Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
Valandil

Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:23 am

Ya ne halt ederseniz edin...

Boş boş konuşmakdan başka bişey yapmazsınız zaten...

15 gündür divandasınız ve yönetim sizde zerre vatana faydanız yok hâla herşeye köstek oluyorsunuz bide...

Yararınız yok bari zararınız olmasın...

Ne denebilir ki...

Herşeyi görüyosunuz arkadaşlar...

Bugüne kadar odun sorununu çözmek için...

Kimlerin ne msj attığını, kimlerin ne cvp verdiğini eski msjlarda ve buraya atılan msjlarda gördünüz...

Kimler bu işi çözmek istiyor...

Kimler köstek oluyor gayet açık ve net...

Fiyatları arttıralım deriz - hayır derler

Ticaret oranlarını düzeltelim deriz - hayır derler

Baltalar boşa durcağına halka dağıtalım deriz - hayır derler

Nie ? Çünkü eyalet kasası - deymiş...

Baltalar sayesinde ülkedeki üretim rahatlıyacak ve bunun geri dönüşü baltaların masrafını katlayacak herkez Kâr edicek ama nerde bunu düşünecek zihniyet...

...

Bu ülkede 2 defa beylik yaptım...

Ve yardım isteyen herkeze yardım etmeye çalıştım...

Kasabalar para istedi verdim...

Kasabalar mal istedi verdim...

İnsanlar yardım istedi elimden geldiğince yardım ettim...

Ha şimdi bunlarada yok dersiniz, o zaman gidin eski divan msjlarını okuyun derim...

Eğer eyalet envanteri halkın işine yaramayacaksa ne halta yarar?

...

Herşeye karşı çıkarlar...

Peki senin fikrin ne diyincede nutku tutulup susarlar sadece...

Sırf muhalefet başka bi şey yok...

Ben artık karışmıyorum...

Bırakıyorum...

Rahat rahat batırın vatanı...
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:05 am

Bir oyunu oynamanın zevki zor yollarla oynamaktır parayla oynayıp birton para verip 10 günde 14 balta aldım demesi kolay boyle kasaba yonetmek benim fikrimce acizlikten baska birsey deildir bende 6 yaptım bir donemde eksiden aldıgım kasa aslanlar gibi kendimize yetip fazla bile geliyor bu donem sonunda balık kasabalarıyla esit seviyeye yaklasacagımızdan eminim.Ama sunu tekrar soylim on günde normal sartlarda 14 balta yani 2500 akce civarı para bulmak imkansizdır.Bu sizin kolayı sectiginizin göstergesidir.
Zeus62 birde sabah kalkmazsam baltayı kim almıs morali kp si nasıl bilemezsin demiş hocam bunu sen belki bilemezsin ama ben kasabamda pazardaki malın sahibini bile bilirim sen icini ferah tut.
Zeus62 katıldıgım tek nokta eskide olan eyalet kasasında baltalar bos bos durmalı ccunku kendilerinden alısmıslar bos lafına otursun baltalarda onlar gibi o yüzden sonuna kadar destek..
Eski divanı bilmem iyi veya kotu gecti ama suanki divanda bir gozlemci olarak gordugum sadece ziraat nazırlıgından nurhayatı alıp levregi getirmesi olmustur birde sahsi olarak birde benim odun satıslarımı durdurmamı saglamıtır...
Birde sormak istedigim bir soru var ben buraya yazanların cogundan yeniyim fazla bilgim yok beylerbeyinin gorevi nedir bi konuya cozum bulmakmı yoksa onlarla tartısmaya girmekmi?
Benim fikrim beylerbeyi bu sayfaya sunu yazmalı hayır valandil su maddede soyle bir deişiklik yapalım daha iyi olur yada su madde kesin yururge koyalım gibisinden lütfen yanlıssam soyleyin

En son spiritless tarafından Salı Tem. 22, 2008 11:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:06 am

Arkadaşım bu konunun çözümü bellidir herseferde yazıyoruz bedava balta dağıtımına bende karşıyım ancak kasabalar odun bulamadıktan sonra bunun zararı kat kat yansır ekenomiye orasını düşünen yok.

demekki bu şartlarda 5 akçelik odun fiyatı kurtarmıyor sartları iyleştirmemeiz gerekli bunun için balta üretimine geçmek lağzım kasabalara bir yolunu bulacaksın ucuza vereceksin baltaları, balık, meyve, odun arasındaki takas oranlarını değiştirmek lağzım eminim 1 ay içersinde bu sıkıntı kalmaz.

