|
Serserilik Hakkında Genel Bilgiler |
|
|
Yazar |
Mesaj |
FalcoN
|
Konu: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Ekim 15, 2008 2:11 am |
|
|
Resmi forumu ve bu forumu araştırdım Serserilik hakkında net bir bilgiye ulasamadım. Seviye 1,2,3 hakkında hersey var serserilik hakkında yok saçma deilmi o seviyede oyunun bir parçası millet serseri olmasın diemi açıklanmıyor. Serseriler ne yaparlar ne ederler özellikleri nelerdir bir admin arkadasın yazması lazım bence ?
En son FalcoN tarafından Çarş. Ekim 15, 2008 2:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
FalcoN
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Ekim 15, 2008 2:15 am |
|
|
|
|
|
|
oguzkagan
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Ekim 15, 2008 7:11 am |
|
|
Zaten kimsenin elinde serserilikle ilgili net bilgi yok ondan forumlarda yoktur ama olmanı tavsiye etmem 400 akçelik tarla uçacak sonunda 90 akçe kar edeyim dersin ama 310 akçe zarara girersin |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Ekim 15, 2008 10:37 am |
|
|
- oguzkagan demiş ki:
- Zaten kimsenin elinde serserilikle ilgili net bilgi yok ondan forumlarda yoktur ama olmanı tavsiye etmem 400 akçelik tarla uçacak sonunda 90 akçe kar edeyim dersin ama 310 akçe zarara girersin
90 akçe kar edemezsin serseri olurken o 90 akçede kesiliyor |
|
|
|
oguzkagan
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Ekim 15, 2008 12:31 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- oguzkagan demiş ki:
- Zaten kimsenin elinde serserilikle ilgili net bilgi yok ondan forumlarda yoktur ama olmanı tavsiye etmem 400 akçelik tarla uçacak sonunda 90 akçe kar edeyim dersin ama 310 akçe zarara girersin
90 akçe kar edemezsin serseri olurken o 90 akçede kesiliyor 90 Akçedemi gidiyor ben gitmiyor diye biliyordum |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Ekim 15, 2008 12:33 pm |
|
|
gidiyormuş |
|
|
|
Trithoneamo
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Perş. Ekim 16, 2008 6:49 pm |
|
|
- FalcoN demiş ki:
- Resmi forumu ve bu forumu araştırdım Serserilik hakkında net bir bilgiye ulasamadım. Seviye 1,2,3 hakkında hersey var serserilik hakkında yok saçma deilmi o seviyede oyunun bir parçası millet serseri olmasın diemi açıklanmıyor. Serseriler ne yaparlar ne ederler özellikleri nelerdir bir admin arkadasın yazması lazım bence ?
Serserilik hakkında fazla bilgi veremeyiz seviye 1 için 90 akçe 5 ittibar puanı istiyor seviye 1'de tarla veriyor eger serseriligi secersen tarla vermiyor göç ebe bir hayat yaşıyorsun veya isyancı falan oluyorsun onun için kodlanan bir bölüm |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Perş. Ekim 16, 2008 7:16 pm |
|
|
Ammada iyi bir bölümmüş Burak tıpkı Snn yaptığın gibi İnegölde Halkı İsyana teşvik gibi yani |
|
|
|
Trithoneamo
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Perş. Ekim 16, 2008 10:29 pm |
|
|
- Capanoglufetihbey demiş ki:
- Ammada iyi bir bölümmüş Burak tıpkı Snn yaptığın gibi
İnegölde Halkı İsyana teşvik gibi yani Benim amacım biraz oyundan zevk almaktı ama isyan veya haydut işleri benim için mazide kaldı Cok iyi birşey degil hep idam hep idam nereye kadar canım ben 1 bucuk senelik oyuncuyum ve haylan seviye 2'yim hep idam edilmekten gelişemedim |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Cuma Ekim 17, 2008 12:16 am |
|
|
Serseriliğ'in diğer seviyelerden Daha cok avantajı olsa zaten herkes onu secer... Ama Allah'tan fazla bi avantajı yok yoksa bi düşünün??? Kasabada 20 tane serseri olsa? istediği vakit ek grup yoksa kasabada Belediyeyi alabilirler ... Mit Serserilik için yeni şeyler kodlanacak demişti ama bilmiyorum bakalım nolcak... |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Cuma Ekim 17, 2008 9:45 pm |
|
|
- Trithoneamo demiş ki:
