|
kendini azrail sanan şahısa cevap |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 8:04 pm |
|
|
.Bi insana ismiyle hitap etmek onu rencide etmemeli
TABİ YA EMİNİM ÇOKKK İYİ NİYETLE SÖYLEDİN
2.Burada haklısın kişiyle dalga gecmedim ama birilerinin post atmasını sağlamaya calıstım . cünkü baslık canlı kalmalıydı . kanıtlar buradan acıklancaktı. yalnız nie multi kullanmıs bu adam ayıp multiler türkiyenin adını kirletiyor multiden sakınalım lafı tersinden anlamak die ben buna derim
HER MULTİYE HAYIR DİYENİN HERKESE İFTİRA ATMAYA HAKKI VARMI HERKES MULTİYE HAYIR DER BU KİMSEYE LAKAP TAKMA YADA İFTİRA ETME HAKKINI VERMEZ
osmanlının hazinesini boşaltmış birine iltifatlar yağdırıyor hazine Osmanlının değil Kırklarelinin olmayan hazinesiydi . KIRKLARELİ-EZİNE-ŞARKÖY-BALYA HİÇÇ FARKETMEZ BU AYRIMCILIĞI ANCAK SENİN GİBİLER YAPAR
3. bu isyancının planından haberi olduğunu gösterir Tabiî ki isyancıdan haberim var iyi bir istihbaratcıyım sizin yit’in haberi yokmuydu yoksa.
YİT İN HABERİ YOKTU OLSAYDI BU İSYAN GERÇEKLEŞMEZDİ İSTİHBARATI ALMAK YETMİYOR İSYANI ENGELLEMEK İÇİN HİÇBİŞEY YAPMAMIŞSAN O İSTİHBARATI TUVALETE AT ŞİFONU ÇEK
osmanlının zararını değil valandilin zararını istiyorum sadece burada tartışma çıkarmak için hala çırpınıyor
tartısma cıkarmak için değil sadece valandilin gercek kimliğini ortaya cıkarmak için calısıyorum
HANİ SİZİN FORUMDA RENCİDE ETMEK AŞALAĞICI KELİME KULLANMAK İFTİRA ETMEK SUÇLAMAK YASAKTI YOKSA BU KURALLAR SİZİN İÇİN GEÇERLİ DEĞİLMİ
ama keşke gercek kişileri organize edip öyle isyan etseydi
neredeyse lütfen isyan edin diyecek
eğer birisi halkına 2000 akcelik kasasını 14000 olarak gösteriyorsa bende tabiî ki isyan edin derim . gerci beceremedi kanıtlamayı o yüzden ne deseniz haklısınız bir daha ki sefere kendim kanıtlıcam
ZATEN BELLİYDİ SENİNDE OSMANLI DÜŞMANI OLDUĞUN
4.Mit sende LJS ye selam söyle. Bakalım multi olmadığımı öğrenince yüzünün hali ne olacak. Herkesi kendin gibi multici zannediyorsun galiba isyancıdan msj var isyancı osmanlının kasasını boşalttık sonra bile raları gayet iyi ki mesajlaşıyolar Kasa Osmanlının değil Kırklarelinin kasasıydı tekrar belirteyim.Osmanlıyı tek kasaba düzeyine indirgeyemezsiniz . Ayrıca birinin size msj atması için arkadas olmanız gerekmez onun sizi arkadas zannetmesi yeterlidir. Ayrıca bu özel msj değildi . profilinde yazıyordu
KASA KIRKLARELİNİN DEĞİL OSMANLI NIN O PARA HALKA AİTTİR VALANDİLE DEĞİL YOKSA SİZİN BELEDİYELERDE O BELEDİYE PARASI SİZEMİ AİT
.
