Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Misraaa

Misraaa

Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 5:51 pm

Böyle 1 Şey Olacağı Belliydi.. Bebeye Bak sen Tehdit Savuruyor Ya..

Kendimi Neyle Savunayım Yada Sen Hangisiyle Dayak Yemek İstersin>>>> Kalkan,Kılıç,Sopa? Bide Osmanlı Tokatım Var.. Yiyen Ayıkamıor Kolay Kolay.. Wink
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 5:53 pm

kızılbas kardeşim yazdım adını listeye 4.sıradan adaysın kartalım senıde 5 e yazayımmı puhahahhaha
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:06 pm

beni yaz show Very Happy:D:D
kuvva cici çocugum benim bak arkadasın cagırıyor . hadi git arkadasının babası kamyon almıs kum doldur kasasına hadi oglusum hadi cici cocuk Very Happy:D
bak arkadasın cagırıyor.:

-kuvvanın arkadası:kuvva kuvaaaaaa bakkkk babam bana kamyon aldıııı senin vamıııııııı...
-kuvva : git len basımdan ben ordu kuracam olm senin kamyonuna bin basarrrrr.
-kuvvanın arkadası:orduya benide alsanaaa
-kuvva:Gamyonunla oynatırsan alırım Very Happy:D
-kuvvanın arkadası:al oyna aldınmı kuvva beni orduya
-kuvva : ııh almadım
-kuvvanın arkadası: üüüüüüüüüü hühü hühü anne ee yaaaaa bu kuvva beni dışlıyo
-kuvva:gel len gel aldım tamam seni.
kuvvanın arkadası:oleyyy oleyyy
-kuvva:simdi senin kamyonla kum tasıyım kumdan milli mahsusa teskilatı yapcaz taammı
-kuvvanın arkadası : len o ne kuvva mahsun kırmızıgülle ilgili bir seymi len
-kuvva:yok len ordu kuracam sonra divan yöneteem hhihihia Very Happy:D
kuvvanın arkadası: divan ne kuvva :S .
-kuvvanın annesi : kuvvaaaa oglm gel hadi bak baban sana tır almışşş..
-kuvva : (arkadasına el hareketi çeker )
-kuvva : aaaaaaaa girsinn benim tırım olduuu . sneinkisi hala gamyonn ehehehhehe

kuvva denen cici cocuga hediyem Very Happy
@li

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:21 pm

Böyle mesajlarla ilglenmeyin arkadaşlar.Yok yit yok mahsusa....Devletin derinliklerinde oynuyoruz...
onurkan_demir

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:32 pm

listenin ilk sırasında ben warmısım aman ALLAH ım yoksa oldurucekmi beni arkadaslar koruyun beni acaba beni oldurmeden oyunumu bıraksam napsam bana bi akıl werin cok korkuttu beni lol! lol!

la senin her yerin bi teskilat olsa kac yazar lan istedigin zaman istedigin yerde istedigin sartlarda gorusebiliriz madem ilk sıradayız demi afro
onurkan_demir

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:39 pm

nicomedia1 demiş ki:
beni yaz show Very Happy:D:D
kuvva cici çocugum benim bak arkadasın cagırıyor . hadi git arkadasının babası kamyon almıs kum doldur kasasına hadi oglusum hadi cici cocuk Very Happy:D
bak arkadasın cagırıyor.:

-kuvvanın arkadası:kuvva kuvaaaaaa bakkkk babam bana kamyon aldıııı senin vamıııııııı...
-kuvva : git len basımdan ben ordu kuracam olm senin kamyonuna bin basarrrrr.
-kuvvanın arkadası:orduya benide alsanaaa
-kuvva:Gamyonunla oynatırsan alırım Very Happy:D
-kuvvanın arkadası:al oyna aldınmı kuvva beni orduya
-kuvva : ııh almadım
-kuvvanın arkadası: üüüüüüüüüü hühü hühü anne ee yaaaaa bu kuvva beni dışlıyo
-kuvva:gel len gel aldım tamam seni.
kuvvanın arkadası:oleyyy oleyyy
-kuvva:simdi senin kamyonla kum tasıyım kumdan milli mahsusa teskilatı yapcaz taammı
-kuvvanın arkadası : len o ne kuvva mahsun kırmızıgülle ilgili bir seymi len
-kuvva:yok len ordu kuracam sonra divan yöneteem hhihihia Very Happy:D
kuvvanın arkadası: divan ne kuvva :S .
-kuvvanın annesi : kuvvaaaa oglm gel hadi bak baban sana tır almışşş..
-kuvva : (arkadasına el hareketi çeker )
-kuvva : aaaaaaaa girsinn benim tırım olduuu . sneinkisi hala gamyonn ehehehhehe

kuvva denen cici cocuga hediyem Very Happy

abi bu sahneyi recep ivedik e yollayalım 2. filmde yer alsın lol! lol!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:41 pm

@li demiş ki:
Böyle mesajlarla ilglenmeyin arkadaşlar.Yok yit yok mahsusa....Devletin derinliklerinde oynuyoruz...

bunu yitle bir tutma dostum yitin konusunu iyi oku yit mafya değildir yit silahlı bi grupta değildir yit kimseyi tehdit etmez kimseyide cezalandıracak yetkiye sahip değildir bunuda asla iddia etmemiştir

burada sevgili kalkandan özür dileyerek yit i açıklamak istiyorum yit in tek görevi istihbarattır bazı yerlere adam yerleştirri bir istihbarat alırsa güvendiği bi divan üyesine söyler. yit bu kadardır yitin tüm amacı budur yit elemanlarının kimliğini gizlemesinin amacı mafyacılık oynamak değil tehlikeli olabilecek kişilerin içine sızarak bilgi toplamak istemesindendir

konuları iyi okumuş olsaydınız kalkan kuvva nın kimliğini size söylemişti Wink
onurkan_demir

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:50 pm

kuva oyun adımı sormussun cwp attım geldimi gelmedimi bilmiom sayfa kapandı oan ama burayada yazım madem kartal abidende eski bir olusumun icindesin sen bulsana Very Happy eger bulamassan cekinmeden sole ben solim yerimi yurdumu Wink kimseden gizlimz saklımız yok bizim
kuvva

kuvva

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:51 pm

Kalkan sallama bir kimlik verdi bana.
Oysaki bugüne kadar oyunda hiç açık vermedim. Meyhanelere ise sadece 1 kere girdim. Onda da 1 kişiyle tanışıp çıktım.

Kalkanda, YİT sallama bir örgütlenmedir.

Bunu zaman içinde Osmanlı halkı anlıyacaktır.
kuvva

kuvva

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:55 pm

onurkan_demir demiş ki:
kuva oyun adımı sormussun cwp attım geldimi gelmedimi bilmiom sayfa kapandı oan ama burayada yazım madem kartal abidende eski bir olusumun icindesin sen bulsana Very Happy eger bulamassan cekinmeden sole ben solim yerimi yurdumu Wink kimseden gizlimz saklımız yok bizim

Çokta zor olmadı.

Oyuncu Adı:onurkan_demir

İkamet ettiği Kasaba:Ezine

Partisi:OHRF

Aile: Karahanlı
onurkan_demir

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:57 pm

ii ozmn bi gun gelde konusalım listedeki show da burda bi tasta 2 kus olur hem
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması; - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:58 pm

Topic kilitlenmiştir.

Milli Mahsusa Teşkilatı Basın Açıklaması;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2