şunuda söyleyeyim kimse yok efendim erkenden kalk baltalrı topla sonra tek tek dağıt demeye hakkı yok herkezin özel hayatı var arkadaşlar, ayrıca ne bu göl kasabaları ile meyve kasabaları başkanları masrafsız istediği zaman diliminde balık ve meyve toplayıp satarken orman kasabalarına bilinip bilinmneden baskı yapıyorsunuz.

Baştaki kişiler yapacaksanız elinizi taşın altına koyun yapın birşeyler yapmazsanız bu sıkıntı bitmeyecek 10 baltamı üretilecek siz 30 balta üretin takas oranlarımı değiştirilecek değiştirin.. Bizzat beylerbeyine mesaj attım bu isin başını ben çekeyim diye cevap bile gelmedi neyse birşeyler yapılmak zorunda.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:11 am

Bırak valandil bırak imam .... cemaat ..... Smile eyalet böyleyse kasabalar napar.
Valandil

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:15 am

Eyalet kasası - deymiş...

Hayatının fırsatı dün ayağına geldi. 50 bin akçelik tüccar 6 aydır dışarda gerçi onu yollamakda yanlıştı sanki 15 günde bir koloni açıyorlar gibi o kadar para verilip hangi akla hizmet yolladılar orasıda meçhul...

Arkadaşlar ülkemizin yanlış hatırlamıyorsam 45-50 k lık bir bütçesi...

DAMLA isimli tüccardadır...

Herkez kontrol edebilir şahısın şu anda nerde olduğunu...

Aylardır koloni açılacak ve bu şahıs geri gelecek die 4 gözle bekliyoruz...

Ama görüyorum ki sevgili tüccarımız geri gelmemiş dün...

Acaba şu aciz kullarına sabah 6 da kalkın die emir vermeye çalışcağına...

Ülkenin kaderini elinde tutan tüccarla ilgilenseydi ya şu beylerbeyi ne iyi olurdu...

...

İnşallah yeni kasaba gene 6 ay sonra deil 15 gün içinde açılırda bi 6 ay daha tüccar gelcek die beklemeyiz...

...

Sayın isoberto...

İyi bişey mi demeye çalıştınız yoksa kötü bişeymi demeye çalıştınız anlamadım... Very Happy
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:22 am

iyi iyi bide bana sayın demenize gerek yok abimsiniz Smile
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 12:07 pm

Valandil demiş ki:
Eyalet kasası - deymiş...

Hayatının fırsatı dün ayağına geldi. 50 bin akçelik tüccar 6 aydır dışarda gerçi onu yollamakda yanlıştı sanki 15 günde bir koloni açıyorlar gibi o kadar para verilip hangi akla hizmet yolladılar orasıda meçhul...

Arkadaşlar ülkemizin yanlış hatırlamıyorsam 45-50 k lık bir bütçesi...

DAMLA isimli tüccardadır...

Herkez kontrol edebilir şahısın şu anda nerde olduğunu...

Aylardır koloni açılacak ve bu şahıs geri gelecek die 4 gözle bekliyoruz...

Ama görüyorum ki sevgili tüccarımız geri gelmemiş dün...

Acaba şu aciz kullarına sabah 6 da kalkın die emir vermeye çalışcağına...

Ülkenin kaderini elinde tutan tüccarla ilgilenseydi ya şu beylerbeyi ne iyi olurdu...

...

İnşallah yeni kasaba gene 6 ay sonra deil 15 gün içinde açılırda bi 6 ay daha tüccar gelcek die beklemeyiz...

...

Sayın isoberto...

İyi bişey mi demeye çalıştınız yoksa kötü bişeymi demeye çalıştınız anlamadım... Very Happy

valandil bu kız artık gelmez kız inzivaya çekilmiş gitti büssürü akçe
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 12:10 pm

Para harcamamak için olabilir.
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 12:26 pm

yavs maden onu tanımıon nie 50k lık bi bütçe verion sonra yok eyalet - deymiş yok bilmem ne herkes kafasına göre 50k lık bütçe alırsa osmanlı napcak?
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:09 pm

