|
Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 6:11 pm |
|
|
ayy süper valla alttakinin basina ne düsseki en iyisi sirinler düssün |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 11:30 pm |
|
|
düşsün düşsün alttakinin başına üstteki düşsün |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 11:34 pm |
|
|
yapma allah aşkına çok kilolu ise ezilirim valla şaka yaw şimdi bazı kızlar bunu takıntı yapıp kızıyolar alttakinin başına ne düşsün ne düşsün aha buldum ford kamyon düşsün |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 11:41 pm |
|
|
kamyonmu??insaf insan bi jip der bi limuzin der :D
alttakinin başına tokio hotel grubu düşsün |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 11:45 pm |
|
|
ben herşeyin altından kalktım bundanda kalkarım evel allah alttakinni başına 50 cent düşsün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 18, 2008 11:48 pm |
|
|
vayy düsün düssün candy shop der eller havaya yaparim
alltakinin basina usher düssün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 12:24 am |
|
|
düssün be qanqaaa alttakinin basinada sago düssün |
|
|
|
Dreamlord
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 12:39 am |
|
|
düşmesin tamamen zıt bana alttakinin başına herman li düşsün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 4:22 pm |
|
|
aman o kim neyse düssün bakalim
alttakinin basina Habibi düssün ahahahah |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 4:41 pm |
|
|
ahy düs qanqam düs alttakinin basinaa atom bombasi düssün |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 8:14 pm |
|
|
napalım düşsün bari
alttakinin başına oyun jetonu düşsün |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 8:39 pm |
|
|
kusura akma jeton yeni düştüde alttakinni başına polat alemdar ve çetesi düşsün |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 8:50 pm |
|
|
olabilir son zamanlarda bi korumayla dolaşmak lazım
alttakinin başına zeytinyağlı yaprak dolması düşsün :D |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 9:37 pm |
|
|
hehe düssünn epicim alttakijn basina ansiklopedi düssün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 10:03 pm |
|
|
ansiklopedide dostlugun anlamini aradim
gülsah kelimesi cikti karsima cok sasirdimm
alttakinin basina kamyon düssün yo yooo |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 10:05 pm |
|
|
yo yo naptin yo yoo düsürdün kamyonu attakine mantar düssün bari(nerden ciktiysa) |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 10:32 pm |
|
|
inşallah zewhirsizdir altakinin başına dünya yıkılsın |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 10:59 pm |
|
|
nayir nolamazz
dünya üzerime yikilamazz
Habibi altindan kalkamazz
Ama dünyayi rapiyle sallamadanda duramazz
alttakinin basina raplerim düssün ahahaha |
|
|
|
Dreamlord
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 11:00 pm |
|
|
valla rap hiç sevmem tam zıttım ama senden gelcekse tamam alttakinin başına slash düşsün |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 11:01 pm |
|
|
anlamadım ama düşen le ölene çağre bulunmaz alttakinin başına türk ceza kanunu düşsün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 11:31 pm |
|
|
oooww düssün adamim düssün
icinde büyük rapci ceza gecen hersey kabulüm
alttakinin basinada Habibi düssün
ahahah |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 11:42 pm |
|
|
ohhh kuş gibi hafifi artık liseli rapcı derki şunu 51 cent açamadımı yarışmada kutuyu benim içimden bir ses gelir nedir derseniz hadi liseil git uyu byyy |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Cuma Ara. 19, 2008 11:58 pm |
|
|
ii geceler ii geceler
kovalasin seni tüm Rap severler
o ses ii der kanimca
git uyu hadi devam ederiz sabaha |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 1:11 pm |
|
|
saba oldun ganımca liseli forumda oyunları açınca birde baktı habibi yazmış rapca hadi artık habibi gel gelmessen ben gidiyorum kal sağlıcakla |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 1:17 pm |
|
|
haha unutmussun ne düsecegini kafama
uykunu alamadin sen kanimcaa
ne demis Mc Habibi amaa
hersey biter ama energie bitmez rapci adamdaa
avatarimdaki güller düssün kafanizaa |
|
|
|
|
Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) |