkçemizde tahammülü yok.

Eee muhittinq öyle olacak tabii, baksana onlari Türkce falan ilgilendirmiyor, ingilizceleri fevkaladenin fevkinde oldugu icin, ingilizceyi tercih ediyorlardir. Hani su cok bilen arkadas demis ya,

Alıntı :
Ayrıca Solon128 için adminlere şikayet
duyurusunda bulunmuş. Kim bulunmuş? Sayın Ridibuda bulunmuş. Ve o forumda
örgütlendikleri kişilerde olmayan İngilizceleriyle bir şeyler karalamış maksat
yazı olsun diye =) Bazılarıda alıntı yapıp +1 yapmış. RESMEN KOMEDİ =)

En basitinden sen.. Olmayan ingilizcenizle çok güzel anlattınız derdinizi.

diye, onlar icin ingilizce bilmek cok önemli baksana. Onlar dogduklarinda da ingilizce konusuyorlardi
herhalde. Bilmeyenlere de Solonbita, Bariya gibi bilenler ögretiyorlar, yazilmasi gerekenleri yazip ellerine veriyorlar. Iyi ingilizce bilen aile olmanin da havasi bir baska canim. Sizin böyle aileniz yok diye kiskanmayin bounce

Simdi iyice merak etmeye basladim, acaba bunlari yazan
Fuhrerr de birinin mi multisi? ( arkadas, Führer mi yazmak istemis acaba ismini de yazamamis, onun da almancasi pek iyi degil galiba, demek herkes herseyi iyi bilemiyor. Hitler de iyi ki yok artik dünyada, isminin böyle yanlis yazildigini görseydi, yanmistin arkadasim. kendini Dachau'daki KZ'de bulurdun Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_wink )

Dogrusu tarafli BAAF forumu beni de hic ilgilendirmiyor, onlar kendileri calip söylesinler, zaten kendi söylediklerini ancak kendileri anliyorlar Razz
lider

lider

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:46 am

1. arkadaşlar fuhrerr ve volkan banlanmş (pek de taraflı değilmiş demi Wink salon28)
Valandil

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:27 am

fuhrerr, 14 gun,

Bu şahıs 4 ayrı topicdede farklı farklı kuralları çiğnedi hepside şikayet edildi aldığı ceza 14 gün

...

wallace_volkan, 14 gun,

Bu şahıs forumdan Banlı kişilerin msjlarını yayınladı aldığı ceza 14 gün

...

Forumdan banlı olan Ahmetsekerin msjını yayınladı die yetişbey süresiz banlanmıştı bunu hatırlatalım öncelikle...

Fuhrerrin yaptıklarının sadece 1 tanesini aramızdan biri yapsa en az 14 gün yerdi...

Yaptıklarının hepsini aynı anda yapsa en az 28 gün büyük ihtimal süresiz ban yerdi...

...

Ayrıca yine forumdan banlı olan şahsımın msjını yayınladığı için supergazi şikayet edildi. Ve süresiz ban yemesi gerekirdi...

Önce 28 gün ceza aldı...

Sonra birilerinin içi el vermemiş olmalı ki msj değiştirildi cezası 7 güne düşürüldü...

...

Kimse bize tarafsızlıktan bahsetmesin...

Not: Bu forum açılıp diğer forumda adam kalmamasından sonra...

Bugüne kadar elli kere banlanması gerekirken hiç ban yemiyen kişiler şakır şakır banlanmaya başladı...

Çünkü blof yapılmadığını anlayıp resti gördü bazıları...

Şimdi akıllarınca olayları toplamaya çalışıyorlar...
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 7:42 am

lider demiş ki:

1. arkadaşlar fuhrerr ve volkan banlanmş (pek de taraflı değilmiş demi Wink salon28)

Shocked tum mesajlari okudun demi?o kisilerin banlanmasi yetisbey ,serdar ve birsuru haksiz ban yiyen kisilere gore normal deilmi?ama onlarada artik ban vermesini beklemiyoduk..ban vermeden duramiyo adam bakti forumda pek kisi kalmadi ban verecek ,alt tabaka bodf uyelerine basladi Smile bu bole gider herkezi bu foruma bekleriz ..

wolkan ve fuhrerr banlanmis wayy be!

Comefromhell(valandil)in Yaptiklari Hakkinda

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2