|
Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Sahmeran
|
Konu: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 6:40 pm |
|
|
Devlet: Kingdom Of Denmark Eyalet:duchy of slevski Kasaba:?benr?
arkadaşlar eyalet taramalarında gözüme çarptı sanırım Danimarka olmalı daha önce görmedim bu ülkeyi.
Nüfusları 0
ama aklıma takılan birşey var yeni açılmış bir ülke ve kasabaysa niye koloni değil?
yada bu ülke yeni mi açıldı daha tecrübeli arkadaşlara soruyorum. Kingdom of Denmarkı daha önceden gören oldumu? |
|
|
|
Edebali
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 6:41 pm |
|
|
Sanırım ben bu ülkeyi 1 ay önce falan görmüştüm nüfusu 0 dı hala 0 kalmış |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 6:42 pm |
|
|
hesap açıp beylerbeyi felanmı olsak:D |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 6:45 pm |
|
|
neden kasabaları koloni değil onu anlamadım |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 6:50 pm |
|
|
çok basit daha içinde danimarkalılar yokken herkes oraya göçer böylece mesela 1000 tane fransız oraya göçerse fransaya döner orası.yani önce kendi ırkları iyice bir yerleşsin.çünkü orayı koruyabilecek bir güç yok! |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 7:19 pm |
|
|
muhahahha nse çok gülmeyelim bizim osmanlıda böyleymiş vaktinde zamanla gelişir keretalar çömezler |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 7:21 pm |
|
|
Çevirileri bitmediği için açılmıyor |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 7:21 pm |
|
|
|
|
|
|
Apakay
|
|
|
Danimarka boş kalmaye mahkumdir |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 7:28 pm |
|
|
Danimarkada hiç koloni açılmadı heralde hep boş kalcak |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 7:30 pm |
|
|
bir kasabaları var o kasabada koloni olarak açılmaz herhalde. o kasabada dolmadan da yeni bi koloni açılmaz. |
|
|
|
Dreamlord
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 8:22 pm |
|
|
o açılan yer başkenttir taşınma ondan yoktur eğer bugünlerde açılmışsa kolonilerde bikaç gün içinde tamamlanır |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 8:43 pm |
|
|
arkadaslar ben dort aydir onlarin o icler acisi durumlarini goruyorum yani nufus 0 ama garip olan ekonomileri 2.5yildizda |
|
|
|
Aslanix
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 9:18 pm |
|
|
onları çok uzun zamandır görüyodum yani lafta varlar nüfus felan 0 yani yeni açılmadı |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 9:41 pm |
|
|
Erkek yok herhalde Ben oraya gideyim bi nüfusu Türk yapayım... |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 9:49 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- Erkek yok herhalde
Ben oraya gideyim bi nüfusu Türk yapayım... öhö öhö yavas bend ebir şeyler derim ya yolcu uyarı verir morpeus banlar fln |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 10:12 pm |
|
|
Emre gidelimde idam olursak geri geliriz:Dhaha |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Cuma Eyl. 05, 2008 10:35 pm |
|
|
Adamlar 0 nüfus ha hemde aylardan beri.Adamların ya oyunun açıldığından haberi yok ya da oyun oynamayı sevmiyolar |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 12:32 am |
|
|
herhalde oyun danimarkada henüz duyulmadı. Reklam felan verseler belki duyulur ama. |
|
|
|
unique_tr
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 12:53 am |
|
|
ewet aylardır nufus 0 orada benimde dikkatimi çekti.ama danimarkalıların bu oyunu oynamadıklarını sanmıyorum sanırım sebep başka acep neden? |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 4:06 am |
|
|
- Sahmeran demiş ki:
- herhalde oyun danimarkada henüz duyulmadı. Reklam felan verseler belki duyulur ama.
Soyleyimde Danimarka cumhurbaşkanına sokaklara Oyunun reklamını yapsın... Lazım genclerimiz için... Belki Cumhurbaşkanıda uye olur ama aylardır 0 ise bu durum kotu Adamların ulkesine belkide internet gelmemiştir... Geriler:D |
|
|
|
Yuxexes
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 5:45 am |
|
|
danimarkaca bilsem ben giderdim...ama maalesef danimarkacam çok zayıftır |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 6:00 am |
|
|
Orda veba varmıs millet doğar dogmaz oluyormus ne yapacan gidip Yasam yok orda... |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 9:58 am |
|
|
aslında orda yaşayan var ama biz göremiyoruz belkide aramızdalar
hayalet ülke danimarka |
|
|
|
Apakay
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 11:37 am |
|
|
|
|
|
|
|
Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. |
|
|