5.Doğruluğundan tam emin olamadığım ama ihtimallerden biri olarak düşündüğüm bir durumu acıklamak istiyorum isyancı valandille anlaşma icerisinde olabilir . valandil son günlerde durumu kötüleşen kasabasından dolayı vatandaşlarının gözünde ki lider konumunu kaybetmemek için bir isyan tertip edip kasabanın bos olan kasasını isyancı tarafından bosaltılmıs göstermiş olabilir .
bakın tahrikler iftiralar birbirini izliyor
Bana bunun iftira olduğunu kanıtlayabilirmisin ? kendi gözlerinle gördünmü 14000 akce die uydurulan kasayı . BANA BUNUN İFTİRA OLMADIĞINI KANITLAYABİLİRMİSİN KENDİ GÖZÜNLE GÖRDÜNMÜ KASAYI BENDE SÜPERMENİM BUNUN OLMADIĞINI KANITLAYABİLİRMİSİN
6.2000 küsür olan kasabanın kasasıyla 14000 diye hava atmak gerekiyor 10 tane balta varken 12 demek gerekiyor kasabanın mallarını herkese esit paylastırmak yerine bir kaç kişiyi seviye atlatmak ve en cok sev2 bizde demek gerekiyor suçlamalara son hızla devam ediyor
Bu msj farklı bi baslıktaydı . birisi secimi kazanmak için ne gerektiğini sordu bende onu cevapladım .
HAYIR FARKLI YERDEN DEĞİLDİ AYNI BAŞLIKTANDI İSTEYEN GİRİP BAKABİLİR ARKADAŞLAR TRAKYA EYALETİ ARŞİVİ KIRKLARELİ BAŞLIKLI KONU AYRIYETEN SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN NE GEREKİR DİYE SORMADI İSTERSEN GERÇEKLERİ ANLAT O YAZILAR HALA ORDA UNUTMA İNSANLAR GİRİP BAKABİLİR
7.tarikat şeyhiniz neler yaptığını görebilirsiniz. lakap takıyor solondan ses yok
Ya ben dedim sanki tarikatımı cökertemezsin die
VALA ORASINI BİLEMEM AMA O FORUMUN SÖZDE KURALLARINA GÖRE BANLANMAN LAZIMDI
8.isyanı cıkartan bana göre cehennemden gelen elemanın ( comefromhell - hala doğru ceviriyorum bea ingilizceme bak ) ta kendisidir . yada isyanın organizatörüdür prokavasyon aşağılama iftiraya son hız devam solondan ses yok
Tekrar yazayım bi insana adıyla hitap etmek bence asağılama sayılmaz
SEN BENİM ADIMI DİREK YAZSAN BİLE BEN RAHATSIZ OLURUM BİZİM OSMANLI NIN KASASINI BOŞALTANLARLA SELAMIMIZ BİLE OLAMAZ
9.lütfen tarikat şeyhinizin hadiselerini gün bağıntıları da görünecek şekilde yayınlamasını talep edin son 1 hafta bana yeterde artar bile... solondan hala ses yok lakap takmaya devam
Ewt ya nie yayınlamadı hadiselerini cok merak ettim . keske isyanın olduğu hafta yayınlasaydı . acaba hadiselerinde neyi görmemizden cekindi.
