|
Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. |
|
|
Yazar |
Mesaj |
unique_tr
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 11:51 am |
|
|
orası bence danimarka değil bi ada we dharma girişim deneyler yapıyor orada:D(lost)= |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 1:20 pm |
|
|
Ora bence danimarka krallığı |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 2:16 pm |
|
|
- Yuxexes demiş ki:
- danimarkaca bilsem ben giderdim...ama maalesef danimarkacam çok zayıftır
Benim zayıf bile diil Hiç bilmiorum |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 2:23 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Yuxexes demiş ki:
Benim zayıf bile diil Hiç bilmiorum Yux Selam ne demek danimarkaca... |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 2:23 pm |
|
|
önceden insanlar yasarmıs danimarkada.sonra şiddetli rüzgarlar esmiş,sel basmış ve orası çöle dönmüş.çölde insanlar kavrulmuş yanmış pişmiş ölmüşler. Oraya giden kimse geri dönmedi.Grupça gidin beraber ölürsünüz |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 2:25 pm |
|
|
hayalet ülke danimarka |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 2:41 pm |
|
|
- chocolateman demiş ki:
- önceden insanlar yasar mıs danimarkada.sonra şiddetli rüzgarlar esmiş,sel basmış ve orası çöle dönmüş.çölde insanlar kavrulmuş yanmış pişmiş ölmüşler.
Oraya giden kimse geri dönmedi.Grupça gidin beraber ölürsünüz
|
|
|
|
Yuxexes
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 2:59 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- Misraaa demiş ki:
- Yuxexes demiş ki:
Benim zayıf bile diil Hiç bilmiorum Yux Selam ne demek danimarkaca... esselamualeykummeverahmetullahuveberekatu diye biliyorum ben..ama söyleyiş farklılıkları olabilir.. ben ingiliz danimarkacasını biliyorum. amerikan danimarkacası biraz daha farklı.. |
|
|
|
Yuxexes
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 3:01 pm |
|
|
- unique_tr demiş ki:
- orası bence danimarka değil bi ada we dharma girişim deneyler yapıyor orada:D(lost)=
uçaklar falan düşüyo insanlar falan ölüyo... dı adrıs (the others) lar falan çıkıyo.. jackle kate iş pişiriyo.. sawyer la kate de iş pişiriyo.. mercimek fırın hesabı...diyosun? |
|
|
|
unique_tr
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 3:53 pm |
|
|
ewet yuxexes aynen öle hatta belediye başkanıda benjamin linus mış bu arada danimarkada danca konuşuluyo sanırım. |
|
|
|
unique_tr
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 3:58 pm |
|
|
aslında yol haritası olsa arkadşlar ben italyadayım danimarkaya seyyahate çıksam gidbilirmiyim acaba sehrin kapıları açıkmıdır:D |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 4:33 pm |
|
|
gir dik bayragımizi ilk fethı biz yapak sonra evlen bol cocuk yap turkce oğret kardes devlet yap sonra geculkeyı yonet benım adıma :)o kadar tıyo verdık dımı |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 4:35 pm |
|
|
açık değildir bizim gibi uyanıklar yokmudur sanıyorsunuz |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 4:40 pm |
|
|
Konu amacından çıkmasın.Dikkat |
|
|
|
Yuxexes
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. C.tesi Eyl. 06, 2008 11:22 pm |
|
|
- yolcu demiş ki:
- Konu amacından çıkmasın.Dikkat
hocam konu amacından çıkacağı kadar çıktı.. çöpe yollayın gitsin yoksa bu geyiği başta ben olmak üzere sürdüren arkadaşlar çıkar.. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Paz Eyl. 07, 2008 8:53 am |
|
|
Evet çıkmışta zaten |
|
|
|
|
Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. |
|
|