|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:04 pm |
|
|
sizce samimiyetine inanalımmı
|
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:08 pm |
|
|
bence samimi deil |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:11 pm |
|
|
Hadi inanalım; ama gözden de kaçırmayalım |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:24 pm |
|
|
inanmakla bize bir şey olmaz. ama saldım çayıra demeyelim takip edelim. hadi bakaım şartlı salıverdik !! |
|
|
|
onurkan_demir
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:31 pm |
|
|
gizli takibe dewam edilmeli bence |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:36 pm |
|
|
- sanduk demiş ki:
- Hadi inanalım; ama gözden de kaçırmayalım
Gözden kaçırmayalım demek kolay
Hadi bakalım soruyorum sana; ORDU NEGRUM orduları nerede?
Bu arada bu adamlar Bulgaristana gidiyoruz diyorlar ama Romanya'ya gidicekler. Romanyada ki iç savaştan Bulgaristanın menfaati var.
En son kuvva tarafından Çarş. Ağus. 20, 2008 2:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:38 pm |
|
|
Kılıcını kalkanını ve miğrefini teslim etsin sonra serbest |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:39 pm |
|
|
neyse Sanduk cevabını veremicek. Yine biz sizi bilgilendirelim de haberiniz olsun. Ordo Negrom orduları 2 ordu halinda Ayvalıktalar. Yarın ise Edremitte olacak. 1. ordunun başında Asazi 2. ordunun başında vorbitorul var. Bu arada diyelim ki bunlar düşmandı burdan akıncılara sesleniyorum. Ayvalıka gelmiş bir orduyu ne zaman durdurucaktınız? Hiçbir zaman. Çünkü ordunuzu daha yeni topladınız. |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:41 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- inanmakla bize bir şey olmaz. ama saldım çayıra demeyelim takip edelim. hadi bakaım şartlı salıverdik !!
Nico biz kimseyi salıvermedik. Onlar ellerini kollarını sallayarak Osmanlıya girdiler aynı şekilde çıkıyorlar. Olan bizim Osmanlının Prestijine oldu. |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:44 pm |
|
|
ordaki ünlem işareti biraz bozmuş işi |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:47 pm |
|
|
Bu mesaj ilk geldiklerinden beri var. Zaten bu adamlara inanmaktan başka çaremiz kalmadı. O baştaki akıncı beylerine kaç kere söyledik yabancılar ordu kurdu ülkemizde bizde kuralım diye. Ama nerdeee. anca yeni kurdular orduyu. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:48 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- sanduk demiş ki:
- Hadi inanalım; ama gözden de kaçırmayalım
Gözden kaçırmayalım demek kolay
Hadi bakalım soruyorum sana; ORDU NEGRUM orduları nerede?
Bu arada kartalcım, bu adamlar bulgar değil
Bunlar Romen ve Romanya'ya gidiyorlar.
