|
Yazar |
Mesaj |
chocolateman
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 1:23 am |
|
|
- ~ Otorite ~ demiş ki:
- En azından karakterinizi inzivaya çekiniz. Ne olur ne olmaz. Belki oyuna yeniden dönebilirsiniz...
Zaten oyun karakterimi inzivaya cekecem.Nişanlım olayı çok duygusallaştırdı.Öldü yazısını görmek istemiyor.Sanki gercekten ölmüşüm gibi trip atıyo üstelik epey malım var ve bunu sevdiklerime aktaracam.Tarlaları satmak aktarmak biraz süremi alcak bu yüzden inzivada kalmayı uygun gördüm. Şimdi oyunu bırakıyordun ne olduda bırakmadın duygu sömürüsü yapıyorsun diyecekler.neyse artık buda son iftiramız olur ne yapalım |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:02 pm |
|
|
evet çikolata adam oyunu bırakıcam diye duygu sömürüsü yapıp oy toplamayı çok iyi biliyosun bu timsah gözyaşlarıyla herkesi kandırdığını sanıyosun fakat sadece kendini kandırıyosun oyunu bırakacakmışmış ilk duyduğumda çok güldüm tam seçim zamanı böyle bi oyun çok iyi planlanmış olmalı peki ya avukat alpi beye ne demeli multici tayfası olarak çok iyi rol yaptığınızı gördüm az daha ağla çikolataadam belki bazı SAFları kandırabilirsin ne dersin ? |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:07 pm |
|
|
Multici olanlar bir hafta önce falan taramada silindi gülüm, galiba oyunu takip etmiyorsun |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:09 pm |
|
|
hadi yaa demekki sistem sizi atlamış yada atlattırılmışsınız hani divandasınız ya belki ondandır ha ne dersin |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:10 pm |
|
|
ayrıca sandık sendemi avukatlığa başladın neden hemen alındın multici deyince yoksa sendemi multicisin gülüm hemen alındında |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:14 pm |
|
|
Beni tanıyan tanıyor gülüm, anlım açık. Ayrıca sevdiğim insanlara multici diye ifitra atarsan tabiki avukatlık yapacağım |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:16 pm |
|
|
vayyyy severmiş senide görmüşler cicim sende az değilsin hani divandasınız diye her istediğinizi yapıyosunuz bunun sonuda vardır multici gençlik |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:17 pm |
|
|
- asivemavi demiş ki:
- evet çikolata adam oyunu bırakıcam diye duygu sömürüsü yapıp oy toplamayı çok iyi biliyosun bu timsah gözyaşlarıyla herkesi kandırdığını sanıyosun fakat sadece kendini kandırıyosun oyunu bırakacakmışmış ilk duyduğumda çok güldüm tam seçim zamanı böyle bi oyun çok iyi planlanmış olmalı peki ya avukat alpi beye ne demeli multici tayfası olarak çok iyi rol yaptığınızı gördüm
az daha ağla çikolataadam belki bazı SAFları kandırabilirsin ne dersin ? Birader sizin gibi iftiracılardan sıkıldık artık..Ben iyinin ve doğrunun daima ilelebet avukatı olacağım..Sölediğin sözlerden bir tanesini dahi kanıtlayamazsın sen.. hadi hodri meydan bir tanesini sadece bir tanesini kanıtla bana..Multi imiş bre budala sen oyunu bilmiyorsun geçmiş karşımda konuşuyorsun..Ama yeminim war sizin gibi ... lerle sürekli mücadele içierisinde olacağım..Ne oldu açılan davalarla birlikte hazm sorununuz mu başladı yada açtığınız davaların hükmü beraat olunca?? Şu sölediğin şeyler hakkında bir tane delil göstersene..Multi imiş bre dangalak özellikle bu multiyi kanıtla..Sizin gibiler laf at izi kalır düşüncesi ile daha fazla ilerleyemeyeceksiniz..Kanıtlayamıyorsan karşıma çıkıp ahkam kesme.. Gelelim Choco için sölediklerine..Lan sen kimsinde Choco ya dil uzatabiliyorsun..Senin buna ne gücün yeter nede kudretin yeter..Şimdi Chocolateman ın oyunu bırakmak için bana sölediği sebepler doprultusunda ben ona fazla bir şey söleyemedim..Sen şimdi bu sebepleri sorarsın ama bu sebepleri sana ne ben anlatıırm nede anlamaya senin çapın yeter.. Dediğim gibi KAnıtlayamıyorsan ifitra atmada bari biraz olsun insan olduğunu göster.. |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:20 pm |
|
|
- asivemavi demiş ki:
- vayyyy severmiş senide görmüşler cicim sende az değilsin hani divandasınız diye her istediğinizi yapıyosunuz bunun sonuda vardır multici gençlik
Ha evet Divan'dayız diye istediğimiz herşeyi yapıyoruz, yakında seni de sildirecem zaten |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:21 pm |
|
|
:D |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:21 pm |
|
|
bak bak bizim alpi büyümüşde küfreder olmuş dangalak diye senin gibi yalakalara denir bunların hepsini tek tek ispatlayacağım merak etme o yazdığın .... ne oluyo isminimi yazdın oraya merak ettim haaa bide profiline yazmışsın bizi çekemeyenler arkamızda kalsın fln arkanızı iyi kollayında bişiler batmasın ne dersin batarsa acısı büyük olur |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:22 pm |
|
|
- sanduk demiş ki:
- asivemavi demiş ki:
