Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Serserilik Hakkında Genel Bilgiler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
SAYLI

SAYLI

Serserilik Hakkında Genel Bilgiler - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Serserilik Hakkında Genel Bilgiler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 8:36 pm

buse bosver ii bişi değil ii bişi olsa her kez haydut olurdu demi sen çan da otur oturduğun yerde hem daha kp yapman lazım...
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Serserilik Hakkında Genel Bilgiler - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 2:52 pm

sayli benimi çekiştiriyom len Very Happy serseriliği seçen adam oyundan emin olun genelden daha fazla zevk alır Smile kendimden biliyorum Smile
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Serserilik Hakkında Genel Bilgiler - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 5:51 pm

Nistel demiş ki:
sayli benimi çekiştiriyom len Very Happy serseriliği seçen adam oyundan emin olun genelden daha fazla zevk alır Smile kendimden biliyorum Smile
nistel kardeşim sen ii serserilerdensin dielim o zaman hiç olmazsa sen osmanlı ya zarar verecek hareketlerden kaçınıyon... lol!
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Serserilik Hakkında Genel Bilgiler - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 10:27 pm

Bariscik demiş ki:
Trithoneamo demiş ki:
Capanoglufetihbey demiş ki:
Ammada iyi bir bölümmüş Burak tıpkı Snn yaptığın gibi

İnegölde Halkı İsyana teşvik gibi yani

Benim amacım biraz oyundan zevk almaktı ama isyan veya haydut işleri benim için mazide kaldı Smile

Cok iyi birşey degil hep idam hep idam nereye kadar canım Smile ben 1 bucuk senelik oyuncuyum ve haylan seviye 2'yim hep idam edilmekten gelişemedim Smile

Ben bu oyunu geçen senenin ağustosundan beri oynuyorum hal sev 2 yim idam da edilmedim(nasıl bir kazmalıktır yahu bu Very Happy )

Koptum baris yaw Smile))))

seninkisi kör talih galiba..
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Serserilik Hakkında Genel Bilgiler - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 12:45 am

buse demiş ki:
ya haydut nasıl olunuyo Very Happy

Haydutluğa değilde haydutların kafasını ezen Akıncılara ve diğer silahlı birliklere özen Wink

Zira bütün Haydutların yeri bellidir Wink
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Serserilik Hakkında Genel Bilgiler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:36 am

Yuh kardeşim baya eski konu yine msj attın Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Serserilik Hakkında Genel Bilgiler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:56 am

FalcoN demiş ki:
Yuh kardeşim baya eski konu yine msj attın Very Happy
eski ko-nuy-du artık ole değil!!!
toz

toz

MesajKonu: Geri: Serserilik Hakkında Genel Bilgiler Serserilik Hakkında Genel Bilgiler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 1:36 am

Nistel soygunculuğa da başlamışsın. Twisted Evil Tabi osmanli ya yarar sağliyorsun böylece.

Serserilik Hakkında Genel Bilgiler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2