Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

-Çanakkalede İsyan-- :S

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
Lojistik

Lojistik

-Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 8:43 pm

Violet sen sanirim bu forumda yazi yazmak icin uyelik almadin ..Yedi postundada ya birilerini savunuyosun yada birilerini sucluyosun ..Ama hic bir sey elde edemiyosun kimseyi zorla bu forumda tutamayiz Solon128'in sarsilmaz adaleti seni bu kadar etkilediyse orda yazabilirsin..
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 8:55 pm

lepiskanın multisi yani violet,

o layda sen bana hırsız,hortumcu diyorsan..

benimde kaknusa vatan haini demem lazım..

ben senin kadar seviyemi üdşürüp bunu demiyorum..

ortada böyle bir olay var sen insanların kalbini kırıyorsun.abuk sabuk şeyler söylüyorsun.Bu bunları çou da sallama..

ben ceza alması gerektiği düşünüytorum ister 5 ister 50 akçe kanunlara göre izinsiz isyan çıkarmak suçtur bu kadar BASİT ( büyü kharfle yazdim ki belki anlamanda yardımcı olur diye ).

bu arada bilgilendirmek konusunda diyeceklerim var:

sen anlışılan kadarıyla sadece yüzeye bakı8yorsun ki o yazıda bunu kavrayamamıssın..

beylerbeyini bilgilendirince yani isyan çıkarabilirmiyim diyince beylerbeyi divana danışır her ne akdar en yetkili kişi olsada divana danışır ama son kararı o verir..

davayı savcıya bırakıyorum.. bu kadar açık bir suçu nasıl anlıyamıyorsunuz anlamıyorum...

haa,,elinizde izin,görüşme ve ya onaylamaya dair bir kanıt varsa sunun ki bilelim !

edit: burasi kilitlenmesin küfürsüz bir ortam içinde tartışalım..
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:00 pm

Lütfen sakin olalım son uyarımdır.
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:02 pm

sanduk demiş ki:
Arkadaşlar bu konuyu başından beri büyük bir dikkatle takip ediyorum.Her iki tarafın da kendine göre haklı sebepleri var gibi görünüyor, eğer Eyalet Savcımız ortada bir suç olduğunu düşünüyorsa davayı açar ve mahkeme kararını verir.Bu tartışmaları uzatartak ortamı daha fazla germenin gereği olmadığını ve ortamın maksatlı olarak gerilmeye çalışıldığını düşünmeye başladım.Lütfen sakin olalım...

Bu arada Sahmeran senin bu Peçenekoğullarıyla alıp veremediğin ne, onu da anlamış değilim hani Smile

Divanlar kurulmadı, öylesine bir divan yapıldı kağıt üstünde.
Bu yüzden Kaknusün ceza alması için elimden geleni yapıcam ama seçimle gelecek olan divan oluşturulunca...

Bu arada Bir mesaj gördüm peçenekoğulları nasıl seçim kazanmış diye.
Ben size bir ipucu vereyim;
Bundan 2 seçim önce yani Banu çanakkalenin başına geçmeden önce Peçeneklerin tek bir meyhanesi vardı o da İpek yoluı meyhanesiydi ancak seçimlerde son 1 haftaya girildiğinde bu meyhane sayısı 4 e çıktı; İpek yolu-Şamata-Peçenekoğlu- adı hatırlamadığım bir meyhane daha ayrıca başka garip olan şey Çanakkale nufusu hızla arttı. Bu saydığım meyhanelerin normalde 1 zor full çekerken son 5 günde 3 tanesinde hiç boş yer oluşmadı.

Ben bildiklerimi ve gördüklerimi yazdım Varın siz gerisi düşünün.
e.altnr

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:26 pm

Alıntı :

Divanlar kurulmadı, öylesine bir divan yapıldı kağıt üstünde.
Bu yüzden Kaknusün ceza alması için elimden geleni yapıcam ama seçimle gelecek olan divan oluşturulunca...

cheers rahat 1 ay var zaman aşımı diye birşey var
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:32 pm

Hayir violet Divandaki butun konularin kararina oylamayla varilir son karari beylerbeyi vermez .. Wink

En son Lojistik tarafından Çarş. Tem. 30, 2008 9:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:36 pm

sen hiç kitap okumadın mı tarih dersine girmedin mi ? eskiden bile divana danışır ama son söz onundur AMA divanın dediklerini dikkate alır.. onaylaması zorunlu değil ama büyük ölçüdedikkate alır..