AAA SEN İSTİHBARATÇI OLDUĞUN HALDE ŞÜPHELİ OYUNCULAR BÖLÜMÜNÜ BİLMİYORMUSUN NE KADAR AYIP ORAYA ŞÜPHELENDİĞİN KİŞİYİ YAZARSIN HADİSELERİNE BAKILMASINI RİCA EDERSİN BAKARLAR
10. buradada isyancının ss sini atıyor nasıl eline geçmişse artık ve isyancının ismini karalamış görünmeyecek şekilde bu isyancının asıl kimliğini bildiğini gösterir
o linkleri almak için istemem yeterliydi . cünkü onu tanıyodum ve o da beni tanıdığını sanıyordu . Dediğim gibi ajancılık böyle oynanıyor düşmanına dost görünmek gerekiyo
ONU TANIYORDUN İŞTE BENDE BUNU SÖYLÜYORUM BEN VATAN HAİNLERİNE DOST GÖRÜNMEYİ BAŞRAMAM BIRAK SICAK MESAJ ATMAYI ANCAK OLSA OLSA LÜTFEDİP YÜZÜNE TÜKÜRÜRÜM
11.tarikat şeyhiniz günde 50 akce değilde bizler gibi 30 akce kazansaydı 1o ayda 6000 akce kasaya kar kalırdı . ama nasılsa bos kasada 14000 akce var deyince müritleri inanıyorlar artık sadece valandile değil milletede lakap takmaya başladı
Yukarda sadece bula bula o kısmımı buldun beni eleştirecek svy 2 maasını 25 akce belirleyip günde 50 akce kazanmak normal yani …
NE OLURSA OLSUN KIRKLARELİNİN HALKINA LAKAP TAKAMAZSIN YADA BAŞKALARINA İŞTE BÖYLE YAPARSAN O LAKAP TAKTIĞIN İNSANLAR SANA TEŞEKKÜR ETMEZ SEN ANLA ARTIK SANA NE DEDİKLERİNİ
12.cehennemden gelen elemana ( comefromhell ) buna bişey yazmama gerek varmı
Bence yok 10 kere yazmısınbende 10 kere acıkladım .ismiyle hitap ediyorum rencide mi oluyor .
SEN DERSEN OLUYOR BIRAK SALLAMAYI İKİMİZDE BİLİYORUZ ONU O ŞEKİLDE YAZMANIN AMACINI MADEM YÜREĞİN GERÇEĞİ YAZMAYA YETMİYOR O ZAMAN YÜREĞİNİN YETMEDİĞİ ŞEYİ YAPMA
13. bu şahısın öteki forumda imzası şudur cehennemden gelenler geldiği yere geri dönecek
anticomefromhell
Ewt bu iddiamı öbür forumda hala sürdürüyorum isteyen öbür forumda mesajlarımın altını özenle okuyabilir aaa ne demiş diyebilirsiniz
ZATEN BENDE ÖYLE DEDİM NEDEN ORADA KULLADIĞIN İMZAYI BURADA KULLANMIYORSUN BURADA SENİ KAYIRACAK Bİ ADMİN YOKMU
14.bu kadar şey söyledi aynı kou içinde ben sen normal değilsin dedim diye solon128 beni banladı kişiyi rencide edecek şekilde konuşuyormusun adamın demediği kalmadı iftilar suçlar lakap takmalar ama solon görmedi buna fırsat vermemek için banlanması gerektiğini büyük harflerle yazdım o mesajımıda silmişler yani sevgili solon görmedim demesin
Aynı konu değil farklı konulardan yapılmıs bir kolaj bu . Bence bana karsı attığın diğer baslıktaki mesajtan dolayı sana ceza gelmezse orasıyla buranın sözde var olan tarafsızlık farkı ucar gider.
ORADA İSTEDİĞİN HERŞEYİ SÖYLEDİN HERKESE İFTİRALAR LAKAPLAR O ZAMAN AKLINA GELMEDİMİ FORUM KURALLARI BİZ DEDİĞİMİZDEDE YOK ORASI ADALETLİ DİYORDUN ADALET ANLAYIŞIN BUYDU TABİİİ SANA YAPILINCA ADALETSİZLİK OLDU DEĞİLMİ
15. bu arkadaş bide gelmiş bugün diyorki ben bı forumu pek kullanmıyorum bırak bu ayakları millete o kadar laf dedikten sonra aranıza girecek yüzüm yok desene şuna
Aranıza girmek için yüzüm olması gerekmiyor bi avatar yetiyor . acaba aranızda benden kac tane var ??
