kuvva
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 3:40 pm |
|
|
yolcuda Türk polisi gibi olay bittikten sonra geliyor |
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 4:08 pm |
|
|
yaw saçma sapan mesajlakrın ordu kurma hayallerin kuvva anlamıyorsun galiba ben yinede anlatayım. seni kimse takmıyor kardeşim!!!!! boşuna ugrasma canım benim!! sen ordu kuramazsın cici !!! arkanda george w. bush olsa yine bir halt becermezsin !!! millete sataşma, istersen bana suikast yap!! mit çimisin yit çimisin onu bilmem ama hiç bir işe yaramdıgını bilirim eger çok yaranmak istiyorsan tarlanı ek biç mallarını en ucuzdan belediyeye ver!!!!! kartal13 arkadasımıza bir laf daha söyhlersen yuttururum suikastlerini cici çocuk seni!!! bak arkadasın cagırıyor -kuvva kuvvaaa bak bana babam kamyon aldii senin varmııı hadi bak arkadasların çagırıyor babası arkadasına yeni tır almış git bakalım kum doldur tırının kasasına !!!
:D:D:D
HADİ ORADAN HADİ ORADAN !!!!!!!!!!
En son nicomedia1 tarafından Çarş. Ağus. 20, 2008 4:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 4:13 pm |
|
|
nico sakin yafs |
|
show_time
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 4:23 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- yaw saçma sapan mesajlakrın ordu kurma hayallerin kuvva anlamıyorsun galiba ben yinede anlatayım.
seni kimse takmıyor kardeşim!!!!! boşuna ugrasma canım benim!! sen ordu kuramazsın cici !!! arkanda george w. bush olsa yine bir halt becermezsin !!! millete sataşma, istersen bana suikast yap!! mit çimisin yit çimisin onu bilmem ama hiç bir işe yaramdıgını bilirim eger çok yaranmak istiyorsan tarlanı ek biç mallarını en ucuzdan belediyeye ver!!!!! kartal13 arkadasımıza bir laf daha söyhlersen yuttururum suikastlerini cici çocuk seni!!! bak arkadasın cagırıyor -kuvva kuvvaaa bak bana babam kamyon aldii senin varmııı hadi bak arkadasların çagırıyor babası arkadasına yeni tır almış git bakalım kum doldur tırının kasasına !!!
:D:D:D
HADİ ORADAN HADİ ORADAN !!!!!!!!!!
Nico süpersin... kuvva dikkat mi çekmek istiyorsun.Ha anladım seni böyle yaparak seni adam yerinemi koymamızı istiyorsun. |
|
giantzeus
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 4:29 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- ya siz çok komik adamlarsınız
walla kardeş james bondda olsan bu cümleden sonra kimse seni kaale almaz... |
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 5:53 pm |
|
|
bırak ya kuvva sen toplu olarak yazsana tüm komplo teorilerini daha rahat olur sonra başlıklar kirlenmez |
|
Misraaa
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 6:03 pm |
|
|
Kızılbaşa Katılıorum Heryerden Sana Laf mı Yetiştirces Bir konu Açmışsın Allah'lık.. Neyse Bebecim Sana Kumunla Kalenle İyi Oyunlar Hayal Dünyan Çok Geniş Maşallah he Birde Tavsiye Sana Fazla Film İzleyipte Bilinçaltını Doldurma.. Ayrıca Psikologa İhtiyaç Duyarsan Ben Her Zaman Burdayım Elimden Gelen Yardımı Yaparım Yeter ki Hayal Dünyandan Gerçek Hayata Sokalım Seni |
|
kaansabri
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 6:20 pm |
|
|
EY OSMANLI HALKI,
KORKMAYIN TÜRKİYEYE ZARAR VERMEYECEĞİZ DİYORLAR.BİZ HANGİ CEDDİN TORUNLARIYIZ?BİZE LÜTFEN ZARAR VERMEYİN DİYE YALVARMALARI LAZIMKEN?ARKADAŞLAR LÜTFEN KÜÇÜK DÜŞMEYELİM BİZİM DEDELERİMİZ BUNLARI KOLAYMI YAPTI?
|
|
onurkan_demir
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 6:22 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Kızılbaşa Katılıorum Heryerden Sana Laf mı Yetiştirces Bir konu Açmışsın Allah'lık..
Neyse Bebecim Sana Kumunla Kalenle İyi Oyunlar Hayal Dünyan Çok Geniş Maşallah he Birde Tavsiye Sana Fazla Film İzleyipte Bilinçaltını Doldurma.. Ayrıca Psikologa İhtiyaç Duyarsan Ben Her Zaman Burdayım Elimden Gelen Yardımı Yaparım Yeter ki Hayal Dünyandan Gerçek Hayata Sokalım Seni walla mısraaa ole bi ozetlemiski durumu ustune edecek tek kelime bulamadım |
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: bulgarlardan mesaj var Çarş. Ağus. 20, 2008 7:06 pm |
|
|
Tartışmanın daha fazla büyümesini engellemek için topic kilitlenmiştir. |
|