|
Yazar |
Mesaj |
Nistel
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 6:32 pm |
|
|
@ asivemavi Hemen tayfanız gibi itiraf atmaya başlamışsınız. -Güvenilir kaynaklardan-dersnize çalışıp öyle geliniz.Ve lütfen dediklerinizi ispatlayınız.
Ağalarınızın dolduruşuna gelip saçma sapan yazılar yazacağınıza oyununuzu oynayınız.
ekleme: Yazdıklarım sizin gibi birine göre fazla saygılı.Lütfen bu mesaja layık cevap veriniz.Tabii verebilirseniz.
Nistel
En son Nistel tarafından Salı Eyl. 16, 2008 7:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 7:09 pm |
|
|
arkadaşlar tartışmaları görünce bazı kelimeler beni üzdü ibence tam olarak bilgi sahibi değildiniz ben herşeyi biliyordum keşke önceden açıklasaydım ama buraya bişeyler yazıldığını görüyordum ama tartışma olduğunu anlamamıştım şimdi msn den show arkadaşım bana söledi anlatmaya balşlayayım 1.asivemavi nin kim olduğunu bilmiyorum ama belliki boş beleş biri 2.azra hesabı forumdan banlanmış almirayla aynı ip olduğu için bunu açıklayayım azra almiradır oyundaki azrada almiradır nedenmi anlatayım almira belediye başkanlığından istifa ederek kasaba dışına çıktığı için mahkemedeydi kendisi evli bir bayan reisliğini çekemeyen bazı seviyesizler ona küfür ediyorlardı oda divana gitmesi gerektiğini bildirmiş eşinin bu mesajlardan birini görmesi olasılığına karşı mesajların kesilmesini sağlamak için kasabadan divandan izin çıkmadan ayrılmıştır mahkeme devam ederken hesabı multi diye silinmiştir ANCAK ljs ya atılan mesaj doğrultusunda ljs yanlışlıkla olduğu kabul etmiş almirayı tekrar hayata döndürmüştür ama tekrar hata yapıp şarköye döndürmüştür. divan üyeleride almiranın silinmek üzere olduğunu gördükleri için çok çok fazla ceza vermişlerdirki insanlara ibret olsun ama almiranın silinmesinin yanlış olduğu anlaşılmış ve geri dönrüldüğü için bu ceza uygulanmıştır almira da bu cezanın fazlalığı nedeniyle almira hesabına bir daha girmemiş ve azrayı açmıştır ee doğal olarakda forumda da azrayı açmıştır 3.asivemavi azra demişsiniz ben kendisine ulaşamadım msn den bu yüzden telle aradım yemin etti ben dedğilim diye zaten kendi kalabalık bi yerdeydi pazar gibi sanırım umarım açıklama yeterli olmuştur saygılarımla |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 7:14 pm |
|
|
Evet Gerçek budur lütfen yorumlarda biraz daha dikkat edelim ayrıca forumda yanlış bir banlama wardır Adminler ilgilenirse sevinirim.. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 7:19 pm |
|
|
Nerede yanlış bir banlama vardır acaba?Gerekli yerleri ö.m ile belirtin lütfen |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 7:47 pm |
|
|
almira gelince size anlatır sayın yolcu ama bu sizim suçunuz değil bildirmeiği için onun suçudur |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 9:48 pm |
|
|
Wallahi benim yanlış anladığım bir nokta yok kartal eğer sözün bana ise ama başkalarına ise bir şey diyemem.. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 10:03 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Wallahi benim yanlış anladığım bir nokta yok kartal eğer sözün bana ise ama başkalarına ise bir şey diyemem..
