Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Ormancini

Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 6:53 pm

Okaytap yaptığın ders programı çok güzel içininde dolacağına eminim
Din yolunda bufftr'da ders verebilir ( her ne kadar sevmesemde her şey osmanlı için) Wink
Valandil

MesajKonu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 6:55 pm

Akıl yaşda deil baştadır...

Bu yüzden yaşça büyük olmanın hiç bişey ifade etmediğini bu yarattığın gereksiz polemiklede gördük...

Evet hatalıyım bi halt ettim diyip özür dileyeceğine hâla yok şunu demedim yok bunu bilmemne etmedim...

Aynen devam et...

Sana eleştir yada eleştirme diyen yok, uslubunu bilip düzgün hitab etmeyi öğrenmen yeter...

...

Sana adam mı kayırıyosun diye laf söylendiğinde çok mutlu oluyo olabilirsin...

Evet ben adam kayırıyorum kişiliğim buna uygun diye cvp veriyoda olabilirsin...

Ama bana sen adam mı kayırıyosun dendiğinde vereceğim tepki budur...
Ormancini

MesajKonu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 7:11 pm

valandil senden ricam kumda oyna burada saçmalamaktan daha iyidir...

buraya yazı yazmıycam dedim ama çok bel altı vuruyorsun sen benim kim olduğumu ne olduğumu bilmeden ben senden daha akıllıyım diyorsun çok iddaalı bir açıklama ...

Yüce Valandil hazretleri ilk önce birazcık insanlık dersi alın, sizin bu derse çok ihtiyacınız var

Sizin eğitim durumunuzu bilmiyorum ama üslup olarak sizden daha iyi olduğumu söyleye bilirim ..

Tabi hakarette siz çok daha iyisiniz Sana adam mı kayırıyosun diye laf söylendiğinde çok mutlu oluyo olabilirsin. bu ne demek şimdi salak veya geri zekalı mıyım onu mu ima ediyorsun!!!!Valandil biraz daha düzgün konuş karşında 12,13 yaşında çocuk yok biraz büyü evladım sokak kavgasında söylenir böyle sözler...

Üslubunu sevmediğim ağlayan ve çaresiz bir çocuk havası var.
Valandil

MesajKonu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 7:28 pm

Gittikçe dahada düşüyorsun...

Cvp veremeyen bir şahısın bataklığa saplandıkça çırpınmasını, çırpındıkça dahada batmasını gözler önüne seriyorsun resmen...

Ben senden daha büyüyüm die konuya giren sensin, beni aklınca ezdiğini sanan sensin...

Akıl yaşda deil baştadır die atasözünü söyleyince bel altı vuran bnmi oluyorum...

...

Bana gelip "adam mı kayırıyosun" die laf söylüyorsun ben buna tepki gösterincede, "burda ne var hakaret mi ettim" diyorsun...

"O zaman sana söylenince çok mutlu oluyosun herhalde, madem bnm tepki göstermem gereksiz burda hakaret yokmuş" diyincede yukardaki rezil cümlecikleri yazıyorsun...

Yine hakaret eden ben olmuş oluyorum sana göre...

...

Tekrar söylüyorum...

Padişah olsan bana gelip adam mı kayırıyosun diyemezsin...

Eğer dersen hak ettiğin cevabıda alırsın...

Bu cevabı alıncada küçük dağları senmi yarattın gibi zayıf cümlecikler ve laf ebelikleriyle üste çıkmaya çalışamazsın...

...

Seni daha fazla kâle almamaya karar verdim...

Alıntı :
valandil senden ricam kumda oyna

Alıntı :
Üslubunu sevmediğim ağlayan ve çaresiz bir çocuk havası var.

Bu tarz zavallı cümleleri yazmayı bıraktığında mantıklı bir insanla fikir çatışmasına girdiğimi anlayacağım..

O zaman seni kâle alacağım...
Admin
Tristan
Tristan
Admin

MesajKonu: Geri: Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 7:33 pm

Ortam Dahada Gerilmeden Olaya El Atmanın Zamanı Geldi Sanırım Cool

Ders Programı Başvurulardaki Tartışmalar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2