|
Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
guzatfi'lbahr
|
Konu: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 7:28 pm |
|
|
oyun adminlerine bildirilen kisi: Comefromhell11 bildirilme sebebi: forumda kufur icerekli mesajlar yazmasi
sonuc: forumda ve oyunda multi yapmaktan silinme imha edilen hesap(lar):
Alıntı: | comefromhell2 eradique roh1 eradique roh3 eradique roh4 eradique raman eradique kalambo2 eradique kalambo3 eradique rohirrim13 eradique atilla_hun_ottoman eradique atilla_hun_ottoman3 eradique belgariad1 eradique comecomecome1 eradique comecomecome2 eradique comecomecome3 eradique comefromhell8 eradique comefromhell1 eradique comefromhell3 eradique comefromhell5 eradique comefromhell7 eradique comefromhell9 eradique comefromhell11 eradique comefromhell13 eradique comefromhell15 eradique comefromhell20 eradique comefromhell21 eradique lufila1 eradique ohrf1 eradique ohrf2 eradique | koyu kişi kim acaba, tanıdık geliyormu. Bizde bunları haksız yere siliniyor sanıyoruz. Yazık koruyana kollayana yazık bunu koruyan multıyı desteklıyor demektir yazık. Uvey evlat acıp mılletı sıldırtmeye calısanlar gorun kimler. İsyanlar yapıp siof düşmanlığı yaratan kimler. Belgraidler kimlere ait görün. Ve utanın.
En son guzatfi'lbahr tarafından Salı Ekim 21, 2008 8:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 7:32 pm |
|
|
eee guzat ben bunu 1 hafta önce burada söyledim ama sen dikkat etmemişşin
roh un multi tayfasıyla akhisarda meyhanede karşılaştım ve uzun uğraşlar sonucu itiraf ettirdim..
ama konunun üstüne gidilecek kadar degerli olmadıgı kanaatine vararak
sadece burada duyurmakla kaldım ...
yani bu bilinen bir şey |
|
|
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 7:36 pm |
|
|
nico bunu duyurdugun konu baslıgını gosterebilirmisin merakımdan bi bakayım kimler ne demiş.
Bırde boyle adamları adam dıye msn e eklıyoruz ya en cok ona bozuldum |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 7:40 pm |
|
|
ayrı bir başlık açmamıştım bir başlığa yazmıştım şimdi onu arıyorum :D:D |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 7:50 pm |
|
|
hala bulamadım konuyu aramaya devam ya sabır ya Selamet :D |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 7:54 pm |
|
|
güzat sende aharbiden bi alemsin comefrom serisinin multi olduğunu bilmeyen varmıydı sence yada belgariadın o isyanları multi ile yaptığı 50 kere söylendi hatta kendisi bile itiraf etti bunun için bi konu bile açtım dün resmi foruma yazdığı mesajın ss sini koydum SENDE GÖRDÜN değilmi güzat gelelim rohinnime rohinnim multi yaptığı için değil banlıyken mesaj yazdığı için silindi sonra yeni hesap aldı onunla yazdı foruma bikaç bişey tekrar banlandı çok zoruna gitti ve yeni hesap açtı tekrar yazdı SENDE GÖRDÜN değilmi güzad ama nedense hiç bişeyi görmemiş gibi yazmışsın buraya resmi forumda bile valandil comefromhell serisi kendi adını kullandıkları için bi kamyon laf söyledi SENDE GÖRDÜN değilmi güzad adamlara o kadar laf söyledik onlarda multi olduklarını zaten söylediler ki söylemelerine bile gerek yok isimlerinden belli nedense sen onları bizim arkadaşımız yaptın rohinnim hariç gerisini nasıl bize bağladın güzad merek ettimde |
|
|
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 7:57 pm |
|
|
kartal bu yerde yazılı olan kışılerin hepsinin sahıbı tek kışı yanı bu lıstedekilerin hepsi rohiirim dıye tanıdıgımız cocuga aıt hepsının onunla ortak girilmiş ıp lerden yakalanan multi hesapcıklar.
kazara oynadıgı oyunu da yakalattırmıs arakadas.
