Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Sonraki
Yazar Mesaj
epiphania

epiphania

Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Vide
MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPtsi Ara. 22, 2008 5:22 pm

avatar güzel özellikle bordo bereli oluşları güzel Wink
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPtsi Ara. 22, 2008 6:57 pm

hayalet kız güzel Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPtsi Ara. 22, 2008 7:37 pm

Ne bu çıplak adam Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPtsi Ara. 22, 2008 7:51 pm

Rohirrim demiş ki:
Ne bu çıplak adam Very Happy

lol!
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedSalı Ara. 23, 2008 12:05 am

adam oturmus valla orda görünmez bi gis var gelmis ruhu herhalde gis ölmüs adamda ona üzülüyor gisda diyor ki ben burdayim üzülme ne duygusdal bi avatar epicim bu duygulandim Sad
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedÇarş. Ara. 24, 2008 6:07 pm

gulsah demiş ki:
adam oturmus valla orda görünmez bi gis var gelmis ruhu herhalde gis ölmüs adamda ona üzülüyor gisda diyor ki ben burdayim üzülme ne duygusdal bi avatar epicim bu duygulandim Sad

ağlama canım yha ağlycanı bilseydim koymazdım Very Happy

güzel bi yorum ama kız ölmemiş olabilir..belkide çok uzaktadır ama yanımdayım demeye çalışıodur ...
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 3:45 pm

birbini seven iki aşık şu şekildede olabilir epi bak belki oğlan kızı seviyodur kızda oğlanı sevmiyodur oğlanda bunları hayal ediyordur olabilkir yani dünya hali neleri oluyo Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:27 pm

olabilir tabii Very Happy

üsttekinin avatarı yorumlamıştım bu yüzden yorum yokk Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:44 pm

yorum yok Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:58 pm

avatar hos biras renkleri solmus adamda cok kizgin geliyo her yeri yikarak kacin valla pale Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:59 pm

senin avatara yorummu yeter yaw Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 7:03 pm

hmm avatar çok hoş beyendim 10 puan veriorum..
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 7:05 pm

tsx seninki kadar deil ama Wink
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 7:08 pm

üsdünüz emrahi avatarima yorum yeter dediniz emrah gidiyor elvedaa Sad
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 7:12 pm

avatarını severim her bakışta gülesim geliyo Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:10 pm

bende seninkini her bakisimda duygulaniyom Sad
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:18 pm

Avatardan bişey anlamadım türkçe rap mı diyor rad mı diyor Rab mı diyor Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:19 pm

eet sana ii bi gözlük alalım rohi gözlük kodlanırsa eet oyunda Very Happy

profilin hakkında ne düşündüümü biliosun Wink
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:20 pm

NE ? Smile
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:22 pm

heh türkce rap diyor rohi avatarinda güzelmis Very Happy Cool Laughing
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:27 pm

Rohirrim demiş ki:
NE ? Smile

avatarını ne ara deiştirdin Very Happy buda güzel olmuş seni en güzel avatarları seçme ödülüne layık görüorum Very Happy;)
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:28 pm

Ya avatarda değişiklik iyi olmadı yha biri milliyetçilikle alakalı biri dinle Shocked
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 11:36 pm

avatar iyi güzelde bu adamı bi yerdekn kestiriyorum ama kim
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 1:25 pm

bnde de war bu avatar..güzel Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 25 Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 2:48 pm

liseli demiş ki:
avatar iyi güzelde bu adamı bi yerdekn kestiriyorum ama kim

Hz.Ali olcak hiç görmedin mi resmini Alevi restoranlarında filan Smile

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
25 sayfadaki 30 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Sonraki