|
Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar |
|
|
Yazar |
Mesaj |
eskisehirli
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Paz Haz. 29, 2008 11:09 pm |
|
|
ders programı ne zaman hazırlancak acaba? |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Ptsi Haz. 30, 2008 12:50 am |
|
|
Ders vermek isteyen çoğalıp olasılıklar artarsa ders programı daha rahat düzenlenir... Şu anda burada yazanları kesin kabul ediyorum... |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar C.tesi Tem. 05, 2008 7:59 pm |
|
|
Bu foruma işlerlik kazandırmamız lazım ama bir türlü olmuyor. Şu anda Trakya Eyaletinde seviye 3 sayısı kaç bilmiyorum ama. Bu oyuncuların Bilinçli olduğu muhakkak. En azından onları organize edebilsek. Bir Seviye 3 yapısını ortaya koyan bir yazı hazırlasak. Onların içerisinden ders verebilecekleri belirlesek ve gerekiyorsa üst sınırın üstünden ders verdirip yeni kaliteli seviye 3 leri yetiştirebilsek. Bunlar gerekli ama şuraya bakıyorum da on tane seviye 3 girmiyor... |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar C.tesi Tem. 05, 2008 8:04 pm |
|
|
zaten seviye 3 loncamız mevcut başvuranı alıyoruz |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Paz Tem. 13, 2008 11:12 pm |
|
|
Arkadaşlar bugün dersleri reddetmek zorunda kaldım geç olduğu için kusura bakmayın... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Ptsi Tem. 14, 2008 4:38 pm |
|
|
Zal eğitim vermek için gelen teklifler "Askeriye'nin temelleri" , Ders ücreti: 10,00 akçe - Kabul - Reddet Ormancini eğitim vermek için gelen teklifler "Anatominin Temelleri" , Ders ücreti: 10,00 akçe - Kabul - Reddet Conqueror1453 eğitim vermek için gelen teklifler "Ticaret" , Ders ücreti: 10,00 akçe - Kabul - Reddet Kerem1 eğitim vermek için gelen teklifler "Biyoloji'nin Temelleri" , Ders ücreti: 10,00 akçe - Kabul - Reddet Okaytap , verdiği ders: "Tarihe Giriş" , Ders ücreti: 10,00 akçe. Kaknus eğitim vermek için gelen teklifler "İdari kurumlarının incelenmesi" , Ders ücreti: 10,00 akçe - Kabul - Reddet Faceless eğitim vermek için gelen teklifler "Askeriye'nin temelleri" , Ders ücreti: 10,00 akçe - Kabul - Reddet
Okaytapı daha önce başvurduğu için ders programına kabul ettim. Ama şimdi neyi seçeyim kararsız kaldım arkadaşlar |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Ptsi Tem. 14, 2008 6:06 pm |
|
|
haftalık ders programı yapılsa kimin ,hangi gün, hangi dersi vereceği önceden belli olsa daha iyi olmaz mı |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Ptsi Tem. 14, 2008 9:41 pm |
|
|
Daha iyi olur tabiki... Ama siz başvurmazsanız ben nasıl program çıkarabilirim... Başlığın adı bile başvuru topiği... |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Salı Tem. 15, 2008 12:42 am |
|
|
o zaman başvurumu yapayım bu çarşamba ve cuma günü anatominin temelleri dersini vermek istiyorum |
|
|
|
fmc
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Salı Tem. 15, 2008 10:27 am |
|
|
çarşamba ve cuma günü bende bu dersi almak istiyorum |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Çarş. Tem. 16, 2008 9:20 pm |
|
|
Ders neden veremiyorum? İlim yoluna kaç gün önce şu günler ders verecem diye yazdım tamam yanlış yere yazdım dedim buraya da yazdım yinede ders teklifim kabul edilmedi
16-07-2008 13:54 : Molla efendi dersini reddetti. 14-07-2008 15:51 : Molla efendi dersini reddetti. 12-07-2008 14:15 : Molla efendi dersini reddetti.
