|
Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
levozz
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Perş. Eyl. 04, 2008 11:31 pm |
|
|
edit |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Cuma Eyl. 05, 2008 1:56 am |
|
|
Arkadaşlar hırsızın kim olduğu ortaya çıkmıştır... Bu konu tarafından oluşan rahatsızlığımız 10 günü aşkın bir süredir devam etmekdedir, farklı farklı yerlerde aynı soruyu sormuşuzdur... Sonunda HIRSIZ lütfedip kendini ortaya çıkarmıştır, birde vatan sevgisi kisvesinin altına girip yaptığının üstünü örtmeye çalışmakdadır... Demogoji ve acıtasyonda sınır tanımayan bu insanları Allah'a bile havale etmiyorum... ... Rezillik o kadar büyüktür ki diyecek laf bulamıyorum... 10 günü aşkın bir süredir bu konu konuşulurken diğer foruma konuyu açınca artık saklanamamışlar ve ortaya çıkmak zorunda kalmışlardır... Ve savunmanın en komik tarafıda ; "çalmadık ödünç aldık, zamanı gelince vereceğiz" Peki neden kimseye haber vermediniz 15 gündür diyincede... "sözcü duyurmadı herhalde bilmiyorum" gibi karşıdaki insanları salak yerine koymaya çalışırken kendini küçük düşüren cvplar verilmiştir vatan sevgisine sahip HIRSIZ tarafından... ... Bütün bu olanlar gösteriyorki arkadaşlar, eğer bu resimler ortaya çıkarılmasaydı bu malların üstüne yatılacaktı... Artık ne diyeceğimi bilemiyorum rezillikte son perde... |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Cuma Eyl. 05, 2008 2:20 pm |
|
|
İnsanda Ahlak ve Vatan sevgisi olmayınca böyle oluyo.Allah ıslah etsin bunun gibilerini. |
|
|
|
wd1605
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? C.tesi Eyl. 06, 2008 4:32 pm |
|
|
evet.bu ve bunun gibi çapulcu sürüsüne meydan bırakmamalıyız. |
|
|
|
Apakay
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? C.tesi Eyl. 06, 2008 6:23 pm |
|
|
Ben bilmem hırsız kim ama bir oyun bu ne de olsa.İnsanlar buraya stres atmak için geliyor stres fazla oluyor.Please hırs vazgeçin artık.Herkes haddini bilmeli artık |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Paz Eyl. 07, 2008 11:38 am |
|
|
eet bence sen hırsızı öğren sonra seni soymasınlar soyuncada hırslanma |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Paz Eyl. 07, 2008 12:50 pm |
|
|
Valla arkadaşlar gerçekleri gördünüz kim ne yapmış ne etmiş... Yorumu sizlere bırakıyorum... ... Not: İkide birde bana gelip neden Beylerbeylik bölümünde yazmadığımı öne çıkartıp aklınca laf sokmaya çalışıyo baze arkadaşlar... Valla bunu bana deil sevgili forum admininize sormak gerekiyor... Her yere yazabildiğim halde Beylerbeylik forumuna yazma hakkım verilmemiş 50 kere söyledik ama bu hak tanınmadı, yapıcak bişey yok Boş yere bunları kaşımayın her zamaan ki gibi eliniz boşda kalacak |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Paz Eyl. 07, 2008 1:27 pm |
|
|
Aynı şekilde ben de banlı değilim ama beylerbeylik kısmına yazamıyorum hangi forum kuralına dayandırarak yapıyor acaba bunu? tabi ki sadece kendi küçük beyinine dayanarak yapıyor bunu. alternatif forumun gördüğü büyük ilgiyi kendi içinde sindiremeyen bu multici zorba aklınca bizim sesimizi uyurmamızı engelleyecek ama kendisi bu foruma günde 190 küsür kişinin girdiğinden habersiz |
|
|
|
arakli
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Paz Eyl. 07, 2008 5:38 pm |
|
|
40000 akçelik ödeneğin tümünün edirneye ait olduğu iddiası da cok cok manidardır.. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Paz Eyl. 07, 2008 5:40 pm |
|
|
- arakli demiş ki:
- 40000 akçelik ödeneğin tümünün edirneye ait olduğu iddiası da cok cok manidardır..
