Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bir İhanetin Anotomisi !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
lider

lider

Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 12:58 am

mesajın neyi var?
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:03 am

nesi yok diyelim şuna? her türlü hakaret vs. hepsi var
Bombfred

Bombfred

MesajKonu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:09 am

ben isterim bounce
Şu mesajı ekleyinde bizde görelim
lider

lider

MesajKonu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:09 am

sizin burada yaptığınızı yapmış
sizin işiniz gücünüz yok mu durmadan bize saldırıyorsunuz
Valandil

MesajKonu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 4:55 am

Vatan hainleri ve karaborsacılar hâla utanmadan ne konuşuyorlar acaba?
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 9:11 am

Arkadaşlar Ben foruma Fuherrrin adaya olmasıyla ilgil bir topic actım vede Ne acayip Solon silmiş Very Happy Tam bir kıskaca getirdim Cvpları da takır takır veridoum Solon silmiş oda nedir Very Happy
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 6:25 pm

Belki o da solonbita multisidir. Zaten ismi de tam uyuyor Shocked
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 7:54 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
Arkadaşlar Ben foruma Fuherrrin adaya olmasıyla ilgil bir topic actım vede Ne acayip Solon silmiş Very Happy Tam bir kıskaca getirdim Cvpları da takır takır veridoum Solon silmiş oda nedir Very Happy

Artık bunun da ötesi olamaz..
Asimberka

Asimberka

MesajKonu: Geri: Bir İhanetin Anotomisi !! Bir İhanetin Anotomisi !! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 2:55 pm

Amman solla dertleri solla dertleri

Bir İhanetin Anotomisi !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3