Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
unique_tr

unique_tr

Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 11:51 am

orası bence danimarka değil bi ada we dharma girişim deneyler yapıyor orada:D(lost)=
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 1:20 pm

Ora bence danimarka krallığı
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 2:16 pm

Yuxexes demiş ki:
danimarkaca bilsem ben giderdim...ama maalesef danimarkacam çok zayıftır

Benim zayıf bile diil Very Happy Hiç bilmiorum Very Happy
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 2:23 pm

Misraaa demiş ki:
Yuxexes demiş ki:

Yux Selam ne demek danimarkaca... tongue
chocolateman

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 2:23 pm

önceden insanlar yasarmıs danimarkada.sonra şiddetli rüzgarlar esmiş,sel basmış ve orası çöle dönmüş.çölde insanlar kavrulmuş yanmış pişmiş ölmüşler.

Oraya giden kimse geri dönmedi.Grupça gidin beraber ölürsünüz

Laughing Laughing Laughing
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 2:25 pm

hayalet ülke danimarka Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 2:41 pm

chocolateman demiş ki:
önceden insanlar yasar ban 1 mıs danimarkada.sonra şiddetli rüzgarlar esmiş,sel basmış ve orası çöle dönmüş.çölde insanlar kavrulmuş yanmış pişmiş ölmüşler.

Oraya giden kimse geri dönmedi.Grupça gidin beraber ölürsünüz

Laughing Laughing Laughing

haha ye$il
Yuxexes

Yuxexes

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 2:59 pm

dj.emmre demiş ki:
Misraaa demiş ki:
Yuxexes demiş ki:

Yux Selam ne demek danimarkaca... tongue

esselamualeykummeverahmetullahuveberekatu diye biliyorum ben..ama söyleyiş farklılıkları olabilir.. ben ingiliz danimarkacasını biliyorum. amerikan danimarkacası biraz daha farklı..
Yuxexes

Yuxexes

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 3:01 pm

unique_tr demiş ki:
orası bence danimarka değil bi ada we dharma girişim deneyler yapıyor orada:D(lost)=

uçaklar falan düşüyo insanlar falan ölüyo... dı adrıs (the others) lar falan çıkıyo.. jackle kate iş pişiriyo.. sawyer la kate de iş pişiriyo.. mercimek fırın hesabı...diyosun?
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 3:53 pm

ewet yuxexes aynen öle hatta belediye başkanıda benjamin linus mışVery Happy

bu arada danimarkada danca konuşuluyo sanırım.
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 3:58 pm

aslında yol haritası olsa arkadşlar ben italyadayım danimarkaya seyyahate çıksam gidbilirmiyim acaba sehrin kapıları açıkmıdır:D
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 4:33 pm

gir dik bayragımizi ilk fethı biz yapak sonra evlen bol cocuk yap turkce oğret kardes devlet yap sonra geculkeyı yonet benım adıma :)o kadar tıyo verdık dımı
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 4:35 pm

açık değildir bizim gibi uyanıklar yokmudur sanıyorsunuz sunny
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 4:40 pm

Konu amacından çıkmasın.Dikkat
Yuxexes

Yuxexes

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 11:22 pm

yolcu demiş ki:
Konu amacından çıkmasın.Dikkat

hocam konu amacından çıkacağı kadar çıktı.. çöpe yollayın gitsin yoksa bu geyiği başta ben olmak üzere sürdüren arkadaşlar çıkar.. Smile
@li

MesajKonu: Geri: Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı. - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Eyl. 07, 2008 8:53 am

Evet çıkmışta zaten Very Happy

Kingdom Of Denmark --- Bir Ülke daha RK ya katıldı.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2