come serısının multı oldugunu herkes bılıyordu ama bu multı serısını rohırrımın actıgını yada yanılıyormuyum herkes bugun buradan ogrenıyor yada resmı forumda duyurular kısmından
ya boyle işte rohırrım efendi sen mılllete multi seri açmaya devam et.Sonra bu solon128 sucsuz yere sıldı dıye ıc gecır sımdı de bu cocugun 15. numaralı hesabı var bana ozenıp soygun yapacakmıs yollara cıkmıs
Multi görünce dellenirim, beni bilen bilir hiç agzımdan cıkan lafa dıkkat etmem bunlarla arkadaslık yapanlar uzerıne alınsın hepınız atlamayın |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 8:04 pm |
|
|
- guzatfi'lbahr demiş ki:
- kartal bu yerde yazılı olan kışılerin hepsinin sahıbı tek kışı yanı bu lıstedekilerin hepsi rohiirim dıye tanıdıgımız cocuga aıt hepsının onunla ortak girilmiş ıp lerden yakalanan multi hesapcıklar.
kazara oynadıgı oyunu da yakalattırmıs arakadas.
come serısının multı oldugunu herkes bılıyordu ama bu multı serısını rohırrımın actıgını herkes bugun buradan ogrenıyor yada resmı forumda duyurular kısmından
ya boyle işte rohırrım efendi sen mılllete multi seri açmaya devam et.Sonra bu solon128 sucsuz yere sıldı dıye ıc gecır sımdı de bu cocugun 15. numaralı hesabı var bana ozenıp soygun yapacakmıs yollara cıkmıs şimdi anladım ama bunu biz nasıl bilebilirdikki bizi suçladın ilk seferde mesaj yazdığı için silindiğini biliyorum sonradan buymuş demek ama bunu bilme şansımız yoktu |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 8:06 pm |
|
|
yahu ben bunu 1 hafta önce 1 konuda söylemiştim ama şimdi o konu başlıgını bulamıyorum :D bi bulsam çok sevinecegim |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 8:09 pm |
|
|
onu bize değil akıl hocasına söyleyecen şüpheli oyunculara yazacak herkes herkese multidir diyor demek kanıt değilki |
|
|
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 8:09 pm |
|
|
Kımseye bırsey dedıgım yok.
Sızın arkadaslarınız bunlar mı derken bırseye dıkkat cekmek ıcın yazdım. Adam benımde msnımde eklıydı o kadar muhabbet ettık laflastık bılemeyız elbet ama bundan sonra yapacak seylerımız var.
Bu forumu sadece kartal sen kullanmıyorsun degıl mı ustune alınıyorsunda.Zaten kımsenın ustune alınmasına gerek yok ortaya soylenen bır laf bende alınıyorum ustume.
Su belgraıtınde genc_kaptanın uzerınden yaptıgı ıtıraflarda curumus oldu degıl mı rohırrım bılmem kac
Dur konu baslıgını degisitiriyim millet cok yanlıs anlıyacak.
En son guzatfi'lbahr tarafından Salı Ekim 21, 2008 8:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 8:12 pm |
|
|
- guzatfi'lbahr demiş ki:
- Kımseye bırsey dedıgım yok.
Sızın arkadaslarınız bunlar mı derken bırseye dıkkat cekmek ıcın yazdım. Adam benımde msnımde eklıydı o kadar muhabbet ettık laflastık bılemeyız elbet ama bundan sonra yapacak seylerımız var.
Bu forumu sadece kartal sen kullanmıyorsun degıl mı ustune alınıyorsunda.Zaten kımsenın ustune alınmasına gerek yok ortaya soylenen bır laf bende alınıyorum ustume.