sözüm sana değil laf sokmaya gelmedimki dostum toparlamaya geldim |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 10:05 pm |
|
|
|
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Salı Eyl. 16, 2008 11:50 pm |
|
|
- asivemavi demiş ki:
- evet çikolata adam oyunu bırakıcam diye duygu sömürüsü yapıp oy toplamayı çok iyi biliyosun bu timsah gözyaşlarıyla herkesi kandırdığını sanıyosun fakat sadece kendini kandırıyosun oyunu bırakacakmışmış ilk duyduğumda çok güldüm tam seçim zamanı böyle bi oyun çok iyi planlanmış olmalı peki ya avukat alpi beye ne demeli multici tayfası olarak çok iyi rol yaptığınızı gördüm
az daha ağla çikolataadam belki bazı SAFları kandırabilirsin ne dersin ? Çok sayın almira hanım.Kuyruk acınız var biliyorum bende.Benim sizi sildirdiğimi zannediyorsunuz.Ama bilmem anlayabilirmisiniz ama benim oyuncu silme hakkım yok.Yada ljs oyuncu sildirecek kadar ahbablığım yok.Size bunu defalarca anlatmama rağmen bir türlü kabul edemediniz.Bu forumda çan halkından kaç kişi varki oyunu bıraktıgımı ilan edeyim.Yada çanın çökertiğiniz belediyesi okadar önemli mi ki bunun için divandan istifa edeyim. Aslında size açıklama yapmam hata.çünkü hiçbirşeyden anlamıyorsunuz. Şimdi bana almira olmadıgınızı söyleyeceksiniz ama ben buna gülerim.İp denen bir numara vardır bilirmisiniz.Biliyorsanız azra ile asi aynı ip deler.azranında almira oldugunu bilmeyen yok. Böyle korkakca iftira atıp kaçacağınıza bir kez olsun yürekli olunuz |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Çarş. Eyl. 17, 2008 12:07 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- arkadaşlar tartışmaları görünce bazı kelimeler beni üzdü ibence tam olarak bilgi sahibi değildiniz ben herşeyi biliyordum keşke önceden açıklasaydım ama buraya bişeyler yazıldığını görüyordum ama tartışma olduğunu anlamamıştım şimdi msn den show arkadaşım bana söledi anlatmaya balşlayayım
1.asivemavi nin kim olduğunu bilmiyorum ama belliki boş beleş biri
2.azra hesabı forumdan banlanmış almirayla aynı ip olduğu için bunu açıklayayım azra almiradır oyundaki azrada almiradır nedenmi anlatayım almira belediye başkanlığından istifa ederek kasaba dışına çıktığı için mahkemedeydi kendisi evli bir bayan reisliğini çekemeyen bazı seviyesizler ona küfür ediyorlardı oda divana gitmesi gerektiğini bildirmiş eşinin bu mesajlardan birini görmesi olasılığına karşı mesajların kesilmesini sağlamak için kasabadan divandan izin çıkmadan ayrılmıştır
mahkeme devam ederken hesabı multi diye silinmiştir ANCAK ljs ya atılan mesaj doğrultusunda ljs yanlışlıkla olduğu kabul etmiş almirayı tekrar hayata döndürmüştür ama tekrar hata yapıp şarköye döndürmüştür.
divan üyeleride almiranın silinmek üzere olduğunu gördükleri için çok çok fazla ceza vermişlerdirki insanlara ibret olsun ama almiranın silinmesinin yanlış olduğu anlaşılmış ve geri dönrüldüğü için bu ceza uygulanmıştır almira da bu cezanın fazlalığı nedeniyle almira hesabına bir daha girmemiş ve azrayı açmıştır ee doğal olarakda forumda da azrayı açmıştır
3.asivemavi azra demişsiniz ben kendisine ulaşamadım msn den bu yüzden telle aradım yemin etti ben dedğilim diye zaten kendi kalabalık bi yerdeydi pazar gibi sanırım
umarım açıklama yeterli olmuştur saygılarımla kartal kardes seni sevdiğimi bilirsin.Bugüne kadar hiçbir konuda kavga etmedik tartısmadık.Çünkü sneinle hep aynı yolda yürüdük.Ama ben yeminlere değil kanıtlara inanırım.Almiraya verilen ceza ibreti alem için değil sorumlulugunu yapmadıgı ve belediyeyi zarara ugrattıgı içindir. Almiraya verilen ceza Davalı hakkında verilen hüküm Hapis cezası 6 gün hapis ࠠ225 akçe para cezası Bu ceza için seviye 2 olmus oyuncu bırakılır mı?Madem ljs hatasından döndü almira adlı oyuncu neden seviye 0:kartal kardes sen bu oyunda tecrubelisin.Ljs yanlış yapacak ve düzelttiğini eksik düzeltecek.Ljs düzeltseydi seviye 0 olarak değil seviye 2 olacak sekilde düzeltirdi. bakınız azra ile asivemavinin aynı kişi oldugunu bilmediğinizde asivemavinin boş beleş birisi oldugunu söylediniz peki ben size aynı kişi oldugunu söylesem almirayada boşbeleş dermisiniz? Evet biz kötü olduk.