|
Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
@li
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 12:00 pm |
|
|
- Boraa demiş ki:
- Kirklarelinde yasanan butun olaylardan bodf sucludur.Bize dusmana ne hacet bodf yetiyor.
Bodf sadece kırklareline değil tüm Osmanlıya yetiyor.....
|
|
|
|
spiritless
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 12:06 pm |
|
|
Baskanların ayrıcalıkları olmalı bana surekli olmasada kufurlu msj gelmekte veya atıyorum isyan cıksa ben kendimden ornek verim 2 3 donem baskanlık yapmıs emek harcamıs kasayı eksiden alıp 2000 akcelere getiren biri olarak o resmen sizlerle dalga gecip multi yapan kişiyi tehtit de ederim ne onun sahsına yakısacak laflarda ederim benim diyecegim su saldırıp bi belediye batıran kişi anında silinmezken belediyesini savunan bir beye bu ceza yakısıyorsa boyle bir kanun olsa bile haklı kişilerde uygulanıyorsa bize sadece alkıslamak duser ama etme bulma dunyası illaki bu devran donecek... |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 12:12 pm |
|
|
Allah bize sabır versin ne diyelim.
Arkadaslar görüyorsunuz, tanıyorsunuz böyle kimlerin ne halt yiyebileceiğini yada yediğini..
Bir yandan böyle yapmaları işimize geliyor.
Çünkü millet daha da onlardan soğuyor.
Böyle davranmaya devam ederlerse, gerek seçimde, gerek normalde, gerek işte...
Sadece kendi kesimi bunları arka çıkacak, Osmanlı karşılarında olacak.
Gösterin gerçek yüzlerinizi, gösterin böyle dürüst olun. Olun ki millet sizin işinizi nasıl yaptığınızı, nasıl biri olduğunuzu anlasın.
Bu tip hareketlerle gerçekten kendinizi gösteriyorsunuz. BRAVO .....
Kutlarım. Hatalarınızın Devamını beklerim .... |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 12:47 pm |
|
|
Sen hala konuşuyo musun yha ne pişkin herifsin anlayamadım Ayrıca kimin konuyu dağıttığınıda herkez görüyor ve buda sizin işinize geliyor tabi daha birçok kirli çamaşırlarınız ortaya çıkmasından korkuyosunuz ama herkes ne olup bittiğini görüyor sen merak etme!! Ayrıca ... Volkano Banlanmasını Rica ediyorum !! |
|
|
|
geldim
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 12:52 pm |
|
|
HER SEÇİMDE EZİP GEÇİYORUZ HALA ANLAMADİLAR TÜM OSMANLİ UYANDİ ARTİK SİZDE UYANIN MUHALEFET VOLKANO İLLA HERSEYİ DÖKELİMMİ BURAYA BAK DÖKERİM ARKANİZA BAKMADAN KACARSİNİZ HERKESEDE REZİL OLURSUNUZ YAPAMAZ DEMEYİN BEN YAPARİM ELİMDE COOKKK KANİT VAR ZAMANİ GELDİĞİNDE GÖZÜNÜZÜN İÇİNE SOKACAM BU KANİTLARİ |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 1:04 pm |
|
|
Lütfen sakin olalım |
|
|
|
batuu13
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 1:20 pm |
|
|
arkadşalr nedne mi isyan edenlere çok ceza verilmiyor ? bana göre hepsini planlaımşlar isyancılarda kendilerinden devleti soyuyyorlar ! sonra paylaşıyorlardır allah bilir. bunları artık indirmek lazım lazım halkın gözünü açması lazım ! |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 1:53 pm |
|
|
Gerekli mesajlar ayırılmıştır. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 3:32 pm |
|
|
beyler sakin olun demeyin yapılanlar ortada hakkımızı yedirtmeyelim. unutmasın o bodf li bazıları KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER O ZAMAN KACICAK DELİK ARARSINIZ. ACIK SÖYLÜYORUM BU DAVA İKİNDİDENİN DAVASININ RÖVANSIDIR BU DA ACIK VE NETTİR.. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 3:49 pm |
|
|
Ben yokken meydanı boş bulanlar gene hakaretler savurmuş anlaşılan...
Msjlar ayrıldığına göre...
...
Neyse arkadaşlar dediğim gibi...