Romanyada şuanda iç savaş mevcut. Bulgar diyip işin içinden çıkmak kolay ama devamını getirmek lazım yaw sen harbi hastasın ha bu iki orduda ayvalıkta asıl gerçekleri açıklardımda yeri değil seni bildiklerini çok iyi biliyorum bende rahat ol burada hangimiz daha iyi yarışı yapmıyoruz benim asla öyle bir iddiam olmadı sen istediğin kadar bil mübarek olsun sana ajan olduğunu herkese göstermeye çalışıyorsun MİLLEETTT DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN KUVVAA HARİKAA BİRR AJANDIR belki bu duyurumdan sonra peşimi bırakırsın şimdi benim hakkımda bişey yazacaksın ya şimdiden cevabını vereyim ben ajan değilim oldun bela başımıza ne konu açsam altından çıkıyon bari olanları söyleyeyimde seninde havan bozulsun bu adamlar ülkelerine darbe yapmaya gidiyorlar arkadaşlar belki bunu burada yazmak sakıncalı olur o yüzden bazı ayrıntılara girmeyecem ama kuvva şunu bilmiyon bunu bilmiyon diye gelip hava atmasın diye söyledim |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:52 pm |
|
|
Kartalcım senin bu bilgilerin çok taze. Sen daha bu yazıyı yeni görmüşsün Bu adamlar ülkemize zarar vermeyecek ama benim dediğim şey farklı; Topraklarımızda bir yabancı güç kuruluyor ama buna akıncı ordusu cevap veremiyor ne üzücü ama. Ha bu arada ben ajan değilim desem yalan söylerim. Maden kimliğimi istedin biraz ipucu vereyim; Osmanlının en eski mahsusa teşkilatının bir üyesiyim. Daha sen yokken ben vardım yani bunuda bil. |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:56 pm |
|
|
Gereksiz tartışmalara girerek, bazılarının pirim yapmasına ve konunun amacından sapmasına izin vermeyeceğim.Ayrıca bir daha bu konu üzerine yorum yapmayacağım.Saygılarımla... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 2:57 pm |
|
|
Kartalcım senin bu bilgilerin çok taze. Sen daha bu yazıyı yeni görmüşsün hava atmaktan vageçmiyeceksin değilmi ben boşuna uğraşıyorum
Bu adamlar ülkemize zarar vermeyecek ama benim dediğim şey farklı; bunu çokktannnn söylemiştim osmanlı imparatorluğu geçmişine bakarsan 20 gün olmuştur ben bunu söyleyeli
Topraklarımızda bir yabancı güç kuruluyor ama buna akıncı ordusu cevap veremiyor ne üzücü ama. evet çok üzücü
Ha bu arada ben ajan değilim desem yalan söylerim. Maden kimliğimi istedin biraz ipucu vereyim; kimliğini kim istedi yok ALLAH aşkına açıklama sende kalsın
Osmanlının en eski mahsusa teşkilatının bir üyesiyim. Daha sen yokken ben vardım yani bunuda bil. bak dostum istediğin kadar eski ol istersen taşdevrinden kal umrumda değil neden seninle ilgilenmediğimi anlamak istemiyorsun SENİNLE İLGİLENMİYORUM UMRUMDA DEĞİL KİM OLDUĞUN daha açık anlatamama sanırım |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:00 pm |
|
|
evet bencede benle ilgilenmeyi kes ve beni artık yorma! Senle uğraşacak zamanım yok. Şuanda Priştineyle yazışıyorum desem hanginiz inanırsınız |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:01 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- evet bencede benle ilgilenmeyi kes ve beni artık yorma!
Senle uğraşacak zamanım yok.
Şuanda Priştineyle yazışıyorum desem hanginiz inanırsınız duydunumu arkadaşlar ben onunla ilgileniyormuşum bunu yazarken insanların bu konunun yukarılarına bakacakları aklına gelmedimi |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:04 pm |
|
|
kartal13 çok komiksin biraz daha konuşursan ilk seyehatinde suikaste uğruyacaksın Artık kendimiz belli edelimi demi yani. |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:08 pm |
|
|
huoop noluyor la burda. Kuvva teröristmisin abisi sen? O suikastlerini yedirirler sana Gelde bana yap bakalım suikast. |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:11 pm |
|
|
ya siz çok komik adamlarsınız |
|
|
|
onurkan_demir
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:17 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- ya siz çok komik adamlarsınız
ne kadar muhim bi sahıs oldugun burdan belli herseye sazan gibi atlayıp guluyorsun |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:21 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- kartal13 çok komiksin biraz daha konuşursan ilk seyehatinde suikaste uğruyacaksın
Artık kendimiz belli edelimi demi yani. o günü iple çekecem kuvva |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:22 pm |
|
|
arkadaşlar burada öteki tartıştıklarımızla kuvva bir değil ona göre tartışın onlar haindi kuvva hain değil iyi niyetli bu belli tartışma konusu ayrı o yüzen kelimeleri seçelim lütfen |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:27 pm |
|
|
yav bırakın bulgarlar yüzünden tartışmayalım. |
|
|
|