Eskişehirli o 50.000 akçelik hazineyle yurtdışından mal almak için yollandı ahmetşeker yoktu dönmez idam edilmemişti o zamanlar yollandı hala yok Sad
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:11 pm

yuh kaç ay geçmiş
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:19 pm

Yani ben o zman duydum 50.000 akçeyle 2 kiş(tam emin değilim 1 de olabilir baya zaman geçti) yollandı dedi birisi.Divandaki birisi Smile
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:26 pm

Bu ne rezillik odun kasabalarındaki reislere nasıl oturdugunuz yerden balta bekleyebiliyorsunuz dersiniz.Adamlar hertürlü yolu denediler hertürlü çözüm önerisini sundular kusura bakmayın ama herkes sizin gibi jeton alıp YTL lerle kasaba düzeltemez.Böyle bir zorunluluguda yoktur.
Millet takmış reisin sabah 6 da kalkmasına adam uykusunu bozcak sabah 6 da kalkıcak eyalete günde 40 odun gönderecek oduncu timi kuracak meyve ve balık kasabasındakiler hiçbir emek göstermicek ve fiyatlar odun ile orantılı olucak sonra odun kasabasındaki reisin görevi bittiginde allah razı olsun diyip başınıza koycaksınız.Bu ne lahana turşusu herkesin özel bir hayatı var.Kimseye sabah 6 da kalkıcaksın odunları toplıcaksın gibi bir zorunluluk konulamaz.
Delinin biri kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramıyor.Eyalet envaterindeki baltalarıda ne için saklıyosunuz orasıda meçhul tabiki.
Tüccarımız damla hanımda koloni açıldıgında gelmemiş üstüne üstlük bide inzivaya çekilmiştir.Acaba gelmemek için mazareti ne olabilir çok merak ediyorum...kim bilir daha kaç ay beklicez
Rolling Eyes
yetisbey
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:34 pm

unanim +1 unanim
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:51 pm

Yetiş aramızda küçük bi kavga olmasına rağmen helal süper konuştun Wink
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:51 pm

Hayır birde isin garip yanı verince sanki bir tesekkur alıyoruz oyunun en zor kasabalarını yonetiyoruz birde gelip berkman bey bize hesap soruyor odunu yuksekten satıyormusuz degeri istemek sucsa evet yuksekten satıyorum zamanında dusukten satıldıda ne oldu sizler ilerlediniz bizler durduk.Milletle binbir dil dokup odun isine zorluyoruz bir kere bile hakkettigimiz degeri gormuyoruz isin garip yanı suanda sorun sadece odun degil eyalette meyve de yok benim bildigim 3 4 kasabada meyve sıfır.
Sagolsunlar yeni divan super işliyor yakında hayvan sorunuda gelicek buyuk ihtimal meyve odun var zaten balık kasabaları balıklarını satamıyor tek kazanc kapıları ekmegide odunsuzluktan uretemiyorlar.Bizler meyvesiz duruyoruz.Digerleri odunsuz.
Benim anlamadıgım sey bu divan geldiginden beri ne yaptı cıkıp acıklayabilirmi sunları yaptık bunlardan dolayı bu sorunlar cıktı size meyve oburlerine odun su yuzden gondermekte sıkıntı cekiyoruz.
Yetkilere duyrulur benim envanterim bu donem sonuna kadar yeter(zaten yokluga alısıgız odun kasabaları olarak) olmadı algıdım gibi bırakırım sorun degil ama siz adam gibi sorunlara cozum bulmagınız surece odunları bekletiyorum..
Türbedere Belediye Reisi
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 2:18 pm

yetişbey balık kaabasında aylarca kaldın .. sen de biliyorsun ki eyalet balıgı sürekli almıyor.. ve balık kasabalarının tek geliri ekmek ve et kalıyor.. burda cıkmıs diyorun ki balık kasabaları yatıyor.. evet maleef suan yatısa gectim cunku bu odunsuzluk tüm işlerimizi baltaladı.. millete odun diye diye yalvarır oldum..

abah 6 olayına gelince hic öteye beriye atlamaya gerek yok...sabah 6 da 15 dklıgına uykusundan fedakarlık edebilir pekala reisler .. tamam herkein özel hayatı var katılıyorum ama sabah 6 da sadece 15 dk kalkıp baltaları topla tusuna basamıyor ve sürekli baltaların kırılmasına yol acılıyorsa biraz da igneyi batırın .. ve sürekli d eburda balık kaabaları zengin muhabbeti bırakılsın .. tek gelir kaynagımız olan ekmek de üretilemez hale getirildi.. ne isteniyor anlamıs degilim.. para m ı isteniyor tamam.. ucuz balık mı isteniyor ona da eyvallah .. ama artık yeter !! sonund aolacka olan diyim size balık ve meyve kasabaları meyve ve balık ekibi degil ama odun ekibi yaptırarak odun kasabalarına gelecek ve sabah baltalarını toplamayan reislerimiz artık sabah kalkıp baltalarını toplayacaklar ..

