|
Bu Bulgarlar nerden çıktı? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kuvva
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:34 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- yav Atatürke kim yahudici dedi kuvva iyimisin sen.ordunun başındakilerdi sabataylar.abdülhamiti karıştırmış olabilirim.şehit olayını başka yerlere çekme.ben padişahın hatasından bahsediyorum.Onu indirenler milliyetçiydi ama indirtenler değil.
yahu sen konuyu bilmiyorsun.
31 Mart Ayaklanmasını bastıran Hareket Ordusunun Başında kim vardı?
1- Mahmut Şevket Paşa
2-Mustafa Kemal
Bu Adamlar Milliyetçi insanlardır doğru.
Ama bu adamların üye olduğu İttihat ve Terakki Cemiyetinin Yahudilerle ne alakası var?
Sen herşeyi çorba ettin kardeş.
Sen tarihi 8.sınıf inkilap tarihinden mi okudun? |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:39 pm |
|
|
saabatayları bilirmisin?benim yıldırım ordusunda anlamadığım şey 1 ordu dururken isyanı selanikte kurulan bir ordu bastırıyor. |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:40 pm |
|
|
başka bi başlık açarmısınız başka bir yerde bunların oyunla bile alakası yok. |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:45 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- saabatayları bilirmisin?benim yıldırım ordusunda anlamadığım şey 1 ordu dururken isyanı selanikte kurulan bir ordu bastırıyor.
sen ne diyon kendindemisin?
Yıldırım Ordusu Suriyedeki ordu ve bu olayla alakası yok.
Ayaklanmayı bastıran ordu Hareket Ordusu.
Yıldırım Ordusununda ne olduğunu hatırlatayım;
Mustafa Kemal, 1919 Anadoluya padişah emriyle Ordu müffetişi olarak gönderilmeden önce Suriyede başında bulunduğu Ordunun adıdır. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:54 pm |
|
|
İşte Harekat Ordusunu Diyorum Neden 1.Ordu Varken Bu Ordu Bastırıyor. |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:55 pm |
|
|
Bu konu burda uzar.
Ki zaten yeride değil. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:57 pm |
|
|
tamam |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 1:00 pm |
|
|
yıldırım ordu grupları mustafa kemalin son atandığı osmanlı ordu grubu artiz ören bunları oren suriye cephesin kuvvacım |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 1:04 pm |
|
|
Bu kadar tartıştıktan sonra Olumlu ve birletşrici bir mesaj atmam lazım.
Her kim olursanız olun,
İmanlısı-İmansızı
Sünnisi-Alevisi
Türkü-Kürtü-......
Milliyetçisi-Sosyalisti
Laikçi-Şeriatçı
Ne olursak olalım, nerde yaşarsak yaşayalım.
Bugün kavgalıda olsak barışıkta olsak günü gelir bir savaş halinde aynı cephede omuz omuza oluruz.
Zaten 1000 yıldır bu topraklardan bizi atamamalarının sebebide budur.
Tartışmayı, küsmeyi severiz ama günü gelir bu topraklar uğrunda şehit olmayıda biliriz.
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
ESEN KALIN.... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 1:08 pm |
|
|
amin |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 1:16 pm |
|
|
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
abi bu kısımdan kürtler belki hoşlanmaz |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 1:25 pm |
|
|
hoşlanmassa hoşlanmasın kardeşim.
Ya sevecek yada Terkedecek. |
|
|
|
[thereaper]
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 6:17 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- [thereaper] demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Bu forumun saati 1 saat geri biraz dikkat edersen anlıcaksın.
dikkat etmeme gerek yok bu forumu fazla kullanmıyorum zaten
öneriler kısmına yazmama gerek varmı yoksa admin burayı okuyup saatini ayarlarmı hayırdır aniden kullanma isteğin gelmiş yolunumu şaşırdın bugün attığın mesajlara baktım 4 tane mesaj atmışsın 1 i olumlu diğer 3 insanları iğnelemek için öteki forumdaki adın neydi hiç rastlamadım bu nicke orada hiç rastlamadımda diğer forumda adım Kanuni belki rastlamıssındır ajan kardes . insanların nereye mesaj attığını öğrenince mi ajan olunuyor.Ayrıca içinizde günlük 30 mesaj ort sahip insanları gördükçe sahip olduğum günlük 1 mesaj ortalaması ile gurur duyarak bu forumu az kullanıyorum diyebilirim.Benim gercek hayatta da bi karekterim var günümün 16 saatini bilgisayar karsısında geciremiyorum kusura bakma ajancık...