vallaha başka konuşacaz bir şey yok.. eğer izin ileilgili bir belge,kanıt yoksa suçlu olarak nitelendirmek gerekir..

olayı mahkemeye bırakıyorum..

bu arada tamamen tarafsızım.kanunlarda yazılanı savunuyorum..
@li

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 11:22 pm

sonsuz demiş ki:
charmander bı forumdan banlanan birine benziyo:))

afro lol! lol! lol!
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 11:28 pm

Charmander demiş ki:
[KİTAP 3] Kasaba
Madde 7. İstifa

Belediye reisi kendi isteğine göre görevinden istifa edebilir; ama istifa etmeden önce, yerine başka birisinin geçmesi için gerekli zamanın düzenlenmesi amacıyla, Beylerbeyi'ni bilgilendirmek zorundadır. Beylerbeyi, meşru isyan yöntemi ile yönetimin el değiştirmesini, mümkün olduğunca gizli bir şekilde örgütlemelidir.

canakkale belediyesinden ayrıldıgım gün resmi forumda baslık acıp istifamı sundum ve beylerbeyini bilgilendirdim.. yerime gecmesi icin kaknuse izin verilmesini talep ettim.. ayrılma sebebim bende kalsın ..

hakkımda atıp tutanlara cevap vermeyecegim .. ben kendimi bilirim merak etmeyiniz.. hic bişey çalmadım bazıları gibi soyup kacmadım.. 5000 akcelik belediye devraldım 5000 akce degerde bıraktım..

En son totalwar tarafından Çarş. Tem. 30, 2008 11:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Charmander

Charmander

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 11:35 pm

@li demiş ki:
sonsuz demiş ki:

afro lol! lol! lol!

kusura bakma bilemedin

kim olduğumu anlatsamda inanacağını sanmıyorum
Admin
Tristan
Tristan
Admin

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 12:06 am

Forum kurallarına uyarlım lütfen

Spam ve flood msj ayrıca hakarete varan cümleler kullanmayın son uyarımdır
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 12:09 am

En iyisi bida buraya mesaj yazmamak büyük ihtimalle ilk kendini tutamayıpa alıntı yaparak cvp veren ban Very Happy
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 12:56 am

elaziz23 demiş ki:
.

sen de lafına dikkat edersne memnun olacagım ..sebebim olmasa istifa etmezdim .. kaldıki beylerbeyini bilgilendirerek istifa ettim.. burd akactı mactı deyip tepemin tasını attırıp agzımı bzodurmayın!! hickimseye niye istifa ettigimi acıklamak zorunda degilim.. zira gereken mevkilere gereken acıklamalar yapıldıgı halde burda cıkıp kactı sole total bole kacak yazanlar biraz daha sabrımı zorlamazlarsa kendileri icin iyi olacak..şimdiye kadar defalarca görevini yapamayacagnı anladıgında istifa edenler oldu kimse dava edilmedi de şimdi ben mi dava edilecegim.. afedersiniz keske size haber verdikden sonra istifa etseydim.. ne büyük ayıp etmişim tüh !!
infini

infini

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 1:13 am

Charmander demiş ki:
@li demiş ki:
sonsuz demiş ki:

afro lol! lol! lol!

kusura bakma bilemedin

sen anlat inanmasına ben bakarım Wink
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 7:17 am

ya arkadaşlar hala anlamadınız mı ?

violet=lepiska oda oyunda banu dur... bu kadar savunmasının nedeni ise kaknus oyunda eşi
@li

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 9:12 am

Charmander demiş ki:
@li demiş ki:
sonsuz demiş ki:

afro lol! lol! lol!

kusura bakma bilemedin

Söylede anlıyalım.....
Admin
Tristan
Tristan
Admin

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 10:20 am

Kural dışı msjlar ayrılmıştır

Sizlerin gözüne çarpan durumlarda özel msjla bize yollayın lütfen herşeyi aynı anda göremeyebiliyoruz

Teşekkürler

Tristan Cool
caffar

caffar

MesajKonu: Geri: -Çanakkalede İsyan-- :S -Çanakkalede İsyan-- :S - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Kas. 26, 2008 5:23 pm

Arkadaşlar son gelişmelerde ise belediye reisimiz banu tüm isyanlarla mücadele etmeye çalışıyor. İsyanların sonu gözükmüyor galba. Ne istiyorlar çanakkalemizden kural

-Çanakkalede İsyan-- :S

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3