Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

bulgarlardan mesaj var

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
kuvva

kuvva

bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 3:40 pm

yolcuda Türk polisi gibi olay bittikten sonra geliyor Laughing Laughing Laughing
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 4:08 pm

yaw saçma sapan mesajlakrın ordu kurma hayallerin kuvva anlamıyorsun galiba ben yinede anlatayım.
seni kimse takmıyor kardeşim!!!!!
boşuna ugrasma canım benim!!
sen ordu kuramazsın cici !!!
arkanda george w. bush olsa yine bir halt becermezsin !!!
millete sataşma, istersen bana suikast yap!!
mit çimisin yit çimisin Very Happy onu bilmem ama hiç bir işe yaramdıgını bilirim

eger çok yaranmak istiyorsan tarlanı ek biç mallarını en ucuzdan belediyeye ver!!!!!
kartal13 arkadasımıza bir laf daha söyhlersen yuttururum suikastlerini cici çocuk seni!!!
bak arkadasın cagırıyor
-kuvva kuvvaaa bak bana babam kamyon aldii senin varmııı Very Happy
hadi bak arkadasların çagırıyor babası arkadasına yeni tır almış git bakalım kum doldur tırının kasasına !!!

Very Happy:D:D:D

HADİ ORADAN HADİ ORADAN !!!!!!!!!!

En son nicomedia1 tarafından Çarş. Ağus. 20, 2008 4:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 4:13 pm

nico sakin yafs Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 4:23 pm

nicomedia1 demiş ki:
yaw saçma sapan mesajlakrın ordu kurma hayallerin kuvva anlamıyorsun galiba ben yinede anlatayım.
seni kimse takmıyor kardeşim!!!!!
boşuna ugrasma canım benim!!
sen ordu kuramazsın cici !!!
arkanda george w. bush olsa yine bir halt becermezsin !!!
millete sataşma, istersen bana suikast yap!!
mit çimisin yit çimisin Very Happy onu bilmem ama hiç bir işe yaramdıgını bilirim

eger çok yaranmak istiyorsan tarlanı ek biç mallarını en ucuzdan belediyeye ver!!!!!
kartal13 arkadasımıza bir laf daha söyhlersen yuttururum suikastlerini cici çocuk seni!!!
bak arkadasın cagırıyor
-kuvva kuvvaaa bak bana babam kamyon aldii senin varmııı Very Happy
hadi bak arkadasların çagırıyor babası arkadasına yeni tır almış git bakalım kum doldur tırının kasasına !!!

Very Happy:D:D:D

HADİ ORADAN HADİ ORADAN !!!!!!!!!!

Nico süpersin... kuvva dikkat mi çekmek istiyorsun.Ha anladım seni böyle yaparak seni adam yerinemi koymamızı istiyorsun. Very Happy
giantzeus

giantzeus

MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 4:29 pm

kuvva demiş ki:
Laughing ya siz çok komik adamlarsınız Laughing

walla kardeş james bondda olsan bu cümleden sonra kimse seni kaale almaz... lol!
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 5:53 pm

bırak ya kuvva sen toplu olarak yazsana tüm komplo teorilerini daha rahat olur sonra başlıklar kirlenmez
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:03 pm

Kızılbaşa Katılıorum Heryerden Sana Laf mı Yetiştirces Bir konu Açmışsın Allah'lık..

Neyse Bebecim Sana Kumunla Kalenle İyi Oyunlar Wink Hayal Dünyan Çok Geniş Maşallah Wink he Birde Tavsiye Sana Fazla Film İzleyipte Bilinçaltını Doldurma.. Ayrıca Psikologa İhtiyaç Duyarsan Ben Her Zaman Burdayım Wink Elimden Gelen Yardımı Yaparım Wink Yeter ki Hayal Dünyandan Gerçek Hayata Sokalım Seni Wink
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:20 pm

EY OSMANLI HALKI,

KORKMAYIN TÜRKİYEYE ZARAR VERMEYECEĞİZ DİYORLAR.BİZ HANGİ CEDDİN TORUNLARIYIZ?BİZE LÜTFEN ZARAR VERMEYİN DİYE YALVARMALARI LAZIMKEN?ARKADAŞLAR LÜTFEN KÜÇÜK DÜŞMEYELİM BİZİM DEDELERİMİZ BUNLARI KOLAYMI YAPTI?

bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 B-72628-osmanlı
onurkan_demir

MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:22 pm

Misraaa demiş ki:
Kızılbaşa Katılıorum Heryerden Sana Laf mı Yetiştirces Bir konu Açmışsın Allah'lık..

Neyse Bebecim Sana Kumunla Kalenle İyi Oyunlar Wink Hayal Dünyan Çok Geniş Maşallah Wink he Birde Tavsiye Sana Fazla Film İzleyipte Bilinçaltını Doldurma.. Ayrıca Psikologa İhtiyaç Duyarsan Ben Her Zaman Burdayım Wink Elimden Gelen Yardımı Yaparım Wink Yeter ki Hayal Dünyandan Gerçek Hayata Sokalım Seni Wink

walla mısraaa ole bi ozetlemiski durumu ustune edecek tek kelime bulamadım lol! lol!
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: bulgarlardan mesaj var bulgarlardan mesaj var - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 7:06 pm

Tartışmanın daha fazla büyümesini engellemek için topic kilitlenmiştir.

bulgarlardan mesaj var

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2