İnegölde Halkı İsyana teşvik gibi yani Benim amacım biraz oyundan zevk almaktı ama isyan veya haydut işleri benim için mazide kaldı
Cok iyi birşey degil hep idam hep idam nereye kadar canım ben 1 bucuk senelik oyuncuyum ve haylan seviye 2'yim hep idam edilmekten gelişemedim Ben bu oyunu geçen senenin ağustosundan beri oynuyorum hal sev 2 yim idam da edilmedim(nasıl bir kazmalıktır yahu bu ) |
|
|
|
Trithoneamo
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Cuma Ekim 17, 2008 10:50 pm |
|
|
- Bariscik demiş ki:
- Trithoneamo demiş ki:
İnegölde Halkı İsyana teşvik gibi yani Benim amacım biraz oyundan zevk almaktı ama isyan veya haydut işleri benim için mazide kaldı
Cok iyi birşey degil hep idam hep idam nereye kadar canım ben 1 bucuk senelik oyuncuyum ve haylan seviye 2'yim hep idam edilmekten gelişemedim Ben bu oyunu geçen senenin ağustosundan beri oynuyorum hal sev 2 yim idam da edilmedim(nasıl bir kazmalıktır yahu bu ) :D vallah kardeş kendin için calışmıyorsun sanırım onun içinde gelişemiyorsun ben bazen bakıyorum benimle başlayan kişiler seviye 3 ve güen puanları 255 bütün özellikleride tam |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Cuma Ekim 17, 2008 11:03 pm |
|
|
evet doğru herkes mısırı 6 dan satarken benim 3ten sattığım da oldu.Ben hiç kendimi düşünemedim ki .Ama yok en az 4 gün sonra sev3üm bu arada sev4 kodlandı mı?Hayır levan öyle de kodlandıysa ne işe yarıyor?Bir sorum daha olacak zekam 120 sizce hangi yolu seçeyim? |
|
|
|
Trithoneamo
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Cuma Ekim 17, 2008 11:10 pm |
|
|
- Bariscik demiş ki:
- evet doğru herkes mısırı 6 dan satarken benim 3ten sattığım da oldu.Ben hiç kendimi düşünemedim ki .Ama yok en az 4 gün sonra sev3üm bu arada sev4 kodlandı mı?Hayır levan öyle de kodlandıysa ne işe yarıyor?Bir sorum daha olacak zekam 120 sizce hangi yolu seçeyim?
Seviye 4 daha kodlanmadı zekan 120 ise devlet adamı olabiliyorsun sanırım ama ben dini secicem sana kalmış birşey istedigini secebilirsin |
|
|
|
oguzkagan
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler C.tesi Ekim 18, 2008 8:16 am |
|
|
Zeka 120 ise Din ve Tıp yollarından birini ama karizma 120 ise asker veya devlet yollarından birisini seçersin |
|
|
|
Trithoneamo
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler C.tesi Ekim 18, 2008 9:42 am |
|
|
hımm bunu ögrendigim iyi oldu saol kardeş |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler C.tesi Ekim 18, 2008 11:14 am |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- Serseriliğ'in diğer seviyelerden Daha cok avantajı olsa zaten herkes onu secer... Ama Allah'tan fazla bi avantajı yok yoksa bi düşünün??? Kasabada 20 tane serseri olsa? istediği vakit ek grup yoksa kasabada Belediyeyi alabilirler ...
Mit Serserilik için yeni şeyler kodlanacak demişti ama bilmiyorum bakalım nolcak... Kesin kodlanır şüphemiz olmasın. |
|
|
|
sirpence1907
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Şub. 04, 2009 12:31 am |
|
|
ins kodlanır |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Şub. 04, 2009 12:44 am |
|
|
ya nistel amcam burda eksik kalmış o gönüllerde en iyi serseri.... |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Şub. 04, 2009 12:54 am |
|
|
3.5 ay geçmiş konunun son msjından..Kilitlenmesini talep ediyorum |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Şub. 04, 2009 12:56 am |
|
|
HAKLISIN DİKKAT ETMEMİŞİM BENDE KİTLEYİN GİTSİN!!!!! |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Şub. 04, 2009 2:40 am |
|
|
3 ay geçmiş aradan neden bumpluyonuz...başlığı... |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Şub. 04, 2009 2:37 pm |
|
|
Ne var bu balıkta ben en son agustosta mesaj atılmıs baslıga mesaj atan gördüm |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Çarş. Şub. 04, 2009 2:50 pm |
|
|
Bizde gorduk gormeyek diye
|
|
|