cözümsüzlük degil cözüm bekliyorumm... kime babamın uagı degil üzerine alınan alınsın ...
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 2:21 pm

Arkadaslar biz burada sorun cözmeye geldik sorun yaratmaya lutfen tehdit etmeyin.Buyrun deneyin o zmn benim kasabamda benim iscilerim dısında birini gorursem kalkar hepsini suresiz cekerim..Burada teklif sunun karar verilsin eyalette bi zahmet bunu cozume baglasın yoksa biz geliriz siz gelirsinizle olmaz bu daha cok birbirimize zarar vermemize neden olur...
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 2:32 pm

Eyer divan bu işlerle uğraşmıyorsa 15 kasabanın içinde 5 tane odun kasabası mevcut aranızda bir komisyon kurun odun fiyatını belirli bir fiyattan anlaşın satışa sunun gelirinizi atırmaya bakın misal (6- 8 ) akçe arası

ikinci olarak balta sayısını artırmak için projeler geliştirin size destek olacak olan muakkak çıkacaktır.
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 2:52 pm

sprit yanlıs anlama ama baska bir cözüm yolu bırakılmıyor bize.. nitekim meyhaneye girdigimde herkes ''abi yoksa odun gidip odun toplayalım'' diyorlar .. komisyon veya her neyse .. naıl halledilecekse edilsin.. odun kasaba liderleri önderliginde cözüm bulunsun artık..
zeus62

zeus62

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 2:59 pm

Koltuk merakı yuzunden divanı kilitleyenker, bodfla uğraşmak yerine divanda çalışmamak için her seferinde atamaları eleştirenler sizi tebrik ediyorum. Valandil bey sen divanda değilmisin. İşin gücün bodf ve solon128 e takılmak devam et Osmanlıyı ben değil siz batıracaksınız. Koltuk merakı ve hırsım yok hiçte olmadı. Bir tane akıllı öneriylemi geldiniz divana. İşiniz gücünüz show yapmak. Sadece eylatete yazın divanda neyiniz var. O kada iyi biliyordunuzda beylik döneminizde baltaları niye dağıtmadınız. Böyle bir çözüm zamanında yapılsaydı ozaman herkes refaha erseydi. Boş boş konuşup milleti galeyena getirmekten başka işiniz yok. Çok bilmekle olmuyor. Sabah 6 da kalkmakta bir özveri. Yapamayan yapana çamur atmasın. Alın divanı başınıza çalın. Sadece saçma sapan konularla uğraşıp düşmanlık tohumları saçın. Sakın ortak bir noktaya gelmeyin. gelmeyinki insanlar beceriksiz olduğunuzu görmesinler. Divan bir tek benden kurulu çünkü. Size orjinal forumada divanı kurmazsanız problem olacak dıyorum. Oyun babanızın malı ya hiç bir şey yapamazlar diyorsunuz. Bildiğiiniz gibi olsun. Buyurun bildiğiniz gibi yönetin. Ben çekildim. OTMF de bir dahaki seçimde olmayacak. Siz rahat rahat çiftliğinizi sürün diye. Batan kasabalarla ilgili günlerdir yırtınıyor insanlar. Ne öneri sundunuz. Sadece divanda söylemiştim deyip duruyorsunuz. Divanları karıstırıdınız sanırım. Verdiğim çok basit yasa değişikliklerini bile şartla şurtla değiştirme gayreti içindesiniz. Gün gelecek herkes görecek. Düşmanlıktan fayda gelmeyeceğini. Unutmayın rüzgar eken fırtına biçer.
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 3:09 pm

valandil valandil konu o deil usta bu işe cozum cıkarın cıkaralım ortak noktamız olsun.
Birde bir sey sormustum donem basından beri neler yaptıldı acaba?
Birde meysevsiz odunsuz yakında hayvansız sorunlar icin cozumleriniz?
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 3:37 pm