- Alıntı :
- bakk Atatürkü seevmiyor demişsin sana küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.sen ne hakla böyle konuşursun kafir.
ben kafirin anlamının Allah'ın varlığını inkar eden demek olduğunu zannediyodum. Atatürkü sevmeyenlere de mi deniyormus hayret ... |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 8:32 pm |
|
|
Lütfen sakin olalım.Aksi takdirde başlık kapanacaktır. |
|
|
|
dicson1
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 8:47 pm |
|
|
yorum yapmıyacağım... |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 9:01 pm |
|
|
yapmıcaksan yazma arkadaşım her yere bunu yazmışın bu ne ya post kasmayamı çalışıonus |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 9:54 pm |
|
|
discon yapmayacaksan yapma bizene her yere aynı msj da yazılmazki arkadaşım.... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 10:02 pm |
|
|
- [thereaper] demiş ki:
- kartal13 demiş ki:
- [thereaper] demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Bu forumun saati 1 saat geri biraz dikkat edersen anlıcaksın.
dikkat etmeme gerek yok bu forumu fazla kullanmıyorum zaten
öneriler kısmına yazmama gerek varmı yoksa admin burayı okuyup saatini ayarlarmı hayırdır aniden kullanma isteğin gelmiş yolunumu şaşırdın bugün attığın mesajlara baktım 4 tane mesaj atmışsın 1 i olumlu diğer 3 insanları iğnelemek için öteki forumdaki adın neydi hiç rastlamadım bu nicke orada hiç rastlamadımda diğer forumda adım Kanuni belki rastlamıssındır ajan kardes . insanların nereye mesaj attığını öğrenince mi ajan olunuyor.Ayrıca içinizde günlük 30 mesaj ort sahip insanları gördükçe sahip olduğum günlük 1 mesaj ortalaması ile gurur duyarak bu forumu az kullanıyorum diyebilirim.Benim gercek hayatta da bi karekterim var günümün 16 saatini bilgisayar karsısında geciremiyorum kusura bakma ajancık...
- Alıntı :
- bakk Atatürkü seevmiyor demişsin sana küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.sen ne hakla böyle konuşursun kafir.
ben kafirin anlamının Allah'ın varlığını inkar eden demek olduğunu zannediyodum. Atatürkü sevmeyenlere de mi deniyormus hayret ... o ajancık seni bir öper eşşek tepmişe dönersin ulan sırf sen orada varsın diye artık oraya girmiyorum burayadamı geldin senin gibileriyle aynı çatı altında kalmak istemiyoruz HAİNCİK git isyancılara destek veriyordun ya onları tanıyordun ya onlarla oturmaya kalkmaya devam et osmanlıyı nasıl daha fazla zarara sokarız muhabbetine devam senin burada işin yok madem bu forumu ve sahibini beğenmiyorsun kapı orada bak biz orayı beğenmedik adam gibi çekip gittik sende adamlığını göster adam vardır adamcıkk vardır bakalım sen hangisisin o forudaki imzanı bu forumdada eklesene çok erkeksin ya erkek heryrde erkektir orada farklı burada farklı olursan buna erkeklik denmez aynı imzayı burayada ekle görelim hatta orada isyana destek mesajlarınıda buraya atta herkes görsün HAİNCİK yada sana zahmet olmasın sen yazmazsan ben yazarım bakalım insanlar senin hakkında ne düşünecek HAİNCİK |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Çarş. Ağus. 13, 2008 10:43 pm |
|
|
Töbe töbee |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Perş. Ağus. 14, 2008 1:47 am |
|
|
bırak kartal abi son günlerde ileri geri konusanların sayısı arttı |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Perş. Ağus. 14, 2008 10:17 am |
|
|
- Sunshinesoveryou demiş ki:
- Sen 1 haftadır bekliyosun ordu kuran adamlar en az 10-15 gundur calısmıyo, sen en azından sarköyde işe giriosun ama onlar giremio puan üretio, azıcık saygı !
Sayın sunshinesoveryou EneS aRkadaşın sölediğinde ben kötü 1 şey göremiorum bnce bu kadar aSilik de iyi değil.. Saygıyı ne zaman görürsün; Saygı Gösterdiğinde.. Lütfen sizdende biraz SAYGI...! Saygılarımla.. Mısra.. |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Bu Bulgarlar nerden çıktı? Perş. Ağus. 14, 2008 7:04 pm |
|
|
kartal13 gene sınırlerıne hakım olamamıssın obur taraftada bu adamın kıskırtmalarından ceza almıstın aynısı basına gelecek korkarım.
ugrasmayın sunlarla konusur konusur gıderler.Millet kör mü göruyordur ne yapmaya calıstıklarını bıraz sakın olunda adamlara prim vermeyin.
Bu forumda sanırım kıskırtmalara karsı yapılan forum kuralı ıhlallerı uyarılarak gıderılıyor.Gozlemlerım o yonde.
[thereaper] (kanuni sultan süleyman) - Süresiz - Aramızda Yeriniz Yok
[forum kuralı duzenlemesı] forum yonetıcılerı foruma acık yerde elestırılemez demın bı mesaj uzerıne ozel mesajlada elestırı yapamıyormusuz.
Saygılar
İsyancılar ve bu ısyancıları destekleyenlerın bu forumda yerı yokmus üzerine alınanlara. |
|
|
|
|
Bu Bulgarlar nerden çıktı? |
|
|