|
Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
ahmetseker
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 12:45 pm |
|
|
- Alıntı :
- Ben bu foruma mesaj yazmıyordum sadece Guzat'a
bir uyarıda bulunmak istedim, Eğer harcamaya niyetli fazla nefesin yoksa bence daha fazla yazma. İsyan eden kişinin nicki Belgariad idi, 1 yoktu sonunda, nasıl silinen hesaplar comefromhell'e ait değilse muhtemelen ilgisi olmayabilir. Comefromhell11 Rohirrim13 nickli kişinin sonunu getirmiştir ne yazık ki sorun şu ki muhtemelen hiç biriniz Comefromhell11'in foruma açtığı mezarlık başlıklı rp yi okuyamadınız ama ben okudum, demek türkçe cümlelerde zorlanıyor... ama güzel küfür ediyor admin sadece comefromhell11 in silinmesini istemiş sağolsun Choup multi taraması yapmış ve beraberinde bir sürü isim silmiş Rohirrim13 de dahil...ne yazıkki bu sefer multilerinin arasına kendi hesabını karıştırmış... üzülecek bir şey yok sadece artık şu adaletsiz kavramınızı biraz sorgulayın derim. Multi yapmak, başkasının mesajını forumda yayınlamak, banlıyken foruma mesaj yazmak, küfür etmek, hakaret etmek, konuyu amacından saptırıp uyarılara rağmen devam etmek ban yemek için yeterli sebepler değil mi? Sizin buralarda olmayabilir sizin burda başka kurallar geçerli forum yöneticilerinizin açtığı başlıklardan belli %80inde ''şerefsiz'' ''zombik'' gibi kelimeler geçiyor,mazur görün siz rahatlıkla kullandığınız için bende zikrediyorum, sizin buranın kurallarıyla yasak değil demekki:) Bu davranışlarınıza ben Solon'un yerinde olsam aynı şekilde cevap veririm Düşünsenize Resmi foruma başlık açılmış bipppppppp son nokta ne yaparsınız merak ediyorum... Haydi kolay gelsin 5 ay sonra hala burdaysanız belki bir mesaj daha yazarım Sen hangi alemde hayatını sürdüyorsun sun? Hala kendini kabul ettiremedin mi zombispora da gelip buraya saldırıyorsun? Multi taraması yapılmış bu forumu kullanan kişilerden 1 tanesi silinmiş sen de gelip bizi multicilikle suçluyorsun. Mezarlıkta gezip de silinen kaç tane multici olmuştur allah bilir. Başkasının mesajı yayınlanınca senin terbiyen mi bozuluyor sanane, adam yayınlarsa yayınlar. hakaret demişsin, bana bu forumu kullanıp mezarlıkta hakaret eden birinin bir tane ekran görüntüsü koy bakalım. olsa olsa zombilerle veya senin gibi sonradan zombileşenlerle tartışırken haklı çıkmaya başlayan birini banlamıştır senin o yalakalığını yağtığın başzombik.
Burdaki başlıkların %80'inde zombik, bipppppppp gibi sözler geçiyormuş demişsin demek ki hepsini okuıyorsun aferim devam et. birincisi zombi bir hakartet değildir, cranberries grubunun zombi diye bir parçası vardır, tüm dinyada da dinlenir senin dandik kitabında senin hoşuna gitmeyen tüm sözcükler hakaret tanımına girebilir ama maalesef normalde böyle bir şey yok. ama mesela benim kitabımda en büyük hakaret yalakalıktır, yani senin burda yaptığın şey.
bipppppppp sözcüğü solon için kullanıldı. birincisi bu şahsiyet bu forumda yok, bu yüzden kimseye hakaret edilmiyor. birisi burda dani_dd için bipppppppp dese hakaret mi olur? hayır tabi ki çünkü burda öle biri yok. küfür edilse o başka. can yücel bir gün hakaret davasından mahkemeye çıkar, hakim sorar sen neden bu adama x dedin der o da x'e x'ten başka ne denir ki diye cevap verir. Ben de burda aynısını solon için diyorum, bipppppppp şerefsizden başka ne denir?
