|
Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kuvva
|
Konu: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 3:38 pm |
|
|
Milli Mahsusa Teşkilatı Resmi Açıklamasıdır;
Pek Muhterem Osmanlı Halkına;
Teşkilatımız kuruluşunun 18. ayı münasebetiyle Halka açıklama yapmaya karar vermiştir.
Yıllardan beri Osmanlının içine kazınan bir oluşum olarak sizlere artık birkaç şey açıklama ihtiyacını hissetik kendimizde.
Evet artık Akıncıları bile daface edebilecek bir güce geldik. Çünkü; toplumun her kesiminden üyelerimiz mevcut. Aile resilerinden, Askerlere, Sipahilere, Fırka başkanlarına, Avrupada kalan gurbetçilerden, bazı loncaların üyelerine kadar toplumun dört bir tarafından onlarca üyemiz mevcut. Hatta bu üyelerden 3 ü eyalet divanlarının içinde mevcut.
Belki bize inanmıyorsunuz ama bu vakitte sonra kendimiz göstereceğimiz için inanmak zorunda kalacaksınız.
Bundan böyle Osmanlının zararına çalışan her birey tarafımızca cezalandırılıcak. Bundan böyle Osmanlı için ÇALIŞMAYAN her birey tarafımızca cezalandırlıcak.
-Adalet Sistemini bozan kadı ve savcılar -Ucuza mal alıp pahallıya satanlar -Akıncı Subayı olupta yan gelip yatanlar -Hiçbir halta yaramayan Sipahiler -Soygunculuk yapanlar
ve bunun gibi daha birçok zararlı unsur bizim odağımız olacaktır.
Bundan sonra Osmanlıyı seven kazanacak. Bundan sonra OSMANLI KAZANACAK. Milli Mahsusa Teşkilatı Sözcüsü Tuğgeneral Kuvva |
|
|
|
mogutcu
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 3:43 pm |
|
|
Ya çok merak ettim. Gel önce beni bir cezalandır. Çanakkale kasaba komutanıyım vatan millet edebiyatı yapıp egonuzu tatmin ediyorsunuz. Osmanlı için yaptığınız bir tane somut bir şey gösterin , bir tane başarınızı gösterin. Ben size bir tane başarınızı söyleyeyeim, Burayıda alternatif forum değil alternatif çöplük haline getirmeyi başarmak üzeresiniz. |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 3:48 pm |
|
|
hiçbir halta yaramayan sipahilermi? Ben bir sipahimiyim Edirneye doğru herkesten önce harekete geçen sipahilerdi bir şey bilmediğini belli ediyorsun.Bu oyunda hergün biri çıkıp osmanlı bilmemne teşkilatı yok bilmem ne teşkilatı kurmaya çalışıyorya. |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 3:49 pm |
|
|
dostum sen başından beri kuvayi milleyiyi kurmaya çalışıon bu yazında sadece isim değişmiş |
|
|
|
onurkan_demir
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 3:54 pm |
|
|
kısacası sen bir hiçsin |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 3:58 pm |
|
|
Her kim olursa olsun bir kişiye bir ceza werilecekse bunu mahkemeler wermeli..Bizler sadece mahkemeye yardımcı olabiliriz verdiğimiz delillerle yada yaptıklarımız ve yapacaklarımızla vs vs..Her kim yada hangi kuruluş olursa olsun adeleti kendisi wermeye çalışan yada kendi bünyesindeki kişilerle adaleti sağlamaya çalışan illegal kurumların her zaman karşısında olacağım..Bu böle bilinsin..HERKES KAFASINA GÖRE BİR GRUP VEYA KURUM KURUP ADALETİ SAĞLAMAYA KALKARSA SORMASI AYIP MAHKEMELER NEDEN WAR?? |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:02 pm |
|
|
bu adama hasatyım :D . kardesim kafanmı iyi ssenin ikide bir ordu kurmaya çalışıyorsun |
|
|
|
giantzeus
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:02 pm |
|
|
arkadaş bu konuyu biraz daha abartırsan senin başına bişeyler gelecek, zaten her eyalette divan var, ikinci bir yönetime gerek yok, madem gizliydiniz gizli kalın... bu kadar insan şikayetci... |
|
|
|
Radres
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:25 pm |
|
|
bu kesin mert ya valla
hayal alemindeler bi polat gibi bi başkaları gibi |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:33 pm |
|
|
