|
kendini azrail sanan şahısa cevap |
|
|
Yazar |
Mesaj |
guzat
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 11:03 am |
|
|
kartal13;vatan haini olunuyor tamam bunun cezasını mahkemeler zaten veriyor.
burada neyi bölüşemiyorsunuz ki, Oyunda bir isyan butonu var bunu kullandın mı mahkemelik olup ceza alıyorsun öyle yada boyle,adam nasılsa ceza alacam suradan bırazda para gecirsem dese bu onun ınsıyatıfıne kalmıs olur değil mi?
muhim olan burada beledıyeyı ıyı korumak Bak ben bıraz guclenıyım bu ınegol reısı hala dursun devırmek ıcın elımden gelenı yaparım.iambackde yardım ederse daha kolay olur
bı adam bı halt yıyorsa bunu tartısmıyacaksınız,vereceksınız mahkemeye tamamdır. |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 11:13 am |
|
|
üstad sen nerdesin kartal nerde konuyu uzaktan yakından anlamamışsın ..birincisi bu isyancı şahıs ve yandaşlaırının açıklamalarını dikaktli oku hepsi biz sadece come zarar vermek istiyoduk başka bir niyetimiz yok diyorlardı sonuç ne oldu yönetimi begenmiyen şahıs isyan etikten ve belediyeyi aldıktan sonra içini boşaltmış ve sanki bir kahraman edasıyla sözde nam yaptıgını sanmıştır birde bunun agzına bakan bir bak daha ne oldugu belli olmuyan kişi buna destek çıkmış olayı saptırıp işi come reis olmasına baglamışlar ve çeşitli iftiralar atmışlardır..biz isyan etmesin demedik ama isyanın sonucunda ben sadece bu şahsa saldırmak için yaptım diyip belediyeyi boşaltırsa işte ozaman vatan haini olur ..bunda kimse inkar edemez.. |
|
|
|
Erdemturgut
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 11:17 am |
|
|
Sener abimizi kim kizdirdi ciksin ortaya :D |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 11:19 am |
|
|
guzat olay o değil olay isyancının osmanlının kasasını boşlatmasının desteklenmesi guzat eğer bu arkadaş isyancının planını söyleseydi osmanlının 12000 akçesi yok olmazdı bu 12000 akçeyle kaç kişi sw atlar biliyormusun kısacası bu isyancı para çalmak için isyan etmiştir profilinde yazdığına göre şarköyde isyan edip kasayı boşaltan kişiyle aynı şahıstır şarköydedemi comefromhell reisti hehe kandi sözleriyle yalanları ortaya çıktı
En son kartal13 tarafından Paz Ağus. 17, 2008 11:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Erdemturgut
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 11:21 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- guzat olay o değil olay isyancının osmanlının kasasını boşlatmasının desteklenmesi
guzat eğer bu arkadaş isyancının planını söyleseydi osmanlının 12000 akçesi yok olmazdı bu 12000 akçeyle kaç kişi sw atlar biliyormusun Offf paraya bak anasini.. |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 11:21 am |
|
|
- levozz demiş ki:
- üstad sen nerdesin kartal nerde konuyu uzaktan yakından anlamamışsın ..birincisi bu isyancı şahıs ve yandaşlaırının açıklamalarını dikaktli oku hepsi biz sadece come zarar vermek istiyoduk başka bir niyetimiz yok diyorlardı sonuç ne oldu yönetimi begenmiyen şahıs isyan etikten ve belediyeyi aldıktan sonra içini boşaltmış ve sanki bir kahraman edasıyla sözde nam yaptıgını sanmıştır birde bunun agzına bakan bir bak daha ne oldugu belli olmuyan kişi buna destek çıkmış olayı saptırıp işi come reis olmasına baglamışlar ve çeşitli iftiralar atmışlardır..biz isyan etmesin demedik ama isyanın sonucunda ben sadece bu şahsa saldırmak için yaptım diyip belediyeyi boşaltırsa işte ozaman vatan haini olur ..bunda kimse inkar edemez..
hocam olayı anladım az bıraz forumları karıstırdım,
adam yapmıs tamam vatan haını, isyan yanı beledıye baskanına saldırmak ıcın yapılan bırsey adam yapmıs yapanıda savunmus bu iş boyle. yolunu bu sekılde cızene sız vatan haını deyın onlar kendılerını super kahraman sanarlar.
|
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 1:11 pm |
|
|
Arkadaşlar isyan olması sorun deil... Bunu hâla anlatamıyorum... Bu bir rp oyunu... Ben nasıl parti başkanlığı gbi yolları seçtiysem başkasıda askerliği seçer tüccarlığı seçer yada haydutluğu seçer isyankârlığı seçer... Buna kimse karışamaz, isyan eden adamlara laf söylenmesine her zaman karşıyım... Zamanında iamback varken forumda ona karşı iyi msjlar atan tek kişi bendim çünkü adam oyunda olan bi şeyi KURALINA göre oynuyordu... Ama multi hesapla isyan edip bide bana hakaret yağdıran bu isyancının tutulur hiç bir yanı yok... Tamamen aşağılık komplekslerini bastırmak için yapılmış bir hareketti... |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 1:14 pm |
|
|
evet yapıyosan delıkanlı gıbı multısız yapacaksın ısyanı. Yoksa zevkı cıkmaz ve aptalca olur. |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 1:18 pm |
|
|
ben anlayamadım ama multi olduğunu nereden biliosunuz beh? |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 1:28 pm |
|
|
Ya havle... Forumu araştır isyan edenlerin bi kısmı yayınlanmıştı daha önce... |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 1:33 pm |
|
|
Tamam afedersinde ya havle çekmene gerek yoktu sanırım ha?
Çok mu zor geldi yada 2 cümle kurup cevap vermek |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 1:38 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- birisi iamback mi dedi, çok severim kendisini keşke geri gelse
Sen kadar olmasa da Bende severim ama gelmesin Gelmesin ya bole daha iyi tekrarmi baslasin simdi Haydutlugu secene ne diyebilirz ki kendi secimi bu bir oyun herkez istedigi gibi oynar ..Fakat hakkiyla oynasin haydut olacaksa bile..Tip ki osmanlinin ilk haydutu Iamback gibi Tabi bunlarin sonuclarina katlanmalari lazim Gelme tekrar youarenotagain Iamback |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 1:39 pm |
|
|
Evet çok zor geldi amacı belli olanlara 2 cümle kurup cvp vermek...
|
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 2:08 pm |
|
|
- borkor demiş ki:
- Tamam afedersinde ya havle çekmene gerek yoktu sanırım ha?
Çok mu zor geldi yada 2 cümle kurup cevap vermek yafs sen tartışmakmı istion? |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: kendini azrail sanan şahısa cevap Paz Ağus. 17, 2008 6:18 pm |
|
|
Tartışma büyümesin die kilitlenmiştir |
|