Valandil bu konuyla ilgili geçerli bir sebep söyleye bilir misin? Yoksa adam mı kayırıyorsun? Ders veren arkadaşlarla sorunum yok sadece benim vermek isteyipte veremememin sebebini öğrenmek istiyorum? Acil cevap bekliyorum bu durum çok canımı sıktı |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Çarş. Tem. 16, 2008 9:32 pm |
|
|
Şu adammı kayırıyosun lafını bir kez daha duymak istemiyorum... Beni başkalarıyla karıştırmayın bu bir... İkinci olarakda ülkenin her köşesinde devlet puanı üreticek adamlar gerekiyor belediyeler için yakında eyalet içinde gerekmeye başlıcak... Yeni ülke konumundan çıkarılmamız adminler tarafından an meselesi ve o olduğunda her gün divana ticaret puanı üretecek adalet puanı üretecek maliye puanı üretecek kişiler gerekecek... Şu anda devlet yolunun derslerine ağırlık veriyorum bu yüzden... Olay bundan ibaret... ... Ders programları ne yazık ki hâla çıkarılamıyor... Çünkü bilinçli olarak ders veren adam sayısı yok denecek kadar az... Her gün 5-6 tane başvuru oluyor hangisiini kabul edeceğimi şaşırıyorum... Ben din yolundayım adam kayırcak olsam din yolundaki dersleri seçerim... Şu anda din yolu ve ilim yolundaki dersler extra gereksiz ve bir işe yaramıyor... Bu yüzden ilk önce asıl ihtiyaç olan devlet yolu dersleri ve ondan sonra gelen askeri yolu dersleri daha öncelikli... ... Not: Haftada 1 yada 2 gün bundan sonra din ve ilim yolu için gün belirleyelim o zaman... O günlerde sadece bu yolların dersini kabul edelim karışıklıkları kapatalım... |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Çarş. Tem. 16, 2008 10:41 pm |
|
|
Devlet yolunun önemini biliyorum onların öncelikli olması gayet normal peki buraya attığımız mesajların hiç mi önemi yok bu açıklamayı benim ders verme isteğimi belirttiğim ilk mesajtan sonra atsaydın daha şık olmazmıydı? (milleti boşu boşuna bekletmiş oldun)
ders programı işine gelince bizim lisede okul müdürü programı yapar bize yani öğretmenlere ders programını verir.İlk önce ders vereceklerin listesini belirle sonra günleri sen belirle herkezin keyfini bekleme ... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Çarş. Tem. 16, 2008 10:55 pm |
|
|
Kimin ne zaman ders vereceğini müneccim olmadığım için bilmiyorum...
Ayrıca öle kafama göre kimseye şugün ders ver diyemem...
Örneğin ders verenlerden biri kasap diyelim...
Adam haftada 4-5 gün kasaplık yapıyorsa sığırlarını kesme tarihine göre...
Ben adama tam iş günü bırak sığırı gel ders vermi diyeceğim...
Siz başvurcaksınız ben ayarlıyacağım...
...
Senin lisedeki müdür programı belirler ve öğretmene verir öğretmende uyar çünkü yapıcak başka bi işi yok...
Ama oyunda bu böle deil adam gelir ben seyahetteyim der , fırındayım der, tarlamı ekiyorum der, kasabım der vs vs vs...
Olayları alakasız şeylerle örneklemeyelim lütfen... |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Çarş. Tem. 16, 2008 11:14 pm |
|
|
böyle bir düzensizlikten benim önerim daha mantıklı ayrıca müneccim olmana gerek yok molla efendi olduğuna göre kimin az çok hangi dersleri verebildiğini bilmen lazım bilmiyorsan da svy3lerle konuşarak öğrene bilirsin bunu yapmak zor olmasa gerek..
Ders programını yaptığın gün arkadaşlar ile iletişime geçip ders vereceği gün uygun olup olmadığını sorabilirsin buda o kadar zor değil uygun değilse başka birisini de o gün için bulabilirsin buda bence zor değil
Molla efendi isen bu işe bir çözüm bul 26 mayıstan beri bu ders programı işi gündemde ama bir çözüm yok..
