Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İşte Hackcilerin Yeni Taktiği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
Impulse_emre

Impulse_emre

İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 12:23 am

lol!
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 7:38 am

4000 akçe azmıydı yan yav arkadaşlar akıl var mantık var kasada 4000 akçe ve ya 3500 akçe varda en fazla 100 akçe aldım ki oda %100 kasti olarak değil. Sizce bu suçu bilirekmi işledim yoksa dolaylı olarak mı ?

lütfen birazda dalga geçmek yerine düzgün yargılayın tamam hatalıydım kötü bir şeydi ama ne bilerek dolandırdım nede bilerek soydum.. her şey için özür diledim.. hala niye beni kötülüleyip öyle diyorsunuz anlamadım..
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 7:50 am

böyle bi suç bilmeyerek işlenir mi ki?
@li

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 9:16 am

Bu ne hırstır anlamadım..::!!!!!
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 9:25 am

tiger1617 demiş ki:
böyle bi suç bilmeyerek işlenir mi ki?

bak anlamıyorsunuz... tmm hata yaptım o ama aklımda şu varddı diğer kasabaya buğday götürüp yardım etmek.. belki hepsi hayalıydı ama direk bir soygun planım yoktu. amacım yardım etmekti ama yaptıklarım hatalıydı anlataiblrdimmi ?
Yetisbey

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 9:31 am

diger kasabaya yardımmı ? Çanakkaleye geldigin ilk gün bana bugdayları 14 akçeden sattın geri kalanınıda aynı fiyattan belediyeye verdin ve para senin cebine girdi.Tam 364 akçe kar ettin bunun neresi az ?
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 9:34 am

yetisbey ba ben suçsuzumdemiyorum orada hata yaptığımı kabul ediyorum. evet yardım için gittim o para nın hepsi cebimde kalmadı.. gitmeden öcne demiryidim 6 tane bicakğıda belediyeye en ucuzdan verdim..

neyse bu konu çok uzadı kapatalım eski konuları deşmeye gerek yok..

sonuç olarak hatalıyım ama kasten yapmadığımı savunuyorum.daha öncedende söylediğim gibi özür dilerim bu bir hataydı ve bu düşmanlığınızdan çok üzülüyorum...
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 10:43 am

Tamam, ya adamın üzerine varmayın, hatalıyım diyor, özür diliyor işte.Keşke herkes anlasa kabahatini; ama nerde ?

Boşverin artık zararın neresinden dönülürse kârdır.Batu dönmüş işte...

_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 11:01 am

bak batu onlar türbederenin mallarıydı senin şahsi malların değil . peki türbedere bu işten ne kazandı sölermisin bana kaç akçe . ben söliyeyim bize kalan senin yüzünden açlıktı tamamı ben hala şu konuda takıldım kimin parası ile iyilik yapıyorsunki. buğdayıda orda 14 akçeden satmışsın nasıl bir iyilikse bu yaptığın tamamen kişisel hırs .bence sen orda sükse yapabilmek için bizim mallarımız kullandın .adam hatalıyım demiyor hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.ve bu işin faturasını biz ödedik ergenekon o değil .tabiki yüklenirim
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 11:32 am

_arwen_ demiş ki:
bak batu onlar türbederenin mallarıydı senin şahsi malların değil . peki türbedere bu işten ne kazandı sölermisin bana kaç akçe . ben söliyeyim bize kalan senin yüzünden açlıktı tamamı ben hala şu konuda takıldım kimin parası ile iyilik yapıyorsunki. buğdayıda orda 14 akçeden satmışsın nasıl bir iyilikse bu yaptığın tamamen kişisel hırs .bence sen orda sükse yapabilmek için bizim mallarımız kullandın .adam hatalıyım demiyor hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.ve bu işin faturasını biz ödedik ergenekon o değil .tabiki yüklenirim

ben hatalıyım demiyormuyum ? bak daha önceki mesajlarımdada açıkladım ha öyle ha böyle nasıl olursa olsun hata yaptığımı söyledim ve kaç kere özür diledim dediklerinin hepsini anlıyorum.. artık bu kızgınlık bitsin.. ve konuda kapansın şimdi osmnlıya yararlı olamk ve daha önceden yaptığım hataları düzeltebilmek içni geri döndüm..
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 12:02 pm

sana son kez şunu diyecem bizden uzak Allaha yakın ol kardeşim sakın
Yetisbey

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 12:27 pm

_arwen_ demiş ki:
sana son kez şunu diyecem bizden uzak Allaha yakın ol kardeşim sakın
aynen Exclamation
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 2:13 pm

batuu13 tekrar nasıl osmanlıya yardım ediceksin yoksa yonetime katılmayımı dusunuosun Arrow
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 2:42 pm

tabii ki şimdilik hayır öncelikle her kese karşı dürüst olup yardım ederek değiştiğimi kanıtlıyacağım..
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 4:38 pm