- vayyyy severmiş senide görmüşler cicim sende az değilsin hani divandasınız diye her istediğinizi yapıyosunuz bunun sonuda vardır multici gençlik
Ha evet Divan'dayız diye istediğimiz herşeyi yapıyoruz, yakında seni de sildirecem zaten vayy beni sildircekmiş silenleri gördük kendileride silindiler |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:23 pm |
|
|
Lütfen sakin olalım. |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:23 pm |
|
|
alpi şeytanla işbirliğine girmişsin şeytanın avukatı olmuşsun ha bravo alkışşşşşşşşş |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:24 pm |
|
|
sayın yolcu ben burda gerçeklerden bahsettim fakat adamlar hakaret etmeye başladılar |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:26 pm |
|
|
Ya bi kaybol !!! Kimsin bakiyim sen ? Sırf bu muhabbeti sulandırmak için forum hesabı açmıssın galiba, hayır oyuna da giremiyorum profiline bakacağım böyle bir oyuncu var mı diye ama |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:26 pm |
|
|
- asivemavi demiş ki:
- bak bak bizim alpi büyümüşde küfreder olmuş dangalak diye senin gibi yalakalara denir bunların hepsini tek tek ispatlayacağım merak etme o yazdığın .... ne oluyo isminimi yazdın oraya merak ettim
haaa bide profiline yazmışsın bizi çekemeyenler arkamızda kalsın fln arkanızı iyi kollayında bişiler batmasın ne dersin batarsa acısı büyük olur Hodri meydan gülümm..Kanıtlayamazsan karşıma çıkma..Benim laflarımı anlayamazsın dediğim gibi Çap meselesi bunlar Profilimdeki yazıları tam okuda bişiler öğren bari.Dikkat et profilime de daha fazla canını yakmasın..Yaakan yakmış zaten sizleri:) ama daha durun benim orucumu bozdurdunuz bunlar daha başlangıç.. bundan sonra Daha çok sizin kuyruğunuza basacağım..Her kuyruğunuza bastığımda da gelin buraya kanıtlayamadığınız şeyleri yazın yazın gidin bakalım..Hadi göreyim sizi.. Yazdığın şeyleri hala kanıtlamaya davet ediyorum.. |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:28 pm |
|
|
demek senin kuyruk acın çok fazla alpi sizin gibilere acıyorum |
|
|
|
asivemavi
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:28 pm |
|
|
sandık kız nie kaybol diyon yoksa senindemi kuyruğun acımaya başladı korktunmu yoksa yazıııkkkkkk |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:31 pm |
|
|
Arkadaşımız üslub olarak kendini bozmaya başladığına göre, köşeye sıkışmış demektir.Nerde bakiyim senin şu multi kanıtların ? |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:31 pm |
|
|
Şu ana kadar hep sineye çektim sizin gibileri ama akllınacağınız yok dostum..Sineye çektikçe üstümüze geldiniz sürekli geldiniz anlamadınız ki bunlar sabrediyor..Hadi Erkeksen kanıtla Lan erkekliğine laf atıyorum kanıtlasana sıkıyorsa??Daha ne diyim ben sen şimdi bunlarıda anlamazsın hala konuşursun yol alın biraz yoll..Artık kimse kanıt görmediği şeye inanmıyor bu forumda.. |
|
|
|
yasemin
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:44 pm |
|
|
sizleri anlamıyorum gercekten.cholatamen başlığı actı oyunu bırakıyorum dedi sustu ama nedense siz burda olayı tartışmaya cevirdiniz.neyin savaşını verıyorsunuzki. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 2:50 pm |
|
|
Sevgili Nefertiti2001 Eğer Chocolateman oyunu hata yapıp bıraksa idi biz bir şey demz sadece oyuna yeniden başlamsını sölerdik ve ısrarcı olurduk..Ama gel gelelim iftiralar yüzünden benim öz abim gibi sevdiğim abim oyunu bırakıyorsa ben bunun savaşını weririm..Zaten biz bir şey demiyoruz iftira atıyorlar kanıtlamaya davet ediyoruz..Şu ana kadar sustuk bizi güçsüz sandılar ama artık her türlü savaşımızı vereceğimizi belirtiyoruz..Bu başlığı kirleten biz değil iftiralarına burdanda devam edenlerdir..Bizler sadece cvp weriyoruz |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 5:48 pm |
|
|
Pek sayın! asivemavi yada _azra_ mı desem
asivemavi diye bir nick yok Rk da acaba neden? Ben mi multiyim siz mi bize iftira atmaya çalışıyorsunuz öncelikle kendinizi aklayın lütfen isteyenler ekleyebiliyorsa asivemavi yi eklesin..Ha diğer nick in _azra_ ya gelelim ben kimin multisi olduğunu biliyorum ve ayrıca 5 eylülde başlayan birisi için pek fazla şey biliyorsunuz ama çok iftira atıyorsunuz?? bu kadar çok konuda nasıl bu kadar erken bilgi edindiniz bu beni şüphelendiriyor..Yok sa pek çok bilgi! sahibi olan birisinin açtığı 2. karakter misiniz?? |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 5:58 pm |
|
|
- asivemavi demiş ki:
- sandık kız nie kaybol diyon yoksa senindemi kuyruğun acımaya başladı korktunmu yoksa yazıııkkkkkk
Şekerim...Çok önyargılı ve iftiracı birine benziyorsun....Bende kim böle iftiralar atabilir diyodum meğerse senin gibilermiş....Vaybe ....Senin gibi kişilerin olduğnuda tahmin etmiyordum.... Şekerim anlıyormusun |
|
|
|
|