Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İşte Hackcilerin Yeni Taktiği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
batuu13

batuu13

İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 6:22 pm

bunun için mahkemeye baş vurabilirsin safiye ayrıca ben yapmasamda sitemin bu iş için alet edildiğinden dolayı çöok üzüldüm ve sizden özür dilerim. sitemi silme kararı aldım.. artık sadece enderun var ve hiç bir açık yok oraya rahatlıkla gireiblirsiniz.
Yetisbey

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 6:27 pm

ya bırak palavra atmayı Very Happy kodlarda açık varmış biri girmiş almış, o siteyi alan biri neden direk krallıklara dadansın sanki tr.gg li sitelerde açık çıkma oranı %0 bile degil öyle sitelerin adminligini almak öyle kolay degildir.Ayrıca biri aldıysa bile Ip ve şifre çalma ile ugraşmaz zaten o siteyi Rk oyuncularından kim biliyo orasıda mechul adam senin siteni çalacagına gider kendine yeni site açar öyle çalar Smile

batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 6:32 pm

yetisbey önceki mesajlarımı oku bu bugün kü son mesajım..

1. si odu bir yerden kopyaladım adam kayıt esnasında yazılan bilgileri kendi e-mailina yönelendirmiş.

2. si tr.gg bu açığı fark edemez ki bu tam olarak açık değil zararlı koddur !

3.sü ortada adminlik falan yok.

4. sü ben bayağı bir forumda reklam yapmıştım rk dan arkadaşlarımada söylemiştim ( 6-7 ay önce ) oda rk oynuyor olabilir ki bunu yapan crazybatu,yani oda oynuyor !

5. si ki buda benim düşüncem eğer benim sitemden çalarsa suç şu anda olduğu gibi bana yüklenir ve kimse onunla ilgilenmez !

şimdi belki o bunlara gülüyordur.. yanlış kişiyi suçluyorsunuz !

ayrıca yetişbey ben oyunu bırakmadan önceki o ütrbedere olayından beri bana bir kinin var ve bunu her konuda sürdüyorsun..
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 9:45 pm

geçmiş olsun safiye umarım herşey sonunda iyi bir şekilde düzelir
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 9:53 pm

neyse bu konuda burda kapnsın siteyi imha ediyyorum bir daha başkası bu tuzağadüşmez safiyede hesaabını geri almış.. kaybımız yok herkese iyi oyunlar..
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 10:34 pm

batuu13 demiş ki:
neyse bu konuda burda kapnsın siteyi imha ediyyorum bir daha başkası bu tuzağadüşmez safiyede hesaabını geri almış.. kaybımız yok herkese iyi oyunlar..

Heh kuyrrğun köşeye sıkışınca hemen nsl kactın nsl kaybımız yok yha bu kızın aylardır uğraştığı emeği bir dar ağacında giderse onun kaybını kim vercek sen ve snn gibiler yüzüdünden bu oyun artık oyun olmaktan cıkmaya başaldır insnaları browser oyunlara stres atmak icin girer sen ve snn giiblerin yüüzünden hayatımında bezdim yha durduk yere bana slm verene sataşıom yha acaip stres kapladı psikolojik yardım alcam Very Happy Evil or Very Mad
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 10:39 pm

bak hiç ir yere kaçtığım başka boşuna tartışma çıkmasın diye yaptım seninle muhattap olmanın bana göre önemi yok ben safiya ile görüştüm bu bana yeter sizin ne dediğiiz önemli dğeil benim ona dediklerimi biliyor..
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: İşte Hackcilerin Yeni Taktiği İşte Hackcilerin Yeni Taktiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 10:59 pm

lütfen sakin olalım

İşte Hackcilerin Yeni Taktiği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3