kaansabri
|
Konu: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:30 pm |
|
|
YAZMIYORUM
En son kaansabri tarafından Ptsi Kas. 24, 2008 7:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:38 pm |
|
|
Devam devan................ |
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Ptsi Kas. 24, 2008 7:01 pm |
|
|
kaan sabrı sen hıc tarıh bılmezmısın arabıstan yunanıstan ve anadolu harıcındekı osmanlı topraklarının valılerı o sehrın ılerı gelenlerı tarafından secılır. vede bole sallayarak egonu sısırıon edıyon devam et nasolsa bıgun sondurecek bırı cıkar... |
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Ptsi Kas. 24, 2008 7:03 pm |
|
|
- rehaxx demiş ki:
- kaan sabrı sen hıc tarıh bılmezmısın arabıstan yunanıstan ve anadolu harıcındekı osmanlı topraklarının valılerı o sehrın ılerı gelenlerı tarafından secılır. vede bole sallayarak egonu sısırıon edıyon devam et nasolsa bıgun sondurecek bırı cıkar...
ya buradaki olaylar gerçek değil hem boşver yazmıyorum yolcu mesaj attı |
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Ptsi Kas. 24, 2008 7:04 pm |
|
|
en ıyısını yaparsın:Dnese sen ıstıyosan yaz ben nasolsa senı ıkna edemıcem farklılıklar zengınlıgımdır dıyelım ve devam edelım ama bazı bılgı hatalarını duzeltrım yazarsan haberın olsun:D |
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Ptsi Kas. 24, 2008 7:07 pm |
|
|
tamam yazmıyorum:) bu arada abuzittini oku bak o daha güzel:D |
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Salı Şub. 10, 2009 7:54 pm |
|
|
Tüh göremedim yaa:( |
|