|
Bu Bulgarlar nerden çıktı? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
enes
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 9:07 pm |
|
|
- Sunshinesoveryou demiş ki:
- Sen 1 haftadır bekliyosun ordu kuran adamlar en az 10-15 gundur calısmıyo, sen en azından sarköyde işe giriosun ama onlar giremio puan üretio, azıcık saygı !
sunshinesoveryou o kişilere saygım sonsuz:) |
|
|
|
[thereaper]
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:05 pm |
|
|
cektiğin fotoğrafda saat 11:42 buraya mesajı 11 den önce atmıssın ya bu bir tuzak resmi önceden hazırladın yada saatin bozuk
hangisi?? |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:08 pm |
|
|
Bu forumun saati 1 saat geri biraz dikkat edersen anlıcaksın. |
|
|
|
[thereaper]
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:12 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Bu forumun saati 1 saat geri biraz dikkat edersen anlıcaksın.
dikkat etmeme gerek yok bu forumu fazla kullanmıyorum zaten
öneriler kısmına yazmama gerek varmı yoksa admin burayı okuyup saatini ayarlarmı |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:19 pm |
|
|
burayı okuyacaktır sanırım.her başlığın takip ediliyor olması lazım. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:23 pm |
|
|
Osmanlı Zulm Etmedi Ama Hiçbirşeyde Yapmadı,Adamlar Sanki Bağımsız Devlet Gibi Yaşadılar.İnsan Biraz Türkleştirmeye Çalışır.Fatihten Sonra Avruda Türk Nüfusu Azalmıştır.Zulm Etsin Demiyorum.Ama Şuan Halimizi Görmüyormusunuz Kırımı,Suriyesi,Arabı,Rumu,Macarı Bize Düşman.Neyse Siyaseti çok severimde neyse:) |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:41 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- Osmanlı Zulm Etmedi Ama Hiçbirşeyde Yapmadı,Adamlar Sanki Bağımsız Devlet Gibi Yaşadılar.İnsan Biraz Türkleştirmeye Çalışır.Fatihten Sonra Avruda Türk Nüfusu Azalmıştır.Zulm Etsin Demiyorum.Ama Şuan Halimizi Görmüyormusunuz Kırımı,Suriyesi,Arabı,Rumu,Macarı Bize Düşman.Neyse Siyaseti çok severimde neyse:)
Sevgili Kaansabri
Osmanlı hiçbir şey yapmadı derseniz yazık derim..Gitikleri her yere en basitinden kervansaraylar yapmadı mı??
Biraz türkleştirmeye çalışsa idi diyorsunuz..acaba Türkmenleri Rumelide feth edilen yerlere götürürken Osmanlı Padişahları ne düşündü sizce??
Kırım suriye arab vs vs.. gelirsek onlar acaba neden düşman.. en basitinden kurtuluş savaşında türkler altınları yutuyorlar diyen ingilizler araplara türklerin midelerine kadar her yerlerine bakmalarını sağlamadılar mı yani dış güçlerin oyunu değil mi??
Siyaseti çok seviyorsunuz gerçekten ama lütfen laflarımıza dikkat edelim laflarımızın gittiği yerleri bilelim...Atalarımıza biraz saygı lütfen.. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:49 pm |
|
|
Fatih Sultan Mehmete Kadar Dedim Sonra Yavuz Sultan Selim MIsırı Fethettikten Sonra Oradan Maturileri getirdi.biz eşariyiz işte 200 tane maturi Türkleri araplaştırdı.yani biz yavuz sultan selimden sonra değil rumeliyi Türkleştirmek Anadoluyu araplaştırmışız.Halada etkisi sürüyor. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:51 pm |
|
|
pardon 200 yazmışım 2000 olacaktı. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:53 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- Fatih Sultan Mehmete Kadar Dedim Sonra Yavuz Sultan Selim MIsırı Fethettikten Sonra Oradan Maturileri getirdi.biz eşariyiz işte 200 tane maturi Türkleri araplaştırdı.yani biz yavuz sultan selimden sonra değil rumeliyi Türkleştirmek Anadoluyu araplaştırmışız.Halada etkisi sürüyor.