Bu yapılana sıfat yakıştıramıyorum...
Oyunda hile yapana şereffsiz dediğim için vatan haini gibi ceza yedim...
Hâla bazı art niyetli ve olayları saptırmaya çalışanlar gelipde...
İsyan eden diyorlar...
Sorun isyan edilmesi deil...
Sorun hile yapılması, zaten bunu akıl ve mantık sahibi herkez gördü...
...
Sizlerin bni desteklediğini bilmesi güzel...
...
Divanda yazdım buradada yineliyorum...
Bu yapılanın geri dönüşü kesin ve tahribatı ağır olacaktır !! |
|
|
|
onurkan_demir
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 3:53 pm |
|
|
İnsanların kendi egolarını tatmin etmek amacıyla başkalarına zarar vermeye çalışmaları ne kadar acı... Bu dava osmanlı hukukunun coktugunun resmidir... Volkano denen arkadasada soruyorum ben olsam demişsin ama pardonda sen kimsinki seni oraya layık gorsun bu halk eziklerin orada işi yok Osmanlı halkıda bunu fark etmistir ve son 3 secimdir gereken dersi sizlere hissettiriyor dikkat edin ve bundan pay cıkarın yoksa cıkarttırmasınıda biliriz.... Ayrıca artık barıs ortamının olması zor Çünkü tek büyük fırka vardır oda OHRF digerleri zaten bunun farkında oldukları icin OHRF ye camur atıyorlar.... Burdan bariya ve bariya gibi düşünenlere sesleniyorum madem bu kadar OHRF yi kıskanıp egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz gelin burdada savunu kendinizi.... |
|
|
|
fmc
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 7:37 pm |
|
|
CUCURa dokunmayın artık her haltı yiyecek tüm delillerede "TARİH YOK" ya da "MONTAJ" dicek. tabi vereceğimiz cevap: "hee! gördük montajı" olacak.
BARİYA bana taraflı diyordu. nedeni BUFFTR davasını divana taşımammış. yani yasayı uygulamam. cucurla ilişkini gördüm ya artık ölsemde gam yemem...
bide bi montaj furyası tutturdu ortalığı herkes herkese istediği mesajı yazabiliyor. herkese istediği suçu işlettiriyor. garp ama gerçek. benim artık adalette gösterilen delillere ZERRE kadar güvenim yok.
zaten cucurun "burda tarih yok tarih yok" diye kulaklarımı sağır eden ilk duyduğum güne lanetler okuduğum o sesini duyduktan sonra 1-2 multiden anladım.
valandilin davalarından önce çakma beylerbeyiyle yaptığım msn görüşmesinde bu çekincemi ve multinin isimlerini bir bir verdim. adminimizle görüştüğünü ve gerçek adminlere konunun aktarılacağını söyledi. ama görünen o ki bu multiciklere karşı alınacak önlemler konuşulduğu gibi alınmış değildir. multiler aramızda gerek MONTAJ, gerek TARİHSİZ DELİLLER, gerek TAHRİK ile OSMANLIMIZIN önde gelenlerini ADALET önünde SUÇLU konuma düşürmeye çalışmaya devam etmektedir. ve BU KONUDA ALDIĞIM SÖZ TUTULMAMIŞTIR...
MULTİLERE GÜVENİLMEMESİ GEREKTİĞİNİ DEFALARCA AKTARDIK VE OLUMLU CEVAP ALDIK BEYİMİZDEN... FAKAT BEYİMİZİN GÜVENDİĞİ TARAFSIZ SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIK KİŞİLER HALA GÖREVDEDİR...
bu apaçık MULTİLERİ DESTEKLEMEYE YÖNELİK BİR HAREKETTİR... VE KABUL EDİLEMEZDİR... BUNU KABUL ETMEK CEHALET, İHANET ve ACİZLİKTİR!!! |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 8:14 pm |
|
|
- e.altnr demiş ki:
- Bazı seylere kızarken, forum ve ahlak kurallarını hatırlayın sadece.