Senin a yalakalığını yaptığın admin ki edirne beylerbeyini tehdit eden, kendi ülkesinin kadılarını ve oyuncularını sildirmek için can atan, bulgar işgalcilere zarar vermek için yapmadığını kendi ülkesinin oyuncularına yapan, forumunu yönettiği ülkenin topraklarına daha ayak dahi basmamamış olan, en küçük bahanede muhalif sesleri susturmak için elinden geleni yapan...her gün bunları tekrarlayan bir forum adminidir senin o yalakalığını yaptığın zorba şahsiyet, burda gördüğün ve çekemediğin forum da insanların bunların hepsinin bilincinde olduğunun bir kanıtıdır.
Bu arada 5 ay sonra da buraya gelme, mümkünse hiç gelme, etraf yalakaların salyası sümüğüyle doluyor sonra. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 1:24 pm |
|
|
Yahu ben kalktım kartalın istifa nedenini yazdım adam süresiz banladı.EE ben orda birebir alıntı yapıp yayınlamadımki istifa sebebini açıkladım.Cümlede şu kartal banlı olmadığı için yazamıyor.Divandaki şundan şundan dolayı istifa etmiştir yazdım.Başkasının mesajını yayınlamak suçtur dio.Ulan o zaman bazılarınız o forumda mevlananın sözlerini yayınlıyor onlarınıda başkasının mesajını yayınlamaktan süresiz banlasına ha bu arada resmi forumda umrumda deil çokta tın.Burası bana yeter |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 1:29 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Yahu ben kalktım kartalın istifa nedenini yazdım adam süresiz banladı.EE ben orda birebir alıntı yapıp yayınlamadımki istifa sebebini açıkladım.Cümlede şu kartal banlı olmadığı için yazamıyor.Divandaki şundan şundan dolayı istifa etmiştir yazdım.Başkasının mesajını yayınlamak suçtur dio.Ulan o zaman bazılarınız o forumda mevlananın sözlerini yayınlıyor onlarınıda başkasının mesajını yayınlamaktan süresiz banlasına ha bu arada resmi forumda umrumda deil çokta tın.Burası bana yeter
|
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 3:27 pm |
|
|
- wadaaaa demiş ki:
- Tabi bende george bush
Tipinden belli |
|
|
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 3:28 pm |
|
|
boş boş konusuyorsun birde açıklama yapmışsın.
Bizde yedik hadı hadı sağdan git kıvırtmadan gitte millet laf atmasın rohirrim |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 3:31 pm |
|
|
Hosgeldin...Nasilsin... |
|
|
|
guzatfi'lbahr
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 3:36 pm |
|
|
- Rohirrim10 demiş ki:
- Hosgeldin...Nasilsin...
Boş adam olduğu nerden belli boş boş konusuyor işte.
Başlıkta başka cevap vermiyecem rohırrım pis çamaşırların döküldü ortaya bence temizlemek için bu sefer koslada fayda etmiyecek...
Sen en iyisi ace filan al....
terbiyesiz olduğunu biliyoruz come serilerinden ettiğin küfürlerdende o yuzden senden normal insan gibi bir yaklasım bekleyen yok..