İlk sorumun cevabını alamadım bi zahmet onunda cevabını verebilir misin? neden ders vermek istediğime dair mesaj attıktan sonra ders veremezsin çünkü diye başlayan mesaj atmadın?(boşu boşuna beklemiş olduk)
Okul örneğinde asıl anlatılmak istenen disiplinli bir müdür sözünü dinletir sence alakasız oldu bence yerine tam oturdu |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Çarş. Tem. 16, 2008 11:29 pm |
|
|
Her ders vermek isteyene msj atamam... Bin türlü işimin arasında... Günde 1-2 fazladan ders başvurusu olursa belirtiyorum msjla... Ama 7-8 kişi varken msj atamam... Ayrıca ben 50 kişinin peşinden de koşamam, kardeş bugün ders vermeye uygunmusun die... Akıl var mantık var... İnsanlar bana gelip şu günler uygunum die haber vericek... ... Okul örneğin extra saçma olduğu için onun hakkında ikinci bir yorum yapmak bile gereksiz... Yinede yapayım... Hâla bir işi yapmaya zorunlu olan insanlarla zorunlu olmayıp keyfi yapan insanları bir tutuyorsun... Sana müdür gelip şu gün şu dersler var dediğinde itiraz et bakalım sonuçları ne oluyor |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Çarş. Tem. 16, 2008 11:43 pm |
|
|
Foruma ders başvurumu okumadın mı? Okuduysan cevaplamak için 2 dakikanı ayıramadın mı? okumadıysan zaten diyecek birşey yok (Eleştiriyi görünce gelmende çok ilginç?
Bu kadar işin gücün varda Molla Efendiliği layığıyla yapmakta senin işin bence biraz daha özen gösterirsen kimsenin kalbi kırılmaz insanları kaybetmek kolaydır kazanmasına bak herkeze 2şer dakika mesaj atmak için zaman ayırsan hiçkimseyi kırmazsın?
Ders programı işine gelince sen kimlerin ders verebildiğini bana mesaj at bu kadar işin varmış madem ben ders programı yaparım
Okul müdürüme hocam yüksek lisans yapıyorum şu güne ders vermişsiniz başka öğretmen arkadaşıma o günkü dersi verirmisiniz deyince hemen kabul ediyor |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Perş. Tem. 17, 2008 1:06 am |
|
|
Ben mi kalp kırıyorum !?
Şu oyunda en nefret ettiğim şey üç kağıtcılık ve adam kayırmak ben bunlara isyan ettim 8 ay evel ve yeni parti kurdum...
Aylarca çabaladım didindim kurulmuş bütün düzenlere çomak soktum... Bunları yaparken yemediğim küfür atılmadık iftira kalmadı... Hâlada adıma sürekli üvey evlat açılıyor... Ama bu çabanın sonucunda Devletimizi yeniden yapılandırdım...
Sen bana gelip "adam mı kayırıyosun" die lafa başlarsan !! Alacağın cevap da bu olur...
Ki ben kırıcı tek kelime etmedim... Kimin kalp kırıcı olduğunu bir kez daha düşün... |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Perş. Tem. 17, 2008 7:33 am |
|
|
Ormancini: haftalık ders programı yapılsa kimin ,hangi gün, hangi dersi vereceği önceden belli olsa daha iyi olmaz mı Valandil : Daha iyi olur tabiki... Ama siz başvurmazsanız ben nasıl program çıkarabilirim... Başlığın adı bile başvuru topiği Ormancini : o zaman başvurumu yapayım bu çarşamba ve cuma günü anatominin temelleri dersini vermek istiyorum
yukarıda yazdım ama işine geleni cevaplamışsın; buraya yazsaydın Ormancini devlet yolunun önemi arttı o yüzden ilim yolu derslerini şimdilik askıya aldım diye açıklasaydın daha güzel olmazmıydı.. Evet kırıcı oluyorsun ben buraya ders vermek için mesaj atınca cevaplamıyorsun, beni adamdan saymıyorsun kendine haklı eleştiri gelince hemen buraya gelip kendine toz kondurmuyorsun..
üvey evlat ve küfür işine gelince konuyla alakasını ben ancak şu şekilde kurabildim;bu devlet için ben çok çalıştım, devleti yeniden yapılandırdım bu uğurda da çok zorluklar çektim(üvey evlet ve küfür) sen kimsin beni eleştiriyorsun...
Ben medresede bir yanlışlık gördüm onun içinde eleştirmek benim en doğal hakkım.Ayrıca benim eleştirilerim ne küfür nede hakaret içeriyor adam mı kayırıyorsun diye soru sordum çünkü 2 gün öncede, dünde aynı kişiler ders verdi burdan şu çıkmasın ben o kişilerin ders vermesine karşıyım ikisi de Çanakkaleli ve sevdiğim arkadaşlar.