Nese dostum.Fazla uzatmak istemiyorum bilenler zaten doğrusunu biliyor bilmeyenlerde biraz tarihe bakarlar en doğrusunu öğrenirler. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Salı Ağus. 12, 2008 11:57 pm |
|
|
Tarihte okadar yanlış varki. Mesala Çanakkale Savaşında Okadar Şehit Boşa verdik.Anlaşmayla gemiler geçti.Niye boşu boşuna 200 000 şehit veriyoruz. Şimdi 31 Mart vakası var.1.Ordu Dururken İsyanı Selanikte Kurulan Bir Ordu Bastırıyor.Bu Orduyu Yahudiler Kurdurttu çünkü Abdülmecit Milliyetçiydi. Benim Dediğim Yavuz sultan selim olayıda öyle bilinmiyor. Mesala Amerikayı Piri Reis Bulmuştur ama Dünya Tarihinde Neler Yazıyor.Biraz Araştırmak Gerek. Kardeş Bende Senin gibi Milliyetçiyim anladın sen onu.işte ama bunlar doğrular |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:02 am |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- Mesala Çanakkale Savaşında Okadar Şehit Boşa verdik.Anlaşmayla gemiler geçti.Niye boşu boşuna 200 000 şehit veriyoruz.
Arkadaşım! bu dediğine cvp werirsem çokkk ağır konuşurum altından kalkamazsın. bak şu an Türk Milletine büyük bir saygısızlık yapıyorsun atalarımıza dedelerimize ceddimize..şu lafın ne demek haberin wardır umarım.. ya düzgünce açıkla ne demek istediğini çünkü bu yazında benim anladığımı herkes anlar yada lütfen sus artık. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:05 am |
|
|
işte dedelerimize acıyorum onlar vatan için şehit oldular sonra padişahımız istanbula girişe izin verdi.bunu açıklamaya çalışmıştım.sen ne anladın? |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:08 am |
|
|
kardeş böle yazsana burda sinirden kafayı yedirtcektin bana..benim anladığımı boş wer sadece şu kadarını söleyeyim çanakkalede şehitlerimiz boşa werilmemiştir.bundan sonra konunun uzamaması için cvp yazmayacağım.anlayışın için Tşk ler. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:13 am |
|
|
Sen Beni anlamıyorsun ama neyse ben son açıklamamı yapayım.çanakkale zaferi çok anlamlıdır ve dünya tarihinde kazanılmış en büyük savaşlardan biridir ve Türkün gücünün gösterildiği yerdir.ancak ben osmanlı padişahını anlıyamıyorum.önce savaşıyor sonra neden ingiliz işgaline boyun eğiyor.Mustafa Kemalle beraber anadoluya kaçamadımı.Çanakkale savaşının kazanılması bence işe yaramadı sadece istanbul biraz daha işgal edildi. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:16 am |
|
|
Neyse kardeş sen bu Türkleştirme mvzu-unda bana hak veriyormusun?
En son kaansabri tarafından Çarş. Ağus. 13, 2008 12:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:23 am |
|
|
Tarihin kimi kısımların ewet ama bazı kısımlarında hayır..seninde benimde haklı olduğumuz yerler war o yüzden.. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:24 am |
|
|
- [thereaper] demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Bu forumun saati 1 saat geri biraz dikkat edersen anlıcaksın.