Su belgraıtınde genc_kaptanın uzerınden yaptıgı ıtıraflarda curumus oldu degıl mı rohırrım bılmem kac işte orada yanlış belgariad açıklamasında zaten multi olduğunu söylemişti genç kaptanın multisi ama kanıt olmadığı için çöp niteliğinde isyanlar bize yıkılmak istendiğinde dedik kanıt yok bizi banladılar belgariadın ss sini bu yüzden koydum gençkaptanı suçlamak için değil |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 9:46 pm |
|
|
Rohirrim yapmış olabilir o multileri ama Saruhandaki Belgrad yapan kişi belli ztn Rohirrim Siofluydu 2 siof kasabasını isyanla alıp bizlere söven kötüleyen Roh olamaz,yapan çok iyi belli ... |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 9:53 pm |
|
|
Belgirad'ın rohirrim olduğuna inanmıorum.. bence sizde inanmayın..
rohirrim fransada doğup büyüdüğü için türkçe cümleler kurarken biraz zorlanıor herkesde farkındadır bu durumun oysaki belgirad'ın resmi forumda yaptığı açıklamalara bakıldığında gayet rahat cümle kurduğu rohrrimle yazı şekli karşılaştırıldığında bariz ortadadır..
bu multilerin bir kişiye ait olduğu kanaatinde değilim en azından 1 kişiye aitse bile bu rohhirrim deildir.. buna eminim..
1 İnsanı karalamak çok basittir..Siz Karalayan Olmayın..Aksine Aydınlatan Olun.. Ama Bilip Bilmedende Lamba Görevi Oynamak Saçma..
Saygılarımla..
Mısra.. |
|
|
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 9:56 pm |
|
|
karalanan bırsey yok choup'un yanı admının taramasından cıkan sonuc
sonucu yorumlamakta herkese ozgu bazısı savunur ınanmaz bazısı ınanır ama gercek suku yazı stılı mtılı bılmez kımse ama choup taramasını bılır herkes.
belgraid1 rohırrıme aıtmıs belgraid degil sanırım taramada o cıkmamıs cunku. o yuzden sonundaki 1 işi bozuyor.
ama bu rohırrımın multi sericisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bizde choupun yalancısıyız yalansa tabı |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 10:39 pm |
|
|
Tarama sonucu Belgrad ban yemediki hala oyunda ! o belgrad1 o multi olabilir ama aslı kime sahip herkes biliyor ... |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 10:43 pm |
|
|
kime sahip herkes biliyor kime sahip herkes biliyor bu nedir nedir yahu
herkes biliyormuş
ee ben bilmiyorum
belgraidin sahibi kim ??
bilmeyen biri olarak cevap bekliyorum,
tiyatro yapar gibi cümleler kurmayın
herkes biliyor görüceksinizi yarın görüceksin
vs... |
|
|
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Salı Ekim 21, 2008 10:45 pm |
|
|
hişt nico fena kızdırmıslar seni
ama bakma sen bunlara boyle herkes bılıyor kaos olur açıklarsam falan filan gibi soylemleri yapanlar asıl hıcbırsey bılmıyenler
bakma sen bız bunlar pembe dızı nıyetıne ızlıoruz. |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 4:25 am |
|
|
Ben bu foruma mesaj yazmıyordum sadece Guzat'a bir uyarıda bulunmak istedim, Eğer harcamaya niyetli fazla nefesin yoksa bence daha fazla yazma. İsyan eden kişinin nicki Belgariad idi, 1 yoktu sonunda, nasıl silinen hesaplar comefromhell'e ait değilse muhtemelen ilgisi olmayabilir. Comefromhell11 Rohirrim13 nickli kişinin sonunu getirmiştir ne yazık ki sorun şu ki muhtemelen hiç biriniz Comefromhell11'in foruma açtığı mezarlık başlıklı rp yi okuyamadınız ama ben okudum, demek türkçe cümlelerde zorlanıyor... ama güzel küfür ediyor admin sadece comefromhell11 in silinmesini istemiş sağolsun Choup multi taraması yapmış ve beraberinde bir sürü isim silmiş Rohirrim13 de dahil...ne yazıkki bu sefer multilerinin arasına kendi hesabını karıştırmış... üzülecek bir şey yok sadece artık şu adaletsiz kavramınızı biraz sorgulayın derim. Multi yapmak, başkasının mesajını forumda yayınlamak, banlıyken foruma mesaj yazmak, küfür etmek, hakaret etmek, konuyu amacından saptırıp uyarılara rağmen devam etmek ban yemek için yeterli sebepler değil mi? Sizin buralarda olmayabilir sizin burda başka kurallar geçerli forum yöneticilerinizin açtığı başlıklardan belli %80inde ''şerefsiz'' ''zombik'' gibi kelimeler geçiyor,mazur görün siz rahatlıkla kullandığınız için bende zikrediyorum, sizin buranın kurallarıyla yasak değil demekki:) Bu davranışlarınıza ben Solon'un yerinde olsam aynı şekilde cevap veririm Düşünsenize Resmi foruma başlık açılmış bipppppppp son nokta ne yaparsınız merak ediyorum... Haydi kolay gelsin 5 ay sonra hala burdaysanız belki bir mesaj daha yazarım Not: biiip kısmını ben yazmadım otomatik olarak editlendi demekki sadece forum yöneticileri yazabiliyor oda süper |
|
|
|
geldim
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 7:37 am |
|
|
- Sunshinesoveryou demiş ki:
- Ben bu foruma mesaj yazmıyordum sadece Guzat'a bir uyarıda bulunmak istedim, Eğer harcamaya niyetli fazla nefesin yoksa bence daha fazla yazma.