Devam et sen hadı canım baska cınlerınde silinir ne de olsa.diğer multicilerde bir gün bir yerden patlak vereceklerdir emin ol buna. |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 4:35 pm |
|
|
Comefromhell'in ismini alman bile terbiyesizliktir. Bölücüsün... multici hain silindin ve intikamını almak istedin. bu kadar basit tabi haklısın bu konuda,sırf forumda banlı olduğun halde mesaj yolladığın için silinmek gerçekten haksızlık fakat bunu değişik bir şekilde salon128 i protesto edebilirdin hadi şimdi hesap açmaya devam et sen... |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 5:44 pm |
|
|
Ikonce dusumdum ve dedimki ben bi lokantanin kafesinde bu multilere girmeyi deneyim sifreleri 000000 dir yada adlaridir.... Sonra girdim bunlarin hesaplarina kontrol ettim filan baktim.... Sonra dedim...Olum rohirrim sen bole bi firsat gecmis eline....Osmanlinin yararina kullan olm dedim kendi kendime.... Sonra zaten ben dostlarimin yaninda yasamak istiyodum...Kirklarelinde degil..... Ozaman evimden bu multileri osmanlinin yararlarina kullanabilirim dedim ve evde girdim bu hesaplara........ Sonra silindim ve yeni bi hesap actim.... Ve bu simdiki yasayan rohirrim10 ve rohirrim15 degil onlari devredicem birine..... Ceviz usta...Bi dinle sonra bak... |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 9:09 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
-
- Alıntı :
- Ben bu foruma mesaj yazmıyordum sadece Guzat'a
bir uyarıda bulunmak istedim, Eğer harcamaya niyetli fazla nefesin yoksa bence daha fazla yazma. İsyan eden kişinin nicki Belgariad idi, 1 yoktu sonunda, nasıl silinen hesaplar comefromhell'e ait değilse muhtemelen ilgisi olmayabilir. Comefromhell11 Rohirrim13 nickli kişinin sonunu getirmiştir ne yazık ki sorun şu ki muhtemelen hiç biriniz Comefromhell11'in foruma açtığı mezarlık başlıklı rp yi okuyamadınız ama ben okudum, demek türkçe cümlelerde zorlanıyor... ama güzel küfür ediyor admin sadece comefromhell11 in silinmesini istemiş sağolsun Choup multi taraması yapmış ve beraberinde bir sürü isim silmiş Rohirrim13 de dahil...ne yazıkki bu sefer multilerinin arasına kendi hesabını karıştırmış... üzülecek bir şey yok sadece artık şu adaletsiz kavramınızı biraz sorgulayın derim. Multi yapmak, başkasının mesajını forumda yayınlamak, banlıyken foruma mesaj yazmak, küfür etmek, hakaret etmek, konuyu amacından saptırıp uyarılara rağmen devam etmek ban yemek için yeterli sebepler değil mi? Sizin buralarda olmayabilir sizin burda başka kurallar geçerli forum yöneticilerinizin açtığı başlıklardan belli %80inde ''şerefsiz'' ''zombik'' gibi kelimeler geçiyor,mazur görün siz rahatlıkla kullandığınız için bende zikrediyorum, sizin buranın kurallarıyla yasak değil demekki:) Bu davranışlarınıza ben Solon'un yerinde olsam aynı şekilde cevap veririm Düşünsenize Resmi foruma başlık açılmış bipppppppp son nokta ne yaparsınız merak ediyorum... Haydi kolay gelsin 5 ay sonra hala burdaysanız belki bir mesaj daha yazarım Sen hangi alemde hayatını sürdüyorsun sun? Hala kendini kabul ettiremedin mi zombispora da gelip buraya saldırıyorsun? Multi taraması yapılmış bu forumu kullanan kişilerden 1 tanesi silinmiş sen de gelip bizi multicilikle suçluyorsun. Mezarlıkta gezip de silinen kaç tane multici olmuştur allah bilir. Başkasının mesajı yayınlanınca senin terbiyen mi bozuluyor sanane, adam yayınlarsa yayınlar. hakaret demişsin, bana bu forumu kullanıp mezarlıkta hakaret eden birinin bir tane ekran görüntüsü koy bakalım. olsa olsa zombilerle veya senin gibi sonradan zombileşenlerle tartışırken haklı çıkmaya başlayan birini banlamıştır senin o yalakalığını yağtığın başzombik.