iyi bir başlangış olur...
safiye

safiye

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 5:03 pm

evet arkadaşlar 3 ay gibi bir emek harcıyorsun ;binbir zorlukla s2 oluyorsun tam s2 olduğun gün hemde biri meyhaneye geliyor ya bir sitem var arkadaşımla yarışıyorum ne olur üye olun diyorlar,sadece iyilik için oluyorsun bir bakıyorsun hesabına giremiyorsun:Sdün benim için çok berbat bir gündü.saatlerce ağladım emeklerime ,kasabadaki arkadaşlarımdan uzak kalmama en çokta iyiliğin karşılığında bulduğum kötülüğe...bu kötü günde yanında olan sevgili eşim enese,kasabamızın reisi hakanpoyraza ve desteğini hiç esirgemeyen kardeşim kartal13 ve eşi aylinime çook teşekkür ederim iyiki varsınız.sabah hesabımı alabildim sonunda
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 5:13 pm

o zaman tekrar h.g Safiye... Smile
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 5:21 pm

hg başarılar
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 5:23 pm

safiye demiş ki:
evet arkadaşlar 3 ay gibi bir emek harcıyorsun ;binbir zorlukla s2 oluyorsun tam s2 olduğun gün hemde biri meyhaneye geliyor ya bir sitem var arkadaşımla yarışıyorum ne olur üye olun diyorlar,sadece iyilik için oluyorsun bir bakıyorsun hesabına giremiyorsun:Sdün benim için çok berbat bir gündü.saatlerce ağladım emeklerime ,kasabadaki arkadaşlarımdan uzak kalmama en çokta iyiliğin karşılığında bulduğum kötülüğe...bu kötü günde yanında olan sevgili eşim enese,kasabamızın reisi hakanpoyraza ve desteğini hiç esirgemeyen kardeşim kartal13 ve eşi aylinime çook teşekkür ederim iyiki varsınız.sabah hesabımı alabildim sonunda

safiye dönebilmene çok sevindim.. bundan sonra dikkat li ol böyleleri etrafda dolaşıyor.. bu arada hesabını o hackerden nasıl geri aldığını merak ettim ?
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 6:11 pm

batuu13 demiş ki:
safiye demiş ki:

safiye dönebilmene çok sevindim.. bundan sonra dikkat li ol böyleleri etrafda dolaşıyor.. bu arada hesabını o hackerden nasıl geri aldığını merak ettim ?

ilahi batu beni sen güldürdün Alalhta seni güldürsün kız zatn snden vede snn sitenden bahsediyor Very Happy Aynı zamandada tr.gg sitelerinde Hack die birşey olamz yhani sitenin webmasteri yada admini herneyse deişemez sen kendiin cok akıllı sanıon Very Happy snn gectiğin yollardan biz cok gecitk adm ol Very Happy
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 6:13 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
batuu13 demiş ki:
safiye demiş ki:

ilahi batu beni sen güldürdün Alalhta seni güldürsün kız zatn snden vede snn sitenden bahsediyor Very Happy Aynı zamandada tr.gg sitelerinde Hack die birşey olamz yhani sitenin webmasteri yada admini herneyse deişemez sen kendiin cok akıllı sanıon Very Happy snn gectiğin yollardan biz cok gecitk adm ol Very Happy

ben çalmadım ki :S
Yetisbey

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 6:16 pm

yok ya Laughing 2 sitede sana ait Laughing
safiye

safiye

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 6:17 pm

sabah hesabımın şifresini aynı bırakmış:S insafa geldi sonunda sanırım.ya arkadaşlar birde adam aynı kasabada hem kendi hem benim hesabıma grimiş ve kara mizah gibi ona daha önce gp vermişim.şimdide multi sayılıp asarlarmı beni birde o bela çıktı başıma:S
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 6:18 pm

ben çalsaydım söylerdim yetişbey.. ayrca enderunda hiç bir şey yok böle bir olayda olmadı crysis ise bana ait ama üyelik kodunu bir yerden kopyalamıştım kodda açık varmış ondan üye olan gitmiş şimdi üyelik kodlarını falan herşeyi sildim.. hem ben niye hesabını çalayım ?
Yetisbey

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 6:20 pm

safiye demiş ki:
sabah hesabımın şifresini aynı bırakmış:S insafa geldi sonunda sanırım.ya arkadaşlar birde adam aynı kasabada hem kendi hem benim hesabıma grimiş ve kara mizah gibi ona daha önce gp vermişim.şimdide multi sayılıp asarlarmı beni birde o bela çıktı başıma:S
malesef safiye hanım Embarassed hesabınıza başka bir RK oyuncusu girdiyse silinme ihtimalı çok yüksek ancak hesabınıza giren kişi oyundan silinirse multi taramasında bişey çıkmaz.

İşte Hackcilerin Yeni Taktiği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki