|
Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 1:20 pm |
|
|
vay be çok romantiksin ganımca evet unutmuşum bir şey düşürmeyi kafana ama şimdi aklıma geldi dur geliyor yamaha kamyon düşsün habibini kafasına |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 1:26 pm |
|
|
düssün mc dostumdaa
kalkabilirmiyim altindan acabaa
kamyon düsünce kafamaa
ara veririm rap yazmayaa
alttakinin basinaa
düssün en alasindan bi müslüm babaaa
müslüm baba ne alaka yaaa
neyse anlamadim bosver sallaaa |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 1:29 pm |
|
|
sallaya sallaya beşik olduk dünya da rap işe kudurduk liseli derki bu oyunları beraber kurduk adi el habibi bu oytunları baraber bulduk şimdi elleri havaya koyduk dünyada yeni bir rap penceresi oyduk gerçi bildiğim tek pencere rap bizde rapçı olduk artık yeter liseli derki bu sefer kafı raziz fazla koyduk |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 1:36 pm |
|
|
katilir sana habibi eyy liselii
yeter bugünlük forum kendinden gectiii
biraz ara vermek en iisi bencee
mclerde yorulur sen merak etmeee
düssün alttakinin basinaa
rapl babasi cezaaa |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 5:00 pm |
|
|
ayy ceza düştü başıma
ben istemem alttakinin başına düşsün |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 7:05 pm |
|
|
ben isterim ama 51 cent düşse dahada iyiydi valla alttakini başına kamyon dingili düşsün |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 7:24 pm |
|
|
aw kamyon dingiliyle napiyon liselii nese düssün bakalim alttakinin basinaa alien düssün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 11:16 pm |
|
|
amaa gülsahim naptin giss
ama sen düsürüyosan düssün
alttakinin basina kalbim düssün
qanqaa gel giss gell |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 11:37 pm |
|
|
geldim yeah güzel kalbini tutum alttakin basinaa araba düssün haci murat |
|
|
|
Contes-Gemlik
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) C.tesi Ara. 20, 2008 11:53 pm |
|
|
hacı muro severim biner sahilde turlarım havalı kornasıylaa ohhh sagol alttakinin başına yüzlerce laptop düşsün |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Paz Ara. 21, 2008 1:37 pm |
|
|
nayiir nayirr düsmesinlerrr
alttakinin basina ben düsüyüm emi ahahah |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Paz Ara. 21, 2008 5:39 pm |
|
|
düs emii haha alzttakin basina cikolatadan ev düssün |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Paz Ara. 21, 2008 6:43 pm |
|
|
ya eyw sağol rakıdan ev yokmu:D alttaki üyenin başına talih kuşu düşsün(konmak olucaktı biraz değiştirdim:)) |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 22, 2008 4:54 pm |
|
|
inşalah düşerde büyük ikramiye bize çıksın alttakini başına yaralı kalbim düşsün bakalım kim bu şanslı kişi hahah |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Ptsi Ara. 22, 2008 5:20 pm |
|
|
düşsün yaralarını sarıp geri atarım burdan
alttakinin başına sağlık sıhhat sevgi mutluluk düşsün .. |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 23, 2008 12:52 am |
|
|
ohh süper epi hemen düssün alttakinin basina rakkas rap düssün salla sallaa |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 23, 2008 4:04 pm |
|
|
aboww giss benim sarkim
düssün düssünn
sallaaa sallaaa yer yerinden oyansinn ohhh
sabahtan beri dinliorum qanqaaa
thx gisss
alttakinin basinada sponge bob düssün
hic sevmem kuzenim izlioda ondan esinlendim ahahahah |
|
|
|
gulsah
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 23, 2008 9:18 pm |
|
|
amannnnnnn naptim gis nefret ediyom ondan o sünger bobdannn nese senimi kiriyim düssün alttakinin basina cil cil akceler düssün |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 23, 2008 9:41 pm |
|
|
oh düşsün saol canım )
alttakinin başına bekleyen ödevlerim düşsün |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Salı Ara. 23, 2008 10:57 pm |
|
|
Düşsün düşsün ödevlerinde eğer öretmene gösterceksen hiç düşmesin daha iyi
Alttakinin başına taş düşsün (çok sade oldu |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Çarş. Ara. 24, 2008 6:01 pm |
|
|
eet ödev verirsen taş atarlar işte böle
alttakinin başına binlerce bedava kontörler düşsün |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Çarş. Ara. 24, 2008 6:51 pm |
|
|
Hmm...Kontörle hiç işim olmaz...
Alttakinin başına uçak düşsün |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Çarş. Ara. 24, 2008 7:22 pm |
|
|
kontörle işin yoksa bedava dakikalar düşsün o zaman
naaptın yaw ezildim
alttakinin başına osmanlı ordusu düşsünn |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 25, 2008 3:40 pm |
|
|
düşek ordu osmanlısınısa düşsün birde düşüren sen isen hayli hayli düşsün alttskinin başına sevgi tomurcukarı düşsün |
|
|
|
haziran
|
Konu: Geri: Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) Perş. Ara. 25, 2008 4:00 pm |
|
|
cok saol buna ihtiyacım vardı alttakinin basına kasıkçı elması düşşün |
|
|
|
|
Alttaki Uyenin Basina Ne Dussun (Yeni Oyun) |
|
|