Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ben Admin Olsam...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yazar Mesaj
Isoberto

Isoberto

Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Vide
MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 3:00 pm

sadece smileyli msj atmak suç ss alsam gene imageshack yavaş yükleniyo sen editlersin şimdi Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 3:04 pm

ben admin olsam bu başlıkı açanı banlardım Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 3:06 pm

Ben admin olsam bu başlığı açanı banlamazdım Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 3:12 pm

Very Happy ben admin olsam eski adminleri banlardım Very Happy
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 10:45 pm

Ben admin olsam sadece kendimi admin mod yapardım bazı çok kullanılan kelimeleri yasaklayıp milletin sabrını ölçerdim Smile
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 9:06 am

ben admin olsam direk forumu kapatırdım Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 12:59 pm

Ben Admin Olsam Burdaki Adminlerden Biri Var >>>>''Yolcu''..
Yolcu'da User( Kullanıcı) Olsa..

Onun bana yaptığı Gibi Hangi Konuya Bişi Yazsa Peşinden Gider, Kelimelerimize Dikkat Edelim, Sakin Olun, Sakin Sakin Tartışalım Gibi Habire Böyle Sözler Yazıp Sabrını Denerdim Very Happy Wink
hsy_real_06

hsy_real_06

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 4:24 pm

ben admin olsam herkezi garıya götürürdüm:)
Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Gzt2vo9Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Gzt2vo9Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Gzt2vo9
yigit

yigit

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 6:02 pm

ben admin olsam sitede gezenler dinlesin die sürekli çalan bir rep tipi şarkı bulurdum
Metin7073

Metin7073

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 6:14 pm

Ben admin olsam foruma premium falan yaparım paraya para demezdim Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 6:26 pm

ben admin olsam mesaj yazmayanı banlardım Very Happy
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 7:13 pm

ben admin olsammesaj yazmayanı banlayanı banlardım lol!
yigit

yigit

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 5:39 pm

ben admin olsam tüm slimleri yok ederdim
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 8:04 pm

admin olsam ilk işim seni banlamak olurdu luiss Very Happy
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 9:09 pm

admin olamayacağına göre lol! asla banlanmıcam cheers cheers cheers
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 9:22 pm

o da doğru Very Happy
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Ağus. 22, 2008 2:35 pm

Ben admin olsam kendimi banlardim Twisted Evil

Sonrada ne haliniz varsa görün derdim tek basiniza Very Happy:D
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 8:59 pm

bn admin olsam o avatarı değiştirirdim Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 10:18 am

Ben admin olsam demem gereksis ben adminim zaten Wink
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 2:36 pm

Ben Admin Olsam Misrama tüm yetkileri verirdim.
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 3:06 pm

Sağol hayatım çok düşüncelisin ama bilirsin böyle şeyleri kabul edemem ben gururlu vede onurlu bi kızım Razz

Ben admin olsam forumdan herkesi banlardım kocam dışında Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 6:37 pm

ben admin olsam mit ile mısra için bir başlık açardım vede kilitlerdim ikisini içeriye Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 6:57 pm

bu durumda liselinin derhal admin olmasını talep ediorum Wink çok ii fikir Wink)))))) Embarassed
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 6:21 am

admin olsam 3 ci vites 4 bin d/d de direksiyorunu sağa döndürüp el frenini çekerdim ..

ama NQR 2008 de Wink Marifet ister Smile
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 3:25 pm

Ben admin olsam bu konuyu kilitlerdim Smile

Ben Admin Olsam...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
7 sayfadaki 13 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Sonraki