Çünkü doğruları söyledik.Çan belediyesi şamar oğlanına döndü.Keyifleri istedi başkan oldular keyifleri istemedi hemen istifa. Oyunu bırakmam onlara yetmedi çünkü kuyruk acılarını alamadılar. kartal kardes Sana burdan söyleyeyim.Birgün bu grubu tanıyacaksınız.Ve haklı oldugumu anlayacaksınız.Ama ne yazıkki gec olmus olcak.Kendinizi aldatılmıs olarak hissedeceksiniz |
|
|
|
_almira_
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Çarş. Eyl. 17, 2008 11:49 am |
|
|
benim ismimin ge�mesi beni �ok �zd� cholateman nerden biliyorsunkibenim o �ah�� oldu�umu elinde kan�t�nm� var ayr�ca iftira atmayaba�lama yine ayr�ca sen benimle hala ne u�ra��p duruyorsun yeter art�kya nebi�im insanlars�n�z meyhanende almiray� sildirece�im diye konu�tun 1hafta sonra multiden silindim neden acaba asivemavi �ok hakl� kimsekendini a��klas�n aln�ndan �p�cem o ki�iyi kendi multici tayfan�zlabeni karalamaya �al���yorsunuz hala ay�p ya bu bi oyun ve herkes kiminne oldu�unu �ok iyi anlam�� durumda bi takm��s�n�z almira almira yeterart�ki�inizdeki zehride ak�tm��s�n�z bravo sizeart� �ifre k�rmakta �ok iyisiniz �ifrelerimi �alm��s�n�z bravo �ok g�zel bi davran�� kocaman adamlars�n�z ya �ocuk gibi davran�yorsunuz benimle u�ra�may�n yoyunu b�rak�yorum diye konu a�m��s�n cho beni ilgilendirmez oyunu b�rakman veya b�rakmamamn ama giderayak yine benimle u�ra�maya ba�lad�n yeter art�k yeter bu sahte davran��lar�n�zla duygu s�m�r�lerinizle insanlar� kand�rmay�n cho birde demi�sin almira g�revini yapmad� diye herkes g�rd� o multi hesaplar� herkes okudu bu y�z k�zart�c� mesajlar� o mesajlar�da sen g�nderttin biliyorum ben evliyimi e�im �ocu�um var b�yle bi terbiyesizli�i haketmedim peki bu mesajlar nedensadece ba�kan olan ki�ilere geldi herg�n b�kmadan usanmadan ayn� terbiyesizli�i yapt�n�z ben k�f�r yemeye merakl� de�ilim cho belediyede oyunda al senin olsun ne ceza verirseniz verin belediyeyi nekadar istedi�ini biliyorum sadece ben de�il t�m herkes biliyo bu sahte oyunlara art�k devam etme BEN�MLE U�RA�MAYIDA KES ARTIK say�n yolcu isterseniz yine banlayabilirsiniz beni yanl�z �ifrem �al�nm�� hala ismimi karalamaya �al��an ki�iler taraf�ndanalmira yada azra ne farkeder almirayı kadıya sildirdiğiniz gibi azrayıdamı sildirceksiniz hiç durma sildir sizin gibi yalan dolanla uğraşan insanlar herşeyi yaparlar sonrada çıkar ortada melek gibi dolaşır bana ne yapıcaksan elinden geleni ardaına koyma neler yapabileceğinizi görelim hııı azrayla sizin meyhaneye girdiğimde almira çok saf salak diye konuşuyordunuz lafı değiştirdiniz işte siz busunuz dansöz gibi kıvırtıyosunuz yanlız bu hareket bir TÜRK erkeğine yakışmaz |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Çarş. Eyl. 17, 2008 12:23 pm |
|
|
Sevgili _almira_ bizler iftra atmıyoruz yukardaki söylediklerinizi kanıtlamaya davet ediyorum sizi..Bir kişi sizin gibi tecrübeli birisine seni sildirteceğim dicek siz o ss leri almıcaksınız öle mi?? Buna sadece ben deil kimse inanmaz..Ayrıca burada iftira atmıyoruz size.. bizim bildiğimiz ve sayın yolcu nunda defalarca onayladığı bir şey war..Azra ve asivemavi aynı ip den oldukları bu ne demektir bilir misiniz acaba??Bunu oyunda yapsanız multi diye silinirdiniz forumda yaparsanızda forum multisi oluyor işte ki siz zaten oyunda multiden silindiniz bilmem anlayabildiniz mi?? |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: oyun oyundur sonu vardır Çarş. Eyl. 17, 2008 12:28 pm |
|
|
Tartışmanın daha fazla büyümemesi için konu kilitlenmiştir. _almira_ ile görüştüğümde bana durumunu anlatmıştır. |
|
|
|
|