Burdaki başlıkların %80'inde zombik, bipppppppp gibi sözler geçiyormuş demişsin demek ki hepsini okuıyorsun aferim devam et. birincisi zombi bir hakartet değildir, cranberries grubunun zombi diye bir parçası vardır, tüm dinyada da dinlenir senin dandik kitabında senin hoşuna gitmeyen tüm sözcükler hakaret tanımına girebilir ama maalesef normalde böyle bir şey yok. ama mesela benim kitabımda en büyük hakaret yalakalıktır, yani senin burda yaptığın şey.
bipppppppp sözcüğü solon için kullanıldı. birincisi bu şahsiyet bu forumda yok, bu yüzden kimseye hakaret edilmiyor. birisi burda dani_dd için bipppppppp dese hakaret mi olur? hayır tabi ki çünkü burda öle biri yok. küfür edilse o başka. can yücel bir gün hakaret davasından mahkemeye çıkar, hakim sorar sen neden bu adama x dedin der o da x'e x'ten başka ne denir ki diye cevap verir. Ben de burda aynısını solon için diyorum, bipppppppp bipppppppp başka ne denir?
Senin a yalakalığını yaptığın admin ki edirne beylerbeyini tehdit eden, kendi ülkesinin kadılarını ve oyuncularını sildirmek için can atan, bulgar işgalcilere zarar vermek için yapmadığını kendi ülkesinin oyuncularına yapan, forumunu yönettiği ülkenin topraklarına daha ayak dahi basmamamış olan, en küçük bahanede muhalif sesleri susturmak için elinden geleni yapan...her gün bunları tekrarlayan bir forum adminidir senin o yalakalığını yaptığın zorba şahsiyet, burda gördüğün ve çekemediğin forum da insanların bunların hepsinin bilincinde olduğunun bir kanıtıdır.
Bu arada 5 ay sonra da buraya gelme, mümkünse hiç gelme, etraf yalakaların salyası sümüğüyle doluyor sonra. Oww nerene bastım şekercim kuyruğuna mı? Adab-ı muaşeret kurallarından haberin var mı bir oku istersen madem yalaka demek sizde yasak değil o zaman sen kimin yalakasısın başkasının kurduğu forumun linkini kendi profiline koyacak kadar? sana cevap vermek bile seviyene inmektir. Kendime çok kızacağım bunun için ama olsun bir de şey derler Havlayan it ısırmaz Havla Şekercim havla |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 9:21 pm |
|
|
Konu ile ilgisiz ama
ADABI MUAŞERET KURALLARI
AHLAK VE MANEVİYAT LONCASINDA MEVCUTTUR.
DİLEYEN ARKADASLAR BAKABİLİRLER..
LONCA HERKESE AÇIKTIR.. |
|
|
|
geldim
|
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 9:22 pm |
|
|
Sevgili sunshine,
Ben bu tür konuşmaların ve ithamların daniskasını görmüş adamım bunlar bende bir şey uyandırmaz. Ama sana kısaca bir tutarlılık dersi vereyim. Adabı muaşeret kurallarını senin şu son cümlelerine baktığımda en son öğrenilecek kişinin sen olduğu belli oluyor.
- Alıntı :
- sen kimin yalakasısın başkasının kurduğu forumun linkini kendi profiline koyacak kadar?
bu forumu kimin kurduğunun bir önemi yok, bu forum bu forumu kullananlarındır. ama senin o forumun solonun malıdır ordaki herkes de onun malıdır. sen bunlardan birisin.
