Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30  Sonraki
Yazar Mesaj
liseli

liseli

Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Vide
MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedPerş. Ara. 18, 2008 4:04 pm

ya benimde kagam azen diyorki rap istiyor avatarıma bazende şehitleri düşünüp google ye bordo bereli yazıyorum onlardan birini koyuyorum Very Happy

ama bilki seninki benden daha güzel yani şöyle diyelim güzel adamın avatarıda güzel olur Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedPerş. Ara. 18, 2008 4:56 pm

thx thx Very Happy

seninki benimkinden daha güzel cok anlamli Smile
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedPerş. Ara. 18, 2008 5:56 pm

çook çook güzel sahibine yakışıyo Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedPerş. Ara. 18, 2008 6:16 pm

senin avatarinda cok güzelmis dream Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedPerş. Ara. 18, 2008 11:39 pm

tam foruma giriyorum bir bakıyorum güzel birisinin güzel avatarı Very Happy anladın sen onu
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedPerş. Ara. 18, 2008 11:51 pm

ayhh saoll Very Happy

bende senin avatarini cok seviyorum Smile Smile
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 12:13 am

ay cnm avatarin güzel gülsahin güllerini tasiyo avatarin sevdim yani kizin yüzünü merak ettim ama Very Happy Laughing
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 12:38 am

liseli demiş ki:
tam foruma giriyorum bir bakıyorum güzel birisinin güzel avatarı Very Happy anladın sen onu

hişt liseli yavaş ol bakim Very Happy Very Happy

gulonunkide güzel bence alpiye uyguladığı baskıları anlatıyo Very Happy Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 4:25 pm

avatarin number one dream Very Happy cok güzel Smile
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 4:51 pm

seninde cok güzel avatarin cnmm sevidim Very Happy Cool
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 8:43 pm

güzel bir avatar sadece bunu diyecem az ileriye kaçsam biri şşşş liseli yavaş diyo hemen Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 9:42 pm

seninde güzelmis liseli süper avatarin Very Happy Cool
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 9:50 pm

söyleyecek söz bile bulamadim qanqaa Smile

perfect valla Smile

aynen devam yolaa Very Happy

saga sola sapmaa Smile

bu garip qanqani unutmaa Very Happy

senin icin hep yanindaa Wink

burda rap bile yazdirdin valla Smile

düsün iste gözümdeki degerini su dünyadaaa Wink

hadi eller havayaaa cheers
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 10:01 pm

Very Happy Cool Laughing go go eller havaya yo yo

tek atisla poligon yanar
gel habibi varligin kasarr
benden bu kadar
haydi byeeee
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 10:34 pm

güzel avatar Very Happy başka söz yok ya deiştirde başka bişiler bulalım
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedCuma Ara. 19, 2008 10:55 pm

yo yoo avatari yakar ortaligi cheers

üstündeki ne oldugunu anlamadigim asker cok sert bakislii Smile

cince gibi ufak biseyler yaziyor Smile

ama maalesef rapper habibi ne yazdigini cözemiyor Smile
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedC.tesi Ara. 20, 2008 1:25 pm

şu forumda avatarın bire gelir
tam bilmiyorum yanlış anlaşılmasın güzelliğinde dillere gelir
liseinin biraz işi vardır
liseli gider az sonra metak etmeyin yine geri gelir
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedC.tesi Ara. 20, 2008 1:31 pm

gelsin gelsinn Very Happy

forumdan bi rapci daha eksilmesinn Smile

aman bu rapcidee dillere destan Smile

hadi bakalim rapci kaybol yavastann Smile

avatarinda number one yanii Wink

ama üzerindeki yaziyi hala cözemedim liselii Rolling Eyes
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedC.tesi Ara. 20, 2008 6:16 pm

googleye yazarsa pordo bereli

ama web deil görsellere ara demeli

orda bir resim çıkar ki o resim bu Very Happy

açarsın okursun ne olduğu orda belli Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedC.tesi Ara. 20, 2008 7:30 pm

güzel avatarin liseli sefdimmm asker biraz kisgin ama öle bakiyo acilan beng eldimm varmi bana yan bakan gibisinden Very Happy Laughing
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedC.tesi Ara. 20, 2008 7:33 pm

avatar çok güzel ama çok çelişkili hem avatarım yok abi dio hemde aslında o bi avatar Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedC.tesi Ara. 20, 2008 7:35 pm

hehe evt iste acialrin cocugu emrahin isleriii seninkide güzel cok sevdim senin kalbinde öle tertemiz epicim Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedC.tesi Ara. 20, 2008 11:11 pm

ayhh yukaridaki avatara bayildim valla Smile

ben yetiiimm ben yetiiimm ben yetiimm vay vayyy Smile
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedC.tesi Ara. 20, 2008 11:14 pm

vay vay acilarin qanqalariyiz biss Sad duygulandim birdenn ac telefonuu Very Happy avatarin güzel cnmmsu gisa taktim ben ama dönsün artik yüsünü aaa yoksa odami yetimm Sad
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 24 Icon_minipostedPtsi Ara. 22, 2008 4:44 pm

ben acılar çocuğuyum epinin dediği gibi avatarım yok abi diyo ama aslında var gözünün önünde hemde Very Happy

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
24 sayfadaki 30 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30  Sonraki