Hadi arkadaşlar gizli bir teşkilat kuralım.Savcı ve kadılara ceza verelim.Osmanlı için çalışmayanlara ceza verelim bizde... Ljs ve levan bana yetki verdi istediğimiz herkezi cezalandırabiliriz.Kuvva çok merak ettim terzi dükkanıma bombamı koyacan. Sen çok fazla film izliyorsun sanırım oyunda henüz suikast falan kodlanmadı. PUHAHAHAHAHAHA |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:34 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Hadi arkadaşlar gizli bir teşkilat kuralım.Savcı ve kadılara ceza verelim.Osmanlı için çalışmayanlara ceza verelim bizde... Ljs ve levan bana yetki verdi istediğimiz herkezi cezalandırabiliriz.Kuvva çok merak ettim terzi dükkanıma bombamı koyacan. Sen çok fazla film izliyorsun sanırım oyunda henüz suikast falan kodlanmadı. PUHAHAHAHAHAHA
Valla Güzel Düşünmüşsün.Bune yha herkes yteşkilat kurmaya çalışıyor. |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:40 pm |
|
|
Yaşına Veriorum Ben.. Aldırmayın Abileri Ablaları Çocuk Daha o Büyüycek İnş 1 gün O güne kadar hayali teşkilatlarını kuradursun.. Almayın çocuğun elinden elma şekerini |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:42 pm |
|
|
yha yaşla ilgili deil bu ben de 14 yaşındayım ben teşkilat kurmaya çalışıyommu? |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:43 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Yaşına Veriorum Ben.. Aldırmayın Abileri Ablaları Çocuk Daha o Büyüycek İnş 1 gün O güne kadar hayali teşkilatlarını kuradursun.. Almayın çocuğun elinden elma şekerini
|
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:46 pm |
|
|
kuvva hadi yol al gülüm |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:48 pm |
|
|
- omer1994 demiş ki:
- yha yaşla ilgili deil bu ben de 14 yaşındayım ben teşkilat kurmaya çalışıyommu?
Güzelim Benim Yarası Olan Gocunurmuş Alınma Sende O Halde.. Bak bir biyolojik yaş vardır.. Birde Zeka Yaşı Biyolojik yaşı 16 olup zeka yaşı gelişmiş ve fikirleri olgunlaşmış çok kişi tanıorum ben ama burdaki durum hakikaten yaşla alakalı.. İnş Anlamışsındır Demek İstediğimi |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:56 pm |
|
|
Tamam anladım ne demek istediğini |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 4:57 pm |
|
|
Lütfen sakin olalım.Yoksa topiği kapatmak zorunda kalacağım |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 5:22 pm |
|
|
- yolcu demiş ki:
- Lütfen sakin olalım.Yoksa topiği kapatmak zorunda kalacağım
Sayın Yolcu Topic'in Hala Açık Durması Bile 1 hata zaten..Böyle Saçma Konularını Ben Açsam Direkt Kitlersiniz.. Gerekenin Yapılmasını İstiorum.. Saygılarımla.. Mısra.. |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 5:33 pm |
|
|
-Onurkan_demir- -Misraaa- -Show_time-
Listemizin ilk kişileri. Kendinizi kollamanızı öneriyorum. |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 5:40 pm |
|
|
Sen kim oluyorsunda Tehdit Savuruyorsun ? Bana Bak Bebe... Sana Tek Tavsiyem.. Git Kumda Oyna.. Kumdan Kale mi Yaparsın, Kalende Milli Mahsusa Teşkilatımı Kurarsın Bilmem Ama Senin Gibilerin Yeri Ancak Deniz Kenarı.. Bi hava Alda gel sen.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 5:43 pm |
|
|
puhahahahahahhaha kuvva yapma böle gülmekten karnım ağrıdı gel güzelim ezinedeyim diwandayım gel cezalandır cnm bnm hehe |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 5:44 pm |
|
|
elin değmişken şu levan ve ljs yide yok et |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 5:48 pm |
|
|
Yha kuvva listede 3 kişimi war sadece arttır o listeyi hadi arkadaşlar sizde listeye isminizi yazdırın suikasta kurban gidelim!... |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Çarş. Ağus. 20, 2008 5:49 pm |
|
|
bende kendimi kollayabilirmiyim abi lütfen |
|
|
|
|
Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; |
|
|