SENDEN BİN TANE OLSA NE OLUR BİR TÜRK 10 DÜŞMANA BEDELDİR
Ben sözde vatan hainiysem sizin ne olduğunuzu söylemeye dilim varmıyor. ATARSIN Bİ İFTİRA OLMADI TAKARSIN Bİ LAKAP YAPMADIĞIN BİŞEY DEĞİL
Azrail'in özel kalemi ZUHAHAHAHA İŞTE BU İYİDİ AZRAİLMİ ÇOK FİLM İZLEMİŞSİN SEN SENDEN BİR SÜRÜ VARDI YA ONLAR NEDEN YAZMADILAR BELKİ ONLARDAN BİRİ YAZDI ZUHAHAHA
Xerigan : Msj aynen iletildi üzerinde oynama yapılmadı .
Bu konuda daha fazla tartısma olmaması için bu mesajı meydanda okuyup hızla uzaklastı.
Osmanlıda hiç bir şey eskisi gibi olmucak . Hepinizi comefromhell 'in memleketine bekleriz [anlayan anladı] ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA SENİDE BULGARLARIN ÜSTÜNE KOYAR ATARIZ DIŞARI
En son kartal13 tarafından Paz Ağus. 17, 2008 1:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 8:45 pm |
|
|
ne bu gokkusagı gıbı anlayan varmı? |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 8:47 pm |
|
|
- guzat demiş ki:
- ne bu gokkusagı gıbı anlayan varmı?
sen merak etme bizde mektup adrese teslim |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 8:50 pm |
|
|
zamanında bende hızlıydım peehh sımdı amma yaslanmısız yaw ıamback vardı bı aralar ozamanlar daha guzelıdı oyun nerde cookluk anlayan anladı. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 9:03 pm |
|
|
Lütfen sakin olalım.Forum kurallarına uyalım |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 9:08 pm |
|
|
- guzat demiş ki:
- zamanında bende hızlıydım peehh sımdı amma yaslanmısız yaw ıamback vardı bı aralar ozamanlar daha guzelıdı oyun nerde cookluk anlayan anladı.
demekki sende anlamışsın |
|
|
|
Bozkurt019
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 9:29 pm |
|
|
Sayın Kartal13 yazdıklarını okudum. Ben bu olayı zalımin yok oluşu olarak görüyorum. Gün geldi devran döndü. Şimdi mızrağın ucu vandil e döndü. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 9:45 pm |
|
|
birisi iamback mi dedi, çok severim kendisini keşke geri gelse |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 9:48 pm |
|
|
O kim ki? |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 9:50 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- birisi iamback mi dedi, çok severim kendisini keşke geri gelse
evet ya adama oyunu bıraktırdılardı en son puff ıngıltereye gıtmıstı haydutlar loncasını fılan kurmustu oyunda kodlu olan bırseyı yapıyor dıye vatan haını ılan edılmıstı puff o kaybolduktan sonrada bende bırakmıstım tadı tuzu kalmamıstı o zamanlar oyunun.
Kendisinden haber alan varmı eski dönmez,iamback,iambackagain ... boyle uzuyordu haydutların piriydi |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 9:58 pm |
|
|
iamback osmanlının ilk türk haydutuydu, 10dan fazla leşi vardır defalarca hapise girmiştir lakin "akıllanmamıştır" RPleri ve mahkeme savunmaları çok beğenilmiştir, insanları kahkahalara boğmuştur . Lakin daha sonra bir katakulli ile adminlere sildirilmiştir . Daha sonra bu adamı taklit eden çok fazla kişi oldu, yalnız yakınından bile geçilemedi. Onun yaptıklarını multilerle yapmaya çalışanlar vardı bugünlerde hala da varlar, ve yaptıklarını hikayelendiremeyen kişiler bunlar; bu yüzden zerre kıymete sahip değiller ve böyle gittikleri sürece olamayacaklar. Iamback sırf ortalık karışsın diye saldırmıyordu, kendi çıkarları için osmanlıyı sömürenlere karşı bir mücadele başlatmıştı Artık sanırsam bu da birilerine mesaj olmuştur |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 10:02 pm |
|
|
kimbilir nerde sımdı vaayy be
