|
Bir İhanetin Anotomisi !! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Otorite
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Ptsi Tem. 21, 2008 5:06 pm |
|
|
- e.altnr demiş ki:
- Forum kuralları madde 16 ihaleli bir kaç kişi tarafından yapılmış ilgili yerler editlenmiş.
Uyarılar yapılmıs.
Lakın bu kural ıhlalı sonucu 16. madde a fıkrası ıhlalı ilk once 3 gun ban; b fıkrası ihlali 7 gün ban.
Cezalar uygulanmıyacaksa anlamsızdır değil mi admin bey. Gerekli kişilere mesaj atmanız yeterlidir. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Ptsi Tem. 21, 2008 8:14 pm |
|
|
...
Evet arkadaşlar...
Beklediğim gene gerçekleşti, İsyan olduktan 2 gün sonra...
Birden BODF'lular herkeze msj atamaya başladı beni kötüleyen ve reisliğe aday olduklarını açıkladılar...
Tesadüfün böylesi
Rezilliğin en büyüğüde daha dün odun konusunda yaptıklarını yayınlamışız gibi, 8-9 akçeden odun satan onlar deil gibi...
Devlet için millet için odun kesimine düzenleme getireceklerini yazmışlar...
Ve böylece bu isyanında tamemen bu şahıslar tarafından bilinçli çıkarıldığı tezimiz iyice kuvvetlendi...
Aday olan şahısda daha dün 12.95 den ekmek sattığını yayınladığım FUHRERR'dir...
... |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Salı Tem. 22, 2008 11:45 pm |
|
|
lider kimin ne yaptığı 1. sayfada yazıyor arkadaşım buraya yazacağına orayı okusaydın keşke |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Salı Tem. 22, 2008 11:47 pm |
|
|
1 sayfayı iyi incele federal tabi yüzün kalırsa cevap yazmaya... |
|
|
|
Bombfred
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:02 am |
|
|
Fuhrerr, ikidebir comefromhell'in koltuk sevdalısı olduğundan ve Mutevazı olmadığından dem vuruyorsun, Şimdi sorarım sana Hangi koltuk sevdalısı ve kendini beğenmiş olmayan bir partinin başkanı, Forum nickini Lider koyar? |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:11 am |
|
|
birilerin kanıtsız aldırmak suçdur.bakın beki de valandil soydu kasabyı.bird benim eski adım lider oyunda |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:14 am |
|
|
lider gece gece beni uğraştırıyorsun ya. kanıtsızmı 1. sayfadaki kanıtlar ne o zaman belki senin pc de gözükmüyordur veya gözüküyordurda sen görmemezlikten geliyorsundur. Valandil kasabayı soysa 10. kez başkan seçilmezdi valandil kasabayı soysaydı 10 ayda 8-9 tane s3 nerden çıkacaktı ve 33 e yakın s2 nerden çıkacaktı.Artık iftira atmayı denemeyin sizin kim olduğunuzu tüm osmanlı öğrendi zaten biliyorduda tekrar öğrendiler |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:18 am |
|
|
1. safada 1 tane bile kanıt yok benim hakkımda |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:20 am |
|
|
o federaller ne acaba gözlük vermemi istermisin görmen içi? odunu 8 akçeye satılmalar? |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:22 am |
|
|
odunu 8 akçe satmam belediyi benim soyduğum anlamına geliyor mu bir de bn kesdiğim odunu istediğim fiyata satarım |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:23 am |
|
|
ben sana belediyeyi soydun die bişimi dedim acaba odunu 8 akçeye satarak bu odunsuzluğu siz çıkardınız fuhrer ile herkes biliyor bunu ama tabi kendiniz haklı çıkarmak için o kadar gün çalışıyorsunuzki olayları takip edemiyorsunuz bunun için |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:26 am |
|
|
ya tukarıda sayın liideriniz demiş fuhrerrr soydu diye
En son lider tarafından Çarş. Tem. 23, 2008 12:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Bombfred
|
|
|
- lider demiş ki:
- birilerin kanıtsız aldırmak suçdur.bakın beki de valandil soydu kasabyı.bird benim eski adım lider oyunda
Hee tamam o zaman oyundaki eski adında Lider'se sandığım kadar lider olmaya hevesli değilmişsin |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
|
|
adamın biri odunları 8den satar ortağı reisiniz odun sıkıntısı hakkında çalışma yapmıyor der.ve ne şaşırmıyacaksınız gibi bu adamlar sütten çıkmış ak kaşık ne güzel olay be |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:28 am |
|
|
yanlışmı lider demiştir dorudur kırk. 5 akçe olan odunları toplayıp başka kasabalara 8-9 akçeye sattığınız yalanmı neden hep federal fuhrer ve ademk in isimleri çıkıo şaşırtıcı |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:30 am |
|
|
federal bide yukarda demişsinki bu benim beleidyeye soyduğum anlamına gelmez.valal biz sana beleidyeye soydun demedik.beleidyeye soyanlara sinirldik. sevdiğim bi söz :
yarası olan gocunur |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:32 am |
|
|
ben kaç tane 5 den odun almışım |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:34 am |
|
|
malesef diğer oyuncuların hadisilerini ben inceleyemiyorum öle bi yetkim yok sen biliyorsun alıp almadığını
En son eskisehirli tarafından Çarş. Tem. 23, 2008 12:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:35 am |
|
|
- Valandil demiş ki:
- ...
Evet arkadaşlar...
Beklediğim gene gerçekleşti, İsyan olduktan 2 gün sonra...
Birden BODF'lular herkeze msj atamaya başladı beni kötüleyen ve reisliğe aday olduklarını açıkladılar...
Tesadüfün böylesi
Rezilliğin en büyüğüde daha dün odun konusunda yaptıklarını yayınlamışız gibi, 8-9 akçeden odun satan onlar deil gibi...
Devlet için millet için odun kesimine düzenleme getireceklerini yazmışlar...
Ve böylece bu isyanında tamemen bu şahıslar tarafından bilinçli çıkarıldığı tezimiz iyice kuvvetlendi...
Aday olan şahısda daha dün 12.95 den ekmek sattığını yayınladığım FUHRERR'dir...
... burada ne demiş sayın liderin oku önce |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:36 am |
|
|
evet fuhrer isimli yandaşın msj attı istersen kanıt olarak ekliyeyim |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:37 am |
|
|
bak önce siz soydunuz diyosunuz sonra siz soydunuz demedik diyorsnuz |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:39 am |
|
|
lider tez yazıyor orda.ve siz soydunuz demiyor.sadece kuvvetlendi diyor.ama tabi bakış açısı farkı. |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:40 am |
|
|
ben çoğul olarak söylemedim sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anla bakalım bu arada istermisin fuhrerin attığı mesajı? |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Çarş. Tem. 23, 2008 12:41 am |
|
|
yok bende var |
|
|
|