Tıpkı Osmanlıya Kesilen 40 Bin Akçelik Cezayı Tek Başına Edirnenin Ödemesi Gibi... Bunu Paylaşalım Dendiğinde, Ödenek İçin Bizim Hakkımız Diyenlerin, Osmanlı 4 Eyalettir Diyenlerin... 180 Derecelik Keskin Bir Dönüşle Bizene Cezadan Demesinin Manidar Olduğu Gibi... |
|
|
|
arakli
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Ptsi Eyl. 08, 2008 3:07 am |
|
|
40000 akçelik ceza kesildiğinde koloniler acılmış ve eyalet bölünmüş müydü bölünmemiş miydi ??hangi cezadan bahsediyorsun ?? 40.000 akçelik ceza kesildiğinde edirne yoktu trakya vardı.. tıpkı 40.000 akçelik ödenek damlaya verilip avrupaya postalandığında olduğu gibi .. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Ptsi Eyl. 08, 2008 4:02 am |
|
|
- arakli demiş ki:
- 40000 akçelik ceza kesildiğinde koloniler acılmış ve eyalet bölünmüş müydü bölünmemiş miydi ??hangi cezadan bahsediyorsun ?? 40.000 akçelik ceza kesildiğinde edirne yoktu trakya vardı.. tıpkı 40.000 akçelik ödenek damlaya verilip avrupaya postalandığında olduğu gibi ..
O kesilen ceza edirne kasasından gitti...
Yeni açılan eyaletler yeni kasa ve mallarla açıldı, bilip bilmeden konuşmayalım
...
Neyse kimin multisi olduğunu açıklayabilecek cesaretin olmasını dilemiştim...
Anlaşılan yokmuş ... Edit: Ha bu arada unutmadan divanda aktif olan 9 üyenin... Dokuzununda bu ödeneğin edirneye ait olduğunu söylediği ve bunu bizzat beylerbeyini Captainkidd'in cümle aleme ilan ettiğinide hatırlatırım... Yani bu konuda bize kim sallamaya çalışırsa önce bir kendine baksın... Divandaki 4 parti... OHRF - BODF - OTMF - BARIŞTIRICILAR Bu 4 partideki adamların hepsi ortak karar verdi... Hangi grubdan olduğunu bilmiyorum çünkü multinin arkasından çıkacak cesaretin yok... Ama hangi grubdansan sen önce git kendi adamına sor verdiği kararın nedenini |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Ptsi Eyl. 08, 2008 7:49 pm |
|
|
Bu arada biz burda solonbitanın bize beylerbeylik forumuna mesaj atma yetkisi vermediğini söyledikten sonra artık mesaj atabildiğimi fark ettim adam yaptığı rezilliğin arkasında durma basiretine bile sahip değil |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Salı Eyl. 09, 2008 12:24 am |
|
|
Desenize bu foruma herkesz zaten kayit olmus Sizde bol bol yzarsiniz artik |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Salı Eyl. 09, 2008 4:35 pm |
|
|
varmı başka sikayeti olan solon un adamları burda |
|
|
|
Apakay
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Salı Eyl. 09, 2008 8:57 pm |
|
|
Solona karşı o kadar çok mücadele verdim belki kazandım belki kaybettim ama bu forum kurulduktan sonra gördüğüm bir şey var Solon, bu forumun adminlerinden daha adildir |
|
|
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Salı Eyl. 09, 2008 9:53 pm |
|
|
Kapımız açık sayın Apakay |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 9:14 am |
|
|
- Apakay demiş ki:
- Solona karşı o kadar çok mücadele verdim belki kazandım belki kaybettim ama bu forum kurulduktan sonra gördüğüm bir şey var Solon, bu forumun adminlerinden daha adildir
Yanlıs Görmüssün sen... |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 5:04 pm |
|
|
yok artık |
|
|
|
Apakay
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 5:43 pm |
|
|
Tecrübe konuşuyor boş konuşmam.Gördüğüm doğrudur.Sayın morpeheus teşekkür ederim |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 5:51 pm |
|
|
kapı sesi gelir kzilbas apakay gitti mi diye bakınır ( rp havası vereim ) |
|
|
|
Apakay
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 5:56 pm |
|
|
madem rp diyorsun RP: - Alıntı :
- Apakay gitmemekte inatçıdır ama bakar ki tarafçı modlar ve ahaliden korkarak susar...
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 7:42 pm |
|
|
- Apakay demiş ki:
- madem rp diyorsun
RP: - Alıntı :
- Apakay gitmemekte inatçıdır ama bakar ki tarafçı modlar ve ahaliden korkarak susar...
- Biz Zorlamı tutuyoz??? Yhada Adminler veya Modlar??? - Gel sende bizim tarafımıza gec Mod ve admin yanlısı ol ne dersin |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 8:40 pm |
|
|
Lütfen kurallara uyarak rp yapalım.IV.eleştiri kuralını okuyunuz. Rp yapacaksanız.Rp bölümünü kullanabilirsiniz.
En son yolcu tarafından Çarş. Eyl. 10, 2008 8:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 8:44 pm |
|
|
yok artık daha neler . solon mu adil . yok yaa hihi solon mu su bizim solon tövbe yaw Allah Allah solon yani şu resmi forumun admini solon o mu yok yaw karıştırıyorum ona adil dememişsindir yok artık daha neler.. |
|
|
|
|
Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? |
|
|