Benim istediğim bu eğitim sisteminin düzene girmesi.Ne zaman ders programı desem ben mi yapıcam sizin gelmeniz lazım diyorsun.Gelmişiz cevap bile alamamış... kalp kırılmasın mı bu durumda |
|
|
|
fmc
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Perş. Tem. 17, 2008 12:15 pm |
|
|
ormancini ve valandil; ikinizden biri alttan alsın lütfen. tartışma son bulsun biriniz büyüklük yapın gözünüzü seveyim. DEVLET YOLUNA AĞIRLIK VERİLDİ; HAFTANIN 5 GÜNÜ DEVLET YOLU DERSİ VERİLECEK... İLİM YOLU HAFTANIN 2 GÜNÜ DERS AÇILACAK. tamam bu kadar. şimdi tarihleri oluşturalım ve herkes gayet ciddi bir şekilde dersini versin dersini alsın. ilim yolundaki arz-talepe bi bakalım. 2 günlük dersi kaldırabiliyor mu? 5 öğrenci tamamlanacak mı? bunlar önemli olmadı şimdilik haftada tek ders yapalım. Ordu ve Devlet yolu toplam 6 gün. 1 gün İLİM yolu olsun. din yolunda talep var mı bilmiyorum. çok çok devlet yolu gerekliyse ilim yolu ve din yolu dersleri 2 sınıf olmak üzere haftada 1 olabilir. valandil çok yoğunsan ders vermek isteyenleri bana bi mesaj at ben konuşayım onlarla sana bir ders programı yapmanda yardımcı olayım. saygılarım ve sevgilerimle |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Perş. Tem. 17, 2008 12:54 pm |
|
|
Arkadaşlar benimde bir önerim var.Ya şu öğretmenlere birer maaş bağlansın.Ders haricinde,Molla hangi gün ders vereceksin dediyse zorunlu olarak versin,Ya da herkez her hafta aynı gün ders vermek için başvursun ki hiçbir aksaklık olmasın.Aynı ders programı uzun süre devam etsin. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Perş. Tem. 17, 2008 4:55 pm |
|
|
Hâla saçma sapan laf söylüyor ben ne diyim ki...
Yok sen eleştirilmezsin yok toz kondırtmazsın vs vs...
İnsanları eleştirmek demek onlara adam mı kayırıyosun diyerek şereffsiz damgası vurmak demek deildir...
Bunu öğrendiğin gün gene gel beklerim...
O zaman sana cvp vereceğim... ... Sevgili Fmc ; Duruma göre sana haber vereceğim... Sevgili İsoberto ; Dediğinizin yapılabilmesi için kanun çıkması gerekir şu durumda ben kimseyi zorlayamam... Beylerbeyine öneride bulunabilirsiniz...
...
Haftada 4 gün devlet yolu 1 gün askeri 1 gün din 1 gün ilim yolu dersleri verilmesini öneriyorum...
Başka fikri olan... |
|
|
|
okaytap
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Perş. Tem. 17, 2008 5:26 pm |
|
|
misal şöye birşey olabilir.
|
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Perş. Tem. 17, 2008 5:28 pm |
|
|
O kadar çok din ve ilim verebilcek hocam varmı bilmiyorum... Din yolunda ben ders verebiliyorum sirhot ders verebiliyor... Başka var mı bildiğiniz biri? |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Perş. Tem. 17, 2008 6:51 pm |
|
|
Valandil küçük dağları sen mi yarattın? Sanki öyle konuşuyorsun.
birincisi haklı olduğumu bildiğin için benim sorduğum soruya cevap bile veremiyorsun.....
ikincisi ben eleştirmesem senin görevini yapacağın yokmuş iyiki eleştirmişim
üçüncüsü iyi çalış eksik birşeyini görürsem yine eleştiririm
dördüncüsü sana hakaret etmedim dememe rahmen hala bana bipppppppp dedin diyorsun ilk önce yazılanları oku sonra yorum yap kısaca ilk önce yazılanları anla sonra konuş yoksa böyle saçmalarsın ....
eleştirmek benim en doğal hakkım.eleştirirken kullandığım uslubun da sert olduğuma inanmıyorum. Hatta senin alakasız konuşmaların bile daha sertti kısaca boks tabiri ile bel altıydı... ikide bir sen benim için adam kayırıyor dedin bana bipppppppp demeye getirdin gib...i.Yazılanları oku o yazılanın bir soru cümlesi olduğunu anlarsın. Aslında sende haklısın çünkü elinde başka birşeyin yok, ısıtıp ısıtıp önüme bunu getiriyorsun...
Sanıyorsam senden yaş olarak büyüğüm o yüzden büyüklük bende kalsın, bu konuyla ilgili başka cevap yazmıycam... |
|
|
|
|
Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar |
|
|