dikkat etmeme gerek yok bu forumu fazla kullanmıyorum zaten
öneriler kısmına yazmama gerek varmı yoksa admin burayı okuyup saatini ayarlarmı hayırdır aniden kullanma isteğin gelmiş yolunumu şaşırdın bugün attığın mesajlara baktım 4 tane mesaj atmışsın 1 i olumlu diğer 3 insanları iğnelemek için öteki forumdaki adın neydi hiç rastlamadım bu nicke orada hiç rastlamadımda |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 1:39 am |
|
|
- kaansabri demiş ki:
Şimdi 31 Mart vakası var.1.Ordu Dururken İsyanı Selanikte Kurulan Bir Ordu Bastırıyor.Bu Orduyu Yahudiler Kurdurttu çünkü Abdülmecit Milliyetçiydi. Ya seni tenzih etmek veya yıpratmak için söylemiyorum; ama düzeltme yapmazsam çatlarım. Birincisi 31 Mart olayında tahtta Abdülmecid değil Abdülhamid oturuyordu.İkincisi Abdülhamid Milliyetçi değil İslamcıydı... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 3:00 am |
|
|
İslamcı değildi.İbadetlerini yerine getiren herkes islamcı olsa.o bir devlet adamıydı.33 yıl devleti ayakta tutmayı başarmıştı.31 mart vakası ile indirdiler onu işte. |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:18 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- Tarihte okadar yanlış varki.
Mesala Çanakkale Savaşında Okadar Şehit Boşa verdik.Anlaşmayla gemiler geçti.Niye boşu boşuna 200 000 şehit veriyoruz. Şimdi 31 Mart vakası var.1.Ordu Dururken İsyanı Selanikte Kurulan Bir Ordu Bastırıyor.Bu Orduyu Yahudiler Kurdurttu çünkü Abdülmecit Milliyetçiydi. Benim Dediğim Yavuz sultan selim olayıda öyle bilinmiyor. Mesala Amerikayı Piri Reis Bulmuştur ama Dünya Tarihinde Neler Yazıyor.Biraz Araştırmak Gerek. Kardeş Bende Senin gibi Milliyetçiyim anladın sen onu.işte ama bunlar doğrular 1)- Yurdumda 1000 yıl önce verilen şehitte boşa verilememiştir geçen gün verilen 9 şehitte boşa verilmemiştir. Hangi zihniyet vatan uğruna ölmeye boş diyebilir?
Bahsettiğin o hata İsmit İnönün Masa başında kaybettiği birçok şeyden biridir. Örneğin; Ege Adaları-Boğaz Anlaşmaları-Kıbrısta İngiliz üsleri bu konuları biz İnönü sayesinde masa başında kaybettik.
2)-Sana yazıklar olsun. Ömrü boyunca Masonluk-Misyonerlik çalışmalarıyla mücadele eden şahislara Yahudi dedin ya allah seni ıslah etsin ne diyeyim. Ulu Önder Mustafa Kemal'e Yahudici diyen zihniyetin bu ülkede barınmaya hakkı yoktur.
3)- Hele Şükür doğru birşey dedin. Evet Amerikayı Piri Reis keşfetti.
Sonuç olarak milliyetçiyim ayaklarına yatıyorsun ama sen Milliyetçinin tırnağı olamassın. Atatürkünü sevmeyen adama ben adam demem milliyetçi hele hiç demem. |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:22 pm |
|
|
kaansabri sen daha 31 martta padişah kim onu bilmiyorsun burda laga luga yapıyorsun.
Abdulhamid İslamcı birkişiydi.
Ki zaten milliyetçi biri olsaydı, Onu indirenler milliyetçi olmazdı. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:28 pm |
|
|
yav Atatürke kim yahudici dedi kuvva iyimisin sen.ordunun başındakilerdi sabataylar.abdülhamiti karıştırmış olabilirim.şehit olayını başka yerlere çekme.ben padişahın hatasından bahsediyorum.Onu indirenler milliyetçiydi ama indirtenler değil. |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:29 pm |
|
|
başlıkla bu yazdıklarınızın ne alakası var ya. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:32 pm |
|
|
bakk Atatürkü seevmiyor demişsin sana küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.sen ne hakla böyle konuşursun kafir. |
|
|
|
|
Bu Bulgarlar nerden çıktı? |
|
|