|
Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 08, 2008 7:29 pm |
|
|
düssün ama lollipop lil waynenin sarkisindaki lollipopsa düssün alttakinin basinada winnie pohh düssün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 08, 2008 7:36 pm |
|
|
anam gis onu nasil tasiyim balini alabilirim ama basina yildiz kaydi gökten yürek yandi dilden hahaahah
alttakinin basina zaranin sarkisindaki hastanesinin önündeki incir agaci düssün |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 08, 2008 10:47 pm |
|
|
pop tercihimdir alttakinin başına sumo güleşçileri düşsün |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 08, 2008 11:00 pm |
|
|
:S eer ezilmezde hayatta kalabilirsem seninde başına kurbanlık koyunlar düşsün! |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 08, 2008 11:21 pm |
|
|
düşsün tabi beleşee keseerim gasabımda
alttakinin başına kardanadam düşsün emi |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 09, 2008 12:37 am |
|
|
anam dondum yapma barlation kardanadam felan attakinin basina sagopanun neyim varqi rapten gari sözü düssün yeah rap |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 09, 2008 12:47 am |
|
|
don don bir yudumluk aşkım deli şarhoş, komplo ordularım gardiyanlarım neyim warki rapten gari bak bizde bilioz az biraz rap ( bööle bişidi ama )
attakinin başına pc kasam düşsün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 09, 2008 1:01 am |
|
|
anam gine bana düstü kafam kalmadi artik attakinin basina televizyon düssün |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 09, 2008 1:07 am |
|
|
zaten küçükken düşmüştü bidaha düşmesin
alttakinin başına bayram şekeri yağsın. |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 09, 2008 1:11 pm |
|
|
aminnn saol canım alttakinin başına bayram parası yağsın |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 09, 2008 1:37 pm |
|
|
sende saolll
alttakinin başına 5 ton çimonto düşsün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 09, 2008 8:30 pm |
|
|
oooofff ezdiniz beni yaa
alttakinin basina deve kusu düssün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Çarş. Ara. 10, 2008 12:53 am |
|
|
nayir nolamaz bunu bana yapamassin giss qanqa alttakinin basina ak sakalli dede düssün |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Çarş. Ara. 10, 2008 2:27 pm |
|
|
hayl gücüne hayranım düşsün bari napalım
alttakinin üstüne bonibonlar düşsün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Çarş. Ara. 10, 2008 2:34 pm |
|
|
ayyhh cok severim saol epicim
alttakinin basina yapraklar düssün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 12:50 am |
|
|
düssünde yesilmi sarimi yaprak hangi renkk düascek nese yesil düssün alttakinin basinaa dondurma düssünn(ayhh cnm cekti yaf banami düsse neyy) |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 12:53 am |
|
|
:D:D olmaz bana düştü aldım kabul ettim :
alttakinin başına şişe düşsün ama içi boş olcek:) |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 12:57 am |
|
|
offf kafam bari ici dolu olsaydi dondurmayida kaptirdik tühh alttakinin basina zekeriya beyaz düssün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 1:11 am |
|
|
gülsahhhh qanqa ne yaptin giss
cin halki düsse bukadar olmazdi yaa
alttakinin basina kanarya düssün |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 1:17 am |
|
|
eyw:D
snnde başına kediceik aaa pardon aslan düşsün emi habibi ya habip |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 6:23 pm |
|
|
amann allah korusun
valla basima ata demirer bile düsebilir
ama aslan pardon kedicik asla düsemezz
alttakinin basina habibinin kalbi düssün |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 8:42 pm |
|
|
Çok lazımdı :D Alttakinin başına bişi düşmesin |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 9:10 pm |
|
|
Saolasın Fransuva
alttaki ben fransuva kadar iyi kalpli değilim
alttakinin başına 700 kiloluk adam düşsün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 9:50 pm |
|
|
owwwww öldüm yaffff alttakinin basinaaa elma düssün |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 9:58 pm |
|
|
o elmayla yerçekimini bulan 2. insan olurum Alltakine yağmur düşsün ( nasıl oluyorsa ) |
|
|
|
|
Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) |
|
|