kartal13 senin baslıgıda kırlettik yaw kusura bakma yazdıklarını anlamayınca eskilere gittim birden |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 10:11 pm |
|
|
- guzat demiş ki:
- kimbilir nerde sımdı vaayy be
kartal13 senin baslıgıda kırlettik yaw kusura bakma yazdıklarını anlamayınca eskilere gittim birden yok estğ. bazıları mahsustan kirletiyo bizim sözümüz onlara |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 10:18 pm |
|
|
ARKADAŞLAR DEMEK İSTEDİĞİM Bİ BELEDİYE REİSİNDEN ŞÜPHELENİRSİN GİDİP MULTİ KULLANMADAN İSYAN EDERSİN EĞER Bİ USÜLSÜZLÜK VARSA SS LERİ ALIRSAN HALKA GÖSTERİRSİN VE MAHKEMEYE VERİRSİN AMA KASAYI BOŞALTIRSAN BUNU VATAN İÇİN YAPTIM DİYEMEZSİN BU HIRSIZLIKTIR |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 10:32 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- birisi iamback mi dedi, çok severim kendisini keşke geri gelse
aman dönmez abi sağol biz almayalım ahmetseker daha iyi umarım bu mesajımdan kimin ne olduğunu anlayan anlamıştır |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap C.tesi Ağus. 16, 2008 11:22 pm |
|
|
puff nerden bılebılırdım kı donmez hocam senle konusacak cok sey var yarın ozeldn mesajlasak. Hadı herkese selametle kartal13 hakkını helal et, belediyeyi soyan hırkızdır dogru yapıyorsanda delıkanlı gıbı multısız yap yapabiliyon mu goruruz.
donmez hocam ınegol reısı hakkında yazını okudum eger ındırmeye kalkarsan lısteye benıde yaz aynı kasabaymısız ahmetseker ne bıcım ısım yaw replayıambackagain olaydın D: |
|
|
|
Valandil
|
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 1:15 am |
|
|
Sevgili kartal ayrıca yazında belirtmek istediğim bir yer war..Mektubu gönderdiğin kişi madem isyanı biliyordu ve engellemeye çalışmamış bence oda o isyanı yapan kadar suçludur yani dahada açık konuşursak vatan hainidir.. |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 1:51 am |
|
|
- Alıntı :
- iamback osmanlının ilk türk haydutuydu,
rüya alemindesin şekerim.
İlkt türk haydut.
Radresin müfrezesinden sagopafurkan.
Ondan sonra,imbacktan önce de bizim ekip vardı şekerim
hatta duruo hala mesajın forumu kurcaaz adamları yolla die hatırlıo musuun? Yanlış bilgiler yanlış bilgiler.
Daha 5 tane daha sayarım |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 2:06 am |
|
|
Lütfen konu amacından sapmasın. Saygılarımla |
|
|
|
fakilli
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 7:28 am |
|
|
Onu bunu bilmem ama iamback bi efsaneydi.Yaptıklarıyla olsun davalarıyla olsun kadı ya geçirdigi laflarıyla olsun onu hiç bi zaman unutmam bu oyunda |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 8:57 am |
|
|
ana borkorde burada hala kafası olmayan o mıgferle mı takılın,
|
|
|
|
Bozkurt019
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 10:02 am |
|
|
Siz ancak size körü körüne -gerçekleri göremeden- bağlanan kişileri kandırırsınız. |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 10:12 am |
|
|
bencede kardeşim yaptıklarını naylamasam bile Iamback bir efsaneydi ve öle kalacak.. hele şu mahkemedeki davaları süperdi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 10:13 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Sevgili kartal ayrıca yazında belirtmek istediğim bir yer war..Mektubu gönderdiğin kişi madem isyanı biliyordu ve engellemeye çalışmamış bence oda o isyanı yapan kadar suçludur yani dahada açık konuşursak vatan hainidir..
işte benimde düşüncem bu bunu kabul etmiyorlar ama gerçek gerçektir |
|
|
|
|
kendini azrail sanan şahısa cevap |
|
|