- Alıntı :
- sana cevap vermek bile seviyene inmektir.
benim seviye nerde bilmiyorum ama magmaya kadar gittin o son cümlelerle
sana son bir tavsiye daha vereyim güneşkremim, senin ağababaların hanım ağaların benimle laf yarıştırmaz sen daha yeni gncarplz'sin daha çok pişmen lazım. hadi şimdi yallah tazzik |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 9:31 pm |
|
|
- Sunshinesoveryou demiş ki:
Oww nerene bastım şekercim kuyruğuna mı? Adab-ı muaşeret kurallarından haberin var mı bir oku istersen madem yalaka demek sizde yasak değil o zaman sen kimin yalakasısın başkasının kurduğu forumun linkini kendi profiline koyacak kadar? sana cevap vermek bile seviyene inmektir. Kendime çok kızacağım bunun için ama olsun bir de şey derler Havlayan it ısırmaz Havla Şekercim havla sizin adabı bilmem neyden anladıgınızı ben bizat bildigim için ahmetşekere bu konuda katılmak zorunda kalıyorum kendi seviyenizi çok güzel belli etmekte gösterdiginiz üstün başarıdan dolayı size üstün hizmet madalyasını uygun görürler sanırsam
artık geldiniginiz yere desem şimdi beni kovuyormusunuz diyeceksiniz bende size diger mezarlıga bakmanızı söyleyecegim
size laf yetiştirmek gibi bir niyetim yok sadece adabı bilmem neyden bahsettiniz ancak önce bir aynaya bakın ama lütfen hileli ayna olmasın bazı aynalar sizi oldugunuzdan büyük gösterir ama sadece göz yanılmasıdır ..:
ha bu arada birde her fırsatta bana ben haber güvercini diyilim diyordunuz ancak şimdi yazdıklarınızı okuyunca cidden degilmişsiniz o yüzden sizden özür dilemem gerekecek |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 11:32 pm |
|
|
- Alıntı :
- benim seviye nerde bilmiyorum ama magmaya kadar gittin o son cümlelerle
sana son bir tavsiye daha vereyim güneşkremim, senin ağababaların hanım ağaların benimle laf yarıştırmaz sen daha yeni gncarplz'sin daha çok pişmen lazım. hadi şimdi yallah tazzik Haddini aşma derim |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Çarş. Ekim 22, 2008 11:43 pm |
|
|
5 ay sonra Ağzınızın Payı lokantasına gene bekleriz, müşteri memnuyeti bizler için çok önemlidir; geldiğiniz için teşekkürler, afiyet ŞEKER olsun. |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Perş. Ekim 23, 2008 10:01 am |
|
|
bide buraya karısıyorlar ya töbe töbe... |
|
|
|
belgariad
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Perş. Ekim 23, 2008 12:11 pm |
|
|
Durun sakin olun millet. Kuyuya bir taş attım kimse çıkaramadı Foruma uğramayalı herkes birbirine girmiş Ben aslında Prens in cebindeki parasının yarısına karşılık kiraladığı biriyim. O kadar parayı cebe indirdikten sonra partisinin adı kötüye çıktı diye ve partisini masum olarak göstermek için siof reisleri olan kasabalarda isyanlar çıkarttırarak (menemende ases tutulmuyordu ve bergamada 1 ases tutuluyordu ki işim kolaylaşsın ) aslında tuzağa düşürüldüğümünü ve iftiraya uğradıklarını göstermeye çalışmamı istedi.Bir de ubnları kaptanın üzerine yıkarsan tamamdır hem biz yırtarız hem de kaptan lekelenmiş olur dedi.Prens öyle değil mi adamım Tabi bi düşünün 2500 akçe ücret az değil Ben de ok dedim ama baktım işler ciddi boyutlara ulaşıyor dürüstlük gibisi yoktur deyip itiraflara başladım Prens paranın üzerine 1 bardak su iç ve unutma: isyancılara güvenilmez |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Perş. Ekim 23, 2008 12:27 pm |
|
|
İşin suyu çıktı.Bana kalırsa ne kaptan ne prens suçlu sen ortalığı karıştırıyorsun.Ayrıca senin gerçk belgariad olduğunu nerden bilicez |
|
|
|
belgariad
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Perş. Ekim 23, 2008 12:31 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- İşin suyu çıktı.Bana kalırsa ne kaptan ne prens suçlu sen ortalığı karıştırıyorsun.Ayrıca senin gerçk belgariad olduğunu nerden bilicez
Diğer forumdan zombinin teki banlamasaydı anlardın gerçeği olduğumu
Biraz reklam gibi olacak ama :
23-10-2008 04:29 : Soyduğun kişi Tenekeci sahip olduğu 587,00 akçe. 20-10-2008 04:28 : Soyduğun kişi Onurhan123.. sahip olduğu 0,00 akçe. 11-10-2008 04:33 : Soyduğun kişi Sweeny_todd sahip olduğu 285,50 akçe ve bazı eşyalar.