Oyun kurallarina uymayipta forum kurallarina uyarsak senin icin bir sorun olur mu acaba ? |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 8:30 pm |
|
|
buna iç savaşta denebilir... cincilk aldı başını gidiyor adelet sistemini temelleri çöküyor... BURADAN ANLAYACAĞIMIZ SONUÇ; OSMANLI BATIYOR SAVAŞLARLA BATMAYAN OSMANLI KADILARLA VE MULTİLERLE BATACAK ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 9:58 pm |
|
|
Bir Osmanlı Yükseliş Hareketi üyesi olarak şunu diyorum: Artık divana taraflı kişiler girmemeli.Heleki adalet sistemi çok hassas bir konu.Bu konuda taraf tutulmadan kararlar vermeli.Eğer divana çıkma amacınız hizmetse adaletli davranınız.Amacınız yok değilse bari adalet sistemini bozmayınız. Yapılan adaletsizliği şiddetli şekilde kınıyorum.Bunu yapanlara biz millet olarak gereken hesabı soracağız |
|
|
|
Calvus
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Çarş. Ağus. 06, 2008 10:51 pm |
|
|
Bu kini, bu düşmanlığı anlamakta zorluk çekiyorum. Söylecek söz, yazacak kelime bulmak çok zor.
Oyun oynamıyor muyuz? gerçek kişilikler de oyuna mı dahil ediliyor? Ayıp hem de çok ayıp. ___________ Ayrıca adminlere mesaj atan arkadaşlar, yazdıklarınıza lütfen dikkat edin. Ülkemizdeki yabancıları sildirmek için uğraşıyoruz. bazı kendini bilmez vatandaşlarımız buraya gelen yabancılara ve adminlere ırkçı mesajlar atmışlar. Lütfen bu, bize yakışmayan mesajları atmayalım.
Bulgarlara ırkçı diyoruz, atılan mesajlara bakıyorum biz onlardan daha büyük ırkçılık yapıyoruz. Irkçı bir nesil mi yetişiyor. eğer böyleyse Allah yardımcımız olsun.
Saygılarımla |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Perş. Ağus. 07, 2008 12:54 am |
|
|
Nedense artık bu tür şeyleri okuyunca şaşırmıyorum, şaşıramıyorum, işte işin en kötü tarafı da bu. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Perş. Ağus. 07, 2008 10:05 am |
|
|
evet artık sasırmıyoruz inceldiği yerden kosunda adaletin onurun yanında savaşalım gerekirse |
|
|
|
talhademir
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Perş. Ağus. 07, 2008 11:22 am |
|
|
zaten osmanlıyı bu adam lar batırıyor ama kimse farkında bile deil sizin arkanızdayım |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Perş. Ağus. 07, 2008 9:36 pm |
|
|
İşte bir BODF klasiği her zamanki gibi burdada kurunun yanında yaşta yanıor BODFtada iyi adma var ama kurulara olduğu sürece ohohooo |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Perş. Ağus. 07, 2008 9:40 pm |
|
|
Bodf deki iyileri bi söylsesene (ciddiyim) |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Perş. Ağus. 07, 2008 11:50 pm |
|
|
Söylesemisine gerek yok Sonsuz... sende biliyorsun kim iyi kim kötü |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Cuma Ağus. 08, 2008 12:43 am |
|
|
- @li demiş ki:
- Bodf deki iyileri bi söylsesene (ciddiyim)
zhorak, great_alexander, orkunhan vs vs çoğaltılabilir.İyi kötü diye ayırmak yanlış olur ama sözüne en çok güvenceklerim bunlar olurdu heralde, daha vardır. |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Perş. Ağus. 14, 2008 12:12 pm |
|
|
Ne Garip bir Toplumdayız.. Cıx.. cıx .. cıx..
Yahu 1 OTMF'li olarak Şiddetle Kınıorum..Ne Gerek Vardır ki OHRF,OTMF,BODF diye Ayırmaya?..
Benim OHRF'li de Arkadaşım Var Çok iyi Anlaşırız.. ve Benim Bodf'li de aRKADAŞIM Var Çok İyi Anlaşırız..
Yazık Size..Ömrünüzü Böle Şeylerle Geçirmeye Ne Gerek Var?. Böyle Bir Kaosun İçine Düştüğünüz İçin Kendinizden Utanmalısınız..! |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Perş. Ağus. 14, 2008 3:03 pm |
|
|
valla arkadas secerken dikkat etmek lazım |
|
|
|
|
Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! |
|
|