|
Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
barlation
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 10:39 pm |
|
|
düşsün bakalm
alttakinin başına ajdar düşsün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 11:02 pm |
|
|
aaaaa düssün düssün
nane nane nane naneeee
alttakinin basina balonlar düssün renk renk |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 11, 2008 11:46 pm |
|
|
balon balon eyw habibi ya habip..
alttakinin başına 5+1 ses sistemi düşsün |
|
|
|
kronikyorgun
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 12, 2008 12:05 am |
|
|
Alttakinin başına Daradevil düşsün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 13, 2008 1:10 am |
|
|
düssün bakalim alttakin basina gülsahin gülünün gülleri düssünn(dikkat edin soldurmayin güllerimi karismam valla) |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 13, 2008 4:17 pm |
|
|
saol cnmm )
alttakinin başına son model bi laptop düşsün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 15, 2008 4:38 pm |
|
|
oo düssün bakalim cnm alttakinin basina uzaydaki meteor taslarindan düssün |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 15, 2008 4:48 pm |
|
|
canın saolsun düşsün bakalm
alttakinin başına yarım ekmek kokareç düşsün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 15, 2008 4:52 pm |
|
|
sarkisi bari düsseydi barlation naptin sevemm nese düssün alttakinin basina habibinin güzel kalbi düssün(kirilirsaa karismam o kalp) |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 16, 2008 6:34 pm |
|
|
düşsün kırmam merak etme
alttakinin başına pamuk şeker düşsün renk renk ) |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 16, 2008 6:39 pm |
|
|
ayhhh düssün düssün saol epicim
cok severim ama yerken hep yüzüme bulastiririm
alttakinin basina nazar boncuklari düssün
cok severim nazar boncuklarini |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 16, 2008 6:41 pm |
|
|
bi işe yaradıklarını sanmıyorum ama saolasın düşsün bakalım
alttakinin başına kalp yastıklar düşsün(nerden çıktıysa ) |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Çarş. Ara. 17, 2008 9:03 pm |
|
|
aa düssün vallaa alttakinin basina hamburger düssün gözümün önünde resmi duruyo valla bari size düssün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Çarş. Ara. 17, 2008 9:20 pm |
|
|
düssün gülsahim giss
eger gözünün önünde duruyosa gidelim cuma günü
alttakinin basina hindistan cevizi düssün muhahahah |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 1:39 pm |
|
|
allah kafam alttakinni başına recep ivedik düşşün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 3:27 pm |
|
|
ayhh tasiyamam ben onu ahahahah
alttakinin basina cicekler düssün |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 4:02 pm |
|
|
çok romantiksin keşke hep böyle şeyler düşse alttakinin başına sevgi yağmurları düşsün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 4:58 pm |
|
|
saol yagmuru cok severim
alttakinin basina inciler düssün
bayilirim incilere |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 5:30 pm |
|
|
ayhh saol giss qanqaa alttakinin basina ferrari f430 düssün (ay yoksa baanami düsse yaf) |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 5:34 pm |
|
|
düssün düssün hemen bekliyorum hadi
giss sana yada bana farkeder mi bana düsse sen olursun yanimda sana düsse ben
kime düserse düssün müzigi son sese acip eller havaya yapacagimiz kesin
alttakinin basina redbull düssün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 5:35 pm |
|
|
owwwwwwww saol cnmm gis süpersin vallah alttakinin basinaa noel baba düssün |
|
|
|
Dreamlord
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 5:59 pm |
|
|
kafama kimse noel baba atmamıştı sağol alttakininde noel ağacı düşsün noelden gidim |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 6:04 pm |
|
|
ayhh kafam ezdin beni dream ahahaha
alttakinin basina papatyalar düssün |
|
|
|
Dreamlord
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 6:05 pm |
|
|
ah habibi sen olcağını bilseydim ağaç düşürmezdim ne güzel şirin papatyalar alttakinin kafasına habibinin avatardaki güller dökülsün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 6:09 pm |
|
|
dükülsünlerr
alttakinin basina yildiz düssün |
|
|
|
|
Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) |
|
|