Bu da hırsız arkadaşlarıma bir örnek, kötü örnek olmasın ama |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Perş. Ekim 23, 2008 1:42 pm |
|
|
Aman Ne büyük Marifet Yapmışsın..Yahu Dengesizleri Almayın Şu forumun Kapısından Diorum Ama, Bu seferlik seni es geçmişler Affet.. Yani Konu Neyy Sen Ne diorsun... Geliorsun Yine Prens Kaptan.. Başka İşiniz yokmu Sizin..Prens Kaptan Felan Sakız Oldu Yeter Çiğneye Çiğneye.. |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Perş. Ekim 23, 2008 7:15 pm |
|
|
- belgariad demiş ki:
- Durun sakin olun millet. Kuyuya bir taş attım kimse çıkaramadı Foruma uğramayalı herkes birbirine girmiş
Ben aslında Prens in cebindeki parasının yarısına karşılık kiraladığı biriyim.
O kadar parayı cebe indirdikten sonra partisinin adı kötüye çıktı diye ve partisini masum olarak göstermek için siof reisleri olan kasabalarda isyanlar çıkarttırarak (menemende ases tutulmuyordu ve bergamada 1 ases tutuluyordu ki işim kolaylaşsın ) aslında tuzağa düşürüldüğümünü ve iftiraya uğradıklarını göstermeye çalışmamı istedi.Bir de ubnları kaptanın üzerine yıkarsan tamamdır hem biz yırtarız hem de kaptan lekelenmiş olur dedi.Prens öyle değil mi adamım
Tabi bi düşünün 2500 akçe ücret az değil Ben de ok dedim ama baktım işler ciddi boyutlara ulaşıyor dürüstlük gibisi yoktur deyip itiraflara başladım Prens paranın üzerine 1 bardak su iç ve unutma: isyancılara güvenilmez Olm herseyi belgariad itiraf etti.Yani genc_kaptan bikere ondan geri hesabi alcak dedi bize benden alabilir dedi.Artik sana inanmayiz kaptan i derya |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Perş. Ekim 23, 2008 7:23 pm |
|
|
İNSANIN AYNASI LAFLARIDIR !!!! ANLAYANA BU YAZDIKLARIM!!!! |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Perş. Ekim 23, 2008 7:27 pm |
|
|
Kaptan abi ki sana hep kaptan abi yada abi demisimdir saygidan yani artik yaz tamamda belgariad itiraf etti yani artik bisey desende yok yani genc_kaptan belgariadin hesabina girerek neler yaptignida ogrendik.Bide MSNde hic goremiyom seni engelledin mi beni Yani artik yapmana gerek yok bak msn inden engellemeyi kaldir konusalim yaw lutfen ama yani.... Aslinda belgariad itiraf etmeden once ondan hesabi alicaktin ..... Ki abi yani bosver bu isleri olur mu? Bu arada senin annen cucurbitanin birden kac cocugu oldu anlamiyom kocasida yok |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? Perş. Ekim 23, 2008 7:45 pm |
|
|
bu belgrad dene şahıs Maxim16 olmasın? bunlarında neyin nesi olduğu belli değil yaw. |
|
|
|
|
Arkadaslarımıza dıkkat etmek lazım? |
|
|