totalwar demiş ki:
sprit yanlıs anlama ama baska bir cözüm yolu bırakılmıyor bize.. nitekim meyhaneye girdigimde herkes ''abi yoksa odun gidip odun toplayalım'' diyorlar .. komisyon veya her neyse .. naıl halledilecekse edilsin.. odun kasaba liderleri önderliginde cözüm bulunsun artık..
total aynı sorunlarla bizde karsılasıyoruz meyve diyorlar yok malesef diyorum yapıcak bişi yok suanda bak goruyorsun zora gelince iş yapılsın diyince boyle geri cekiliyorlar baskalarına suc atıyorlar onceki divan sonraki bizi ilgilendirmez olan olmus olen olmustur suan cozum bekleyen bu kadar sorun varkan beybeyi ne haliniz varsa gorun diyip cekiliyor.
yeteranne

yeteranne

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 3:48 pm

ya yapılmalı yada yapacak insanların önü açılmalı diyorum. Sayın beylerbeyi duy sesimi. Ya işini yap yada istifa et diyorum şahsi görüşümce. Bırakmak yapmamaktan daha iyidir. Sizi görevinizi yapmaya davet ediyorum. Aynı şey sayın valandil içinde geçerli. 15 gundur yeni divan var ben daha hiçbir aktiflik görmedim..
Valandil

MesajKonu: Geri: Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 5:43 pm

Sayın Zeus ;

İnsanlara çamur atmakdan vazgeçin...

Siz eğer divanda oylama açmasını bilmiyorsanız...

Bir konuda nasıl konuşulur daha sonra bu nasıl oylatılır bunu beceremiyorsanız bu bnm suçum deildir...

Bir konu açıyorsunuz, direk oylama olsun mu olmasın mı?

Böyle saçma şeymi olur...

Zaten toplamdada bir konu açtınız 15 günde orasıda ayrı bir muamma...

Biz gittik şahane yasalar yazdık bir dönem önce...

Siz geldiniz bakkal defteri gibi öneri sundunuz yasayı değiştirmek için...

Bizde dedik ki bunu böyle düzenlesek nasıl olur daha düzgün olmaz mı, yine değiştirebiliriz sizlerin başka önerisi varmı ?

Birileri konu hakkında yorum yapıyor, diğerleri evet diyor öteki hayır diyor bu nasıl iş...

Tamam divanda yenisiniz hatta oyunda yenisiniz hiç bişey haberiniz olmayabilir, ama eski topicleri okuyup divanın nasıl işletildiğinide mi öğrenemez bir insan 15 günde...

...

Divanda konu hakkında neler yaptığımı buradada yayınladım...

O yüzden divanda ne dedinki gibi şeyler söylemeniz çamur at izi kalsından öteye gitmeyecektir...

Ayrıca Kimin beceriksiz olduğunu 15 günde gayet güzel gösterdiniz...

Bizde bundan önceki 2 aylık yönetimimizde neler yaptığımızı gösterdik, beceriklimiyiz deilmiyiz halkımız bunun cevabını zaten defalarca verdi çok şükür...

...

Neyse sonuç itibariyle divan ikiye bölündü ve diğer eyalette kalanlar bizim eyaletimizden istifa edeceklerdir sanırım...

Yada ljs sizi oraya çıkarcaktır...

Bundan sonra bana uzak Allah'a yakın olmanızı diliyorum cümleten...

...

Ayrıca 25 gündür bu konuda laf söylüyorsunuz...

Bir tanede mantıklı öneriniz gelmedi, sürekli aynı şey sabah 6'da kalkın...

Başka işim yok her sabah 6'da kalkıcam kimse palavra sıkmasın arkadaşlar, işe gitmek için 10 senedir zaten sabahın köründe kalkanlar bunu oyun için yapıyormuş gibi göstermesin...

Orman kasabası reislerini bu kadar eşşek yerine koymayın...

Kimse köle deil...

...

Ayrıca bana bir tane oyun fag'ından yada başka yerden yazı gösterin...

Adam içki içmezse balta kırılır gibi saçma sapan bi tezide nerden çıkardınız onuda anlamak mümkün deil...

...

Şimdi bu msjıma sen böle dedin ben şöle dedim die bin tane palavra sıkılacak...

Beni bırakın...

Halk odunsuzluktan kırılıyor onun için ÇÖZÜM ÜRETİN ÇÖZÜM!!

Odun Sıkıntısı İçin Tek Çözüm !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki