|
Yazar |
Mesaj |
liseli
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) C.tesi Ara. 27, 2008 11:13 am |
|
|
yazma bakalım rohi bak çok üzüldü liseli tabi emini üzülenlrden vardırda epi sen uyu bakalım rohi |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) C.tesi Ara. 27, 2008 1:56 pm |
|
|
Yazmıcam birdaha buraya Çok kırdı beni epiphania Sende tabiki liseli çok kırdın...Rohiyi |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) C.tesi Ara. 27, 2008 2:47 pm |
|
|
ama böle olmaski rohi.. bak sen beni kırdıında ben affettim seni.. hadi şimdi sıra sende.. bak üzme hepimizi..
bitsin bu iş affet bizi.. bak çağarıyoruz seni.. hadi eller havaya.. gelsin buraya rohi... |
|
|
|
sonikiuc
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) C.tesi Ara. 27, 2008 11:53 pm |
|
|
oyun mu oynuyoruz yoksa günah mı çıkarıyoruz özgün olun derim biraz ama üzgün asla |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ara. 28, 2008 1:26 am |
|
|
Tamamdır epi affettim seni ama beni satan liseli de mi özür diledi Hey sen sonüç iki Gördün mü özür diledi epi Onu görücez .. son iki Sırf kafiye yapmak için biraz devrik cümleler oldu ama anlaşılıyordur inşallah |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ara. 28, 2008 2:56 pm |
|
|
liseliyi bilemem ona ben karışamam dargın kalmak istemedim dünya ölümlüdür dedim
canım sıkkın bugün haberleri gördüm dün dünya kasıp kavruluyo bizimse işimiz oyun.. |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ara. 28, 2008 3:13 pm |
|
|
Ya napayım epi Bu dünyanın hali Beni içten vurasnsa Çoğunun müslüman olması Osmanlı çöktüğün den beri Çok kötü dünyanın hali Orta doğu balkanlar kuzey afrika En çok acı çekenler galiba Orta doğu kan gölü Balkanlarda dolu ölü Suriye filistin ırak Kanla dolu akıyor..Oradaki ırmak |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ara. 28, 2008 3:17 pm |
|
|
derdim çok be rohi.. çok dokunuyor kardeşlerimizin ölmesii sivillerin üstüne tanklarla gidilmesi..
bunların suçu neydi? nedir israilin bu öfkesi? yeter çıksınlar artık rahat bıraksınlar bizi.. |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ara. 28, 2008 3:45 pm |
|
|
Osmanlıdeyken filistin rahat tı halk barış içindeydi Kimse birbiriyle dövüşmez kavga etmezdi... Ama noldu ingilizler geldiler bir yahudi devleti kurdular Yahudilerde filistinli Müslümanları görünce kudurdular Ta yıllar önce....700 li yıllarda.... Filistin ve ortadoğu ...Barış içindeydi.. 1099 yılında haçlılar yaptı bir savaş Müslümanlarla Girdi kudüse haçlılar..Haçlı askerleriyle... Büyük bir katliam yaptıktan sonra başladılar ilerlemeye Ama kudüsü geri alan Selehaddin eyyubi Bindi tepelerine.... Balkanlara bişey demiyorum. Boşnaklar arnavutlar bulgarlar Kendileri isyan ettiler...Onlara acıyorum. Acılar içinde yanıyor...O balkanlar |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ara. 28, 2008 4:17 pm |
|
|
ah osmanlı osmanlı.. oldum senin hayranı kıymetini şimdi anlıyorum.. şimdi nerde dünyanın sultanı .. |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Salı Ara. 30, 2008 7:39 pm |
|
|
Ah duygulandım |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Salı Ara. 30, 2008 8:47 pm |
|
|
rohi rohi rohi bakın kimler geldi bu gelenin ismi liseli yep yeni bir tarz yapmış kendine iyimi sizin için avatrı imzasını deiştirmiş öyle deilmi ya baksanıza be allah allah rohi epi habibi nerdesiniz yaw |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Salı Ara. 30, 2008 8:54 pm |
|
|
burdayıss burdayıss sen çağarırsında gelmesmiyiss
nerelerdesin gözükmüosun yeni tarzınlamı ilgileniosun
tarzını beyendim hoş olmuş imzan avatarla uyum bulmuş
parlıyor o kacaman kolyen gözümü alıyor çıkar onu hemen |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Salı Ara. 30, 2008 9:05 pm |
|
|
ben deilim onu takan (zaten biliyosunzdur herhalde ) beniim gizli hayranım o ah kim olduğunu bilsem liseli deil oraya alayına lislei tak ticem ama bulamadım şiirde olmadı farkındayım bu gün pek keyfim yok al size ban aaa burası ban yeri deildi demi olcu kardeş bi zahmet alıver bunu ban yerine |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Salı Ara. 30, 2008 9:10 pm |
|
|
liseli sen ii değilsin cidden kafan iimi senin söle hemenn bulurus bi doktor merak etme karşında canını verir bu taleben.. |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Çarş. Ara. 31, 2008 11:29 pm |
|
|
hani derler ya boynuz kulağı geçer bu epi forum oyunlarına yeter ama bilki liselinin boşluğuna denk gelmişti o gün artık liseli rap diyarında sizi havada karada geçer ne oldu epi naberrr |
|
|
|
Hudavendigar42
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Perş. Ocak 01, 2009 1:43 am |
|
|
size sesleniyorum konyadan kaldırın bu çene yarışını ortadan Kardeşlerimize bomba yağıyor küffardan Ellerinde silah bile yok özgürlük arıyorlar sapanlan |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Perş. Ocak 01, 2009 2:54 pm |
|
|
haklısın kardeşim.. amam biz tepkimizi belirtelim.. elimizden ne geliosa yapalım..
nevarki hayat durmuyor.. ölenle ölünmüyor.. elimizden geleni yaptıktan sonra başka bişey yapılmıyor.. |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) C.tesi Ocak 10, 2009 12:31 am |
|
|
derler ya ölenle ölünmez gömülenle gömülünmez biz sadece boykot yapabilkiriz gönlüm istiyorki inşallah isail filistine bundan sonra birşey edemez |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ocak 11, 2009 6:45 pm |
|
|
Katılıyorum ey liseli Çok üzgünüm bunlardan gayri Ölenle ölünmez haklısın Gömülünle gömülmez diyip Biraz abartmışsın:P ____________________________
Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek degilde sana hep yeniden başlamak isterim... |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ocak 11, 2009 8:11 pm |
|
|
orasını denk getiremedim adios hem biz burda rap edşiyoz ya ba gene denk getiremiyoz arada böyle saçmalıyoz |
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ocak 11, 2009 9:47 pm |
|
|
Saçmalanmaz taranır,
Gecelerde EkremCengiz aranır, Bu kızlar acep kime yaranır,
Elbet birgün kazanılır böle bişe işte |
|