Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
_arwen_

_arwen_

Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 10:08 pm

insanları partilerine göre ayırmak bencede yanlış mısra ya katılıyorum kişiliklerine göre değerlendirmek lazım
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 11:47 pm

Yhaw Ben ne zmn msj attığımı bilmiorum Smile yhani kac haftalık konu daha şimdi göz önüğne getiriosrsunuz misra hanim Very Happy yanlış anlamayın ama Sabah bi başladını en eski konulardan itibaren yorum atmadaığınız konu kalmadı açıkcası Smile
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 11:55 pm

bende bu tutumu kınıyorum. kişileri partisine göre degerlendirmek cok yanlış bir sey.
senin için degerli kimse olmayabilir sonsuz fakat benim ve bir cok kişi için bodf lilerin arasında cok degerli kişiler va bundan eminim . OHRF den ayrılış sebebiminde biri buydu zaten. genç_kaptan enginovic zhorak dedetor bunlar benim için degerli insanlar .

misra post kasmanda seni mecbur desteklemek zorundayım
yoksa
yol , su , köprü Very Happy:D:D

En son nicomedia1 tarafından Cuma Ağus. 15, 2008 10:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
goistwaa

goistwaa

MesajKonu: Geri: Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !! - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 15, 2008 12:01 am

benim de tanıdığım iyi BODFlu arkadaşım var.özellikle genç_kaptan....kendisi uzun bir süre muhabbet etme fırsatı bulduğum iyi bir arkadaşımdır.ancak her ne kadar çok iyi dostlarımız olması bile bile çamur atan sırf bu işi kendine görev bilmiş BODFlular var.
biz istiyoruz ki artık bu küslük tartışma bitsin.zarar gören sadece biz değiliz.en büyük zararı osmanlı görüyor.

Bundan Sonra Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3