İsyan eden kişinin nicki Belgariad idi, 1 yoktu sonunda, nasıl silinen hesaplar comefromhell'e ait değilse muhtemelen ilgisi olmayabilir. Comefromhell11 Rohirrim13 nickli kişinin sonunu getirmiştir ne yazık ki sorun şu ki muhtemelen hiç biriniz Comefromhell11'in foruma açtığı mezarlık başlıklı rp yi okuyamadınız ama ben okudum, demek türkçe cümlelerde zorlanıyor... ama güzel küfür ediyor admin sadece comefromhell11 in silinmesini istemiş sağolsun Choup multi taraması yapmış ve beraberinde bir sürü isim silmiş Rohirrim13 de dahil...ne yazıkki bu sefer multilerinin arasına kendi hesabını karıştırmış... üzülecek bir şey yok sadece artık şu adaletsiz kavramınızı biraz sorgulayın derim. Multi yapmak, başkasının mesajını forumda yayınlamak, banlıyken foruma mesaj yazmak, küfür etmek, hakaret etmek, konuyu amacından saptırıp uyarılara rağmen devam etmek ban yemek için yeterli sebepler değil mi? Sizin buralarda olmayabilir sizin burda başka kurallar geçerli forum yöneticilerinizin açtığı başlıklardan belli %80inde ''şerefsiz'' ''zombik'' gibi kelimeler geçiyor,mazur görün siz rahatlıkla kullandığınız için bende zikrediyorum, sizin buranın kurallarıyla yasak değil demekki:) Bu davranışlarınıza ben Solon'un yerinde olsam aynı şekilde cevap veririm Düşünsenize Resmi foruma başlık açılmış bipppppppp son nokta ne yaparsınız merak ediyorum... Haydi kolay gelsin 5 ay sonra hala burdaysanız belki bir mesaj daha yazarım
Not: biiip kısmını ben yazmadım otomatik olarak editlendi demekki sadece forum yöneticileri yazabiliyor oda süper
aynı hassasiyeti MALUM kişilerin ban yeme korkusu olmadan ettiği hakaretlerde de göstermenizi isterdik sayin sun aşağıdaki linkten bakabilirsiniz baktiktan sonra gördüklerinizi buraya yazarsanız seviniriz
https://kralliklar.all-up.com/osmanly-ymparatorluou-f2/bodfa-cevap-t3927.htm |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 10:54 am |
|
|
Yaw
En son Rohirrim10 tarafından Çarş. Ekim 22, 2008 3:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 10:56 am |
|
|
En son Rohirrim10 tarafından Çarş. Ekim 22, 2008 3:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 10:59 am |
|
|
Allah askina bi bakin foruma benim mesajlarima bide o serinin cevaplarina |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 11:11 am |
|
|
ahh ahh
En son Rohirrim10 tarafından Çarş. Ekim 22, 2008 3:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
wadaaaa
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 11:28 am |
|
|
Tabi bende george bush |
|
|
|