|
Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Apakay
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 9:52 pm |
|
|
- yolcu demiş ki:
- Lütfen kurallara uyarak rp yapalım.IV.eleştiri kuralını okuyunuz.
Rp yapacaksanız.Rp bölümünü kullanabilirsiniz. Sayın Yolcu şu tarafçılarınız kovuyor beni nasıl adillik bu |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 10:18 pm |
|
|
Bu konu ezine peyniri gibi sündü gitti bence kapatın yeni konu açalım |
|
|
|
Apakay
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 10:25 pm |
|
|
|
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Çarş. Eyl. 10, 2008 11:12 pm |
|
|
- Apakay demiş ki:
- Solona karşı o kadar çok mücadele verdim belki kazandım belki kaybettim ama bu forum kurulduktan sonra gördüğüm bir şey var Solon, bu forumun adminlerinden daha adildir
ilk önce bu forumun adilligini sorgularken diger forumda her fırsata akıncı birligine saldıran ve cevabını alınca modlara sıgınıp akıncıvesipahi komutanlarının ve kazaskerin ortak açıklamasını silen şahısları eleştirmeniz taraftarıyım ..konuda sadece suçlayıcı başlıklar bırakılıp sonra cevap verilincede sildirip sanki suçlu akıncı birligiymiş gibi göstermelerini esefle kınıyorum ..ve burdan tekrar söyliyorum o forumu adil bulanlar dikkatli incelesin ...sipahive akıncı beylerinin ve kasazkerin ortak açıklama metinini neden sildiler ..bunun cevabıı verin dönecegim ben size.. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Perş. Eyl. 11, 2008 1:50 am |
|
|
Bu olaydan benim haberim yoktu, çok şaşırdım diyecem ama kendim de inanmayacam şaşırdığıma, bari koyayım da gerçekçi olsun. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Perş. Eyl. 11, 2008 4:50 pm |
|
|
kim kovdu ki seni alla alla emrah taklidi yapmayalım |
|
|
|
Apakay
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Perş. Eyl. 11, 2008 5:34 pm |
|
|
Taklitçi olan sanırım sizlersiniz!!! |
|
|
|
Dumanlı
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Perş. Eyl. 11, 2008 5:57 pm |
|
|
- Albatros demiş ki:
- Bahsettiğiniz başlıktaki mesajlar geçici olarak taşınmıştır. Kullanıcı şikayetleri doğrultusunda, içeriğine dokunulmadan gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra yerine konulacaktır.
| 14. Başmoderatör diğer moderatörlerden ve sansürcülerden sorumludur. Eğer forumla ilgili olarak moderatör(ler) ve/veya sansürcü(ler) ile ilgili bir sorun yaşarsanız başmoderatöre başvurun |
[b]Kilitlenmiştir. [/b]
+
- Solon128 demiş ki:
- greatalexander isimli kullanicinin istegi uzerine sansurculerden birisi mesajinda gerekli degisikligi yapmistir.yapilan degisiklikten haberi olmayan aciklamada ismi gecen kullanicilarin sikayeti uzerine bu baslik benim talimatlarim dogrultusunda timsah adli sansurcu tarafindan duzenlenmis ve gecici sureyle kilitlenmistir.
sansurculer tarafindan yapilan inceleme sonucunda greatalexander'in mesajinda yeni bir degisiklige gidilmemesi karari alinmistir. mesajin sahibi ve mesajda adi gecen kullanicilarin mesajda yazilanlari tekzip etme hakki vardir. sansurculerin uygulamalari hakkinda bir sikayetiniz varsa bassansurcu/basmoderator albatros'a iletmelisiniz. - Alıntı :
- 14. Basmoderatör diger moderatörlerden ve sansürcülerden sorumludur. Eger forumla ilgili olarak moderatör(ler) ve/veya sansürcü(ler) ile ilgili bir sorun yasarsaniz basmoderatöre basvurun
kilit kaldirilmistir. forum kurallari cercevesinde tartismalariniza devam edebilirsiniz. iyi oyunlar Suçlamaktan başka yaptığınz bişey yok |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Perş. Eyl. 11, 2008 6:33 pm |
|
|
- Dumanlı demiş ki:
- Albatros demiş ki:
- Bahsettiğiniz başlıktaki mesajlar geçici olarak taşınmıştır. Kullanıcı şikayetleri doğrultusunda, içeriğine dokunulmadan gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra yerine konulacaktır.
| 14. Başmoderatör diğer moderatörlerden ve sansürcülerden sorumludur. Eğer forumla ilgili olarak moderatör(ler) ve/veya sansürcü(ler) ile ilgili bir sorun yaşarsanız başmoderatöre başvurun |
[b]Kilitlenmiştir. [/b]
+
- Solon128 demiş ki:
- greatalexander isimli kullanicinin istegi uzerine sansurculerden birisi mesajinda gerekli degisikligi yapmistir.yapilan degisiklikten haberi olmayan aciklamada ismi gecen kullanicilarin sikayeti uzerine bu baslik benim talimatlarim dogrultusunda timsah adli sansurcu tarafindan duzenlenmis ve gecici sureyle kilitlenmistir.
sansurculer tarafindan yapilan inceleme sonucunda greatalexander'in mesajinda yeni bir degisiklige gidilmemesi karari alinmistir. mesajin sahibi ve mesajda adi gecen kullanicilarin mesajda yazilanlari tekzip etme hakki vardir. sansurculerin uygulamalari hakkinda bir sikayetiniz varsa bassansurcu/basmoderator albatros'a iletmelisiniz. - Alıntı :
- 14. Basmoderatör diger moderatörlerden ve sansürcülerden sorumludur. Eger forumla ilgili olarak moderatör(ler) ve/veya sansürcü(ler) ile ilgili bir sorun yasarsaniz basmoderatöre basvurun
kilit kaldirilmistir. forum kurallari cercevesinde tartismalariniza devam edebilirsiniz. iyi oyunlar Suçlamaktan başka yaptığınz bişey yok
sayın dumanlı acaba bu mesaj bizim mesajımızı gönderdikten sonra yayınlanmadımı bir ikincisi başlık bütün degilde niye sadece akıncı birliginden ve kazaskerden gelen açıklamalar çıakrıldıktan sonra kitlendi ..benim bildigim eger konuda başlık içinde hata varsa kimseyi suçlamadan başlık komple kitlenir ..tani siz yine hep bizi suçlamaya yer arıyacagınız ve kendi kimliginizi bile saklama geregi duydugunuz için cevapta vermiyeceksiniz..
ufak bir not daha sayın lord özgür paşamın uyarı metni olarak verdigi başlıktan sonra bu cevap verilmiştir ..bilgilerinize suçlama degil gerçek konuşulur bu mecliste.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Perş. Eyl. 11, 2008 6:43 pm |
|
|
Yahu dikkat ediyorum foruma üye olup hmn bizi, forumu veyahut valandili kötülüolar ya arkadaslar kimsiniz adam gibi erkekseniz azıcık erkeklik duygunuz warsa ben şuyum desenize ha bayansanız bilemem |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Perş. Eyl. 11, 2008 6:45 pm |
|
|
Konu konusundan epey sapmış.... |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? Perş. Eyl. 11, 2008 6:48 pm |
|
|
Konu amacından çıktığı için kilitlenmiştir. |
|
|
|
|
Hırsız Kim!? Vatanımızın Malını Yerken Boğazınızdan Nasıl Geçiyor ?? |
|
|